Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.06.01. 19:39:57

mehetett volna Ő is,amennyit azóta mutatt Laughing de ha Téged megnyugtat ez, akkor örülök, elvégre legalább ennek örülsz, ha már Alonso nem mutat sokat, Ozsi
:lol:
Mi van :?:
A Renault-ból igenis kihozta a 110%-ot, amikor Hamilton lett a vb akkor választották őt Angliában az év versenyzájének... és idén bucira veri Massát is a Ferkában, valamint Hamilton mellett ő csinálja idén szinte csak a showt...hogy nem mutatott volna azóta semmi? Saját magadból csinálsz ezzel a kijelentéssel bohócot.[/size]
Vito
Llegenda del Barça

2010.06.01. 19:34:06

ozsimiki írta:Jaj Miihii, semmi utálatról sincs itt szó. (nem számít,h odaírtad az utolsó mondatot)

Csupán érdekelt volna, hogy Vitonál mi tette be a kaput Vettelnél (szerintem csak a nemzetisége a gondja),és mivel úgy vettem észre,h a kegyes sorsot is fájlalja vele kapcsolatban (ha nincs így, sorry) megemlítettem egy másik pilótát, akinek talán még jobb sorsa volt amióta F1es lett.

ha olvastad 2007ben is a topikot, nekem az égvilágon semmi bajom nem volt azzal,hogy Hamilton rögtön jó kocsit kap, hiszen érthető, saját nevelés. Ahogy Vettelnél sincs bajom (bár ő még később is kapta meg azt a jobbat).

és ha valaki Vettelnél esetleg negatív értelemben hozza fel, furcsálom, hogy másnál nem. (ha őt Webbernek hívnák és nem Hamiltonnak, akkor Webbert írom, most tehet róla bárki, hogy ebben is pont Hamilton a példa? talán nem?)

de hogy talán még érthetőbben fogalmazzak: Te is írsz ha igazságtalanságot vélsz felfedezni Hamiltonnal szemben, nem? Nos én is csak azt szeretném megtudni, hogy mi a konkrét baja Vitonak Vettelel, ami miatt egyszerűen pikkel rá, mert minden vele kapcsolatos hszéből ez süt.

Szóval most teljesen feleslegesen esel túlzásokba Miihii, ez a téma nem ugyanaz,mint amikor azt állítja valaki, hogy Hami nem csinál semmit csak az ölébe hull sorozatosan a győzelem. ( ezzel a véleményével egyedül is volt az illető)

utoljára: azért hoztam fel Hamit (aki eme tekintetben a legjobb példa), mert úgy jött át a kegyes sorsos megjegyzés Vettelel kapcsolatban, mintha sajnálnák tőle, vagy teljesen érdemtelen lenne rá. Ha nem így volt, akkor benéztem, de azért továbbra is érezhető a negatív vonal Vitonál, ha Vettelről van szó.

Tényleg érdekelne egy egyszerű válasz, hogy miért? anno amikor feltűnt első futama előtt, a feje se tetszett már neki :)
Nos nekem ilyesminél több kell hogy vkit "megutáljak" vagy a semlegességből átmenjen "nem bírom kategóriába".

Szóval Vito, ha csak én látom bele, hogy nem bírod Vettelt, akkor bocsi, de tényleg úgy jön le. Ha meg így van, akkor meg érdekelne hogy mi a gond vele, úgy konkrétan.
Miki! :lol:
szerintem az itt a legnagyobb probléma, hogy ki akarod belőlem préselni a személyes antipátiát, amikor Vettel versenyzését véleményezem.
írtad, hogy betette nálam valami a kaput nála. miből vetted le ezt?
azt hiszem, hogy egyszer sem írtam róla indulatból, talán akkor egyszer, amikor a búráját pontoztam (de jó a memóriád!! =D> ), bár azóta azt is sikerült überelnie a kis hableánynak, pechemre ő is német :lol: , bár valljuk be, ez a kép mindent visz. :wink: a németekkel bájdövéj semmi bajom: a BL döntőben a bayernnek szurkoltam, a vb döntőn is nekik -a brazilokkal szemben- sőt Jan Ullrich fan voltam, amikor Armstronggal meccseltek (újabb vitatéma). szóval a németekkel semmi bajom, Vettellel sincs, bár nem szeretem különösebben. ettől függetlenül tartom, amit róla állítok, hogy egyelőre nem bajnok alkat. bárl van sansz rá, hogy VB legyen, akár idén is.
közben látom, h admin lettél. grat. ja és lehetne, hogy Zoli legyek, amikor megszólítotok?
Eazzy írta:Miihii! Addig örülj, amíg a fél fórum utálja Hamiltont! Az azt jelenti, hogy sikeres.
2005-2006-2007-ben ugyanez ment csak Alonso volt az alany...
ez viszont nagyon igaz! általában mindig az aktuális bajnokot 'utálják'(?) a legjobban. megnézném például, hogy Webber mit kapna, ha ő húzná be az idei VB-t..
miihii
KHAL

2010.06.01. 19:30:51

ozsimiki írta:Miihii, arról a címről rég lekéstél, vagy azt hiszed,h Schumi mindig joggal kapta az ívet? fenét.

bár nem örülök,h most te is "átéled",de legalább lesz sejtésed róla,hogy milyen az,ha okkal,ok nélkül kikezdik a kedvencedet :wink:

szal azt a címet már lefoglaltam pár éve, de szívesen odaadom 2-3év Hamilton "védés" után Neked :wink:
De abban biztos vagyok,h a jó öreg barátodat nem egyedül védted,lévén,h elég sok ferrarista van itt jelen,akiknek nagy része istenként tekint a németre. :wink:
Én meg nagyjából egyedül próbálom állni a sarat,mivel a többi Hami/Meki szimpatizáns inkább nem bonyolódik már bele a parttalan és kilátástalan vitákba.Nekik van eszük,én meg egyelőre még nem adom be a derekam. :P
Am 3 éve debütált a kis angol és kábé az eleje óta kóstolgatva van vmi miatt,uh lassan bitorolhatom a címet 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.06.01. 18:04:58

Miihii, arról a címről rég lekéstél, vagy azt hiszed,h Schumi mindig joggal kapta az ívet? fenét.

bár nem örülök,h most te is "átéled",de legalább lesz sejtésed róla,hogy milyen az,ha okkal,ok nélkül kikezdik a kedvencedet :wink:

szal azt a címet már lefoglaltam pár éve, de szívesen odaadom 2-3év Hamilton "védés" után Neked :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2010.06.01. 17:29:42

ozsimiki írta:Jaj Miihii, semmi utálatról sincs itt szó. (nem számít,h odaírtad az utolsó mondatot)

Csupán érdekelt volna, hogy Vitonál mi tette be a kaput Vettelnél (szerintem csak a nemzetisége a gondja),és mivel úgy vettem észre,h a kegyes sorsot is fájlalja vele kapcsolatban (ha nincs így, sorry) megemlítettem egy másik pilótát, akinek talán még jobb sorsa volt amióta F1es lett.

ha olvastad 2007ben is a topikot, nekem az égvilágon semmi bajom nem volt azzal,hogy Hamilton rögtön jó kocsit kap, hiszen érthető, saját nevelés. Ahogy Vettelnél sincs bajom (bár ő még később is kapta meg azt a jobbat).

és ha valaki Vettelnél esetleg negatív értelemben hozza fel, furcsálom, hogy másnál nem. (ha őt Webbernek hívnák és nem Hamiltonnak, akkor Webbert írom, most tehet róla bárki, hogy ebben is pont Hamilton a példa? talán nem?)

de hogy talán még érthetőbben fogalmazzak: Te is írsz ha igazságtalanságot vélsz felfedezni Hamiltonnal szemben, nem? Nos én is csak azt szeretném megtudni, hogy mi a konkrét baja Vitonak Vettelel, ami miatt egyszerűen pikkel rá, mert minden vele kapcsolatos hszéből ez süt.

Szóval most teljesen feleslegesen esel túlzásokba Miihii, ez a téma nem ugyanaz,mint amikor azt állítja valaki, hogy Hami nem csinál semmit csak az ölébe hull sorozatosan a győzelem. ( ezzel a véleményével egyedül is volt az illető)

utoljára: azért hoztam fel Hamit (aki eme tekintetben a legjobb példa), mert úgy jött át a kegyes sorsos megjegyzés Vettelel kapcsolatban, mintha sajnálnák tőle, vagy teljesen érdemtelen lenne rá. Ha nem így volt, akkor benéztem, de azért továbbra is érezhető a negatív vonal Vitonál, ha Vettelről van szó.

Tényleg érdekelne egy egyszerű válasz, hogy miért? anno amikor feltűnt első futama előtt, a feje se tetszett már neki :)
Nos nekem ilyesminél több kell hogy vkit "megutáljak" vagy a semlegességből átmenjen "nem bírom kategóriába".

Szóval Vito, ha csak én látom bele, hogy nem bírod Vettelt, akkor bocsi, de tényleg úgy jön le. Ha meg így van, akkor meg érdekelne hogy mi a gond vele, úgy konkrétan.
Nálam spec telibe találtál ezze a németes témával.Valóban handikep hátrányban van a nemzetisége miatt,ezért nem fogok tudni neki szurkolni vélhetően.Nem utálom,csak nem szimpatizálok vele.Ezt csak úgy mondom "érdekességképpen" :wink:

Számít,h odaírtam a végére,mert a Te esetedben nem érzékelhető általában,h miként vélekedsz Hamiról.Nem akarod mindenáron megtalálni valamiért,annak ellenére,h tudható,h nem kedvenced a srác.Ellenben a nagy többséggel,akik közül valaki biztos,h függetlenül a témától benyög vmi negatívat Lewisról és mivel divat utálkozni miatta,így lesznek követői.Tehát máris elkanyarodunk az eredeti dologtól és megy a szófosás a népművészeti cserépedény kiscsávóról.
Nos,az alábbi esetben elkezdted találgatni,h vajon miért nem szívleli Vito Vettelt és anélkül,h tudnád az okát,máris bejött a képbe Hami és ment a mutogatás,h inkább őt kéne utálnia.Sztem ezt meg hadd döntse már el ő,nem feltétlenül kell "ráerőszakolni" az aranyszabályt:Hamiltont utálni kell és punktum.
Lehet,h azért hozta fel az említett "jó autót kapott" dolgot Vettel esetére,mert róla volt szó,nem másról.Írta is,h attól,h nem mondta,egyetért vele,h Hami esetére talán még igazabb,de azért nem írta,mert nem az angolról volt szó!

Am nem csak az ölébe hulló győzelmekről volt szó a mostani futam után sem,és nem egyedül volt,aki megtalálta.

Mégegyszer:engem nem az zavart a postodban,h felhoztad,h Hami is versenyképes vasat kapott kapcsiból,hanem a folytatása,amiben találgatsz és adod az utat Hami felé.
De ismétlem,ez a Te esetedben még nem is veri ki a biztosítékot,csak ez az általános jelenség egy kicsit túmáccs már.

És igen,írok,ha igazságtalanságot érzek a kedvencemmel szemben,de a reakciómban nem mutogatok mindig más(ok)ra,aki(ke)t nem szeretek/utálok.
És lehet,h túlzásnak érzed,amit írtam,de említettem,h nem a ti mostani vitátok váltotta ezt ki,hanem úgy en bloc a közelmúlt,ami alapján ezt érzem.Tökmindegy,h mit történik a pályán v azon kívül,mindegy,h mely pilótá(k)ról van szó,az borítékolható,h valamiért cserépedényezve lesz a végén Hami.

Eazzy!
Ez nekem is megfordult már a fejemben:nagyon szeretni vagy nagyon utálni csak a legnagyobbakat lehet ennyire,tehát szívmelengető,h mennyire "nagyra tartják" az emberek Lewist. :twisted: Csak ennek a kifejezési módja böki időnként a szemem. :oops:
És vagyok annyira hülye,h megpróbálok legalább minimálisan kiállni az emberemért,bár eléggé szélmalomharc.Ezért indítványozom magamnak az EuroBARCA Don Quijotéja címet :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2010.06.01. 17:16:57

bár nem F1, de sztem elfér itt:

http://www.youtube.com/watch?v=r4CCWoF-DCU

:shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.06.01. 16:57:33

Hát, én is erről a Vettel-Webber balesetről beszélnék! Szerintem egy ilyen helyzetben Webbernek "el kellett volna engednie " Vettelt! Mert :

-amúgy is az a kanyart csak úgy veheti be ha még inkább kihúzódik jobbra
-versenyhelyzetben arra kell törekedni, hogy baleset nélkül megússzák és sportszerűen kell azért viselkedni akárkivel, pláne hogy itt még csapattárs is volt
-látható volt, Button gyönyörűen félrehúzta autóját ezután mikor Hamilton előzött

Szóval Webber bambulásáért, lassúságárt Vettel került bajba
més que un club
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.06.01. 16:39:23

Hehe, sajnálom hogy idén nem nagyon kell vitatkoznom Ozsival, mert az azt jelentené, hogy Alonso veri a mezőnyt...
Miihii! Addig örülj, amíg a fél fórum utálja Hamiltont! Az azt jelenti, hogy sikeres.
2005-2006-2007-ben ugyanez ment csak Alonso volt az alany...

ja és:
Oszi írta:tudnék jobbat írni,akire inkább jellemző, még vébét is hozott neki Rolling Eyes Twisted Evil Laughing A-val kezdődik és lonsoval végződik.
Én meg tudnék olyat írni, aki nem bírja még mindig elviselni, hogy Alonso nyugdíjba vonultatta a fritzet....O-val kezdődik, és zsimikivel végződik :lol:

mehetett volna Ő is,amennyit azóta mutatt :lol: de ha Téged megnyugtat ez, akkor örülök, elvégre legalább ennek örülsz, ha már Alonso nem mutat sokat, Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.06.01. 15:58:25

Jaj Miihii, semmi utálatról sincs itt szó. (nem számít,h odaírtad az utolsó mondatot)

Kép
miihii
KHAL

2010.06.01. 15:24:19

Vito írta:mármint miben értesz egyet?
igazad van Miki! Hamilton -ha lehet- még szerencsésebb volt csapatválasztás és karrier szempontjából, sosem állítottam az ellenkezőjét.
ettől függetlenül (mert nem tudom, h miért került szóba Hamilton) Vettel sem panaszkodhat,: másfél év Williams-BMW után, másfél év Toro Rosso /ami akkor egy az egyben ua. volt, mint a Red Bull/, majd a nagy RB.
azt sem gondolom, h érdemtelenül kapta a segge alá a jó technikát, csupán annyit mondtam, h ott van alatta, ahogy tavaly is ott volt.
Sztem abban ért egyet a kollegina,h ahelyett,h Vettelről v akárkiről írnál bármit is,inkább utáld Hamiltont,mert ez kötelező...
Vicces,h ebben a Hamilton komplexusos topicban nem is lehet semmi másról beszélni anélkül,h ne legyen érintve vhogy az angol,természetesen negatív felhanggal.Mégha az égvilágon semmi köze nincs is esetleg az adott témához,vmiért mégis jó ötletnek tűnik belekeverni és leoltani.
Hétvégén is koccolt a két RB,ebből kijött páraknál,h Lewis a 'csög.Vettelt nem szereted?Olyan nincs!Utáld Hamit!Stb...
Hamilton az antikrisztus,ennyi.

Ezt nem (csak) a Te postod váltotta ki,Ozsi!Így nem konkrétan Rád értem. :wink:
Vito
Llegenda del Barça

2010.06.01. 12:56:56

mármint miben értesz egyet?
igazad van Miki! Hamilton -ha lehet- még szerencsésebb volt csapatválasztás és karrier szempontjából, sosem állítottam az ellenkezőjét.
ettől függetlenül (mert nem tudom, h miért került szóba Hamilton) Vettel sem panaszkodhat,: másfél év Williams-BMW után, másfél év Toro Rosso /ami akkor egy az egyben ua. volt, mint a Red Bull/, majd a nagy RB.
azt sem gondolom, h érdemtelenül kapta a segge alá a jó technikát, csupán annyit mondtam, h ott van alatta, ahogy tavaly is ott volt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.31. 17:28:15

Vito írta: persze még fiatal, de azért együk hozzá kegyes volt vele eddig a sors.. a tavalyi RB is jó autó volt, az idei pedig súrolja a tökéletességet, aminek hátránya is van, mert mechanikailag és teljesítmény tekintetében a saját határait feszegeti, sőt, mint látható gyakran át is lépi azt. Vettel alapvetően szerencsés, hogy a fiatal kora és tapasztalatlansága ellenére egy ilyen versenyképes autót kapott a segge alá és, ha szigorúan az eredményeket nézzük, akkor idén a sokak által középszernek mondott Webo konstans veri.
kegyes volt vele, aha.

Vito neked az a bajod vele,h német. Más nem igen lehet szerintem. Pályán és azon kívül mi olyan van vele kapcsolatban, ami miatt valaki rühellhetné, vagy pl ellene szurkolhatna.? én nem emlékszem szemétségére, vagy bicskanyitogató nyilatkozatra tőle.

Ha vele kegyes volt, akkor Hamiltonnal mi? rögtön első F1es évében vb esélyes gépet kapott, 2.ban is. Vettel-t egy Toro Rossoból szerződtettek át, ahol nem akármilyen évet hozott. Erővel megnyert egy versenyt, nem ölébe hullott, nem sc miatt, hanem azonos körülmények között nyert Monzában. Megdolgozott a jobb szerződésért, ez nem a sors kérdése csak.

Következő évben ment a Red Bullhoz, ahol aztán marhára szerencsés volt :lol:

Neked szerintem csak is a nemzetiségével van bajod, ha nem így lenne, jóval inkább "nem szeretnéd" Hamiltont véleményem szerint.

Webo az utolsó két-három versenyen verte konstans, többin fordított volt a helyzet.

szóval ha csak ezen okok miatt nem bírnád Vettelt, akkor Hamiltonnal mi a szitu? :)

lehet valakit nemzetisége miatt nem szeretni, én is vagyok így focistákkal, vagy egész válogatottal is, de ne kreáljunk más indokot hozzá. mert a kegyes sors sokkal inkább jellemző másra a mezőnyből, olyanra aki még a kedvenced is lehet a jövőben
:D
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2010.05.31. 16:06:17

ozsimiki írta:Vito!

Gergo09 véleménye nem tudom hogy jön most ehhez. Felhoztál egy régebbi dolgot, úgy éreztem rám is célozva, válaszoltam.

abban nem értünk egyet, és szerintem egy általad okosabbnak vélt szakértő sem gondolta úgy,hogy a fékhiba, és a Bahreini eset Vettelnek tudható be.

én csakis ezen rész miatt tettem olyan smile-t amilyent, mert akkor jöttél az ésszel.

fogást keresni? jobb dolgom is van ennél, sőt most is a te hszed miatt reagáltam, és nem fordítva. ha most azt írnám, hogy Button egy agyatlan pilóta,és a közel, vagy távolibb jövőben egyszer valóban olyan versenyt nyomna, ahol ez megállná a helyét, akkor nekem lenne igazam? Nem.
Te úgy állítod most be a régebbi megjegyzésed, hogy általánosan igaz Vettelre. na ebben nem értünk egyet.

abban igen, hogy most ludas volt Ő is.

ezek alapján szűrted le, hogy én ki vagyok hegyezve rád? lassan üldözési mániád lesz.

szerk: arra viszont látom nem volt már időd hogy elolvasd, hogy most pl én is Button "párti" voltam a futam után, és nevetségesnek tartottam,h még ő kért bocsánatot Hamitól.

valóban teljesen úgy fest, mintha bármi áron is beléd, belétek( +Button) akarnék kötni :D

Hamilton képessége és agresszivitása pedig sokaknak szimpi lehet, csak fura hogy nála észreveszed pl Te is a változást, másnál meg évekig jössz a múlttal.

ettől függetlenül tetszik az idei év, meg a viták is.
tudom, h tetszik. 8)
a fékihba+hiba+Vettel témában nem tudok újat mondani, azt hiszem mindent leírtam ezzel kapcsolatban. a számok Vettel ellen szólnak, az autó pedig ugyanaz.
én továbbra sem látom a VB potenciált a németben, persze még fiatal, de azért együk hozzá kegyes volt vele eddig a sors.. a tavalyi RB is jó autó volt, az idei pedig súrolja a tökéletességet, aminek hátránya is van, mert mechanikailag és teljesítmény tekintetében a saját határait feszegeti, sőt, mint látható gyakran át is lépi azt. Vettel alapvetően szerencsés, hogy a fiatal kora és tapasztalatlansága ellenére egy ilyen versenyképes autót kapott a segge alá és, ha szigorúan az eredményeket nézzük, akkor idén a sokak által középszernek mondott Webo konstans veri.
felejtsd el az idei Vettel kieséseket! szerinted ki volt egyenletesebb, megbízhatóbb a két RB pilóta közül? nálam kapásból Webber nyer, azzal együtt, hogy személyes szimpátia egyiküknél sem befolyásol..

volt időm elolvasni az összes hsz-t. és valóban úgy tűnt, hogy fogást keresel rajtam, most nem Button témában, hanem másban. Schumi éra pedig olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy az öreget majd akkor látom más színben, ha majd kiad egy mea culpa kötetet a régi sunyiságairól. hosszú olvasmány lenne :lol:

régóta egyértelmű, hogy F1 témában szinte semmiben sem értünk egyet.
te Schumi szurkoló vagy, Vettel szimpátiával, ami nekem még egyenként is meredek, együtt pedig a lehetetlen és a felfoghatatlan közös halmaza.
ettől függetlenül engem speciel szórakoztat a topic :D

nah, az egyet nem értés (jogos,és nincs is baj vele) nem egyenlő,h ki lennék rád hegyezve, ennyi erővel fordítva is gondolhatnám ugyanezt :wink: még se írok ilyesmit.

továbbra is más a véleményünk a hszed első felében, utóbbi fele meg nyílt titok, én se leszek sose Button fan :D
amiben egyetértünk, jó kis viták ezek, de többet ne láss bele (kihegyezés, fogás, stb), mint ami. :wink: Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.31. 14:52:53

Vito!

Gergo09 véleménye nem tudom hogy jön most ehhez. Felhoztál egy régebbi dolgot, úgy éreztem rám is célozva, válaszoltam.

abban nem értünk egyet, és szerintem egy általad okosabbnak vélt szakértő sem gondolta úgy,hogy a fékhiba, és a Bahreini eset Vettelnek tudható be.

én csakis ezen rész miatt tettem olyan smile-t amilyent, mert akkor jöttél az ésszel.

fogást keresni? jobb dolgom is van ennél, sőt most is a te hszed miatt reagáltam, és nem fordítva. ha most azt írnám, hogy Button egy agyatlan pilóta,és a közel, vagy távolibb jövőben egyszer valóban olyan versenyt nyomna, ahol ez megállná a helyét, akkor nekem lenne igazam? Nem.
Te úgy állítod most be a régebbi megjegyzésed, hogy általánosan igaz Vettelre. na ebben nem értünk egyet.

abban igen, hogy most ludas volt Ő is.

ezek alapján szűrted le, hogy én ki vagyok hegyezve rád? lassan üldözési mániád lesz.

szerk: arra viszont látom nem volt már időd hogy elolvasd, hogy most pl én is Button "párti" voltam a futam után, és nevetségesnek tartottam,h még ő kért bocsánatot Hamitól.

valóban teljesen úgy fest, mintha bármi áron is beléd, belétek( +Button) akarnék kötni :D

Hamilton képessége és agresszivitása pedig sokaknak szimpi lehet, csak fura hogy nála észreveszed pl Te is a változást, másnál meg évekig jössz a múlttal.

ettől függetlenül tetszik az idei év, meg a viták is.
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2010.05.31. 14:13:21

jaj Miki :lol:
tedd be, mert ugyanazt gondolom. a véleményem nem változott Vettellel kapcsolatban, nem azt gondolom, h egy motorfüstölésről, vagy a fékproblémáról közvetlen Vettel tehet, de közvetetten igenis van 'beleszólása'.
csak hasonlítsd össze Webber és Vettel eddigi be nem fejezett futamainak a számát. nekem ennyi statisztika bőven elé, mellé téve az objektív véleményem miatt gondolom azt Vettelről, amit gondolok. ami egyébként igencsak megegyezik nálam sokkal tapasztaltabb, elismertebb sportújságírókéval, volt versenyzőkével.
ennyi.
látom, h Gergo9 kollégáddal karöltve folyamatosan keresitek rajtam a fogást és úgy látom, h sem a számok, sem a statisztikák nem tudnak meggyőzni titeket, ami egyébként nem gond, én viszont leginkább ezeknek hiszek, vegyítve saját meglátásokkal.
szerk:
nem kívánok belemenni a hsz-ek szétcincálásába, mert akkor megint egy olyan vitába keverednénk, aminek egyrészt nem látom a végét, másrészt pedig valószínűleg senkit sem érdekelne, úgy, mint a múltkori vitám Gergo9-cel (Schumi oktatta Buttont Barcelonaban), amit szellemesen meg is jegyeztél. én valószínűleg sokkal globálisabb értelemben vizsgálom a pilóták teljesítményét és az egész F1-et.

szerk2:
socio66 írta:Most például egy rossz szót nem írtam róla,sőt tetszett hogy megtámadta Hamiltont,még ha ez félreértésből is született valószínűleg.
Nem a személyével van bajom,ránézésre szimpatikus fickónak tűnik,de a stílusa általában felb.sz,ráadásul az hogy így lehetett világbajnok,az méginkább. Ezért írom le mindig,ha valami nem tetszik.
Sajnálom ha zavar,Hamiltont is kritizálja a fél fórum,azt meg nekem kell 'eltűrnöm'.
most konkrétan nem rád gondoltam :wink:
a stílus nem tetszik, oké, elfogadom, sőt értem, h sokak számára nem szerethető, ettől még lehet eredményes.
viszont nekem megvan a következő kedvencem, ha Button szögre akasztja. meglepő, de Hamilton lesz az!
ez a srác szvsz nagyon sokat változott pozitív irányba az elmúlt években, mellé megvan a kellő agresszivítás is benne, úgyhogy lesz izgalom Button visszavonulása után is. bár szerintem pár évre megvan a McLaren pilótapárosa
socio66

2010.05.31. 14:13:17

Vito írta:aki a maga módján minden egyes alkalmat megtalál arra, hogy ledegradálja
Most például egy rossz szót nem írtam róla,sőt tetszett hogy megtámadta Hamiltont,még ha ez félreértésből is született valószínűleg.
Nem a személyével van bajom,ránézésre szimpatikus fickónak tűnik,de a stílusa általában felb.sz,ráadásul az hogy így lehetett világbajnok,az méginkább. Ezért írom le mindig,ha valami nem tetszik.
Sajnálom ha zavar,Hamiltont is kritizálja a fél fórum,azt meg nekem kell 'eltűrnöm'.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.31. 13:38:57

Vito írta: év elején jópáran lehurrogtak, a lazábbak lol-szmájlikkal ki is röhögtek, amikor azt állítottam, hogy a mai F1-hez nem csak sebesség, agresszivítás. hanem ÉSZ is kell. tegnap Vettel nekem újra bebizonyította, hogy egyelőre nem bajnok alkat. persze kellett hozzá Webó szokásos balf.szoskodása
bizony, tőlem is kaptad a lol szmájlit, ahogy ugyanúgy betenném most is, hasonló postra :wink: nem magával az állítással volt a gond, az teljesen igaz,hanem ezzel:
Vito írta:arról szintén nem ő tehet, hogy a német megint eldobta a vasat. -nagyon gyors a gyerek, de egyszerűen még nincs elég esze..
ott ugyanis azok után írtad az ÉSZ kérdést, hogy Vetteltől független körülmények miatt esett ki (vagy nem nyert) zsinórban kétszer! Bahrein,és Ausztrál GP. olyasmi mint Monte Carloban Button esete, vagy ott azért esett ki mert nem volt esze?

most persze,amikor valóban ő is hibás volt (továbbra is Webber-t sárosabbnak tartom az ügyben) elő lehet szedni a hónapokkal ezelőtt -akkor jogtalanul leírt- dolgokat.

jelen esetben valóban nem gondolkozta túl a dolgot Vettel, igazat is adok ebben mindenkinek aki megtalálja, viszont szerintem jogosan számíthatott volna rá,h a CSAPATTÁRSA -látván,hogy már pozícióban van a másik- több helyet hagy, ne adj Isten felfogja, hogy verve van. sajnos túlságosan hitt ebben, és idejekorán ment volna a megfelelő helyre a kanyar bevételéhez.

Horner nyilatkozata olyan értelemben is igaz, hogy a Mekisek hagytak helyet egymásnak, mindkettő! ebben a szituációban pedig Webber volt az egyedüli akinek helyet kellett volna hagyni a kanyar bevétele szempontjából.

de leírom még egyszer, ezúttal nem volt ESZES Vettel sem annyira, mivel egyszerűen nem nézett oldalra, csak hitt a csapattársban és a pozícióban. a balga.

:roll:
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2010.05.31. 11:07:52

idén messze ez volt a legjobb futam, ezt ugyanígy gondolonám, ha nem meki 1-2 lett volna a vége. szvsz az egyik legélvezetesebb Tilke pálya, a török.
nagyjából bejött, amire számítottam, a meki versenytempóban ott loholt a RB nyakán, sőt, ha a hosszú stinteket nézzük, tegnap előttük voltak, ami bíztató. szezonközi fejlesztésben még mindig a McLaren a legjobb, azzal együtt, hogy a pálya a mekinek kedvezett. év elején jópáran lehurrogtak, a lazábbak lol-szmájlikkal ki is röhögtek, amikor azt állítottam, hogy a mai F1-hez nem csak sebesség, agresszivítás. hanem ÉSZ is kell. tegnap Vettel nekem újra bebizonyította, hogy egyelőre nem bajnok alkat. persze kellett hozzá Webó szokásos balf.szoskodása, de tisztán látszik, hogy idén melyik csapatnál van a legerősebb versenyzőpáros!
a futam után Horner is a meki pilótáival példálózott, ami nem véletlen. nagyon jó munkát végez az egész csapat Whitmarsh-sal az élen és több itt olvasott véleménnyel szemben a pilóták közt is rendben van minden, úgyhogy én reális esélyt látok arra, hogy végig harcban legyenek az elsőségért.
a kedvencemmel tegnap tökéletesen meg voltam elégedve. a futam elején lenyomta Sumit, Hami ellen is próbálkozott, a versenytempójával sem volt semmi probléma. a 2 McLaren körideje nagyjából egy szinten volt az egész futamon, a futam utolsó harmadában -Webber friss szett gumijáig- övé volt a leggyorsabb kör, úgyhogy elégedett vagyok vele.
ami azért lényeges, mert sokan, (szerintem az itt fórumozók 90%-a, élükön a dr Buttonos és buttonkás kollégával, aki a maga módján minden egyes alkalmat megtalál arra, hogy ledegradálja) azt gondolta, hogy Button hatalmas ökörséget csinált azzal, hogy Hami mellé szerződött. mindenki egyértelmű Hamilton fölényt várt egy bucira vert Buttonnal. én egyszer sem állítottam és most sem állítom, hogy ő a legjobb pilóta a mezőnyben, de azt hiszem arra senki sem gondolt, hogy tudja majd tartani a lépést azzal a Hamiltonnal, aki McLaren óvodában nőtt fel. az, hogy ez mégis így van, nekem tökéletes elégtétel, ezért most ki is hagyok egy pár napja írt ordas nagy baromságra szánt post reply-t.
miihii
KHAL

2010.05.30. 23:57:21

Zsando írta:Ha néha azért keméyneb hangléptékkel irnék előre is bocsánat orosz a vérem igy az idegeim is azok vagyis hamar felhuzom magam

fernando nincs semmi gond az üzemanyagal
csak a mekik igy oldották meg a ne csinálj semmit meg ne előzd hamit célzást csak hát eslőre button nem értelmezte
Az én magyar véremmel is képes vagyok piszok gyorsan felkapni az iszapot,ha ilyen marhaságokat ír valaki,ráadásul sorozatosan.Már bocs...

Üzemanyag ügyben Fernando sztem a RedBullokra gondolt elsősorban,mivel az nso-s cikkben róluk írnak.De te szépen lefordítottad magadnak utánanézés nélkül a postját és annak kiváltóját :roll:
Zsando írta:amúgy meg a legtöbb előzést bemutatta ő ez marhaság alig előzzőt az utobi 3 évben
most kezdett csak előzgetni amiőta gyengéb teljesítményt jobb
Ennél jobban mi sem bizonyítja,h elég kevés F1-et néztél az elmúlt 3 évben,tehát nem igazán van miről vélekedned :P Vagy csak mindig pont akkor nem néztél a képernyőre,amikor Hamit mutatták?Mert ha láttad volna a futamokat,akkor bizonyára nem írnál ilyen butaságokat.

Zsando írta:
azért még ne nézzük azt hogy a meki most jó volt lehet még rossz is más pálya más verseny más erőviszony
Ne vegyük figyelembe,h a Meki jó volt ma,mert lesz,amikor rosszabbul sikerülnek a dolgok? :shock: ](*,)
Akkor eszerint soha semelyik győzelem nem ér egy fabatkát sem,mert úgyis lesz olyan futama a győztesnek,amikor nem fog jól menni.
Zsando írta: Nem fikázom őt
Áááá,még véletlenül sem.Csak éppen kábé 10 hsz-t írtál róla,elég rendesen leoltva,ráadául egy olyan futam után,amikor legkevésbé őt lehet megtalálni.Legalábbis negatív hangnemben...

De ha ettől jobban alszol,akkor csak írogasd nyugodtan a marhaságokat,erősítve a szőke nőkről alkotott képet. :wink:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.05.30. 23:47:13

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... at-2030734

a nap vicce :lol: :lol: :lol:

már ezért is Hami a hibás :D :lol:
Ez kb. olyan, mint 2 éve a Hungaroringen Kovalainen nyilatkozata, amikor Felipének ha jól emlékszem 3 körrel a vége előtt elfüstölt a motorja és azt mondta Kova, hogy nyomást gyakorolt Felipére.. jó viccek.. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Zsando
Barça B

2010.05.30. 21:08:50

Xavi én egyet nem értek az az énekes csaj miért van vele ?
Mert nem hiném azért mert szereti :D

a Másik nem tudom a csaj helyébe én Hamiltonra nézve valahogy az öcslémet látnám benne mint a férjemet (leendő) hisz olyan gyerekes az arca
Zsandarova Olga
X@vi
Barça B

2010.05.30. 21:03:53

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... at-2030734

a nap vicce :lol: :lol: :lol:

már ezért is Hami a hibás :D :lol:

jó hogy őt hibáztatják már annyiszor kivételeztek ezzel a nagyképűvel szerencsével nyerte 07-08 as idényt is vezetni alig tud ez a gyerek na meg a nagy arca utálat egy srác
Csabesz
Zsando
Barça B

2010.05.30. 20:42:17

Fernando írta:
Más: http://www.youtube.com/watch?v=D_JJREMpsas

A hideg kiráz ettől a videótol. Nem tudja valaki a szám címét ami alatta megy?
kedves fernando

Creed - One Last Breath a cime ott volt a youtube oldalán a felső :)
de azért kérlek hallgas bele nagy valszeg ez ez csak tipp volt mivel halláskárosult vagyok csak tipp

azért még ne nézzük azt hogy a meki most jó volt lehet még rossz is más pálya más verseny más erőviszony
Zsandarova Olga
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.30. 20:39:07

Zsando írta:Ha néha azért keméyneb hangléptékkel irnék előre is bocsánat orosz a vérem igy az idegeim is azok vagyis hamar felhuzom magam

fernando nincs semmi gond az üzemanyagal
csak a mekik igy oldották meg a ne csinálj semmit meg ne előzd hamit célzást csak hát eslőre button nem értelmezte
NSO-s cikkben Horner a RedBull-ra is mondta, hogy üzemagyag.

Más: http://www.youtube.com/watch?v=D_JJREMpsas

A hideg kiráz ettől a videótol. Nem tudja valaki a szám címét ami alatta megy?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.30. 20:38:14

Érdekes a dolog mivel év elején is megpendítették hogy a Red Bull tankja kicsi, de ugye akkor látótávolságban sem volt senki hozzájuk képest(tudtak takarékoskodni) most meg a Mclaren elég szépen felért.
Szval ha necces lesz a helyzet ez még nagyon nagy hátrány lehet, mert ha módosítják a tankot akkor rengeteget veszítenek a sebbeségből, ha meg nem akkor nem fog kíbirni a gép minden versenyt versenytempón.

Én azért örülök hogy most a Red Bull-nál meg a Mclarennél is balhé féle van, színesebbé teszik az ilyenek az idényt.
Válasz küldése