Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
miihii
KHAL

2010.08.30. 02:27:54

ozsimiki írta:Nem írom le még egyszer amit a püben miihiinek. De jó azért látni,h teljesen azonosságot véltek felfedezni a különböző szituációk között, még akkor is, ha egyik után büntetik, másik után meg nem az illetőt.

Én amúgy szeretem a vicceket, meg a szépen kifejtett hszeket :D Most egyiket se kaptam :cry: :twisted: :D
PEdig ennél egyszerűbben tényleg nem tudom kifejteni.Röviden:
Vettel feltolta Buttont :arrow: megcsúszott,ez van.Szóra sem érdemes.
HA Hamilton tolta volna fel mondjuk ugyanígy -büntivel együtt- valamelyik kollegáját :arrow: a nagyarcú feka gyökér nem bírt az eszével és jól kicseszett szegény XY-nal.A népművészeti cserépedény.
Ozsi!
Tudod nagyon jól,h a többség nem a büntetés elmaradása miatt szokta szidni,az csak a második fázis.Elsőre csuklóból meleg éghajlatra van küldve olyan volumenű dolgokért,amiket másnál egy vállrándítással elnéznek ugyanazok.
Nem olyan bonyolult ez,több szót talán nem érdemel.Egy lábjegyzetnek szántam csak,és nem érdemes túlbeszélni.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.29. 23:56:53

Én már kezdek beletörődni a tudatba. Ezt az évet a Ferrari kompletten elcseszte, és ebbe mindent beleértek.

Barrichello-t nem hibáztatom. Szimpatizálok vele is szerénysége miatt és alázatossága miatt. Versenybaleset volt. Igaz, ha már látta, hogy senki nem bírja be venni a kanyart Alonso-n kívül, miért gondolta, hogy ő majd meg tud állni? Jöhetett volna lassabban is...

Egyébként is vizsgálták a boxutca esetét Fernando-nak, amit ugyancsak nem értettem, mert ha ilyen egy versenyen öt nincs akkor egy sem.

Ez már elúszott, nevetéses büntetések, nevetséges Domenicali-féle taktikák, és persze benne van 1-1 hiba is, mint igazából mindenkinél, csak ezek az előzők hatására felhatványozódnak az emberek szemében.

Kaotikus futam volt, amit Hamilton nyert, teljes joggal. Nem a versenye miatt, mert neki volt a legkönnyebb dolga az élen, Webber váltója be is ragadt rajtnál, így az élre állt. Az időmérő miatt mondom, hogy megérdemelte, mert jó volt a taktika, jó kört ment és időben kiengedték, nem úgy mint Alonso-ékat.

Vettel-Button:
Egyiket sem szeretem, de már korábban is elmondtam a véleményem Vettel-ről. Nem kész pilóta. Szerintem ezt Hülkenberg is meg tudná csinálni, ha olyan autó lenne alatta, mint a honfitársa alatt. Nem hibáztatom a baleset miatt, szerencsétlen eset volt, hogy pont úgy állt keresztbe, hogy átdöfte az angolt, bár ő is ráhúzott a egyet még az ideális ívre hirtelen. Lúdas mindkettő, talán kissé a német jobban. Ez van. Előfordul.

Kubica szépen ment. Kár a boxutcáért. Megérdemelte volna a második helyet. Fantasztikus pilóta.

Még egy pár szót a második kedvencemről: Alguersuari. Eléggé hamar elkapta a fonalat így az F1-ben, kicsit sem lóg ki. 1-2 év és egy nagyobb csapatban is megfogja állni a helyét, higgyétek el nekem.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.29. 23:43:34

Ilyen nincs!
Alo egész jól ment miután kiütötte Barichello, erre kicsúszik. :roll:
Ezzel el is ment a világbajnoksága(esélyei).
Nagyon sok szerencsétlensége volt már Alo-nak. Kanadában, itt, Monacoban és még sorolhatnám.
Na majd jövőre esetleg! :twisted:
Monza-ban jó lesz Ferrari remélem, ott jók szoktunk lenni, bár Mekit nem hiszem, h ott bárki is meg tudná verni. :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.29. 18:14:22

Nem írom le még egyszer amit a püben miihiinek. De jó azért látni,h teljesen azonosságot véltek felfedezni a különböző szituációk között, még akkor is, ha egyik után büntetik, másik után meg nem az illetőt.

Én amúgy szeretem a vicceket, meg a szépen kifejtett hszeket :D Most egyiket se kaptam :cry: :twisted: :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
levproff
Director del Fútbol

2010.08.29. 18:11:23

Annál a felöklelésnél ha nem Vettel,hanem Hami lett volna az elkövető,már minumum 10en a fejét követelnék,de így legyint rá mindenki...Na mindegy.
Nem kell itt szépíteni a dolgokat meg stb..
Ez rohadtul így van szerintem is.

Régebben rendre benéztem egy-egy verseny után a topikba, de most már leszoktam róla, mert szerintem is vicc, amit itt műveltek.

Mindenesetre SZÉP VOLT HAMI :!:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.29. 18:09:27

Szépen le van ez sarkítva,h ezen megy el a vébéje :D már maga az,h ilyen helyzetbe került a táblázaton, jó sok technikai hiba következménye IS. Szóval azért nem kellene úgy beállítani,h csak is saját magát okolhatja.

De láthatjuk,hogy ha nem úgy alakul egy szezon, akkor pl Alonsonál is szép számmal jönnek a hibák ebben az évben.

Vettelnek még van mit tanulnia, de így is odaérhet ha csak egy picit kevesebb lesz a pechje a jövőben.
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2010.08.29. 18:04:26

miihii írta:LE-WIS HA-MIL-TON,SÁ-LÁ-LÁ-LÁ-LÁÁÁÁÁ 8)
Szépet ment a kisgyerek,jöhetett eső,vagy akármi,ma nem volt nála gyorsabb pilóta.Még az is belefért,h abban a kanyarban kicsit kinézett a palánk mellé,kiintegetni a szurkolóknak :P
Elég meredek futam volt,sok esemény történt.Külön öröm,h Hami nem volt benne egyik buliban sem,nagyon higgadt versenyt produkált.
Annál a felöklelésnél ha nem Vettel,hanem Hami lett volna az elkövető,már minumum 10en a fejét követelnék,de így legyint rá mindenki...Na mindegy.
Az apró betűs részben leírtakat már megszokhattuk, de hát ezen a versenyen nem találhatnak fogást Hamiltonon :D

Vettel kegyetlenül benézte ezt a versenyt, a csapata szintén - amikor extrém eső gumiszettet cseréltek ugyanarra, az érthetetlen volt. Tavaly az egyik versenyen, amikor Webber a mezőny hátában autózott, akkor beáldozták a versenyét tesztelésre, de ez nem tesztelés volt, ez balf..zság volt :lol:
A Meki 1.-2. Vettel miatt ment el, a kisgyerek kezd nagyon elmebeteg lenni, ha nem pole-ból rajtolhat, versenyek óta figyelem, hogy nem képes kezelni a versenyhelyzetek okozta feszültséget - ezen el is megy a VB címe.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2010.08.29. 16:50:31

csababarca írta:
Fogadd el hogy a kedvenced nagyon kevés másik ember kedvence itt a fórumon. Nem szeretjük itt sokan a fejét.
Nem ezzel van a baj hanem azzal hogy általában gyerekes és nevetséges hsz-ok tömege jön egy futam után. Az elején kicsit bosszantott most már inkább nevetek rajtuk.

Anno Hamiltonnál mikor megelőzte az SC-t akkor sokan követelték hogy akkora büntetést kapjon amekkora előnyre tett szert, tehát szemet-szemért elv, írtam is rá hogy ez nem mindig így működik.
Vettel kiütött vkit teljesen az ő hibájából továbbgondolva az előző gondolatmenetet akkor ez meg fekete zászló.
Persze nem érdemelte volna meg.

Game hatalmas az aláírásképed :lol: :lol: :lol:
Remélem azért nem sorba haladunk jobbról balra...... :D
miihii
KHAL

2010.08.29. 16:40:33

Game90 írta:Hamilton ment ma a legjobban, de azért a szerencse ma is mellette állt (kicsúszás után visszajött az 1. helyre, Kubica/Massa nem ment be hamarabb a boxba).
A srácok rendesen rámhozták a szívbajt,amikor ott üvöltöttek,h nekimegy a falnaaaaaakkk!Meg h és elmentek melletteeeeeee!
Már fogtam a fejemet,de aztán láthattuk,h korai volt a drámázás 8)

Azért itt jobb minőségű lehet a homok (:D) ,mert más pályákon simán leragadtak volna a vasak sztem.Tegnap Massa is visszakecmergett,ma Hamin kívül még voltak mások is,akik ugyanúgy lementek a térképről és mégis vissza tudtak jönni.Pár körrel utána asszem De LA Rosa is képen volt,amikor jött vissza.
Bizots felszórták mákkal a homokágyat :P
PCsabi
aka Game90

2010.08.29. 16:18:55

Hamilton ment ma a legjobban, de azért a szerencse ma is mellette állt (kicsúszás után visszajött az 1. helyre, Kubica/Massa nem ment be hamarabb a boxba).

Vettel mai versenye katasztrófa volt...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
miihii
KHAL

2010.08.29. 16:15:52

Inkább PÜ-ben fejtem ki,elkerülve a múltidézést :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.29. 15:56:04

csababarca írta:
miihii írta: Annál a felöklelésnél ha nem Vettel,hanem Hami lett volna az elkövető,már minumum 10en a fejét követelnék,de így legyint rá mindenki...Na mindegy.

Fogadd el hogy a kedvenced nagyon kevés másik ember kedvence itt a fórumon. Nem szeretjük itt sokan a fejét.
Ennyi.

Ma megérdemelten nyerte a futamot,jól autózott.
írhatod nagy betűvel is, kicsivel is vicces, naggyal is az lenne :D

Azért Wéber eléggé ért hozzá, ő is úgy látta,hogy benézhetett ott, de látta,h Button visszahúzza, ezért ő is elrántotta,h nehogy belemenjen, MEGCSÚSZOTT és bumm. Szerintem Hami egyik cinkes esete se úgy kezdődött,h megcsúszott :D Jah és volt valami váratlan,mindjárt eszembe jut...várjál...jah igen! Megbüntették Vettelt :D

szerk: azt meg pláne nem vágom, miért hozol fel mindig ilyesmiket, amikor a viták elején mindig elmondod,hogy unod hogy Hami meg van találva, az ilyesmivel csak visszatekintéseket érsz el :D főleg,hogy általában akkor volt Hami megtalálva,amikor nem jött egyáltalán, vagy egyből a megfelelő bünti, most jött. (kb azért mert Button kiesett miatta, más esetben nem hiszem hogy lett volna bünti egy megcsúszás miatti belemenésnek)

ma megérdemelten nyert, én számítottam rá, ahogy Monzában is erre számítok, így nem ért meglepetés, minden úgy alakul ahogy ebben az évben megszokhattuk: Ha mekinek van sansza behúzza, többiek botlanak össze vissza, majd ha olyan pályára megyünk ahol RedBullnak van sansza, akkor riktán élnek vele, többnyire ajándékoznak.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.29. 15:48:45

miihii írta: Annál a felöklelésnél ha nem Vettel,hanem Hami lett volna az elkövető,már minumum 10en a fejét követelnék,de így legyint rá mindenki...Na mindegy.

Ennyi.

Ma megérdemelten nyerte a futamot,jól autózott.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2010.08.29. 15:42:35

LE-WIS HA-MIL-TON,SÁ-LÁ-LÁ-LÁ-LÁÁÁÁÁ 8)
Szépet ment a kisgyerek,jöhetett eső,vagy akármi,ma nem volt nála gyorsabb pilóta.Még az is belefért,h abban a kanyarban kicsit kinézett a palánk mellé,kiintegetni a szurkolóknak :P
Elég meredek futam volt,sok esemény történt.Külön öröm,h Hami nem volt benne egyik buliban sem,nagyon higgadt versenyt produkált.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.29. 15:40:59

Teljesen evidens volt számomra, hogy itt a Mekik jók lesznek,sőt jobbak mint a RedBull, egyszerűen a hosszú egyenesek miatt. Szabadedzések előtt is gondoltam. Időmérő után is leírtam. Persze Hami majdnem elásta magát,de végül csak kikecmergett :D

Monza is ilyen lesz, ha Webbernek nem lesz nagy hátránya Monza után,akkor még van sansza, csak akkor jön a káosz effekt a RedBullnál,és megnyeri Hami ahogy azt Török után leírtam...

Vettel attól függetlenül,h hibázgat, mellé a legpechesebb is az élmezőnyben, Alonso nem egyszer hibázott a 7végén,mellég még Rubens fel is köszöntötte a 300.futamán :D

Schumi legalább pontokat szerzett a 10rajthelyes cucc ellenére is, de ez a Merci semmit se ér.

Merci helyében Mekiből kimennék teljesen, kicsit visszaesnének jövőre :D
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.29. 15:14:57

Nem gyenge őrangyala van ennek a hamburger gyereknek. :D
Más ott úgy nyakalt volna neki a gumifalnak,hogy esélye se lett volna tovább gurulni,ezt meg visszahúzta vmi :D

Nah mindegy,megérdemelten vezet ettől függetlenül.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
gergo9
Director del Fútbol

2010.08.29. 14:56:13

ozsimiki írta:megcsúsztunk, meg elcsúsztunk...

Webber maradt az egyetlen esély,h azt a kocsit hozza ki győztesen év végén,ami rászolgálna :D
:D
És a Mclaren maradt az egyetlen esély ami azt a versenyzőt hogy hozza ki világbajnoknak aki legjobban rászolgálna.
Nálam még mindig előrébb van a versenyző kvalitás a technikánál.
ozsimiki írta: Button talán köv futamtól kevésbé kezd spórolni,és magára rántani mindenkit,ettől függetlenül Vettel csúszott meg nem Ő. Nah Hami elcsúszik? máshogy nem igen van sansz rá,h ne 1. legyen.
:D

Vettel meg nem kezd el begyorsulni és esik rá mindenkire :mrgreen:
Viccet félretéve nem az első eset hogy Vettel éles szituációban hibázik az évb sanszosok közt mindenkinél többet, nem érdemel még vébét. Még ha nem is érdemre osztogatják minden évben(lásd tavaly :D )
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.29. 14:39:25

megcsúsztunk, meg elcsúsztunk...

Webber maradt az egyetlen esély,h azt a kocsit hozza ki győztesen év végén,ami rászolgálna :D

Button talán köv futamtól kevésbé kezd spórolni,és magára rántani mindenkit,ettől függetlenül Vettel csúszott meg nem Ő. Nah Hami elcsúszik? máshogy nem igen van sansz rá,h ne 1. legyen.

szerk: :lol: :lol: :lol: defekt, persze,h Vettelét egyből kivágja:D Alonsoéba belemehet Barichello 100al, defekt,ugyan:D Brit nagydíjon is kivágta Hami gépe. nah de ez az év ilyen szerencsés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.08.29. 15:41:27-kor.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.29. 14:22:29

Nah ahogy arra számítottam is...Meki 1-2 már most, káosz pedig nem volt nagy az elejében,elég egy rossz rajt Webbertől:D szakadjon az eső most már, talán az változtat ezen az álláson.

egyenesekben annyival gyorsabbak,h hiába jobb gép a RedBull.
Kép
miihii
KHAL

2010.08.28. 17:59:14

A Mercik vesszőfutásán nem tudok napirendre térni továbbra sem,ma is a Q2 lett a végük :roll: Bár ezt bizonyos okok miatt túlságosan nem bánom,de azért akkor is az év negatív meglepetése számomra ez a csapat.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.28. 17:56:02

ozsimiki írta:
S.Agüero írta:Na, ezt jól elcseszte a Ferrari. :?
Kezd elmenni Alonak a világbajnok esélyei. Bár még le se ment a verseny, de 5-6. helynél előrébb úgysem kerül. Massának is nagyon pozitívan egy max egy 4. hely lehet. :?
Monzában ha nem lesz dobogós Alo, akkor vége, úgy érzem. :roll:
Ferrari? miért?

2másodperccel Massa mögött ment ki q3ban, Massa mégse lett 10.

egyszerűen első körét rendesen elcseszte,erről most nem a csapat tehet.
Úgy néz ki hülyén fogalmaztam. :oops:
Úgy értem h a Ferrari versenyzői rontották el az időmérőt. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.28. 17:42:30

S.Agüero írta:Na, ezt jól elcseszte a Ferrari. :?
Kezd elmenni Alonak a világbajnok esélyei. Bár még le se ment a verseny, de 5-6. helynél előrébb úgysem kerül. Massának is nagyon pozitívan egy max egy 4. hely lehet. :?
Ferrari? miért?

2másodperccel Massa mögött ment ki q3ban, Massa mégse lett 10.

egyszerűen első körét rendesen elcseszte,erről most nem a csapat tehet.
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2010.08.28. 17:30:26

......persze bármi lehet de sajnos kezd elmenni Alonak a vb,sajna a ferka csapat sem az igazi mostanában de majd bele jönnek rem.

Webber elött meg le a kalappal,úgy néz ki,hogy ez az év az övé lesz.
Bravo!!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.28. 17:21:36

Na, ezt jól elcseszte a Ferrari. :?
Mikaos
Director del Fútbol

2010.08.28. 15:13:17

Hamilton mit ment az utolsó körben?!?!?
Csúszós pályaszakasz ellenére javítani tudott, nem is akárhogyan.

Azért Webber kemény falat lesz (mint legbunkóbb pilóta a mezőnyben) :)
Válasz küldése