Egyéb Sportok
a Nadal-Murray meccs onnan folytatódik, ahol abbahagyták tegnap?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én szntem ez nem teljesen igaz. Murray hosszú távú koncentrációja gyengébb mint Nadalé, akinek már break előnye is volt 3.szettben, sokat számíthatott volna, de így előről kezdhetik szinte, és bármikor leeshet egy szett Murray-nek, mivel frissebb lesz,főleg agyilag. Persze Nadal is, de így nem lesz nagy különbség a két srác összpontosítása között...LG írta:Sztem Nadal örülhet az esőnek, mert tegnap nem tudta volna megnyerni, abba biztos vagyok, igy több esélye van.
VAMOS RAFAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sztem Nadal örülhet az esőnek, mert tegnap nem tudta volna megnyerni, abba biztos vagyok, igy több esélye van.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A férfi döntőt hétfőn rendezik, mivel a 3. szettben félbeszakadt Nadal-meccset az eső miatt nem tudták folytatni.ozsimiki írta:Attól még Federer már rég pihen,ez sokat számíthat egy ilyen idény után, akár Murrayvel,akár Rafaval nyomja majd a döntőt. Hülye szervezők, egy időben kellett volna kezdeni,vagy ha már egyiket előbb kezdik, akkor legyen már a világelső a kezdeményezett....lol
A női döntő viszont ma éjjel lesz, ha jól tudom hajnali 2-kor.
VAMOS RAFA!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Attól még Federer már rég pihen,ez sokat számíthat egy ilyen idény után, akár Murrayvel,akár Rafaval nyomja majd a döntőt. Hülye szervezők, egy időben kellett volna kezdeni,vagy ha már egyiket előbb kezdik, akkor legyen már a világelső a kezdeményezett....lol

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Egy időben játszották a két elődöntőt, és akkor nem lett volna probléma. Ha egy időben lett volna, akkor ha eső lett volna, akkor sem lenne gáz. Így viszont az egyik döntős megvan, a másik helyért pedig még meccselnek. De szerintem azt nem merik megcsinálni, hogy egy napon játszon a győztes két meccset. Szóval marad a hétfői döntő.ozsimiki írta:AMÚGY ISMÉT ROGER A KEDVEZMÉNYEZETT???![]()
![]()
Rafa az első számú kiemelt,és miért nem ő kezdte az elődőntőt,ha eső veszély van? Jah h majd ő játszik egy napon két meccset (ha bejut döntőbe) gondolom ez kicsit se jelent előnyt majd federernek
![]()
![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tamás, ezt pontosan tudom, ellenkezőjét sehol sem írtam
Attól még idegesít, hogy ő szívja meg a későbbi kezdés miatt, holott neki kellett volna előbb kezdenie, nem Federernek.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Miki!
Így van.
De Rafa világelsőségét nem fenyegeti Roger esetleges tornagyőzelme sem. Ugyanis Rafa tavaly a legjobb 16 között pottyant ki, most előrébb jutott.
VAMOS RAFA!
Így van.
De Rafa világelsőségét nem fenyegeti Roger esetleges tornagyőzelme sem. Ugyanis Rafa tavaly a legjobb 16 között pottyant ki, most előrébb jutott.
VAMOS RAFA!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Remélem így is megnyeri,DE ha így lesz,nem tartanám csodának, ugyanis hosszabb távon sokat számít milyen feje van vkinek, Rafa abban is klasszis,így előnyben lehet a koncentrációt figyelembe véve..amúgy most nagyon fáradtnak látszik,ami nem is csoda egy ilyen idény vége felé....Benga írta:Igazából a két kedvencem :/Varga Tamás írta:Nadal-Murray 2-6, 6-7.
2 órányi játék után a harmadik szettben 3-1 Rafának.
Ha két szettes hátrányból fel áll az felér egy kisebb csodával.
Go Rafaaaa
nah kumma eső...már itt is..
AMÚGY ISMÉT ROGER A KEDVEZMÉNYEZETT???

Igazából a két kedvencem :/Varga Tamás írta:Nadal-Murray 2-6, 6-7.
2 órányi játék után a harmadik szettben 3-1 Rafának.
Ha két szettes hátrányból fel áll az felér egy kisebb csodával.
Go Rafaaaa
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nadal-Murray 2-6, 6-7. 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Federer nyert végül, megérdemelten.
Az eurosport átváltott most élőbe a Rafa-Murray meccsre, eddig 2-6, 5-5 az állás, én felváltva nézem a focival. Itt go Rafaaaa,ott go MAGYAROOOK!!!
Az eurosport átváltott most élőbe a Rafa-Murray meccsre, eddig 2-6, 5-5 az állás, én felváltva nézem a focival. Itt go Rafaaaa,ott go MAGYAROOOK!!!

Az amerikai közönség hozza a formáját. Gusztustalan.
(Djokovic egy hasonló szituációnál amikor az ellenfele szervája közbe kiabáltak a drukkerei két új szervát adott az ellenfélnek. Mert lehet ilyet.
Ráadásul második szerva volt. . .Nem olyan rossz srác)
(Djokovic egy hasonló szituációnál amikor az ellenfele szervája közbe kiabáltak a drukkerei két új szervát adott az ellenfélnek. Mert lehet ilyet.
Ráadásul második szerva volt. . .Nem olyan rossz srác)
Köszi! Pedig már reménykedtem, h van valami jó kis link.Varga Tamás írta:Az eredményt követem a bwin.com-on.szergoka írta:Hol nézed Tamás? Roján kis képernyön, vagy szélesebb változatban?Varga Tamás írta:Na, az első szettet elveszti Nadal: 2-5. Szedd össze magad!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az eredményt követem a bwin.com-on.szergoka írta:Hol nézed Tamás? Roján kis képernyön, vagy szélesebb változatban?Varga Tamás írta:Na, az első szettet elveszti Nadal: 2-5. Szedd össze magad!

Hol nézed Tamás? Roján kis képernyön, vagy szélesebb változatban?Varga Tamás írta:Na, az első szettet elveszti Nadal: 2-5. Szedd össze magad!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na, az első szettet elveszti Nadal: 2-5. Szedd össze magad!

Federer-Djokovic:6-3;5-7;4-4
Idáig ki1enlitett kivéve az első szettet.
Hajrá Djokovic!!!
Idáig ki1enlitett kivéve az első szettet.
Hajrá Djokovic!!!
Nem semmi volt...ozsimiki írta: Bolt,és Asafa ismét összecsapott,kicsit jobb verseny volt mint az Olimpiai döntő:
http://www.youtube.com/watch?v=ZLsLT-Yi ... re=related

Én Djokovicsnak drukkolok.
Kár h Blanka Vlasics kikapott.
Kár h Blanka Vlasics kikapott.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Atlétika:
Brüsszeli Golden League verseny,ami egyben az utcsó is volt:
Bolt,és Asafa ismét összecsapott,kicsit jobb verseny volt mint az Olimpiai döntő:
Az egymillió dollárt Pamela Jelimo nyerte egyedül,mivel mind a hat állomáson győzőtt a női 800méteren, sajnos Blanka Vasics az Olimpia után ismét elvesztett egy nagy versenyt, úgyanis még ő esélyes volt,a főnyereményre (értelem szerűen akkor 500-500ezer dollárt kaptak volna ketten),de itt-Brüsszelben- úgyanúgy ahogy az Olimpián nem magassággal, hanem kísérlettel kapott ki, azaz ő egyik magasságban nem elsőre ugrotta át a lécet, hanem csak 3.ra, ez döntött.
Tenisz: Serena remélem megnyeri a versenyt, most megy a Federer-Djokovic elődöntő...jó kis meccs, első szett Rogeré.
Brüsszeli Golden League verseny,ami egyben az utcsó is volt:
Bolt,és Asafa ismét összecsapott,kicsit jobb verseny volt mint az Olimpiai döntő:
Az egymillió dollárt Pamela Jelimo nyerte egyedül,mivel mind a hat állomáson győzőtt a női 800méteren, sajnos Blanka Vasics az Olimpia után ismét elvesztett egy nagy versenyt, úgyanis még ő esélyes volt,a főnyereményre (értelem szerűen akkor 500-500ezer dollárt kaptak volna ketten),de itt-Brüsszelben- úgyanúgy ahogy az Olimpián nem magassággal, hanem kísérlettel kapott ki, azaz ő egyik magasságban nem elsőre ugrotta át a lécet, hanem csak 3.ra, ez döntött.

Tenisz: Serena remélem megnyeri a versenyt, most megy a Federer-Djokovic elődöntő...jó kis meccs, első szett Rogeré.

Jankovics-S. Williams döntő lesz. Nem rosszozsimiki írta:Nadal-Murray elődöntő lesz az egyik ágon, Rafa előszőr jutott ilyen messzire az US Openen.
és könnyen lehet belőle döntő is.
Másik ágon még nem mentek le a negyeddöntők, Djoko-Roddick meccsre kiváncsi vok, remélem Andy fel tudja szívni magát, és megveri a szerbet.
Nőknél Serena és Venus összekerült és óriási meccset játszottak:
ezúttal Serena nyert: 7-6 (6), 7-6 (7) re
U.i.: Bogi akkor ne sok teniszt nézz, elég gyakori egy eredmény![]()

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Atlétika:
Lausanni versenyen Bolt csak 200on indult, 19.63 as idővel nyert. Míg Asafa Powel nyerte a 100at 9.72
-el azt nyilatkozta,h 9.56 ot akar majd futni
Mondjuk ha fejben nem stresszeli el, akkor óriási verseny lett volna Pekingben is közte és Bolt között.
Lausanni versenyen Bolt csak 200on indult, 19.63 as idővel nyert. Míg Asafa Powel nyerte a 100at 9.72

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nadal-Murray elődöntő lesz az egyik ágon, Rafa előszőr jutott ilyen messzire az US Openen.
és könnyen lehet belőle döntő is.
Másik ágon még nem mentek le a negyeddöntők, Djoko-Roddick meccsre kiváncsi vok, remélem Andy fel tudja szívni magát, és megveri a szerbet.
U.i.: Bogi akkor ne sok teniszt nézz, elég gyakori egy eredmény

U.i.: Bogi akkor ne sok teniszt nézz, elég gyakori egy eredmény

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2008.09.04. 16:03:12-kor.

- Bogi63
- Capitá del Barça
"A 4:6, 6:2, 6:3, 5:7, 6:3-ra"
Na megint csak 63. Sőt kettő! Najó befogtam...
Na megint csak 63. Sőt kettő! Najó befogtam...

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)