Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
MR. TROMORT777

2010.07.26. 13:46:37

Fúúú srácok, hogyha ez nektek izgalmas, akkor meg is érdemlitek...
Mi ebben az F1-ben a jó?

Elrajtolnak, rajtnál van előzés, aztán utána valaki első lesz, és kb. vége is lehetne a futamnak, mert nincs az az isten, hogy megelőzzék őt, hacsak nem szétmegy a kocsija. Élmezőnyben azt se tudják mi az az előzés, ja bocs Alonso-Massa tudja.
Meg azokon is jót röhögtem, amikor Hamilton istenítve volt, mert a végéről előre jött, ugy hogy a kicsiket szivatta. Könyörgöm sokkal jobb autója van.
Az tény, hogy szépen használta/ja ki a lehetőségeit, de abban nem nagyon látok élvezetet, hogy valaki úgy előz, hogy símán legyorsul valakit.
Ez nektek komolyan izgalmas???
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 13:27:24

Eazzy írta:...
Pontosan! Végre tavaly és idén is VERSENYEK vannak, nem csak egy-két esélyes van a mezőnyben, hanem folymatosan változnak az erőviszonyok.
A 2000-es évek elején, (mikor már Hakkinen nem volt) egyeduralkodásról szólt az egész, aztán jött Alonso, hozott vmi színt is a futamokba, de akkor is 2 vagy 3 esélyes pilóta volt a vb-cím elhódítására. Idén még mindig 5! pilóta van versenyben, és nincs olyan futam, ahol biztosan meg tudnánk jósolni a győztest. Schumi érában ez azért nem így volt. Szóval én sem értem igazából a nyavalygást. :) [/quote]
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.26. 13:22:35

Ez így igaz.

Talán a hasonló esetek miatt hozzátok fel ezeket a dolgokat, (de ezek eddig is hozzátartoztak ehhez a sporthoz) viszont az elmúlt években szerintem nagyon izgalmas volt végig a pontverseny alakulása,és láthattunk azért jó pár izgi futamot is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.07.26. 12:59:53

Én nem értelek titeket...
Mi az hogy eltűnt minden amit szerettem, meg hogy langyi futamok meg stb. Mert mit szerettél annyira abban, amikor 2000-es évek elején sorban minden futam ugyanarról szólt? No izgalom. Mindenki csak rinyál hogy ez nem jó így. Pedig hosszú évek óta idén volt először az, hogy a futamok nagy része tele volt előzéssel, izgalmakkal. Kanada pl milyen baba volt már, vagy éppen Melbourne, Malajzia és még sorolhatnám. Idén több futam után is azt tudtam mondani, hogy ez volt az idei legjobb, aztán mindig jött egy jobb. Az hogy néha becsúszik pár langyibb, természetes dolog.
Szerintem igenis jó most az F1.
Ami rossz az egészben, az a sajtó. Szítják a népet, a pilótákat egymásnak akarják ugrasztani, és millió hülyeséget írnak le nap mint nap, amit a nagy átlag be is vesz.
The show must go on!
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.07.26. 03:51:29

Sziasztok.

Az senki fejében nem fordult meg,hogy mennyire valószínű az, hogy Pont a Ferrari-nál kövessenek el ilyen hibát,amikor kb miattunk van a szabály..?

Én nehezem tudom elképzelni hogy ez véletlen hiba lehet...

Mit gondoltok?
lui1698
Llegenda del Barça

2010.07.26. 00:13:02

Ronaldinho&Barca írta: Főleg amit ez a czollner művel már hosszú évek óta..
Én a múlkor Palikon akadtam ki.
Nem szoktam már F1-et nézni, de asszem a kanadai futamot elkezdtem nézni. Ez az ember hihetetlen, hogy mennyire tahó.
Nem tud beszélni, folyamatosan csak "őőőő.....őőőő....Hamilton.....kegggyetlen....őőőőő.őőőő" ennyiből áll egy közvetítés nála. Szánalmas az ember, pláne mikor még a másik csávó is beszáll mellé a "buliba".
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.07.26. 00:01:57

MR. TROMORT777 írta:Igen Massában, nem kellett volna átadnia az első helyet.
Könyörgöm az F1 messze nem csapat sport, és Massának MÉG VAN/VOLT esélye VB-t nyerni.
Elég régóta van a Ferrariban, és szegényes teljesítménye után is szerződést hosszabítottak vele, erre jön egy új csapattársa és egyből be kellene hódolni a VB sorozat közepén?!
Több Ő annál, hogy egy ilyen miatt új csapatot kelljen keresnie. Ő nem egy Chandlock, hogy azt mondják neki, hogy jövő héten már nem te vezetsz.
Biztos kapott volna egy kis ejnye-bejnyét, de viselje el, és bizonyítson, hogy igen is kell még rá figyelni.
Ha nem engedi el, akkor Alonsonak meg kellett volna előznie Őt. Ha tényleg VB-t érdemel Alonso, akkor tegye meg, ugyan olyan kocsijuk van, győzzőn a jobbik.
Utálom a Mclarent, de ott hagyták, hogy a pályán döntse el a 2 pilóta.

A bűntetés meg, semmi. Ahol egy kormány, csak egy kormány 10 milla, ott sokat ér egy ilyen büntetés. A csapat farzsebből fizeti.

Az aláírásképemet meg már régóta használom, de eddig senki nem szólt érte...
McLarennél sem hagyták, emlékezz vissza Button azt hitte nyílt verseny van, de verseny közben Hamilton bevágta a durcit és egyből visszavett Button.

Más:
Jó nekem mindegy az aláírásod, csak szóltam még mielőtt moderátorok kiszúrják, mert a szabályzatban ez áll: "aláírásnál pedig maximum 150 pixel magas"

Engem annál jobban idegesít ez a sok :!: avatár :!: és aláíráskép, amik a képfeltöltésre vannak rakva és széthúzzák itt a fórumot... :roll:
MR. TROMORT777

2010.07.25. 23:42:52

barca_bome írta: Massában csalódtál?

Nem nézted akkor a futamot, vagy pedig nem értesz hozzá már bocsi...

Massa Alonso első előzési próbálkozásainál keményen védte a pozícióját, majd csak akkor engedte el a spanyolt, amikor már rászóltak :!:

Mi mást tehetett volna? Ne engedje el, hogy aztán a magyar nagydíjon már ne ő üljön a Ferrariban? :lol:

Most akármit lehet majd erre válaszolni, de az ésszerűség engem igazol, hiszen gondoljatok már bele, hogy ha ti lennétek abban a helyzetben, akkor feladnátok a karrieretek egy ilyen eset miatt?

Szerintem sem volt fair hogy elengedte, de azért ennyit megtehet a Ferrari, ha már az egész FIA ellenük van. Hiradóban azt mondták, hogy meg is büntették a Ferrarit... (pénzbüntetés)

McLarennel történne ugyanez őket még meg is dicsérné a sajtó.... VICC :lol: :lol: :lol:

Más: Szerintem magas az aláírásképed!
Igen Massában, nem kellett volna átadnia az első helyet.
Könyörgöm az F1 messze nem csapat sport, és Massának MÉG VAN/VOLT esélye VB-t nyerni.
Elég régóta van a Ferrariban, és szegényes teljesítménye után is szerződést hosszabítottak vele, erre jön egy új csapattársa és egyből be kellene hódolni a VB sorozat közepén?!
Több Ő annál, hogy egy ilyen miatt új csapatot kelljen keresnie. Ő nem egy Chandlock, hogy azt mondják neki, hogy jövő héten már nem te vezetsz.
Biztos kapott volna egy kis ejnye-bejnyét, de viselje el, és bizonyítson, hogy igen is kell még rá figyelni.
Ha nem engedi el, akkor Alonsonak meg kellett volna előznie Őt. Ha tényleg VB-t érdemel Alonso, akkor tegye meg, ugyan olyan kocsijuk van, győzzőn a jobbik.
Utálom a Mclarent, de ott hagyták, hogy a pályán döntse el a 2 pilóta.

A bűntetés meg, semmi. Ahol egy kormány, csak egy kormány 10 milla, ott sokat ér egy ilyen büntetés. A csapat farzsebből fizeti.

Az aláírásképemet meg már régóta használom, de eddig senki nem szólt érte...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.07.25. 23:20:52

MR. TROMORT777 írta: Maga a futam, meg a szokásos langyos semmi. Egyre kezd eltűnni minden ami miatt bele szerettem a Forma-1-be.
Mióta próbálom megfogalmazni az érzést.. azt hiszem, te megtetted helyettem. Pár éve még fanatikusan figyeltem, megnéztem ha tudtam a szabadedzést is.. most már max hétvégén időmérő és verseny.. valami megváltozott a sportban, és nem az, hogy Schumi visszavonult anno és nem volt akkora kedvencem, mert találtam.. de valahogy egész formula1 más lett.. és rossz irányba, nem nézőbarát kezd lenni. Főleg amit ez a czollner művel már hosszú évek óta..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.07.25. 23:12:25

MR. TROMORT777 írta:Ez a sport szégyene, akárki akármit mond.
Hatalmasat csalódtam Massában. Egyszer már megcsinálta, de az teljesen más szitu volt. Akkor Kimit engedte el, és így Kimi VB lett.
De most? Amíg van matematikai esélye, addig küzdjön már.
Még 200 pontot lehet szerezni, rengeteg futam van még hátra, és láttunk már csodákat. Nem szeretem Massát, de soha nem volt még vele bajom mint emberrel, vagy mint pilótával, de ez felháborító.
A Ferrari meg tényleg ennyire amatőr? Vicc. Mindenki értette, hogy mi a szitu.
Nekem ez gyanús, mintha szándékosan a világ tuttára akarnák adni, hogy Massa 2. számú pilóta.
A Red Bull meg mindig elrontja, így nem lehet VB-t nyerni. Ezzel Hamiltont ölébe pottyantják a VB serleget. Aki meg idén az eddigi látottak alapján nem érdemelné meg a VB-t, de tuti be fogja mákolni.
Maga a futam, meg a szokásos langyos semmi. Egyre kezd eltünni minden ami miatt bele szerettem a Forma-1-be.
Massában csalódtál?

Nem nézted akkor a futamot, vagy pedig nem értesz hozzá már bocsi...

Massa Alonso első előzési próbálkozásainál keményen védte a pozícióját, majd csak akkor engedte el a spanyolt, amikor már rászóltak :!:

Mi mást tehetett volna? Ne engedje el, hogy aztán a magyar nagydíjon már ne ő üljön a Ferrariban? :lol:

Most akármit lehet majd erre válaszolni, de az ésszerűség engem igazol, hiszen gondoljatok már bele, hogy ha ti lennétek abban a helyzetben, akkor feladnátok a karrieretek egy ilyen eset miatt?

Szerintem sem volt fair hogy elengedte, de azért ennyit megtehet a Ferrari, ha már az egész FIA ellenük van. Hiradóban azt mondták, hogy meg is büntették a Ferrarit... (pénzbüntetés)

McLarennel történne ugyanez őket még meg is dicsérné a sajtó.... VICC :lol: :lol: :lol:

Más: Szerintem magas az aláírásképed!
MR. TROMORT777

2010.07.25. 23:04:14

Ez a sport szégyene, akárki akármit mond.
Hatalmasat csalódtam Massában. Egyszer már megcsinálta, de az teljesen más szitu volt. Akkor Kimit engedte el, és így Kimi VB lett.
De most? Amíg van matematikai esélye, addig küzdjön már.
Még 200 pontot lehet szerezni, rengeteg futam van még hátra, és láttunk már csodákat. Nem szeretem Massát, de soha nem volt még vele bajom mint emberrel, vagy mint pilótával, de ez felháborító.
A Ferrari meg tényleg ennyire amatőr? Vicc. Mindenki értette, hogy mi a szitu.
Nekem ez gyanús, mintha szándékosan a világ tuttára akarnák adni, hogy Massa 2. számú pilóta.
A Red Bull meg mindig elrontja, így nem lehet VB-t nyerni. Ezzel Hamiltont ölébe pottyantják a VB serleget. Aki meg idén az eddigi látottak alapján nem érdemelné meg a VB-t, de tuti be fogja mákolni.
Maga a futam, meg a szokásos langyos semmi. Egyre kezd eltünni minden ami miatt bele szerettem a Forma-1-be.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.25. 22:41:54

Azzal a szituációval nincs baj,hogy valahogy meg kellett cserélni a sorrendet, mert akár tetszik akár nem, ebben a sportban ez kumma rég így megy. Ha év elején van ez,az felháborító,de mostanra kb 99,9%,hogy sajnos Massának nincs sansza a VB-re, míg Alonsonak van némi. és ezt úgy írom,hogy nem bírom a spanyolt.

Ezért ezt a döntést nem kritizálom, mindenesetre a kivitelezés hihetetlenül amatőr volt,és teljesen egyértelmű. Kitalálhattak volna bármit, Massa tekerd lejjebb mert elfogy az üzemanyag,vagy ilyen és olyan gond van a gumival,stb,stb,stb... ezek alapján ahogy lezajlott, szót se szólhatnának hogy ha megbüntetik őket.

persze a többi esetben is teljesen egyértelmű szokott lenni,h miért váltanak pozíciót,de nem lehet belekötni HIVATALOSAN mert jobban kivitelezik, itt nem ez történt.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.25. 22:36:29

ab1daL írta:Én ebben a szabályban, -hogy nem lehet csapatutasítást adni rádión keresztül- azt nem értem, hogy ha mindenki tudja, hogy Alonsot oda kellett valahogy csempészni Felipe elé, akkor nem tök mind1, hogy hogy mondja meg neki, tök egyértelműen, vagy kódolva, egy kis üzenetbe foglalva, a végeredmény úgyis ugyanaz. ( de tény, hogy okosabban is meglehetett volna ezt oldani... :roll: )
A sportszabályzat egyik cikkelye az, hogyha a sportot megszégyenítik, nevetségessé teszik és ezáltlal rossz hírbe hozzák, azért büntetés jár.
Jelen esetben -szerintem- tényleg nevetségessé vált a helyzet.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.07.25. 22:23:09

Én ebben a szabályban, -hogy nem lehet csapatutasítást adni rádión keresztül- azt nem értem, hogy ha mindenki tudja, hogy Alonsot oda kellett valahogy csempészni Felipe elé, akkor nem tök mind1, hogy hogy mondja meg neki, tök egyértelműen, vagy kódolva, egy kis üzenetbe foglalva, a végeredmény úgyis ugyanaz. ( de tény, hogy okosabban is meglehetett volna ezt oldani... :roll: )
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.25. 22:20:06

Nah úgy néz ki az ügy, hogy: Egyenlőre 100.000 euro-s bírság, a Ferrari nem fellebbez ez ellen. Viszont ami nagyobb galiba, hogy szeptemberben a Világ Motorsport előtt kell számolniuk.

Szánalmas kis semmirekello domenikáli interjúin meg csak röhögtem. pl.:

A mai történések után nem nyilvánvaló, hogy van egy elsőszámú és másodikszámú versenyző?

„Nem. Nem.”

Miért?

„Azért mert akkor igent mondtam volna.”

A stílus kb ez volt. Szánalmas.

Jah amúgy a helyezéseket nem vették el. aminek azért örülök. Vamos Fernando!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.07.25. 22:05:54

Háát.. tartom magam ahhoz amíg korábban írtam, Ross, Todt, Schumi éra óta, kegyetlen nagy a fejetlenség.. óriási..

Felipét sajnálom, igen jól ment, sérülése után pedig be is bizonyíthatta volna, hogy igazán visszatért, a rajtja parádés volt, de a csapat érdeke előbbre van.

Az meg Domenikáli ökörsége, hogy így oldotta meg.. kész csoda lesz ha nem veszik el a helyezéseket.. Miért nem lehetett valami "nyáron virágzik a napraforgó" szintű bujtatott mondattal megoldani? Áhh..

Alonso innentől meg húzza be.. Amúgy láttam rajta, h még ő érezte kellemetlenül magát..

Szerk.: Félreértés ne essék, Felipének ezt kellett tennie, 10-ből 10 csapat meghúzta volna, de nem ilyen szöveggel..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2010.07.25. 20:57:05

Várható volt, hogy ez lesz, de ha már ajándékba kapott a spanyol egy futamgyőzelmet, odaadhatta volna az első helyért járó díjat Felipének, kijárt volna neki. Az meg hogy mit nyavalyog Massa!? Tavaly majdnem életét vesztette, csoda egyáltalán, hogy újra versenyez, önbizalom szempontjából fontos lett volna ez a diadal. Alonsonak sem kellett volna ennyi alapvető hibát elkövetnie az idény során, és akkor jóval előrébb lenne...
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.25. 17:18:57

Mikaos írta:Beidézték a Ferrari csapatvezetését. Remélem, nem csodálkoznak rajta :D
Legalább ügyesen oldották volna meg a dolgot, ne ennyire feltűnően.
hatalmas gyökér ez a szemüveges majom. Rühellem, eltűnhetne már a balfenéken. Wéberék meg ájuldoztak, úristen ez a főnök hangja volt, jajj.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.25. 17:16:27

Beidézték a Ferrari csapatvezetését. Remélem, nem csodálkoznak rajta :D
Legalább ügyesen oldották volna meg a dolgot, ne ennyire feltűnően.

Amúgy kezdem azt hinni, hogy Alonso iszonyat rossz ómen :)
1. Odamegy a McLarenhez, rögtön kémbotrány, csapaton belüli viaskodások, csomó büntetés az FIA-tól, csoda, hogy megmarad a csapat.
2. Visszamegy a Renault-hoz, megnyeretnek vele egy futamot, de ezért beáldozzák Piquet-t, és később Briatore-t, csoda, hogy megmarad a csapat.
3. Alonso megy a Ferrarihoz, sok hibát követnek el, büntetések jönnek...lol
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.07.25. 17:20:35-kor.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.25. 16:57:25

Gondoltam, hogy lesznek itt nagyon okos és hangos hangok.

Massa: Kapja be... mi a francot kell nyavajogni? Ha ő az eddigi futamain nem a 10. helyekért harcolt volna akkor nem lett volna ez, és nem lógott volna a levegőbe, hogy kirúgják. Jobb volt eddig Alonso, és érthető a csapaton belüli döntés is. 5 pontért szerintem értelmetlen szétbarmolni a csapatmorált. Fordítva is megtörtént volna, ebben biztos vagyok.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.25. 16:40:27

Tocy írta:
Mikaos írta: Nálam a gyorsabbnak az a definíciója ebben a sportban, hogy megelőzi a lassabb járművet. Nem az, hogy előreengedik.
gyorsabb volt, de nem tudta megelőzni. attól még gyorsabb. ennyiből a barca se jobb egy ellenfelénél, aki ellen 75-25 a labdabirtoklás, és van 10 ziccere, de mégis 0-0.
Szerintem nem jó keverni a két sportágat ebben. Míg a fociban teljesen egyértelmű, hogy melyik csapat támad és jobb, addig az F1-ben ez korántsem az.

Mert a versenyt tekintve neked miből derült ki, hogy Alonso gyorsabb Massánál? Akkor, amikor megelőzte, és Massa jól láthatóan visszavett a tempóból?
Volt olyan szakasza a versenynek, amikor Massa volt a gyors, volt ahol Alonso, de kategorikusan nem jelenthető ki -szerintem-, hogy Alonso volt A gyorsabb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.25. 16:40:07

Tocy írta:
gyorsabb volt, de nem tudta megelőzni. attól még gyorsabb. ennyiből a barca se jobb egy ellenfelénél, aki ellen 75-25 a labdabirtoklás, és van 10 ziccere, de mégis 0-0.
de nem is kérheti,h az ellenfél rúgjon egy öngólt :wink:

am Mikaos is tudja,h hogy működik ez, viszont Alonso rinyálása nem tetszik neki, bár az szerintem senkinek sem. Még szerencse,h a végén nem ünnepeltette magát ennél jobban,bár én így is eléggé nemszeretem :D

de ezt meg kellett lépnie a csapatnak, ez tény, és egyértelmű, csak azért ne a pilóta követelje már stb.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2010.07.25. 16:35:02

Mikaos írta:
csababarca írta:igazad van,viszont amit a stúdióban művelnek,lovagolnak a témán,na az is gusztustalan.
Ezt minden csapat megcsinálná,megcsinálja,kivéve a red bullt.Azok inkább kiütik egymást.
Tudom, hogy minden csapat megcsinálja, mert ez egy csapatsport, és ez rendben van.
Nem is a csapaton akadtam ki, hanem azon, amit Alonso csinált megint (mint ahogy pár éve a Renault-ban is hisztizett), hogy megkérte a csapatot rádión finoman, hogy engedjék őt előre, mert ő állítólag "gyorsabb" volt.

Nálam a gyorsabbnak az a definíciója ebben a sportban, hogy megelőzi a lassabb járművet. Nem az, hogy előreengedik.
ReggieHammond
Barça C

2010.07.25. 16:27:43

Ferrari szurkolóként szánalmasnak tartom ezt az egész színjátékot. De azért nem kell itt túlságosan nagy végletekbe esni. A csapaton belüli sorrend, annak ellenére, hogy az ellenkezőjét nyilatkozzák, egy bizonyos idő után mindenhol felvan állítva. Nagyon jó példa rá a Red Bull, vagy a Mclaren esete is. Szóval lehet szidni itt a Ferrarit, csak nem mindegy hogy miért.

Ismételve magam, a sajtótájékoztatón leadott nyilatkozat, a "mese habbal" kategóriát csúnyán veri, ez tényleg szánalmas, buta hiba. Az itt a baj, hogy sajnos túlságosan látványosan művelte/műveli ezt a Ferrari, ezért én sem tudok ennek örülni, az én szememben is Massa a győztes.

De a csapatsorrendért való fikázás azért túlzás, ez felvan állítva mindenhol, csak nem mindegy, hogy ezt ki, hogy vázolja fel. Maga az eset is faramuci, Massa egyértelműen megérdemelte volna a győzelmet, magára talált, kitűnően kapta el a rajtot, jó hétvégéje volt, kezd visszatérni. Másik oldalról pedig meglehet érteni a csapat érdekit is, miszerint a világbajnokságért való harcban mindenképpen ez a megoldás volt kedvezőbb. Tehát tipikusan a kecske és a káposzta esete a dolog.

Nem lehetett olyan döntést hozni, ami maradéktalanul megfelel mindenkinek, mint ahogy az életben gyakran. Így annak ellenére is, hogy Alonsoval szimpatizálok, bár nem túlságosan, nemtudok örülni a "győzelmének", ez az igazság.
/Madridista/
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.25. 16:27:07

csababarca írta:igazad van,viszont amit a stúdióban művelnek,lovagolnak a témán,na az is gusztustalan.
Ezt minden csapat megcsinálná,megcsinálja,kivéve a red bullt.Azok inkább kiütik egymást.
Tudom, hogy minden csapat megcsinálja, mert ez egy csapatsport, és ez rendben van.
Nem is a csapaton akadtam ki, hanem azon, amit Alonso csinált megint (mint ahogy pár éve a Renault-ban is hisztizett), hogy megkérte a csapatot rádión finoman, hogy engedjék őt előre, mert ő állítólag "gyorsabb" volt.

Nálam a gyorsabbnak az a definíciója ebben a sportban, hogy megelőzi a lassabb járművet. Nem az, hogy előreengedik.
Válasz küldése