Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mehetett volna Ő is,amennyit azóta mutatt Laughing de ha Téged megnyugtat ez, akkor örülök, elvégre legalább ennek örülsz, ha már Alonso nem mutat sokat, Ozsi
Miki!ozsimiki írta:Jaj Miihii, semmi utálatról sincs itt szó. (nem számít,h odaírtad az utolsó mondatot)
Csupán érdekelt volna, hogy Vitonál mi tette be a kaput Vettelnél (szerintem csak a nemzetisége a gondja),és mivel úgy vettem észre,h a kegyes sorsot is fájlalja vele kapcsolatban (ha nincs így, sorry) megemlítettem egy másik pilótát, akinek talán még jobb sorsa volt amióta F1es lett.
ha olvastad 2007ben is a topikot, nekem az égvilágon semmi bajom nem volt azzal,hogy Hamilton rögtön jó kocsit kap, hiszen érthető, saját nevelés. Ahogy Vettelnél sincs bajom (bár ő még később is kapta meg azt a jobbat).
és ha valaki Vettelnél esetleg negatív értelemben hozza fel, furcsálom, hogy másnál nem. (ha őt Webbernek hívnák és nem Hamiltonnak, akkor Webbert írom, most tehet róla bárki, hogy ebben is pont Hamilton a példa? talán nem?)
de hogy talán még érthetőbben fogalmazzak: Te is írsz ha igazságtalanságot vélsz felfedezni Hamiltonnal szemben, nem? Nos én is csak azt szeretném megtudni, hogy mi a konkrét baja Vitonak Vettelel, ami miatt egyszerűen pikkel rá, mert minden vele kapcsolatos hszéből ez süt.
Szóval most teljesen feleslegesen esel túlzásokba Miihii, ez a téma nem ugyanaz,mint amikor azt állítja valaki, hogy Hami nem csinál semmit csak az ölébe hull sorozatosan a győzelem. ( ezzel a véleményével egyedül is volt az illető)
utoljára: azért hoztam fel Hamit (aki eme tekintetben a legjobb példa), mert úgy jött át a kegyes sorsos megjegyzés Vettelel kapcsolatban, mintha sajnálnák tőle, vagy teljesen érdemtelen lenne rá. Ha nem így volt, akkor benéztem, de azért továbbra is érezhető a negatív vonal Vitonál, ha Vettelről van szó.
Tényleg érdekelne egy egyszerű válasz, hogy miért? anno amikor feltűnt első futama előtt, a feje se tetszett már neki![]()
Nos nekem ilyesminél több kell hogy vkit "megutáljak" vagy a semlegességből átmenjen "nem bírom kategóriába".
Szóval Vito, ha csak én látom bele, hogy nem bírod Vettelt, akkor bocsi, de tényleg úgy jön le. Ha meg így van, akkor meg érdekelne hogy mi a gond vele, úgy konkrétan.
ez viszont nagyon igaz! általában mindig az aktuális bajnokot 'utálják'(?) a legjobban. megnézném például, hogy Webber mit kapna, ha ő húzná be az idei VB-t..Eazzy írta:Miihii! Addig örülj, amíg a fél fórum utálja Hamiltont! Az azt jelenti, hogy sikeres.
2005-2006-2007-ben ugyanez ment csak Alonso volt az alany...
De abban biztos vagyok,h a jó öreg barátodat nem egyedül védted,lévén,h elég sok ferrarista van itt jelen,akiknek nagy része istenként tekint a németre.ozsimiki írta:Miihii, arról a címről rég lekéstél, vagy azt hiszed,h Schumi mindig joggal kapta az ívet? fenét.
bár nem örülök,h most te is "átéled",de legalább lesz sejtésed róla,hogy milyen az,ha okkal,ok nélkül kikezdik a kedvencedet![]()
szal azt a címet már lefoglaltam pár éve, de szívesen odaadom 2-3év Hamilton "védés" után Neked
Nálam spec telibe találtál ezze a németes témával.Valóban handikep hátrányban van a nemzetisége miatt,ezért nem fogok tudni neki szurkolni vélhetően.Nem utálom,csak nem szimpatizálok vele.Ezt csak úgy mondom "érdekességképpen"ozsimiki írta:Jaj Miihii, semmi utálatról sincs itt szó. (nem számít,h odaírtad az utolsó mondatot)
Csupán érdekelt volna, hogy Vitonál mi tette be a kaput Vettelnél (szerintem csak a nemzetisége a gondja),és mivel úgy vettem észre,h a kegyes sorsot is fájlalja vele kapcsolatban (ha nincs így, sorry) megemlítettem egy másik pilótát, akinek talán még jobb sorsa volt amióta F1es lett.
ha olvastad 2007ben is a topikot, nekem az égvilágon semmi bajom nem volt azzal,hogy Hamilton rögtön jó kocsit kap, hiszen érthető, saját nevelés. Ahogy Vettelnél sincs bajom (bár ő még később is kapta meg azt a jobbat).
és ha valaki Vettelnél esetleg negatív értelemben hozza fel, furcsálom, hogy másnál nem. (ha őt Webbernek hívnák és nem Hamiltonnak, akkor Webbert írom, most tehet róla bárki, hogy ebben is pont Hamilton a példa? talán nem?)
de hogy talán még érthetőbben fogalmazzak: Te is írsz ha igazságtalanságot vélsz felfedezni Hamiltonnal szemben, nem? Nos én is csak azt szeretném megtudni, hogy mi a konkrét baja Vitonak Vettelel, ami miatt egyszerűen pikkel rá, mert minden vele kapcsolatos hszéből ez süt.
Szóval most teljesen feleslegesen esel túlzásokba Miihii, ez a téma nem ugyanaz,mint amikor azt állítja valaki, hogy Hami nem csinál semmit csak az ölébe hull sorozatosan a győzelem. ( ezzel a véleményével egyedül is volt az illető)
utoljára: azért hoztam fel Hamit (aki eme tekintetben a legjobb példa), mert úgy jött át a kegyes sorsos megjegyzés Vettelel kapcsolatban, mintha sajnálnák tőle, vagy teljesen érdemtelen lenne rá. Ha nem így volt, akkor benéztem, de azért továbbra is érezhető a negatív vonal Vitonál, ha Vettelről van szó.
Tényleg érdekelne egy egyszerű válasz, hogy miért? anno amikor feltűnt első futama előtt, a feje se tetszett már neki![]()
Nos nekem ilyesminél több kell hogy vkit "megutáljak" vagy a semlegességből átmenjen "nem bírom kategóriába".
Szóval Vito, ha csak én látom bele, hogy nem bírod Vettelt, akkor bocsi, de tényleg úgy jön le. Ha meg így van, akkor meg érdekelne hogy mi a gond vele, úgy konkrétan.
Én meg tudnék olyat írni, aki nem bírja még mindig elviselni, hogy Alonso nyugdíjba vonultatta a fritzet....O-val kezdődik, és zsimikivel végződikOszi írta:tudnék jobbat írni,akire inkább jellemző, még vébét is hozott neki Rolling Eyes Twisted Evil Laughing A-val kezdődik és lonsoval végződik.
Sztem abban ért egyet a kollegina,h ahelyett,h Vettelről v akárkiről írnál bármit is,inkább utáld Hamiltont,mert ez kötelező...Vito írta:mármint miben értesz egyet?
igazad van Miki! Hamilton -ha lehet- még szerencsésebb volt csapatválasztás és karrier szempontjából, sosem állítottam az ellenkezőjét.
ettől függetlenül (mert nem tudom, h miért került szóba Hamilton) Vettel sem panaszkodhat,: másfél év Williams-BMW után, másfél év Toro Rosso /ami akkor egy az egyben ua. volt, mint a Red Bull/, majd a nagy RB.
azt sem gondolom, h érdemtelenül kapta a segge alá a jó technikát, csupán annyit mondtam, h ott van alatta, ahogy tavaly is ott volt.
kegyes volt vele, aha.Vito írta: persze még fiatal, de azért együk hozzá kegyes volt vele eddig a sors.. a tavalyi RB is jó autó volt, az idei pedig súrolja a tökéletességet, aminek hátránya is van, mert mechanikailag és teljesítmény tekintetében a saját határait feszegeti, sőt, mint látható gyakran át is lépi azt. Vettel alapvetően szerencsés, hogy a fiatal kora és tapasztalatlansága ellenére egy ilyen versenyképes autót kapott a segge alá és, ha szigorúan az eredményeket nézzük, akkor idén a sokak által középszernek mondott Webo konstans veri.
tudom, h tetszik.ozsimiki írta:Vito!
Gergo09 véleménye nem tudom hogy jön most ehhez. Felhoztál egy régebbi dolgot, úgy éreztem rám is célozva, válaszoltam.
abban nem értünk egyet, és szerintem egy általad okosabbnak vélt szakértő sem gondolta úgy,hogy a fékhiba, és a Bahreini eset Vettelnek tudható be.
én csakis ezen rész miatt tettem olyan smile-t amilyent, mert akkor jöttél az ésszel.
fogást keresni? jobb dolgom is van ennél, sőt most is a te hszed miatt reagáltam, és nem fordítva. ha most azt írnám, hogy Button egy agyatlan pilóta,és a közel, vagy távolibb jövőben egyszer valóban olyan versenyt nyomna, ahol ez megállná a helyét, akkor nekem lenne igazam? Nem.
Te úgy állítod most be a régebbi megjegyzésed, hogy általánosan igaz Vettelre. na ebben nem értünk egyet.
abban igen, hogy most ludas volt Ő is.
ezek alapján szűrted le, hogy én ki vagyok hegyezve rád? lassan üldözési mániád lesz.
szerk: arra viszont látom nem volt már időd hogy elolvasd, hogy most pl én is Button "párti" voltam a futam után, és nevetségesnek tartottam,h még ő kért bocsánatot Hamitól.
valóban teljesen úgy fest, mintha bármi áron is beléd, belétek( +Button) akarnék kötni![]()
Hamilton képessége és agresszivitása pedig sokaknak szimpi lehet, csak fura hogy nála észreveszed pl Te is a változást, másnál meg évekig jössz a múlttal.
ettől függetlenül tetszik az idei év, meg a viták is.
most konkrétan nem rád gondoltamsocio66 írta:Most például egy rossz szót nem írtam róla,sőt tetszett hogy megtámadta Hamiltont,még ha ez félreértésből is született valószínűleg.
Nem a személyével van bajom,ránézésre szimpatikus fickónak tűnik,de a stílusa általában felb.sz,ráadásul az hogy így lehetett világbajnok,az méginkább. Ezért írom le mindig,ha valami nem tetszik.
Sajnálom ha zavar,Hamiltont is kritizálja a fél fórum,azt meg nekem kell 'eltűrnöm'.
Most például egy rossz szót nem írtam róla,sőt tetszett hogy megtámadta Hamiltont,még ha ez félreértésből is született valószínűleg.Vito írta:aki a maga módján minden egyes alkalmat megtalál arra, hogy ledegradálja
bizony, tőlem is kaptad a lol szmájlit, ahogy ugyanúgy betenném most is, hasonló postraVito írta: év elején jópáran lehurrogtak, a lazábbak lol-szmájlikkal ki is röhögtek, amikor azt állítottam, hogy a mai F1-hez nem csak sebesség, agresszivítás. hanem ÉSZ is kell. tegnap Vettel nekem újra bebizonyította, hogy egyelőre nem bajnok alkat. persze kellett hozzá Webó szokásos balf.szoskodása
ott ugyanis azok után írtad az ÉSZ kérdést, hogy Vetteltől független körülmények miatt esett ki (vagy nem nyert) zsinórban kétszer! Bahrein,és Ausztrál GP. olyasmi mint Monte Carloban Button esete, vagy ott azért esett ki mert nem volt esze?Vito írta:arról szintén nem ő tehet, hogy a német megint eldobta a vasat. -nagyon gyors a gyerek, de egyszerűen még nincs elég esze..
Az én magyar véremmel is képes vagyok piszok gyorsan felkapni az iszapot,ha ilyen marhaságokat ír valaki,ráadásul sorozatosan.Már bocs...Zsando írta:Ha néha azért keméyneb hangléptékkel irnék előre is bocsánat orosz a vérem igy az idegeim is azok vagyis hamar felhuzom magam
fernando nincs semmi gond az üzemanyagal
csak a mekik igy oldották meg a ne csinálj semmit meg ne előzd hamit célzást csak hát eslőre button nem értelmezte
Ennél jobban mi sem bizonyítja,h elég kevés F1-et néztél az elmúlt 3 évben,tehát nem igazán van miről vélekednedZsando írta:amúgy meg a legtöbb előzést bemutatta ő ez marhaság alig előzzőt az utobi 3 évben
most kezdett csak előzgetni amiőta gyengéb teljesítményt jobb
Ne vegyük figyelembe,h a Meki jó volt ma,mert lesz,amikor rosszabbul sikerülnek a dolgok?Zsando írta:
azért még ne nézzük azt hogy a meki most jó volt lehet még rossz is más pálya más verseny más erőviszony
Áááá,még véletlenül sem.Csak éppen kábé 10 hsz-t írtál róla,elég rendesen leoltva,ráadául egy olyan futam után,amikor legkevésbé őt lehet megtalálni.Legalábbis negatív hangnemben...Zsando írta: Nem fikázom őt
Ez kb. olyan, mint 2 éve a Hungaroringen Kovalainen nyilatkozata, amikor Felipének ha jól emlékszem 3 körrel a vége előtt elfüstölt a motorja és azt mondta Kova, hogy nyomást gyakorolt Felipére.. jó viccek..Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... at-2030734
a nap vicce![]()
![]()
![]()
már ezért is Hami a hibás![]()
Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... at-2030734
a nap vicce![]()
![]()
![]()
már ezért is Hami a hibás![]()
kedves fernandoFernando írta:
Más: http://www.youtube.com/watch?v=D_JJREMpsas
A hideg kiráz ettől a videótol. Nem tudja valaki a szám címét ami alatta megy?
NSO-s cikkben Horner a RedBull-ra is mondta, hogy üzemagyag.Zsando írta:Ha néha azért keméyneb hangléptékkel irnék előre is bocsánat orosz a vérem igy az idegeim is azok vagyis hamar felhuzom magam
fernando nincs semmi gond az üzemanyagal
csak a mekik igy oldották meg a ne csinálj semmit meg ne előzd hamit célzást csak hát eslőre button nem értelmezte
Érdekes a dolog mivel év elején is megpendítették hogy a Red Bull tankja kicsi, de ugye akkor látótávolságban sem volt senki hozzájuk képest(tudtak takarékoskodni) most meg a Mclaren elég szépen felért.