A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026

meg is van az álomdöntő!kovinho írta:Eddig jó kis meccs, Taylor gyengén kezdett, de a végére hengerelt.
Barney meg benn van, szóval alakul az álomdöntő.

Barneveld sztem innen már behúzza, ott volt a kulcspont, amikor 2-1-nél elizgulta, lehet volna 3-1, és nyugodtabban játszhatott volna.ozsimiki írta:Nah most folytatják felvételről a barneveld elődöntőt 4-4ről, utána lesz a Taylor meccse!
ELŐRE A TAYLOR-Barney döntőért!

szntem itt pilleken belül Taylor meccse lesz,mert nagyon beharangozó formája van...inkább megnézem éjféltől vagy mikor a sporttévén, bírom a magyar kommenteket. bár angolokat nem überelik átélésben.kennyke04 írta:hát kb...
http://www.justin.tv/widgets/jtv_player ... nnel=uggla itt a linkje ha minden igaz

Jah értemozsimiki írta:tezsvíír, azért van így sajnos,mert a darts eddig s1en ment,csak kezdődött ugye a val-atma... így abbahagyták dartsot, s2re meg szntem azért nem teszik,mert pilleken belül kezdődik az amcsi foci.kovinho írta:Akkor ez most valami vicc? Egy kumma nem is élő! sz.rportugál bajnoki meccset adnak a darts vb helyett?
de rem felvételről végét beadják majd vhogy..
tezsvíír, azért van így sajnos,mert a darts eddig s1en ment,csak kezdődött ugye a val-atma... így abbahagyták dartsot, s2re meg szntem azért nem teszik,mert pilleken belül kezdődik az amcsi foci.kovinho írta:Akkor ez most valami vicc? Egy kumma nem is élő! sz.rportugál bajnoki meccset adnak a darts vb helyett?

lol, most nézem be se fejezték,mertkovinho írta:Mennyi lett a vége? S adják valahol a következő elődöntőt?

Bogi nekem nem kedvencem Murray! DE:Bogika87 írta:Semmi baj és kijavítom magam SOKAT TUD a teniszröl, de akkor is furán közvetit sokkal élvezhetöbb lenne ha a tenisz tudását osztaná meg velünk és nem az édes kis feltevéseit!
Amúgy jó kis párost alkottak és szép győzelem volt...pont a múltkor néztem meg(a RG döntőt)!![]()
![]()
![]()

Ne haragudj Bogi, de egy wimbledoni győztes teniszezőre azt mondani, hogy "ért VALAMIT a teniszhez", kicsit abszurd. Szerintem.Bogika87 írta:Néztem a meccset...és ha Te láttad Murray Wimbis szereplést akkor tudhatnád hogy mire értettem!
Háh szakértők???Taróczy ért vmit a teniszhez de az is olyan h akinek jobban megy a meccsen azt az egekig magasztalja a másik meg el is áshatja magát.
Hajrá Murray mindent belede azért ott van elötte még 3 nagyon jó teniszező.A 3.hely is még nagyon messze van neki 1500pont és január 3-án már világelsőt csinálnak belőle,Wimbledoni győztest és "világbajnokot"
![]()
![]()
![]()
Jó mind1 én így látom Te úgy ezen nem fogok fennakdani...hiszen én nem vok szakemeber!!!

Lehet más véleményed, mint a szakembereknek, de illik az övékét is tiszteletben tartani. A világelsőségtől még messze áll, de talán nem lehet véletlen, hogy így szerepel. És ha megnézted a meccseket, amit csak remélni tudok, ha már véleményt alkotsz, szóval akkor láthattad, hogy nem egyszerűen játszik a srác, és fejben nagyon ott van. Ráadásul tavaly is eléggé emlékezetes meccsen verte Federert.Bogika87 írta:...