Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
PEdig ennél egyszerűbben tényleg nem tudom kifejteni.Röviden:ozsimiki írta:Nem írom le még egyszer amit a püben miihiinek. De jó azért látni,h teljesen azonosságot véltek felfedezni a különböző szituációk között, még akkor is, ha egyik után büntetik, másik után meg nem az illetőt.
Én amúgy szeretem a vicceket, meg a szépen kifejtett hszeketMost egyiket se kaptam
![]()
![]()
Nem kell itt szépíteni a dolgokat meg stb..Annál a felöklelésnél ha nem Vettel,hanem Hami lett volna az elkövető,már minumum 10en a fejét követelnék,de így legyint rá mindenki...Na mindegy.
Az apró betűs részben leírtakat már megszokhattuk, de hát ezen a versenyen nem találhatnak fogást Hamiltononmiihii írta:LE-WIS HA-MIL-TON,SÁ-LÁ-LÁ-LÁ-LÁÁÁÁÁ![]()
Szépet ment a kisgyerek,jöhetett eső,vagy akármi,ma nem volt nála gyorsabb pilóta.Még az is belefért,h abban a kanyarban kicsit kinézett a palánk mellé,kiintegetni a szurkolóknak![]()
Elég meredek futam volt,sok esemény történt.Külön öröm,h Hami nem volt benne egyik buliban sem,nagyon higgadt versenyt produkált.
Annál a felöklelésnél ha nem Vettel,hanem Hami lett volna az elkövető,már minumum 10en a fejét követelnék,de így legyint rá mindenki...Na mindegy.
Nem ezzel van a baj hanem azzal hogy általában gyerekes és nevetséges hsz-ok tömege jön egy futam után. Az elején kicsit bosszantott most már inkább nevetek rajtuk.csababarca írta:
Fogadd el hogy a kedvenced nagyon kevés másik ember kedvence itt a fórumon. Nem szeretjük itt sokan a fejét.
A srácok rendesen rámhozták a szívbajt,amikor ott üvöltöttek,h nekimegy a falnaaaaaakkk!Meg h és elmentek melletteeeeeee!Game90 írta:Hamilton ment ma a legjobban, de azért a szerencse ma is mellette állt (kicsúszás után visszajött az 1. helyre, Kubica/Massa nem ment be hamarabb a boxba).
írhatod nagy betűvel is, kicsivel is vicces, naggyal is az lennecsababarca írta:miihii írta: Annál a felöklelésnél ha nem Vettel,hanem Hami lett volna az elkövető,már minumum 10en a fejét követelnék,de így legyint rá mindenki...Na mindegy.
Fogadd el hogy a kedvenced nagyon kevés másik ember kedvence itt a fórumon. Nem szeretjük itt sokan a fejét.
Ennyi.
Ma megérdemelten nyerte a futamot,jól autózott.
miihii írta: Annál a felöklelésnél ha nem Vettel,hanem Hami lett volna az elkövető,már minumum 10en a fejét követelnék,de így legyint rá mindenki...Na mindegy.
ozsimiki írta:megcsúsztunk, meg elcsúsztunk...
Webber maradt az egyetlen esély,h azt a kocsit hozza ki győztesen év végén,ami rászolgálna![]()
ozsimiki írta: Button talán köv futamtól kevésbé kezd spórolni,és magára rántani mindenkit,ettől függetlenül Vettel csúszott meg nem Ő. Nah Hami elcsúszik? máshogy nem igen van sansz rá,h ne 1. legyen.
Úgy néz ki hülyén fogalmaztam.ozsimiki írta:Ferrari? miért?S.Agüero írta:Na, ezt jól elcseszte a Ferrari.![]()
Kezd elmenni Alonak a világbajnok esélyei. Bár még le se ment a verseny, de 5-6. helynél előrébb úgysem kerül. Massának is nagyon pozitívan egy max egy 4. hely lehet.![]()
Monzában ha nem lesz dobogós Alo, akkor vége, úgy érzem.
2másodperccel Massa mögött ment ki q3ban, Massa mégse lett 10.
egyszerűen első körét rendesen elcseszte,erről most nem a csapat tehet.
Ferrari? miért?S.Agüero írta:Na, ezt jól elcseszte a Ferrari.![]()
Kezd elmenni Alonak a világbajnok esélyei. Bár még le se ment a verseny, de 5-6. helynél előrébb úgysem kerül. Massának is nagyon pozitívan egy max egy 4. hely lehet.![]()
Monzában ha nem lesz dobogós Alo, akkor vége, úgy érzem.