íjj Schumi ez tényleg necces volt, közel volt az a fal.
nah ha nem RedBull kérvény volt,h Vettel annyira lemaradjon (szntem nem,elvégre van csapatrádió,csak hallottuk volna,és erre nem számíthattak verseny előtt,h előzetesen megbeszéljék) akkor érdekes dolog. én sepciál nem tudtam erről a szabályról, sajnos Vettel se
de az ő szemszögéből érthető,h Alonsora figyelt,nem Webberre,hiszen neki még ki kell állni, de ettől függetlenül a büntetés jogos összességében hiszen előtte átvágta a boxbejáratot is.
Azért a csapat megint nem volt toppon, kellett volna mondani,h figyeljen a 4 autó közre.
szóval ma sem a leggyorsabb nyert,de még így emészthető,h Hamilton kiesett,és közelebb értek hozzá.
Spa-ba biztos jobbak lesznek vmennyivel a Mekik,remélem nem sokkal.
Ferrari közelebb lesz a Redbullokhoz, így érdekes verseny lesz.
az SC és a hibák, 10pontot elvettek Vetteltől, megint nem használta ki maximálisan amit ki kell, vhogy ez olyan mint fociban ha valaki kihagy 10ziccert, jön egy kontra gól, ilyen érzésem van az egész évvel kapcsolatban.
Meglátjuk ki nevet a végén, 4en harcba a címért ha a Ferrari tartja a szintet. Bocsi a Button fanoktól,de nem bírom az esélyesek közé sorolni, mikor mutatott valamit? egyszerűen a körülmények (hol ez,hol az esik ki,hibázik, megy tönkre, megy egymásnak,stb,stb, de önerőből nem igen győzne) pozitív nyertese.
Vettel valószínű nem igen tudott erről a szabályról úgy látom, ez az Ő és a csapat hibája is.
szerk: miihii, nem vágom mit nem értesz, nem kell itt kiáltani semmit mert Vettel megkapja, Hami esetében nem csoda,h már kiabáljuk,ha azt tapasztaljuk,h előtte pár cinkes esetnél nem is kapott semmit.
Az meg miért nem egyértelmű ha előtte valaki előnyhöz jutott nem fair módon, és utána az ellenfele úgymond "visszakapja" akkor az csak nem annyira kivetnivaló,mint elsőként előnyhöz jutni úgy...hiszen elvileg csak visszakapja a "sorstól" nem?