ozsimiki írta:Jaj Miihii, semmi utálatról sincs itt szó. (nem számít,h odaírtad az utolsó mondatot)
Csupán érdekelt volna, hogy Vitonál mi tette be a kaput Vettelnél (szerintem csak a nemzetisége a gondja),és mivel úgy vettem észre,h a kegyes sorsot is fájlalja vele kapcsolatban (ha nincs így, sorry) megemlítettem egy másik pilótát, akinek talán még jobb sorsa volt amióta F1es lett.
ha olvastad 2007ben is a topikot, nekem az égvilágon semmi bajom nem volt azzal,hogy Hamilton rögtön jó kocsit kap, hiszen érthető, saját nevelés. Ahogy Vettelnél sincs bajom (bár ő még később is kapta meg azt a jobbat).
és ha valaki Vettelnél esetleg negatív értelemben hozza fel, furcsálom, hogy másnál nem. (ha őt Webbernek hívnák és nem Hamiltonnak, akkor Webbert írom, most tehet róla bárki, hogy ebben is pont Hamilton a példa? talán nem?)
de hogy talán még érthetőbben fogalmazzak: Te is írsz ha igazságtalanságot vélsz felfedezni Hamiltonnal szemben, nem? Nos én is csak azt szeretném megtudni, hogy mi a konkrét baja Vitonak Vettelel, ami miatt egyszerűen pikkel rá, mert minden vele kapcsolatos hszéből ez süt.
Szóval most teljesen feleslegesen esel túlzásokba Miihii, ez a téma nem ugyanaz,mint amikor azt állítja valaki, hogy Hami nem csinál semmit csak az ölébe hull sorozatosan a győzelem. ( ezzel a véleményével egyedül is volt az illető)
utoljára: azért hoztam fel Hamit (aki eme tekintetben a legjobb példa), mert úgy jött át a kegyes sorsos megjegyzés Vettelel kapcsolatban, mintha sajnálnák tőle, vagy teljesen érdemtelen lenne rá. Ha nem így volt, akkor benéztem, de azért továbbra is érezhető a negatív vonal Vitonál, ha Vettelről van szó.
Tényleg érdekelne egy egyszerű válasz, hogy miért? anno amikor feltűnt első futama előtt, a feje se tetszett már neki
Nos nekem ilyesminél több kell hogy vkit "megutáljak" vagy a semlegességből átmenjen "nem bírom kategóriába".
Szóval Vito, ha csak én látom bele, hogy nem bírod Vettelt, akkor bocsi, de tényleg úgy jön le. Ha meg így van, akkor meg érdekelne hogy mi a gond vele, úgy konkrétan.
Nálam spec telibe találtál ezze a németes témával.Valóban handikep hátrányban van a nemzetisége miatt,ezért nem fogok tudni neki szurkolni vélhetően.Nem utálom,csak nem szimpatizálok vele.Ezt csak úgy mondom "érdekességképpen"
Számít,h odaírtam a végére,mert a Te esetedben nem érzékelhető általában,h miként vélekedsz Hamiról.Nem
akarod mindenáron megtalálni valamiért,annak ellenére,h tudható,h nem kedvenced a srác.Ellenben a nagy többséggel,akik közül valaki biztos,h függetlenül a témától benyög vmi negatívat Lewisról és mivel divat utálkozni miatta,így lesznek követői.Tehát máris elkanyarodunk az eredeti dologtól és megy a szófosás a népművészeti cserépedény kiscsávóról.
Nos,az alábbi esetben elkezdted találgatni,h vajon miért nem szívleli Vito Vettelt és anélkül,h tudnád az okát,máris bejött a képbe Hami és ment a mutogatás,h inkább őt kéne utálnia.Sztem ezt meg hadd döntse már el ő,nem feltétlenül kell "ráerőszakolni" az aranyszabályt:Hamiltont utálni kell és punktum.
Lehet,h azért hozta fel az említett "jó autót kapott" dolgot Vettel esetére,mert róla volt szó,nem másról.Írta is,h attól,h nem mondta,egyetért vele,h Hami esetére talán még igazabb,de azért nem írta,mert nem az angolról volt szó!
Am nem csak az ölébe hulló győzelmekről volt szó a mostani futam után sem,és nem egyedül volt,aki megtalálta.
Mégegyszer:engem nem az zavart a postodban,h felhoztad,h Hami is versenyképes vasat kapott kapcsiból,hanem a folytatása,amiben találgatsz és adod az utat Hami felé.
De ismétlem,ez a Te esetedben még nem is veri ki a biztosítékot,csak ez az általános jelenség egy kicsit túmáccs már.
És igen,írok,ha igazságtalanságot érzek a kedvencemmel szemben,de a reakciómban nem mutogatok mindig más(ok)ra,aki(ke)t nem szeretek/utálok.
És lehet,h túlzásnak érzed,amit írtam,de említettem,h nem a ti mostani vitátok váltotta ezt ki,hanem úgy en bloc a közelmúlt,ami alapján ezt érzem.Tökmindegy,h mit történik a pályán v azon kívül,mindegy,h mely pilótá(k)ról van szó,az borítékolható,h valamiért cserépedényezve lesz a végén Hami.
Eazzy!
Ez nekem is megfordult már a fejemben:nagyon szeretni vagy nagyon utálni csak a legnagyobbakat lehet ennyire,tehát szívmelengető,h mennyire "nagyra tartják" az emberek Lewist.

Csak ennek a kifejezési módja böki időnként a szemem.
És vagyok annyira hülye,h megpróbálok legalább minimálisan kiállni az emberemért,bár eléggé szélmalomharc.Ezért indítványozom magamnak az EuroBARCA Don Quijotéja címet