Miért,mit követtem el!?
Semmi közöm hozzá.
Inkább bele sem megyek abba,h azért szóltak rá Lewisra,mert pont h szabályosak akartak lenni.LEgalábbis a kisebbik rosszat választották.Ha nem jó súllyal mérlegel,akkor tuti komolyabb a büntetés.Így meg azért nem annyira indokolatlanul állt meg,nem csak jókedvéből parkolt le.
Valaki linkelje be a legfrissebb szabálykönyv ezen szakaszát és akkor megtudjuk,h jó döntést hoztak e a pénzbüntivel.
Sztem az tuti,h nagyobb volumenű dolognak számítana,ha mérlegelésnél lenne hiba.Így meg,h kábé 3 km-rel kevesebbre méretezték az üzemanyagot,hát ha ezt kidecizi a többi csapat,akkor induljanak csak úgy ők is,ezzel óriási előnyhöz jutva

Aztán kapjanak pénzbüntit,ha ez a szabály.
Az én szememben nem kevesebb az,h erőből tudnak gyorsak lenni a Mekik.Ez asszem elég régóta jellemzője az istállónak.Ritka,ha egy Mekit kanyargós részekre lőnek be,nem az az erősségünk.Pár (piros) csapat örülne sztem,ha legalább erőből felvenné a versenyt hosszabb távon a közvetlen élmezőnnyel (RedBullok).Am meg pont Button a példa,h nem csak a belét kitaposva lehet/kell közlekedni az Ezüst Nyilakkal.Ő gumikímélősebb,tehát a technikásabb versenyzés áll közelebb hozzá.Az igaz,h a vasak nem erre vannak elsősorban kitalálva -főleg az F csatorna révén- ,így érthető,ha nem annyira a techikás részeken dominál a wokingi csapat.Persze ennek a megítélése egyénileg eldöntendő,de nekem nem ér kevesebbet ez,mert nagyon jól összekalapálták a vasakat,rágyúrva az erősségükre.
Remélem nem gáz,h megszólaltam az ügyben.Ha mégis a szezon végéig csendkúrázzak az F1ben,mert Hamilton fan vagyok -továbbra is- ,akkor csak szóljatok bátran...
(Mondjuk az meg,h leírtam ezeket,nem azt jelenti h kívánnám ha újra elkezdenénk lefutni a korábbi köröket,h ekkor meg akkor mi volt a Mekikkel

A mostani szitunál meg kénytelenek leszünk elfogadni,h ez a szabály.De mondom,ha valaki tudja,h mik vonatkoznak ide és cáfolja,akkor el fogom ismerni

Szal személy szerint kerülném a vitaestet

)