Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barneveld sztem innen már behúzza, ott volt a kulcspont, amikor 2-1-nél elizgulta, lehet volna 3-1, és nyugodtabban játszhatott volna.ozsimiki írta:Nah most folytatják felvételről a barneveld elődöntőt 4-4ről, utána lesz a Taylor meccse!
ELŐRE A TAYLOR-Barney döntőért!
szntem itt pilleken belül Taylor meccse lesz,mert nagyon beharangozó formája van...inkább megnézem éjféltől vagy mikor a sporttévén, bírom a magyar kommenteket. bár angolokat nem überelik átélésben.kennyke04 írta:hát kb...
http://www.justin.tv/widgets/jtv_player ... nnel=uggla itt a linkje ha minden igaz
Jah értemozsimiki írta:tezsvíír, azért van így sajnos,mert a darts eddig s1en ment,csak kezdődött ugye a val-atma... így abbahagyták dartsot, s2re meg szntem azért nem teszik,mert pilleken belül kezdődik az amcsi foci.kovinho írta:Akkor ez most valami vicc? Egy kumma nem is élő! sz.rportugál bajnoki meccset adnak a darts vb helyett?
de rem felvételről végét beadják majd vhogy..
tezsvíír, azért van így sajnos,mert a darts eddig s1en ment,csak kezdődött ugye a val-atma... így abbahagyták dartsot, s2re meg szntem azért nem teszik,mert pilleken belül kezdődik az amcsi foci.kovinho írta:Akkor ez most valami vicc? Egy kumma nem is élő! sz.rportugál bajnoki meccset adnak a darts vb helyett?
lol, most nézem be se fejezték,mertkovinho írta:Mennyi lett a vége? S adják valahol a következő elődöntőt?
Bogi nekem nem kedvencem Murray! DE:Bogika87 írta:Semmi baj és kijavítom magam SOKAT TUD a teniszröl, de akkor is furán közvetit sokkal élvezhetöbb lenne ha a tenisz tudását osztaná meg velünk és nem az édes kis feltevéseit!
Amúgy jó kis párost alkottak és szép győzelem volt...pont a múltkor néztem meg(a RG döntőt)!![]()
![]()
![]()
Ne haragudj Bogi, de egy wimbledoni győztes teniszezőre azt mondani, hogy "ért VALAMIT a teniszhez", kicsit abszurd. Szerintem.Bogika87 írta:Néztem a meccset...és ha Te láttad Murray Wimbis szereplést akkor tudhatnád hogy mire értettem!
Háh szakértők???Taróczy ért vmit a teniszhez de az is olyan h akinek jobban megy a meccsen azt az egekig magasztalja a másik meg el is áshatja magát.
Hajrá Murray mindent belede azért ott van elötte még 3 nagyon jó teniszező.A 3.hely is még nagyon messze van neki 1500pont és január 3-án már világelsőt csinálnak belőle,Wimbledoni győztest és "világbajnokot"
![]()
![]()
![]()
Jó mind1 én így látom Te úgy ezen nem fogok fennakdani...hiszen én nem vok szakemeber!!!
Lehet más véleményed, mint a szakembereknek, de illik az övékét is tiszteletben tartani. A világelsőségtől még messze áll, de talán nem lehet véletlen, hogy így szerepel. És ha megnézted a meccseket, amit csak remélni tudok, ha már véleményt alkotsz, szóval akkor láthattad, hogy nem egyszerűen játszik a srác, és fejben nagyon ott van. Ráadásul tavaly is eléggé emlékezetes meccsen verte Federert.Bogika87 írta:...
így van.torrentkiller írta:Hát azért az uccsó mondattal vitatkoznék. Igaz nagyot játszottak mind2en, de látszott rajtuk hogy ez az első torna idén. Voltak csodás labdamenetek, de hatalmas ziccereket hibáztak (főleg Rafa csapta el ordító helyzetekben).lluisllach89 írta:Nyert Murray!!!! Uccsó szett 6-3, hatalmas poénok voltak, nagyon tehetséges, jobb feje van ehhez a játékhoz mint Nadalnak.
Ezzel együtt Murray szerintem megérdemelten nyert, de majd meglátjuk hogy Dohában és az Australien Openen hogy megy neki. Az látszott hogy már majd' összeesett a pályán.
Remélem a kövi versenyem már Rafa is pontosabb lessz és végre nyerni tud Ausztráliában is![]()
VAMOS RAFAAA
Hát azért az uccsó mondattal vitatkoznék. Igaz nagyot játszottak mind2en, de látszott rajtuk hogy ez az első torna idén. Voltak csodás labdamenetek, de hatalmas ziccereket hibáztak (főleg Rafa csapta el ordító helyzetekben).lluisllach89 írta:Nyert Murray!!!! Uccsó szett 6-3, hatalmas poénok voltak, nagyon tehetséges, jobb feje van ehhez a játékhoz mint Nadalnak.