Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan! Végre tavaly és idén is VERSENYEK vannak, nem csak egy-két esélyes van a mezőnyben, hanem folymatosan változnak az erőviszonyok.Eazzy írta:...
Én a múlkor Palikon akadtam ki.Ronaldinho&Barca írta: Főleg amit ez a czollner művel már hosszú évek óta..
McLarennél sem hagyták, emlékezz vissza Button azt hitte nyílt verseny van, de verseny közben Hamilton bevágta a durcit és egyből visszavett Button.MR. TROMORT777 írta:Igen Massában, nem kellett volna átadnia az első helyet.
Könyörgöm az F1 messze nem csapat sport, és Massának MÉG VAN/VOLT esélye VB-t nyerni.
Elég régóta van a Ferrariban, és szegényes teljesítménye után is szerződést hosszabítottak vele, erre jön egy új csapattársa és egyből be kellene hódolni a VB sorozat közepén?!
Több Ő annál, hogy egy ilyen miatt új csapatot kelljen keresnie. Ő nem egy Chandlock, hogy azt mondják neki, hogy jövő héten már nem te vezetsz.
Biztos kapott volna egy kis ejnye-bejnyét, de viselje el, és bizonyítson, hogy igen is kell még rá figyelni.
Ha nem engedi el, akkor Alonsonak meg kellett volna előznie Őt. Ha tényleg VB-t érdemel Alonso, akkor tegye meg, ugyan olyan kocsijuk van, győzzőn a jobbik.
Utálom a Mclarent, de ott hagyták, hogy a pályán döntse el a 2 pilóta.
A bűntetés meg, semmi. Ahol egy kormány, csak egy kormány 10 milla, ott sokat ér egy ilyen büntetés. A csapat farzsebből fizeti.
Az aláírásképemet meg már régóta használom, de eddig senki nem szólt érte...
Igen Massában, nem kellett volna átadnia az első helyet.barca_bome írta: Massában csalódtál?
Nem nézted akkor a futamot, vagy pedig nem értesz hozzá már bocsi...
Massa Alonso első előzési próbálkozásainál keményen védte a pozícióját, majd csak akkor engedte el a spanyolt, amikor már rászóltak![]()
Mi mást tehetett volna? Ne engedje el, hogy aztán a magyar nagydíjon már ne ő üljön a Ferrariban?![]()
Most akármit lehet majd erre válaszolni, de az ésszerűség engem igazol, hiszen gondoljatok már bele, hogy ha ti lennétek abban a helyzetben, akkor feladnátok a karrieretek egy ilyen eset miatt?
Szerintem sem volt fair hogy elengedte, de azért ennyit megtehet a Ferrari, ha már az egész FIA ellenük van. Hiradóban azt mondták, hogy meg is büntették a Ferrarit... (pénzbüntetés)
McLarennel történne ugyanez őket még meg is dicsérné a sajtó.... VICC![]()
![]()
Más: Szerintem magas az aláírásképed!
Mióta próbálom megfogalmazni az érzést.. azt hiszem, te megtetted helyettem. Pár éve még fanatikusan figyeltem, megnéztem ha tudtam a szabadedzést is.. most már max hétvégén időmérő és verseny.. valami megváltozott a sportban, és nem az, hogy Schumi visszavonult anno és nem volt akkora kedvencem, mert találtam.. de valahogy egész formula1 más lett.. és rossz irányba, nem nézőbarát kezd lenni. Főleg amit ez a czollner művel már hosszú évek óta..MR. TROMORT777 írta: Maga a futam, meg a szokásos langyos semmi. Egyre kezd eltűnni minden ami miatt bele szerettem a Forma-1-be.
Massában csalódtál?MR. TROMORT777 írta:Ez a sport szégyene, akárki akármit mond.
Hatalmasat csalódtam Massában. Egyszer már megcsinálta, de az teljesen más szitu volt. Akkor Kimit engedte el, és így Kimi VB lett.
De most? Amíg van matematikai esélye, addig küzdjön már.
Még 200 pontot lehet szerezni, rengeteg futam van még hátra, és láttunk már csodákat. Nem szeretem Massát, de soha nem volt még vele bajom mint emberrel, vagy mint pilótával, de ez felháborító.
A Ferrari meg tényleg ennyire amatőr? Vicc. Mindenki értette, hogy mi a szitu.
Nekem ez gyanús, mintha szándékosan a világ tuttára akarnák adni, hogy Massa 2. számú pilóta.
A Red Bull meg mindig elrontja, így nem lehet VB-t nyerni. Ezzel Hamiltont ölébe pottyantják a VB serleget. Aki meg idén az eddigi látottak alapján nem érdemelné meg a VB-t, de tuti be fogja mákolni.
Maga a futam, meg a szokásos langyos semmi. Egyre kezd eltünni minden ami miatt bele szerettem a Forma-1-be.
A sportszabályzat egyik cikkelye az, hogyha a sportot megszégyenítik, nevetségessé teszik és ezáltlal rossz hírbe hozzák, azért büntetés jár.ab1daL írta:Én ebben a szabályban, -hogy nem lehet csapatutasítást adni rádión keresztül- azt nem értem, hogy ha mindenki tudja, hogy Alonsot oda kellett valahogy csempészni Felipe elé, akkor nem tök mind1, hogy hogy mondja meg neki, tök egyértelműen, vagy kódolva, egy kis üzenetbe foglalva, a végeredmény úgyis ugyanaz. ( de tény, hogy okosabban is meglehetett volna ezt oldani...)
hatalmas gyökér ez a szemüveges majom. Rühellem, eltűnhetne már a balfenéken. Wéberék meg ájuldoztak, úristen ez a főnök hangja volt, jajj.Mikaos írta:Beidézték a Ferrari csapatvezetését. Remélem, nem csodálkoznak rajta
Legalább ügyesen oldották volna meg a dolgot, ne ennyire feltűnően.
Szerintem nem jó keverni a két sportágat ebben. Míg a fociban teljesen egyértelmű, hogy melyik csapat támad és jobb, addig az F1-ben ez korántsem az.Tocy írta:gyorsabb volt, de nem tudta megelőzni. attól még gyorsabb. ennyiből a barca se jobb egy ellenfelénél, aki ellen 75-25 a labdabirtoklás, és van 10 ziccere, de mégis 0-0.Mikaos írta: Nálam a gyorsabbnak az a definíciója ebben a sportban, hogy megelőzi a lassabb járművet. Nem az, hogy előreengedik.
de nem is kérheti,h az ellenfél rúgjon egy öngóltTocy írta:
gyorsabb volt, de nem tudta megelőzni. attól még gyorsabb. ennyiből a barca se jobb egy ellenfelénél, aki ellen 75-25 a labdabirtoklás, és van 10 ziccere, de mégis 0-0.
gyorsabb volt, de nem tudta megelőzni. attól még gyorsabb. ennyiből a barca se jobb egy ellenfelénél, aki ellen 75-25 a labdabirtoklás, és van 10 ziccere, de mégis 0-0.Mikaos írta:Tudom, hogy minden csapat megcsinálja, mert ez egy csapatsport, és ez rendben van.csababarca írta:igazad van,viszont amit a stúdióban művelnek,lovagolnak a témán,na az is gusztustalan.
Ezt minden csapat megcsinálná,megcsinálja,kivéve a red bullt.Azok inkább kiütik egymást.
Nem is a csapaton akadtam ki, hanem azon, amit Alonso csinált megint (mint ahogy pár éve a Renault-ban is hisztizett), hogy megkérte a csapatot rádión finoman, hogy engedjék őt előre, mert ő állítólag "gyorsabb" volt.
Nálam a gyorsabbnak az a definíciója ebben a sportban, hogy megelőzi a lassabb járművet. Nem az, hogy előreengedik.
Tudom, hogy minden csapat megcsinálja, mert ez egy csapatsport, és ez rendben van.csababarca írta:igazad van,viszont amit a stúdióban művelnek,lovagolnak a témán,na az is gusztustalan.
Ezt minden csapat megcsinálná,megcsinálja,kivéve a red bullt.Azok inkább kiütik egymást.