Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:Ez jogos, ott is sokat számított, ott Hamilton volt a szenvedő fél. De talán nem volt ennyire hosszú távú pechjük egész évben, ott a legvégén elizgulták (vagy összeesküvés elmélet szeretőknek: fentről beleszóltak) eltakitkázták (későn hívták ki Kínában,kitette a box mellé,stb) az egészet. De idény közben nem sokszor kellett feladniuk jó helyzetből.Mihu írta:Miki....Raikönnen szerinted full önerőből nyert 2007-ben?Az egy ettől mákosabb év volt....Ott is 3 futammal a vége előtt sehol se volt....
no mind1, csak fura lesz,lenne olyat olvasni hogy annyira meg ennyire megérdemelné Alo majd ezt a VB-t.
Nah de hagyjuk is,még annyit szeretnék megkérdezni Eazzytől, és a többi Alo drukkertől, hogy őszintén, szerintük pl Ő jobban megérdemli ebben az évben,mint Vettel? vagy akár ugyanannyira? mert lehet hogy ugyanaz a véleményünk,és szükség sincs erre a "vitára". Azt értem,h neki szurkolnak,és örülnek ilyenkor, fordítva én is ezt tenném, csupán objektívan nézve...
Nem nem erdemli meg jobban, de ez van, es amugy is legszebb orom a karorom(na jo nem vagyok en olyan), viszont egy dolgot szogezzunk le, ha nem kuzdott volna vegig, tudva hogy joval gyengebb autoja van, akkor nem lenne itt, hanem kb ott ahol Massa.Es a technikai sportban mindig benne van ez a pech faktor.ozsimiki írta: Nah de hagyjuk is,még annyit szeretnék megkérdezni Eazzytől, és a többi Alo drukkertől, hogy őszintén, szerintük pl Ő jobban megérdemli ebben az évben,mint Vettel? vagy akár ugyanannyira? mert lehet hogy ugyanaz a véleményünk,és szükség sincs erre a "vitára". Azt értem,h neki szurkolnak,és örülnek ilyenkor, fordítva én is ezt tenném, csupán objektívan nézve...
Ez jogos, ott is sokat számított, ott Hamilton volt a szenvedő fél. De talán nem volt ennyire hosszú távú pechjük egész évben, ott a legvégén elizgulták (vagy összeesküvés elmélet szeretőknek: fentről beleszóltak) eltakitkázták (későn hívták ki Kínában,kitette a box mellé,stb) az egészet. De idény közben nem sokszor kellett feladniuk jó helyzetből.Mihu írta:Miki....Raikönnen szerinted full önerőből nyert 2007-ben?Az egy ettől mákosabb év volt....Ott is 3 futammal a vége előtt sehol se volt....
Minden amit írsz igazBob_Marley írta:Apám Csababarca, hogy te tényleg mennyire utálod Hamiltont, hihetetlen!
Pedig ma ki is akart versenyezni![]()
Igaz én még mindig azt mondom, értelmetlen volt ez a hétvége, csak hát a pénz nagy úr!
csababarca Karácsonyra kap 2 kitömött bábút (Ronaldo, Hami), s püffölheti egésznap, s eljön végre a Nirvana
Apám Csababarca, hogy te tényleg mennyire utálod Hamiltont, hihetetlen!csababarca írta:ozsimiki írta:![]()
![]()
![]()
vhol éreztem, és még nem ő a legpechesebb,igaz? eddig azt hittem,hogy Hamilton kapja ajándékba,most már a spanyol.
részemről egy vicc az idény, ilyen igazságtalan év nem igen volt még.
Hát valóban Vettel a legjobb ebben az évben.Ez nem kérdés.Csak hát a pech...
De ha már nem ő,akkor mindegy ki,csak ne a kiskedvenc Hamilton nyerjen.
Ahhoz meg,hogy ő volt az elsőszámú,mikor Alonso is ott volt,hogy annyira nyalják a seggét neki,hogy ha Schumi van akkor a Mercibe,vagy fénykorába,akkor is képesek lettek volna Lalit betenni elé...
ozsimiki írta:![]()
![]()
![]()
vhol éreztem, és még nem ő a legpechesebb,igaz? eddig azt hittem,hogy Hamilton kapja ajándékba,most már a spanyol.
részemről egy vicc az idény, ilyen igazságtalan év nem igen volt még.
A legjobb pilóta egy trutyi autóval lett 4. . Nálam legalábbisBob_Marley írta:Ok ez korrekt!Eazzy írta:
Szerk. Bob_Marley: lehet irónia volt, de honnan tudjam? egy darab smiley-t sem tettél, és a hanglejtésed nem igazán jön át a neten...
Elég költői túlzás volt a mondatban, gondoltam levágós!De akkor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Én is boldog vagyok, mert visszajött a legjobb pilóta is a VB cím versenybe....IRÓNIA!!!!
Ok ez korrekt!Eazzy írta:
Szerk. Bob_Marley: lehet irónia volt, de honnan tudjam? egy darab smiley-t sem tettél, és a hanglejtésed nem igazán jön át a neten...
Poénból így írtam, szerintem Lewis jobb min Alonso, sokak szerint meg fordítva!Bár a McLarennél tudjuk ki volt az első számú pilótaMihu írta:Az elfogultság mintaszobrát azért meg lehetne Rólad is mintázni....Bob_Marley írta:Hát Vettel apám, szerencsétlen a legjobb volt egész hétvégén!
Viszont így Hami 2ik!
Na Alonso meg nem is lehet kérdés, 2 klasszissal jobb Lewis mint a spanyol, csak bírja a kocsi
QueBob_Marley írta:Hát Vettel apám, szerencsétlen a legjobb volt egész hétvégén!
Viszont így Hami 2ik!
Na Alonso meg nem is lehet kérdés, 2 klasszissal jobb Lewis mint a spanyol, csak bírja a kocsi
Az elfogultság mintaszobrát azért meg lehetne Rólad is mintázni....Bob_Marley írta:Hát Vettel apám, szerencsétlen a legjobb volt egész hétvégén!
Viszont így Hami 2ik!