Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kemény volt, de büntetést sztem nem ér. Jah és hideg gumin.. tudja az öreg.Mihu írta:Hát.....nem csodálkoznék ha Schumi kapna egy áthajtásost...kemény volt nagyon, de átvágta a sikánt. Az is igaz, hogy a kanyarban még Ő volt elől, tehát elvileg nem nyert ezzel pozíciót.
Azért ne hagyjuk már figyelmen kivül, hogy a két redbull kemény keveréken futotta ezt az időt, vagyis azon is fognak elrajtolni... Amikor 10-ik körben a többiek kimennek kereket cserélni ők még vígan a pályán fognak "poroszkálni" Szerintem kis túlzással a többiek nagyobb verést kaptak ezen az idomérőn mint eddig egész évben... a keménnyel is csak ennyi hátrányt összeszedni....Nem a mostani témához: örülök Alonso 4. helyének.
Közel volt a Red bullokhoz. Örülök, hogy végre nem egy Redbull nyerte az időmérőt.
Alonsonak simán meglehet a végén a 2. hely. Hajrá!
amikor ilyen ezredmásodperces különbségek vannak akkor bizony az a pár kiló is sokat érhet, és valljuk be vicces lenne, ha a következő futamoktól kezdve mindenkit be kéne vontatni, mert ez "nem szabálytalan". Nem csináltak hülyeséget akárhogy nézzük na, az a lényeg.miihii írta:
Miért,mit követtem el!?![]()
Semmi közöm hozzá.![]()
Inkább bele sem megyek abba,h azért szóltak rá Lewisra,mert pont h szabályosak akartak lenni.LEgalábbis a kisebbik rosszat választották.Ha nem jó súllyal mérlegel,akkor tuti komolyabb a büntetés.Így meg azért nem annyira indokolatlanul állt meg,nem csak jókedvéből parkolt le.
Link?Vagy beszkennelnéd az ide eső részeket,ha neked megvan a szabálykönyv?Úgy hitelesebb lenne az állításodTalma írta:Az FIA szabályzata világosan kimondja, hogy ebben az esetben a pilóta összes ideje is elvehető, de legalább 10 rajthelynyi büntetéssel sújtandó.
Miért,mit követtem el!?