Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.06.13. 19:20:53

Az arcomról leszakad a bőr... Buemi, Kovalainen, Webber, Chandhok...

Egyszerűbb lett volna ha Hamilton már az első pitnél felnyomja a palánkra.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.06.13. 19:15:00

Alo gyorsabb mint Hamilton most kicsivel, de sajna beragadt Webber mögé kicsit, így most újra fel kell zárkózni, viszont ezt a Mekit nem lehet meglőzni az egyenesben...közben Hamilton is nagyon keni neki azért, és hátul Massa is üde színfolt, ugyan nem szeretem de ezt most szépen csinálja előzget rendesen.

Szerk.: Közben Ozsi lassan bejön amit mondtál, Button jön fel :lol:

Szerk2: Nah ezen most végleg besz.rok. Karun Ki-be.ba...ott Csendhokk, hát ez mekkora egy gyökér istenem. Valaki tanítsa már meg elengedni. hát ez kemény. Alo két pozíciót bukott...nagyszerű.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eazzy 2010.06.13. 19:21:10-kor.
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.06.13. 18:52:35

komolyan mondom mi a pö****nek vann ien lotus virgin meg hispania autók?? Alonso rég első lehetne már :evil: na mind1 remélem a futam végére Alonso fut be elsőnek vagy Schumaher!!
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.06.13. 18:45:14

Basszuskulcs. Ha a Lotus nem tartja fel Alot, élen lenne....

Hihetelen jó futam, jobb mint az esősök voltak.
Eddig a legjobb időmérő és futam...megérte tavaly kihagyni a naptárból... :D
Mihu
Director del Fútbol

2010.06.13. 18:30:34

Ez a hülye Gyula csak arról tud beszélni, hogy Schumi kétszer volt kint. De azt nem veszi figyelembe hogy 3 körön belül.....Fingom sincs, hogy miért jött ki megint...
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.06.13. 18:27:45

Ecsém, Buemit előzte volna Alo, erre a nevető harmadik Hami lett. Hihetetlen hogy mennyivel gyorsabb egyenesben a Meki...
De szépen tartja a Mekikkel a tempót Alo, öröm nézni ezt a futamot!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.06.13. 18:24:50

jó kis futam, ezúttal a gumikáosz miatt, nem az eső miatt.

nah buemi besegített haminak.

káosz, mi jut róla eszembe? Button megnyeri :lol: na jó nem, Hamilton nyer,bár érdekes lesz...

Schumi 2x már a boxban, Vettelnek lágyat tesznek fel már most, nah nemtom mi lesz ebből, csak sodródok egyet.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.06.13. 18:23:03

Mihu írta:Hát.....nem csodálkoznék ha Schumi kapna egy áthajtásost...kemény volt nagyon, de átvágta a sikánt. Az is igaz, hogy a kanyarban még Ő volt elől, tehát elvileg nem nyert ezzel pozíciót.
Kemény volt, de büntetést sztem nem ér. Jah és hideg gumin.. tudja az öreg. ;)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Mihu
Director del Fútbol

2010.06.13. 18:21:39

Hát.....nem csodálkoznék ha Schumi kapna egy áthajtásost...kemény volt nagyon, de átvágta a sikánt. Az is igaz, hogy a kanyarban még Ő volt elől, tehát elvileg nem nyert ezzel pozíciót.

Itt mi történt? :roll: :roll: :roll: :roll: Schumi 3 körön belül kétszer jött ki :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2010.06.13. 18:23:43-kor.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.06.13. 18:20:59

Visszatért a Mester...

szerk.: idei legjobb futam eddig.. :D Leszámítva Massa balesetét. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.06.13. 18:19:07

Alo és a Ferka ezt szépen csinálta, megvan Hami a boxban :!:

Ééés közben gyorsabbak mindketten az élen állók!
Nagyon jó eddig a futam te jó ég :!:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.13. 18:15:30

ismét egy érdekes eset, Hamihoz ezek hozzátartoznak :lol:
legalább élet van a pályán :lol:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.06.13. 12:50:02

Nekem erről az jutott eszembe, amikor egyszer Kiminek a szerelői nem tudtak bemenni időben a boxba rajt kezdetekor, bizonyos idő limit alatt, így Kimit büntették meg egy áthajtásossal, amivel ugrott a futata, ha jól emlékszem nem állt rosszul. Ha a csapat hibázik, sokszor a versenyző issza meg a levét, kivéve ha Hamiltonnak hívják. :D Amúgy sztem sem olyan durva szabálysértés, bár ez a 10 ezer nekik farzsebből..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.06.13. 12:45:28

Nem a mostani témához: örülök Alonso 4. helyének.
Közel volt a Red bullokhoz. Örülök, hogy végre nem egy Redbull nyerte az időmérőt.

Alonsonak simán meglehet a végén a 2. hely. Hajrá!
Azért ne hagyjuk már figyelmen kivül, hogy a két redbull kemény keveréken futotta ezt az időt, vagyis azon is fognak elrajtolni... Amikor 10-ik körben a többiek kimennek kereket cserélni ők még vígan a pályán fognak "poroszkálni" Szerintem kis túlzással a többiek nagyobb verést kaptak ezen az idomérőn mint eddig egész évben... a keménnyel is csak ennyi hátrányt összeszedni....
MatyiG
Adminisztrátor

2010.06.13. 12:36:02

Nem a mostani témához: örülök Alonso 4. helyének.
Közel volt a Red bullokhoz. Örülök, hogy végre nem egy Redbull nyerte az időmérőt.

Alonsonak simán meglehet a végén a 2. hely. Hajrá! :wink: :)
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.06.13. 12:12:46

miihii írta:
Miért,mit követtem el!? :P
Semmi közöm hozzá. :wink:

Inkább bele sem megyek abba,h azért szóltak rá Lewisra,mert pont h szabályosak akartak lenni.LEgalábbis a kisebbik rosszat választották.Ha nem jó súllyal mérlegel,akkor tuti komolyabb a büntetés.Így meg azért nem annyira indokolatlanul állt meg,nem csak jókedvéből parkolt le.
amikor ilyen ezredmásodperces különbségek vannak akkor bizony az a pár kiló is sokat érhet, és valljuk be vicces lenne, ha a következő futamoktól kezdve mindenkit be kéne vontatni, mert ez "nem szabálytalan". Nem csináltak hülyeséget akárhogy nézzük na, az a lényeg.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
socio66

2010.06.13. 12:10:21

Az elmúlt 3 évben csak Hamilton miatt már lehetett írni egy új szabálykönyvet.. :)
Amúgy meg így olvasva elég komolytalan ez is,sok másikhoz hasonlóan, de hát ki kell borulni,meg rázni kell az öklöt,mert hát a hülye kis szarházi Hamilton megint csal..
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.13. 11:56:09

a szabály mond olyat, h kötelező a levezető kör? vagy csak olyat, h biz. időn belül kell megtenni a levezető kört? tiltott a levezető kör elhagyása? ha nem, akkor nincs szabályszegés sztem... (feltételezem, h van egyfajta tiltás erre vonatkozóan, de kétlem, h egyértelmű lenne...)

félreértés ne essék, nem vagyok Hami-fan! abban egyetértek, h hibáztak a mekisek, azonban Hamilton ez esetben a világosan leírt szabályt akarta betartani ( tömegkorlát), így vétett a kevésbé egyértelmű szabály ellen... ha szigorúan vesszük, akkor ő a lehetőségeihez mérten be akarta tartani a szabályokat, hát így sikerült, így a szigorú büntetés nem lett volna javallott...
a pénzbüntetést jogosnak tartom, viszont az üzemanyag-mennyiségért felelős embert/embereket kellett volna megbüntetni szvsz...
miihii
KHAL

2010.06.13. 11:37:49

Talma írta:Az FIA szabályzata világosan kimondja, hogy ebben az esetben a pilóta összes ideje is elvehető, de legalább 10 rajthelynyi büntetéssel sújtandó.
Link?Vagy beszkennelnéd az ide eső részeket,ha neked megvan a szabálykönyv?Úgy hitelesebb lenne az állításod :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Talma
Jugador d'estrella

2010.06.13. 07:02:32

Az FIA szabályzata világosan kimondja, hogy ebben az esetben a pilóta összes ideje is elvehető, de legalább 10 rajthelynyi büntetéssel sújtandó.

Csak egy dologgal tudom kommentálni: harmadjára nyalják meg a negró valagát (remélem ez nem számít trágár kifejezésnek).
miihii
KHAL

2010.06.13. 02:11:58

Miért,mit követtem el!? :P
Semmi közöm hozzá. :wink:

Inkább bele sem megyek abba,h azért szóltak rá Lewisra,mert pont h szabályosak akartak lenni.LEgalábbis a kisebbik rosszat választották.Ha nem jó súllyal mérlegel,akkor tuti komolyabb a büntetés.Így meg azért nem annyira indokolatlanul állt meg,nem csak jókedvéből parkolt le.
Valaki linkelje be a legfrissebb szabálykönyv ezen szakaszát és akkor megtudjuk,h jó döntést hoztak e a pénzbüntivel.

Sztem az tuti,h nagyobb volumenű dolognak számítana,ha mérlegelésnél lenne hiba.Így meg,h kábé 3 km-rel kevesebbre méretezték az üzemanyagot,hát ha ezt kidecizi a többi csapat,akkor induljanak csak úgy ők is,ezzel óriási előnyhöz jutva :roll: Aztán kapjanak pénzbüntit,ha ez a szabály. :wink:

Az én szememben nem kevesebb az,h erőből tudnak gyorsak lenni a Mekik.Ez asszem elég régóta jellemzője az istállónak.Ritka,ha egy Mekit kanyargós részekre lőnek be,nem az az erősségünk.Pár (piros) csapat örülne sztem,ha legalább erőből felvenné a versenyt hosszabb távon a közvetlen élmezőnnyel (RedBullok).Am meg pont Button a példa,h nem csak a belét kitaposva lehet/kell közlekedni az Ezüst Nyilakkal.Ő gumikímélősebb,tehát a technikásabb versenyzés áll közelebb hozzá.Az igaz,h a vasak nem erre vannak elsősorban kitalálva -főleg az F csatorna révén- ,így érthető,ha nem annyira a techikás részeken dominál a wokingi csapat.Persze ennek a megítélése egyénileg eldöntendő,de nekem nem ér kevesebbet ez,mert nagyon jól összekalapálták a vasakat,rágyúrva az erősségükre.

Remélem nem gáz,h megszólaltam az ügyben.Ha mégis a szezon végéig csendkúrázzak az F1ben,mert Hamilton fan vagyok -továbbra is- ,akkor csak szóljatok bátran... :wink:

(Mondjuk az meg,h leírtam ezeket,nem azt jelenti h kívánnám ha újra elkezdenénk lefutni a korábbi köröket,h ekkor meg akkor mi volt a Mekikkel :wink: A mostani szitunál meg kénytelenek leszünk elfogadni,h ez a szabály.De mondom,ha valaki tudja,h mik vonatkoznak ide és cáfolja,akkor el fogom ismerni :wink: Szal személy szerint kerülném a vitaestet :D )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.06.12. 23:33:30

Ferrari már egy elég szerencsétlen mód betette Barcelonában (lehet azóta máshol is) az F-csatornát, de közel sem hozott annyit,mint várták...persze Meki erre tervezte a cuccot,így ebben az évben már végig náluk lesz érthetően a leghatékonyabb.

nagyon okosok voltak a holt szezonban, ha már aeroban kevesebbek, hoztak egy olyan újítást,amihez jó formán csak gázt kell nyomni,és megvan az előny :) (persze tudom,h ott a lábukkal szabályozzák a cuccost,és amellett még a kanyaros részben is produkálni kell,de mint láthatjuk nem vezethetetlen a Meki, csak egyszerűen a technikás részen kevés.)

más téma, szabályszegés...

szerintem az ilyesfajta szabályoknak semmi értelme, vagy ha mégis hoznak valami újat,akkor annak semmi értelme,h pénzbírsággal jár csak, mert ettől egy milliomos pilóta, és milliárdos csapat se fog meghatódni,és megbánni semmit sem. egyszóval értelmetlen az egész. ha értelmet akarnak adni az ilyesmi szabályoknak,és megszegésüknek, akkor úgy büntessék,h fájjon az érintetnek. logikusabb lenne.

jah és ha ezt Baumgartner csinálja,akkor is ez a véleményem a pénzbírságos büntetésekről, ilyen szinten...
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2010.06.12. 23:24:09

Azért itt Monzára a Red Bull-nak és a Mercinek is, de legfőképpen a Ferrarinak be kell vetni az F-csatornát, mert különben kört fog kapni a 3. helyezett is. Természetesen úgy hogy McLaren 1-2 lesz... A Ferrari szerintem nem akar kegyetlenül lebőgni hazai pályán, ahol majd 100ezer ember miattuk megy ki.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.06.12. 23:19:22

tudom,h a sebesség is nagyon fontos, persze,h az, de valahogy nem esek hanyatt egy olyan teljesítménytől, ahol más dolga jóformán nincs,mint tövig nyomni az egyenesben,és így behozza simán az aero-s hátrányait, még előnyt is kovácsol.

sokkal inkább fejet hajtok a RedBullok előtt,amik minden pályán, legyen az technikás,vagy gyors, ott tudnak lenni közvetlen élmezőnyben.

rajtnál eldől minden, ha nem lesz technikai,vagy vezetői hiba, Hamiltont nem lehet megelőzni F-izével a segge alatt.

legalább egyik mekit megfogták a bikák, az is szép.

Schumi kieséséért nagy kár :( bár itt se jó a Merci, látva Rosberg teljesítményét is...
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2010.06.12. 23:10:14

Egyetlen mentség: nem tudjuk, hogy mi van a szabályzatban. De ezek szerint csak pénzbüntetés. Így ok.
Kép
Válasz küldése