barca_bome írta:
Massában csalódtál?
Nem nézted akkor a futamot, vagy pedig nem értesz hozzá már bocsi...
Massa Alonso első előzési próbálkozásainál keményen védte a pozícióját, majd csak akkor engedte el a spanyolt, amikor már rászóltak
Mi mást tehetett volna? Ne engedje el, hogy aztán a magyar nagydíjon már ne ő üljön a Ferrariban?
Most akármit lehet majd erre válaszolni, de az ésszerűség engem igazol, hiszen gondoljatok már bele, hogy ha ti lennétek abban a helyzetben, akkor feladnátok a karrieretek egy ilyen eset miatt?
Szerintem sem volt fair hogy elengedte, de azért ennyit megtehet a Ferrari, ha már az egész FIA ellenük van. Hiradóban azt mondták, hogy meg is büntették a Ferrarit... (pénzbüntetés)
McLarennel történne ugyanez őket még meg is dicsérné a sajtó.... VICC
Más: Szerintem magas az aláírásképed!
Igen Massában, nem kellett volna átadnia az első helyet.
Könyörgöm az F1 messze nem csapat sport, és Massának MÉG VAN/VOLT esélye VB-t nyerni.
Elég régóta van a Ferrariban, és szegényes teljesítménye után is szerződést hosszabítottak vele, erre jön egy új csapattársa és egyből be kellene hódolni a VB sorozat közepén?!
Több Ő annál, hogy egy ilyen miatt új csapatot kelljen keresnie. Ő nem egy Chandlock, hogy azt mondják neki, hogy jövő héten már nem te vezetsz.
Biztos kapott volna egy kis ejnye-bejnyét, de viselje el, és bizonyítson, hogy igen is kell még rá figyelni.
Ha nem engedi el, akkor Alonsonak meg kellett volna előznie Őt. Ha tényleg VB-t érdemel Alonso, akkor tegye meg, ugyan olyan kocsijuk van, győzzőn a jobbik.
Utálom a Mclarent, de ott hagyták, hogy a pályán döntse el a 2 pilóta.
A bűntetés meg, semmi. Ahol egy kormány, csak egy kormány 10 milla, ott sokat ér egy ilyen büntetés. A csapat farzsebből fizeti.
Az aláírásképemet meg már régóta használom, de eddig senki nem szólt érte...