Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Unalmas? úgy érted a mi szempontunkból? Talma ugyan aránylag simán nyert(legyen csak mindig ilyen unalmas),mögötte azonban elképesztő előzések voltak! Meglio,Corsi,Bradl,Olive, hihetetlen mit műveltek!Drigo írta:Na Talma szinte rajt-cél győzelmet aratott, ez most kicsit unalmasabb futam volt, de most a végeredmény a lényeg, bravó Talma!
Krojf írta:Komáim!
Egy kis csemege estére!
Nyikolaj Valujev-John Ruiz csata a szorítóban a Sport2 élő
kózvetítésében ma este 22:30-tól!
Ne térjetek ki a jó bunyó elől!
K.
Itt lesz természetesen az Astana, CSC, hiányozni fog a Team Columbia.A versenyzők a 23 nap alatt 21 szakaszt teljesítenek, összesen 3133.8 kilométer vár rájuk. A szombatin kívül két egyéni időfutamra és hét kisebb-nagyobb hegyi szakaszra kerül sor, amelyek közül három végződik hegyi befutóval.
Nem a két versenysorozat gépeit akartam összehasonlítani,hanem a hozzájuk szükséges kondiciótMessa írta:Bocs Miki, de azért 1 Forma 1-es autó, és egy 225cc-es motor messze nem ugyanaz.ozsimiki írta: Abban egyetértek,h már léphetne feljebb a kora miatt, de amit idéztem,az számomra elég nevetséges. Élsportolókról van szó,+1-2 év miatt nem megy rá ugyanennyi kiló, kumma jó kondijuk van. Pl M.Schumi 37 évesen is nyert egy két futamotsőt....
Talma akkor sem ide való már. De lehet, hogy ilyen későn érő csillag.
Ez teljesen így van. nézzétek meg,tavaly világbajnok lett és ahelyett hogy adtak volna alá egy ütőképes 250-es gépet,még egy évig itt kell szenvednie, 17-18 éves gyerekek között....batinho írta:Talma azért került ilyen későn a tűz közelébe( márha későnek lehet nevezni, mert ugye minden viszonylagos), mert Magyarországról indult. Elhihetitek hogyha Spanyolországba születik(ahol támogatók csak úgy nyüzsögnek), akkor már 16 évesen ott lett volna a mazőnyben, és ki tudja ekkorra már hol tartana..sztem a királykategóriában..
Idén behuzza a 8. vb cimet, ugy hogy megint egy jobb motoron ülö embert tud megverni...miihii írta:Én is úgy látom,h Talma már rég nem a 125be való lenne,szívesebben látnám már a 250ben.Nem igazán értettem ezt a kitételt az új szerződésében,főleg a vb cím-mel a zsebben.Inkább feljebb lehetett volna léptetni,minthogy a végre kiharcolt első hely után "kockáztatnak" egy ilyen félresikerült szezont.Nem Gábor hibája volt,h lemaradt az elejétől,de az ő respektje tépázódott meg.Ezzel cs annyit akarok mondani,h világbajnokként szebb lett volna a másik kategóriába lépni.Így meg összetett 3ra lesz cs jó kábé...Na ezzel persze nem fikázni akarom,elég jó versenyeket produkál azért,csak kevés a duplázáshoz.![]()
A királykategóriában talán több örömömet lelem,Stoner bukása igen hálás volt VALENTINO szempontjából.A Doktor ölébe hullott a 25 pont.ÉS ENNEK BAZIKUMMÁRA TUDOK ÖRÜLNI!!!!!Forca 46!!!
Bocs Miki, de azért 1 Forma 1-es autó, és egy 225cc-es motor messze nem ugyanaz.ozsimiki írta:Abban egyetértek,h már léphetne feljebb a kora miatt, de amit idéztem,az számomra elég nevetséges. Élsportolókról van szó,+1-2 év miatt nem megy rá ugyanennyi kiló, kumma jó kondijuk van. Pl M.Schumi 37 évesen is nyert egy két futamotMessa írta: És azzal, hogy Talma idősebb, nehezebb is a többieknél, ez is gátolja valamennyire a motor gyorsaságát.sőt....
Abban egyetértek,h már léphetne feljebb a kora miatt, de amit idéztem,az számomra elég nevetséges. Élsportolókról van szó,+1-2 év miatt nem megy rá ugyanennyi kiló, kumma jó kondijuk van. Pl M.Schumi 37 évesen is nyert egy két futamotMessa írta: És azzal, hogy Talma idősebb, nehezebb is a többieknél, ez is gátolja valamennyire a motor gyorsaságát.