csababarca írta:miihii írta:
Annál a felöklelésnél ha nem Vettel,hanem Hami lett volna az elkövető,már minumum 10en a fejét követelnék,de így legyint rá mindenki...Na mindegy.
Fogadd el hogy a kedvenced nagyon kevés másik ember kedvence itt a fórumon. Nem szeretjük itt sokan a fejét.
Ennyi.
Ma megérdemelten nyerte a futamot,jól autózott.
írhatod nagy betűvel is, kicsivel is vicces, naggyal is az lenne
Azért Wéber eléggé ért hozzá, ő is úgy látta,hogy benézhetett ott, de látta,h Button visszahúzza, ezért ő is elrántotta,h nehogy belemenjen, MEGCSÚSZOTT és bumm. Szerintem Hami egyik cinkes esete se úgy kezdődött,h megcsúszott

Jah és volt valami váratlan,mindjárt eszembe jut...várjál...jah igen! Megbüntették Vettelt
szerk: azt meg pláne nem vágom, miért hozol fel mindig ilyesmiket, amikor a viták elején mindig elmondod,hogy unod hogy Hami meg van találva, az ilyesmivel csak visszatekintéseket érsz el

főleg,hogy általában akkor volt Hami megtalálva,amikor nem jött egyáltalán, vagy egyből a megfelelő bünti, most jött. (kb azért mert Button kiesett miatta, más esetben nem hiszem hogy lett volna bünti egy megcsúszás miatti belemenésnek)
ma megérdemelten nyert, én számítottam rá, ahogy Monzában is erre számítok, így nem ért meglepetés, minden úgy alakul ahogy ebben az évben megszokhattuk: Ha mekinek van sansza behúzza, többiek botlanak össze vissza, majd ha olyan pályára megyünk ahol RedBullnak van sansza, akkor riktán élnek vele, többnyire ajándékoznak.