Egyéb Sportok
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah most folytatják felvételről a barneveld elődöntőt 4-4ről, utána lesz a Taylor meccse!
ELŐRE A TAYLOR-Barney döntőért!
ELŐRE A TAYLOR-Barney döntőért!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
jaja az lesz, de a Barney meccs végéről pont lecsúsztam, eredményt nem tudtok véletlen mi lett? Gondoltam h Wade is pont most fog feltámadni és a mester se a tegnapit hozta, úgyh kicsit izgulós a dolog 
szerk:.
Eredmény fehérrel, hátha vki meg akarja még nézni a végét
Barney - Wade 6:4

szerk:.
Eredmény fehérrel, hátha vki meg akarja még nézni a végét
Barney - Wade 6:4
- ozsimiki
- Adminisztrátor
szntem itt pilleken belül Taylor meccse lesz,mert nagyon beharangozó formája van...inkább megnézem éjféltől vagy mikor a sporttévén, bírom a magyar kommenteket. bár angolokat nem überelik átélésben.kennyke04 írta:hát kb...
http://www.justin.tv/widgets/jtv_player ... nnel=uggla itt a linkje ha minden igaz

- kennyke04
- Entrenador del Barça
hát kb...
http://www.justin.tv/widgets/jtv_player ... nnel=uggla itt a linkje ha minden igaz
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bár szntem senki nem halt volna bele ,ha egy már már végénél járó ,magas színvonalú darts vb elődöntőt befejezik,és ezért csúszik 15-25 percet a val-atma, tuti többen nézik,mint vmi holland psv fhos meccset,amiatt anno a mi meccsünk csúszott,nem is keveset...dehát logika 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jah értemozsimiki írta:tezsvíír, azért van így sajnos,mert a darts eddig s1en ment,csak kezdődött ugye a val-atma... így abbahagyták dartsot, s2re meg szntem azért nem teszik,mert pilleken belül kezdődik az amcsi foci.kovinho írta:Akkor ez most valami vicc? Egy kumma nem is élő! sz.rportugál bajnoki meccset adnak a darts vb helyett?
de rem felvételről végét beadják majd vhogy..

De attól még megcsinálhatták volna, hogy a Sport 2-n menjen onnantól a darts, és így legalább nem egy portugál bajnokit kellett volna adniuk. Vagy nem tudom. De megoldhatták volna szerintem. Nem baj, akkor nézzük majd éjféltől

- ozsimiki
- Adminisztrátor
tezsvíír, azért van így sajnos,mert a darts eddig s1en ment,csak kezdődött ugye a val-atma... így abbahagyták dartsot, s2re meg szntem azért nem teszik,mert pilleken belül kezdődik az amcsi foci.kovinho írta:Akkor ez most valami vicc? Egy kumma nem is élő! sz.rportugál bajnoki meccset adnak a darts vb helyett?
de rem felvételről végét beadják majd vhogy..

- ozsimiki
- Adminisztrátor
lol, most nézem be se fejezték,mertkovinho írta:Mennyi lett a vége? S adják valahol a következő elődöntőt?
átkapcsoltak a focira...4-4 volt szntem,vagy max egy szett ment le azóta, s2őn meg fos portugál cucc van
de majd másik elődöntőt aszhem éjféltől mutatják felvételről...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Darts:
s1en megy közben az első elődöntő Barneveld-Wade, kapcsolgattam, nagyon jó most Wade,és nem sokára egyenlít 4-4re, 6 nyert szettig tart. izgalom van
s1en megy közben az első elődöntő Barneveld-Wade, kapcsolgattam, nagyon jó most Wade,és nem sokára egyenlít 4-4re, 6 nyert szettig tart. izgalom van

Hmm hát kiváncsi leszek a salakos és a fűves teljesítményére...igaz elég neki csak kemény boritáson jól szereplni de nem hinném azért elöször Djokovicon kell áthámoznia magát
Amúgy is az a lényeg hogy izgalmas és jó meccseket lássunk(hajrá Rogi!!!)
Jajj ha nem lenne ilyen unszimpatikus még azt is mondanám h jófej
http://www.atpworldtour.com/en/multimed ... _video.asp
Annak viszont örülök h végre leállt velem vki beszélgetni még ha bele is kötöttetek

Amúgy is az a lényeg hogy izgalmas és jó meccseket lássunk(hajrá Rogi!!!)

Jajj ha nem lenne ilyen unszimpatikus még azt is mondanám h jófej

http://www.atpworldtour.com/en/multimed ... _video.asp
Annak viszont örülök h végre leállt velem vki beszélgetni még ha bele is kötöttetek

-
- Jugador d'estrella
Na most ho keydodik az ideny le irom mit is varok 
Nadal: van egy olyan erzesem hogy az ideji eve kozel sem lesz olyan mint a tavalyi.es bar nem szeretem,de nagyon nem kivanok neki seruleseteket..amira egy ilyen ev utan nagy a sansz ,ha megin olyan evet akar akkor abba nagyon belebukhat
Roger:az AusOpentol nagyon sok fugg,ha megnyerin nem vagyok benne biztos hogy nem a GRAN SLAMert fog iden is harcolni..meg mindig a tobbiek felett all tudasban,es bar kozeledtek(foleg Murray es Nadal) egy onbiazlommal teli Federer ellen nem nagyon van eselyuk
Murray:a US OPEN ota nagyon durva amit muvel,es nem latszik rajta hogy faradna vagy most jonne egy hullam volgy.nagyon kivancsi vagyok ra.
Djoko:hat nem tudom,szerintem Nadal,Federer es Murray versenyebe most nem fog tudni bele szolni,foleg ev elejen..na de ki tudja.
Es akire meg nagyon kivancsi vagyok az Tsonga,Del Potro,Gil Simon barmelyikuk barmikor robbanthat es akkor borul minden
Na roviden ennyi..ja es meg valami
GO ROGER,GO!!!!!

Nadal: van egy olyan erzesem hogy az ideji eve kozel sem lesz olyan mint a tavalyi.es bar nem szeretem,de nagyon nem kivanok neki seruleseteket..amira egy ilyen ev utan nagy a sansz ,ha megin olyan evet akar akkor abba nagyon belebukhat
Roger:az AusOpentol nagyon sok fugg,ha megnyerin nem vagyok benne biztos hogy nem a GRAN SLAMert fog iden is harcolni..meg mindig a tobbiek felett all tudasban,es bar kozeledtek(foleg Murray es Nadal) egy onbiazlommal teli Federer ellen nem nagyon van eselyuk
Murray:a US OPEN ota nagyon durva amit muvel,es nem latszik rajta hogy faradna vagy most jonne egy hullam volgy.nagyon kivancsi vagyok ra.
Djoko:hat nem tudom,szerintem Nadal,Federer es Murray versenyebe most nem fog tudni bele szolni,foleg ev elejen..na de ki tudja.
Es akire meg nagyon kivancsi vagyok az Tsonga,Del Potro,Gil Simon barmelyikuk barmikor robbanthat es akkor borul minden

Na roviden ennyi..ja es meg valami
GO ROGER,GO!!!!!

Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bogi nekem nem kedvencem Murray! DE:Bogika87 írta:Semmi baj és kijavítom magam SOKAT TUD a teniszröl, de akkor is furán közvetit sokkal élvezhetöbb lenne ha a tenisz tudását osztaná meg velünk és nem az édes kis feltevéseit!
Amúgy jó kis párost alkottak és szép győzelem volt...pont a múltkor néztem meg(a RG döntőt)!![]()
![]()
![]()
elég pontatlanul írtad le,h mit is mondtak, azt,h 4en vannak, ami EVIDENS, és a 4ük közül főleg kemény pályán, bármelyik nyerhet, nem azt mondták,h Murraynek van erre a legnagyobb sansza,de simán előfordulhat h nyer akár 2 GS-t is. ahogy az is,h Djoko, Nadal,Roger nyer ennyit,vagy többet...
Tavaly Nadalnak még az év felénél is szép hátránya volt Federerrel szemben, mégis első lett év végére...és ha a skót olyan formát mutat egész évben mint US Open óta,akkor van rá esélye, de azt senki sem mondta,h neki van a legtöbb

Remélem RAFA győz idén is a legtöbbször, de jó tudni,h már 3 olyan playa is van, akivel nagyon nagy meccseket játszhat. 3 MINIMUM.

Semmi baj és kijavítom magam SOKAT TUD a teniszröl, de akkor is furán közvetit sokkal élvezhetöbb lenne ha a tenisz tudását osztaná meg velünk és nem az édes kis feltevéseit!
Amúgy jó kis párost alkottak és szép győzelem volt...pont a múltkor néztem meg(a RG döntőt)!

Amúgy jó kis párost alkottak és szép győzelem volt...pont a múltkor néztem meg(a RG döntőt)!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ne haragudj Bogi, de egy wimbledoni győztes teniszezőre azt mondani, hogy "ért VALAMIT a teniszhez", kicsit abszurd. Szerintem.Bogika87 írta:Néztem a meccset...és ha Te láttad Murray Wimbis szereplést akkor tudhatnád hogy mire értettem!
Háh szakértők???Taróczy ért vmit a teniszhez de az is olyan h akinek jobban megy a meccsen azt az egekig magasztalja a másik meg el is áshatja magát.
Hajrá Murray mindent belede azért ott van elötte még 3 nagyon jó teniszező.A 3.hely is még nagyon messze van neki 1500pont és január 3-án már világelsőt csinálnak belőle,Wimbledoni győztest és "világbajnokot"
![]()
![]()
![]()
Jó mind1 én így látom Te úgy ezen nem fogok fennakdani...hiszen én nem vok szakemeber!!!
Olyan, mintha azt mondanád, hogy Csapó Gábor valamit konyít a vízilabdához...

Néztem a meccset...és ha Te láttad Murray Wimbis szereplést akkor tudhatnád hogy mire értettem!
Háh szakértők???Taróczy ért vmit a teniszhez de az is olyan h akinek jobban megy a meccsen azt az egekig magasztalja a másik meg el is áshatja magát.
Hajrá Murray mindent bele
de azért ott van elötte még 3 nagyon jó teniszező.A 3.hely is még nagyon messze van neki 1500pont és január 3-án már világelsőt csinálnak belőle,Wimbledoni győztest és "világbajnokot"
Jó mind1 én így látom Te úgy ezen nem fogok fennakdani...hiszen én nem vok szakemeber!!!
Hajrá Murray mindent bele

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Azért a világelsőségtől messze van. most néztem meg a világranglistát:
1, Rafael Nadal (ESP) - 6675 PTS.
2, Roger Federer (SUI) - 5305 PTS.
3, Novak Djokovic (SRB) - 5295 PTS.
4, Andy Murray (GBR) - 3720 PTS.
Elég ha abból indulunk ki, hogy a Roland Garroson és Wimbledonban finoman szólva se Ő az esélyes, kemény pályán jól megy neki, de ez kevés lessz, főleg hogy Federert is hajtani fogja az hogy ismét első akar lenni, plusz ott van Djokovic, aki ne felejtsük el címvédő Ausztráliában. Szóval egy olyan szezon is érzésem szerint kevés lenne, amit tavaly Rafa produkált...
1, Rafael Nadal (ESP) - 6675 PTS.
2, Roger Federer (SUI) - 5305 PTS.
3, Novak Djokovic (SRB) - 5295 PTS.
4, Andy Murray (GBR) - 3720 PTS.
Elég ha abból indulunk ki, hogy a Roland Garroson és Wimbledonban finoman szólva se Ő az esélyes, kemény pályán jól megy neki, de ez kevés lessz, főleg hogy Federert is hajtani fogja az hogy ismét első akar lenni, plusz ott van Djokovic, aki ne felejtsük el címvédő Ausztráliában. Szóval egy olyan szezon is érzésem szerint kevés lenne, amit tavaly Rafa produkált...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Lehet más véleményed, mint a szakembereknek, de illik az övékét is tiszteletben tartani. A világelsőségtől még messze áll, de talán nem lehet véletlen, hogy így szerepel. És ha megnézted a meccseket, amit csak remélni tudok, ha már véleményt alkotsz, szóval akkor láthattad, hogy nem egyszerűen játszik a srác, és fejben nagyon ott van. Ráadásul tavaly is eléggé emlékezetes meccsen verte Federert.Bogika87 írta:...
Fuuuu hogy én hogy utálom ezt a nagyképű Mr. Face Csutkeszt
grrrrrr na meg a Taróczy&Kaplár párostol is kiver a víz!!!Világelsőség meg Wimbledon???háháháháhááhháháhá azért kicsit túloznak.....
Szép volt Rafa
Dohában már meg is van sorsolás alap hogy Rogi ágán Mörri
na nem baj majd most visszavág!!!

Szép volt Rafa

Dohában már meg is van sorsolás alap hogy Rogi ágán Mörri

- ozsimiki
- Adminisztrátor
így van.torrentkiller írta:Hát azért az uccsó mondattal vitatkoznék. Igaz nagyot játszottak mind2en, de látszott rajtuk hogy ez az első torna idén. Voltak csodás labdamenetek, de hatalmas ziccereket hibáztak (főleg Rafa csapta el ordító helyzetekben).lluisllach89 írta:Nyert Murray!!!! Uccsó szett 6-3, hatalmas poénok voltak, nagyon tehetséges, jobb feje van ehhez a játékhoz mint Nadalnak.
Ezzel együtt Murray szerintem megérdemelten nyert, de majd meglátjuk hogy Dohában és az Australien Openen hogy megy neki. Az látszott hogy már majd' összeesett a pályán.
Remélem a kövi versenyem már Rafa is pontosabb lessz és végre nyerni tud Ausztráliában is![]()
VAMOS RAFAAA
nincs jobb feje hozzá, egyszerűen a spanyolnak még bele kell rázódnia, 8hetet hagyott ki, azért az sok egy élmenőnél. ehhez képest így is majdnem megvolt a világ egyik legjobb formában lévő játékosa ellen,de többet hibázott mint szokott.

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Hát azért az uccsó mondattal vitatkoznék. Igaz nagyot játszottak mind2en, de látszott rajtuk hogy ez az első torna idén. Voltak csodás labdamenetek, de hatalmas ziccereket hibáztak (főleg Rafa csapta el ordító helyzetekben).lluisllach89 írta:Nyert Murray!!!! Uccsó szett 6-3, hatalmas poénok voltak, nagyon tehetséges, jobb feje van ehhez a játékhoz mint Nadalnak.
Ezzel együtt Murray szerintem megérdemelten nyert, de majd meglátjuk hogy Dohában és az Australien Openen hogy megy neki. Az látszott hogy már majd' összeesett a pályán.
Remélem a kövi versenyem már Rafa is pontosabb lessz és végre nyerni tud Ausztráliában is

VAMOS RAFAAA

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Director del Fútbol
Nyert Murray!!!! Uccsó szett 6-3, hatalmas poénok voltak, nagyon tehetséges, jobb feje van ehhez a játékhoz mint Nadalnak.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nagyon nagy döntő van, komolyan veszi mindkettő
1-1 a szett, 3-3 a döntő szettben, nadal szervál, breakje volt murraynek, amit úgy hárított ahogy csak ő tud...most már neki van előnye..
GO RAFA!
1-1 a szett, 3-3 a döntő szettben, nadal szervál, breakje volt murraynek, amit úgy hárított ahogy csak ő tud...most már neki van előnye..
GO RAFA!