Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát most lesz 1 hónap a felzárkózásra...Determine írta:Annyira nem volt szürke futam Hamiltontól, pár tizeddel volt csak lassabb Massától, miközben Button az előtte lévőtől is jócskán lemaradt a 14. helyen, ráadásul már az elejétől gondja volt a kocsival, és a rajton kívül csak ő előzött az élmezőnyből (habár "csak" Petrovot, de ezzel a kocsival még az is szép, mivel a Renault-k elég jók voltak). Összegezve Alonso a maxot hozta ki, ahogy írtad, de a kieséséig Hamilton is. A vb-címet egyre távolabbinak látom sajnos Hamiltontól, de nem a 4 pont hátrány meg a kiesés miatt, hanem látva ezt a tempó különbséget, nagyot kéne előre lépniük és ugyanez igaz a Ferrarira is.Eazzy írta: A futamról:
Vettel baki szokás szerint, szürke futam Hamiltontól, kieséséig se volt sehol a tempója, csak a boxban jól jött ki a lépés. Webber nagyot ment amikor kellett, Alonsotól a maximumot kaptuk.
Annyira nem volt szürke futam Hamiltontól, pár tizeddel volt csak lassabb Massától, miközben Button az előtte lévőtől is jócskán lemaradt a 14. helyen, ráadásul már az elejétől gondja volt a kocsival, és a rajton kívül csak ő előzött az élmezőnyből (habár "csak" Petrovot, de ezzel a kocsival még az is szép, mivel a Renault-k elég jók voltak). Összegezve Alonso a maxot hozta ki, ahogy írtad, de a kieséséig Hamilton is. A vb-címet egyre távolabbinak látom sajnos Hamiltontól, de nem a 4 pont hátrány meg a kiesés miatt, hanem látva ezt a tempó különbséget, nagyot kéne előre lépniük és ugyanez igaz a Ferrarira is.Eazzy írta: A futamról:
Vettel baki szokás szerint, szürke futam Hamiltontól, kieséséig se volt sehol a tempója, csak a boxban jól jött ki a lépés. Webber nagyot ment amikor kellett, Alonsotól a maximumot kaptuk.
socio66 írta:a Schumi-ügyről.
őszintén szólva nekem tetszett a dolog,ez a nyilatkozata meg kész.
hatalmas figura.
amúgy igen,nem sok helyett hagyott,én is felszisszentem mikor láttam,de szerintem kontrollálta a helyzetet a német,tudta ő hogy mennyi helyet hagyhat és mikor kell visszaengedni Barichellót,kizártnak tartom hogy egy tizedik helyért menő csatában ekkorát kockáztatott volna,ha nem tudja,hogy nem lehet baj. pont ő,a legenda,a legrutinosabb versenyző.
Abszolút nem véletlen, általában 3 oka lehet:Robcsyy írta:még a végén megsajnálom szegény kis Hamiltont...Tocy írta:én miihii-vel értek egyet...Hamilton akármit csinál, rohadt csaló nigger....ha ugyanazt más, akkor meg ez van....
Azért az nem véletlen szerintem, h Hamilton sokaknak unszimpatikus...
Ő panaszkodott a lágyra már előtte a csapatrádióndanko94 írta: Ha nem lett volna SC akk is jöttek volna. PL Button már előtte kijött.
Jaja,sejtettem,h ez lesz a válasz.ozsimiki írta:butaság, azért kicsit se mind1,h ezt eljátszotta e már valaki előtte vagy sem.miihii írta: Ennyit a következetes,pártatlan,semleges szurkolói magatartásról
arról nem is beszélve,h Hamilton esetében majdnem futamról futamra voltak dolgok.
most Vettelnél is,de ez nem akkor súllyal hat,ha előtte vki (Hamilton) se volt híján ilyen esetekkel, mintha Vettel a nagy tisztességes mezőnyből elsőként csinálna ilyet.
következetesség ezjah és senki se írta,h szabályos volt, csak az épp említett ELŐZMÉNYEK miatt emészthetőbb. (ha az egyik régebben nyert vele, ő most miért ne nyerhetne alapon)
nah élvezzük a futamot, remélem mekis tendencia megmarad,bár spaba elég nyomni az egyenesbe,szal még össze is jöhet nekik sajnos.
butaság, azért kicsit se mind1,h ezt eljátszotta e már valaki előtte vagy sem.miihii írta: Ennyit a következetes,pártatlan,semleges szurkolói magatartásról
még a végén megsajnálom szegény kis Hamiltont...Tocy írta:én miihii-vel értek egyet...Hamilton akármit csinál, rohadt csaló nigger....ha ugyanazt más, akkor meg ez van....
Nem azért írtam,h elkezdjük a strigulákat számolni,hanem mert furcsa,h kísértetiesen hasonló szitukat mennyire másképp értékelitek.Valenciában tulajdonképpen ugyanilyen ütemben hoztak döntést,akkor volt csalózás meg szép szavak Hami felé.Most,Vettel esetében néma csönd ilyen téren,és megint megy a Hamira mutogatás (még mielőtt én írtam volna...)ozsimiki írta:kollega, majdnem sikerült kompenzálniuk a Valencia esetet,de még így is előbb hozták ki Vettelt,és előbb kezdték vizsgálni is.miihii írta:Na nézzük:
-Ha Hami ment volna be a boxba úgy,ahogy Vettel,akkor már 10 perce állna itt a bál.Úgy nézem,h az igazság bajnokai most bőven elnézőbbek,mint más esetben...
-Aztán,a boxban történt karambol után 8 körrel írták ki a büntit.
-A Vettel féle ügyet is 8 körrel az eset után kezdik vizsgálni (a SC utáni rajtost).Még lesz néhány kör,amíg elbÍrálják,így lesz minimum 10 kör,amíg meghozzák a döntést.
Remélem ezek nem lesznek elfelejtve,mert ebből is látszik,h nem Hami kedvéért késlekednek a bírák!Tessék,ott is van.10 körrel az ominózus eset után lett csak meg a döntésEnnyi.
Pedig most nem Lewisnak akarnak kedvezni a késéssel,mivel kiesett már.![]()
de a kedvedért legyen 1 levonva Hami eseteiből, még vezet így isvagy írjunk Vettel feketelistájára is, még van mit tennie idén,h behozza a britet.
a tény tény, REdBull hibák ide vagy oda, az SC nélkül kérdés nem lenne.
Ha nem lett volna SC akk is jöttek volna. PL Button már előtte kijött.ozsimiki írta:nézed a futamot?danko94 írta:ha a szuperlágy bír 40 kört akkor miért cserélik le a 15. be???
SC miatt talán
nézed a futamot?danko94 írta:ha a szuperlágy bír 40 kört akkor miért cserélik le a 15. be???