Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
miihii
KHAL

2008.08.03. 03:14:00

Én Agassi óta nem naon nézek teniszt,de most épp elcsíptem a meccs végét,gondoltam belenézek.Be is írom az elődöntő eredményét,mivel látom itt sokakat érint pro és kontra ez a Rafa gyerek.

Djokovics-Nadal 6:1,7:5. 1 óra 25 perc alatt vége lett.

Nem egy szép kezdés az újdonsült világranglista vezetőtől :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.08.01. 17:45:55

ozsimiki írta:Danny nem a játékuk összehasonlítása miatt írta,hanem a sérülésveszély szempontjából,amiben sajnos van is igaza. Ígyis a térde mindig be van kötve,és nyilatkozta is,h eléggé megviseli utólag egy egy verseny, ehhez hozzájön,h rengetegen indúl,és a legvégéig versenyben is van majd minden.

Remélem azért ezt is kibírja Rafa,nagy katasztrófa lenne egy komoly sérülés. HA nincs egyikőküknek sem,akkor viszont egyértelmű,h Roger előbb visszavonul.
Végre valaki aki megért. Igen erre gondoltam :wink:
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.01. 17:44:37

Danny nem a játékuk összehasonlítása miatt írta,hanem a sérülésveszély szempontjából,amiben sajnos van is igaza. Ígyis a térde mindig be van kötve,és nyilatkozta is,h eléggé megviseli utólag egy egy verseny, ehhez hozzájön,h rengetegen indúl,és a legvégéig versenyben is van majd minden.

Remélem azért ezt is kibírja Rafa,nagy katasztrófa lenne egy komoly sérülés. HA nincs egyikőküknek sem,akkor viszont egyértelmű,h Roger előbb visszavonul.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.08.01. 17:42:43

Nem ezt mondtam. Én azt mondtam,hogy Mivel Nadal sokkal többet fut. sokkal többször kiszoritott helyzetből belekap a labdába, ezért a térde és a csuklója sokkal jobban van terhelve mint a Svájcinak. Ezért nagyobb az esélye,hogy sérülést szenved. A sérülsre mondtam,hogy Tudom milyen jó a fizikuma nem arra,hogy mindent annak köszönhet.
Előbb értelmezni és elolvasni kéne a szöveget,aztán bírálni

szerk: És nem azt mondom,hogy holnap megésrül és abbahagyja,hanem ,hogy nem feltétlenül lesz ott annyival több ideig mint amennyivel fiatalabb
Silva / Villa
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.01. 17:37:57

DaNNy írta:
ozsimiki írta:
Federer szempontjából ez gáz,mert Rafa jóval tovább lesz még itt,mint ő :D
Rafa drukker vagyok de ebben nem feltétlenül van igazad. Megnézed Federer játékát és Nadal-et akkor 1 nagyon nagy és veszélyes különbség van benne.
Federer elengánsan játszik, még Nadal fut ide-oda belekap igy-ugy a labdába és ez fizikailag megterheli rendesen,mind a térdét,mind a csuklóját és a kezét. Tudom nagyon jó fizikuma van,de sokkal könyebben összeszedhet egy sérülés pár éven belül a jáékstílusa miatt. És ha megsérül az nagy érvágás lehet számára,bár ne legyen igazam,de ez a meglátásom.
Hát, azért én láttam már Nadaltól futtából olyan elütést ütni, hogy majdnem leestem az ágyról. A tenyerese pedig jobb, mint a svájcié. És a labdát sem tudja úgy pörgetni Federer, mint Rafa. A fonákján még van mit javítani, meg a szerva-röpte játékán. Az nem igaz, hogy mindent csak a fizikumának köszönhet.
Kép
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.08.01. 17:32:11

ozsimiki írta:
Rafa drukker vagyok de ebben nem feltétlenül van igazad. Megnézed Federer játékát és Nadal-et akkor 1 nagyon nagy és veszélyes különbség van benne.
Federer elengánsan játszik, még Nadal fut ide-oda belekap igy-ugy a labdába és ez fizikailag megterheli rendesen,mind a térdét,mind a csuklóját és a kezét. Tudom nagyon jó fizikuma van,de sokkal könyebben összeszedhet egy sérülés pár éven belül a jáékstílusa miatt. És ha megsérül az nagy érvágás lehet számára,bár ne legyen igazam,de ez a meglátásom.
Silva / Villa
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.01. 17:25:18

torrentkiller írta:
ozsimiki írta:Rafa 7-0ra nyerte meg a tie breaket... 8)
Azért az hozzá tartozik hogy szinte minden pontnál Haas csapta el. Már látszott rajt hogy neki annyi, csapkodta az ütőt stb.
Federerrel szerintem a lehet hogy már több mint 250 hete áll a világranglista élén, és már nincs ami motiválja. Egyedül a Roland Garost nem nyerte meg, de valószínűleg azzal úgy van hogy amíg Nadal itt van addig úgysem fogja.
Az is hozzá tartozik,h tiebreak előtt Rafa 19első szervát rontott el sorozatban azt hiszem,tiebreakben pedig első két szervájánál egyből betette ahogy kell+Haas szerváit is lekezelte,amiből a német nem tudott már egyből majdnem nyerőt ütni,ezért is lett ideges.

Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.01. 17:16:00

torrentkiller írta:
Azért az hozzá tartozik hogy szinte minden pontnál Haas csapta el. Már látszott rajt hogy neki annyi, csapkodta az ütőt stb.
Federerrel szerintem a lehet hogy már több mint 250 hete áll a világranglista élén, és már nincs ami motiválja. Egyedül a Roland Garost nem nyerte meg, de valószínűleg azzal úgy van hogy amíg Nadal itt van addig úgysem fogja.
Hát, igen. Federernél nagyobb teniszezők vitrinjéből is hiányzik a RG-trófea. Edberg, Sampras is enélkül vonult vissza.
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.08.01. 17:12:37

Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.01. 17:01:43

Ahhoz pedig,h mennyire tud koncentrálni,és milyen lelki erő van benne:

2.szettben, 6-5nél ő szervált a meccsért, 40-15 je volt,két meccslaszti, elrontotta,majd egymásutáni két kettőshibával odaadta a gémet Haas-nak. Normál esetben ez megzavarja a játékost,és következő gémekben (jelen esetben tie breakben) keresi magát...Rafa 7-0ra nyerte meg a tie breaket... 8)
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.01. 16:01:51

ozsimiki írta:Cincinnati tenisztorna:

Federer kikapott Karlovicstól a 3.körben 8) :) ,így ha Nadal megnyeri ezt a tornát (IS),akkor hétfőtől VILÁGELSŐ 8) :twisted:

GO RAFAAAA!!!
VAMOS A'LA RAFA!
Csodálatos eredmény, a svájci - szerintem - összeesett, mint a joghurt. Nadal pedig kitartó, szívós munkával menetel a világelsőség felé. Nem gondoltam volna, hogy már az idén reális esélye lesz rá. Rafa csodálatosan játszik. engem mindig lenyűgöz.
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.08.01. 11:33:53

Federer kikapott Karlovicstól a 3.körben 8) :) ,így ha Nadal megnyeri ezt a tornát (IS),akkor hétfőtől VILÁGELSŐ 8) :twisted:

GO RAFAAAA!!!
Éns is néztem és nagyon virult a fejem mikor a végén elbszta az a fogadást. Nem tudom mi lehet vele, mostanában nem megy neki annyira, egy kicsit sajnáltam is, de itt az idő Rafa számára hogy átvegye a jól megérdemelt trónt :D :D :lol: Most már csak Djokovictól tartok, de ha ő is meglessza, akkor onnan remélem sima :wink:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.08.01. 11:27:39

GO RAFAAAA!!!
oh yeeeeeeeee :lol:
ez az VAMOS RAFA :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.01. 03:33:38

Cincinnati tenisztorna:

GO RAFAAAA!!!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.30. 17:09:37

"Tour de France: Riccardo Ricco beismerte doppingolását

Beismerte Riccardo Ricco, a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen pozitív doppingmintát adó olasz versenyző, hogy EPO-t használt.
Mindezt az Olasz Olimpiai Bizottság doppingellenes testülete előtt vallotta be.

"A Tour előtt olyan szert szedtem, amelyről mindenki tudja, hogy a legújabb generációs EPO-k közé tartozik" – jelentette ki Ricco, aki elismerte saját felelősségét, és elnézést kért a csapatától, amiért az esetet követően kénytelen volt visszalépni a versenytől.

A 24 éves klasszis az idén második lett a Giro d’Italián, a mostani Touron pedig két szakaszt nyert, s ő viselte a legjobb fiatalnak járó fehér, illetve a hegyi pontversenyben vezetőnek járó pöttyös trikót. " /MTI/
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.28. 15:16:11

Nem orroltam meg Rád,csupán a benyal jelződ miatt,úgy éreztem,h nem fogtad fel,miszerint nálam is benne van bőven a pakliban az ,h ő IS doppingolt. A kerékpár sportot akkor legalább olyan szinten követtem mint Te,nem is csak a tour-t,és szerintem ez a nagyobb erőfölény akár azzal IS (csak elméleti síkon pl) magyarázható,amit te is írtál,hogy Lance csak erre az egy versenyre készült szinte egész évben,míg vetélytársai megméretteték magukat más nívós versenyeken is. Azért ebből is fakadt előnye,és fizikálisan emiatt is lehetett jobb. A Legenda szót nem én használtam rá előszőr,hanem nálam jóval szakértőbb,és elismertebb emberek, mertem őket követni ebben :wink:

Én bírtam,és bírom, Te meg nem.

Nyert 7 Tourt, akik utálják,szerintük csak a dopping miatt, akik bírják szerintük meg nem. Azt hiszem utóbbi két mondattal összefoglaltam a vitáink lényegét.
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.07.28. 10:41:52

ozsimiki írta:Részemről meg annyi,h nem tudsz értelmezni,majd olvasgass,aztán rájössz,h ki mit nyalt be. Még jó,h amikor belinkeltem a két vidit,írtam,h felesleges felemlegetni h ki szerint mit csinált,nem a kritikusainak tettem be,hanem akik bírták. Kritikusok meg csak lökjék,csak előbb értelmezzenek,mielőtt "benyalnak" vmit. :?
Figyelj Miki, én nem akarom, hogy megorrolj rám ezért, nem támadásnak szántam. De az ilyen kijelentések, hogy ,,Lance Armstrong a kerékpár sport legendája" igen csak fájdítják a szívemet, mert eszembe jutnak az igazi legendák, akik egy Tour után/ előtt elindultak más versenyen is, és ott vagy nyertek, vagy elősegítették egy csapattársuk győzelmét, de Armstrong kb. olyan volt ezzel a mentalitással, mint egy diktátor (majdnemhogy "Heil, Armstrong"-gal köszöntek a csapaton belül), úgy tekintett a csapatra, hogy a csapat van érte és nem ő a csapatért, és ez nem egy egészséges, legendához méltó felfogás. De ezek szerint csak nekem. És amiért akkoriban bátorkodtam erre reagálni, az az volt, hogy nekem úgy tűnik, hogy nem követed behatóan a kerékpár sportot. Igaz mostmár én se, de akkoriban még igen (talán ez vette el tőle a kedvem). ha mégis, bocs...
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.27. 21:24:17

Nadal megnyerte a Torontói versenyt is 8) Bravoooo

Jó lesz ez.

Kézis csajoknak meg nagy grt!
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.27. 14:24:13

Vége 24-5, zseniális, fantasztikus. Ilyen játékot Pekingben!
Csak fejben legyünk ott!

HAJRÁ MAGYAROK!!!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.07.27. 14:17:42

Már 22-5. Nagyon durván nyomjuk :shock: :D
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.27. 14:02:07

Eddig zseniálisan játszunk az oroszok ellen az Unicum kupán. 17-3, iskolajáték egyelőre. A tegnapi kínszenvedés után végre gyönyörűen vízilabdázunk. :) 10 góllal kellene nyerni, hogy megnyerjük a felkészülési tornát, ezt eddig elég lazán túlszárnyaljuk.
Már őszintén sajnálom az oroszokat :D

Nézi valaki rajtam kívül?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.27. 13:45:20

Nem kívánok beleszólni a jelwaz-Miki párbeszédbe, de a jelwaz által leírtaknak komoly alapjuk van, és igazságokat tartalmaz. Persze, egyik fél sem fogja meggyőzni a másikat. Aki utálta Armstrongot - mint pl. én is -, azt úgy sem lehet meggyőzni arról, hogy a halálból feltámadva, még egészségesebb lett, aztán tisztán nyert 7 TdF-t. Erre még Houdini sem lett volna képes. És lehet, hogy nyert 7 francia körversenyt, de a számomra akkoris inkább marad a doppingolás legendája, semmint a kerékpársporté.
Na, erről ennyit!
Mir. :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.27. 13:05:59

jelwaz írta:
ozsimiki írta:Egyetértek,h gyanús,de abban nem,hogy más nem használt semmit sem a vetélytársai közül,akik fogalmazzunk így a kedvetekért: szintén nem buktak le. A kritikusai,és akik rühellik,fel fognak hozni bármit,csakhogy megmagyarázható legyen az a teljesítmény. Ha azt írom,h más is doppingolt,akkor Lance jobb szert használt,ha azt írom,h többi is,akkor Lance mégjobbat. Én meg igenis tisztelem benne amit elért,és amit túlélt,az akaratereje meg frenetikus,ahogy a teljesítménye is az volt.
Jó, úgy látom ezt értelmetlen folytatni. Én nem utálom Armstrongot, nem rühellem azért, mert a US Postal/ Discovery kerekese volt, azért sem, mert amerikai, de azért, mert doppingolt igen. Ide a véres bökőt, hogy doppingolt. És ezt nem azért mondom, mert az Alpe d'Huez-re csukott szájjal ment fel, mint egy robot, nem volt iram, amivel ne tudott volna tempót tartani (már ez is gyanús, sőt BIZONYÍTÉK), hanem, mert kiállt a drogfutár orvosok mellett, bíróságra járt és kidumálták és 7 év folyamatos Tour nyerés közben majdnemhogy évről-évre erősebb lett. Ja, őt nem fogja az idő vas keze? A Discovery is telehazudta a dokumentumfilmjét, hogy be lehessen magyarázni az embereknek, hogy Lance Armstrong nem doppingolt, és olyanok, mint Te be is nyalták. Kérdem én: egy egyénnek csak élete bizonyos szakaszában pumpál 30%-kal több vért percenként a szíve az erekbe? Én segg vagyok bioszból, de még én sem veszem be, hogy egy senkiházi kerekes 2 év alatt, egy súlyos műtét után úgy épül fel, hogy a középszerűségből egyenesen legenda lesz. Nekem is kölcsönadhatnád a rózsaszín szemüveged... Ahhoz meg nem kell Einsteinnek lenni, hogy tudd, hogy Armstrong jobb cuccot kapott: NEM-BU-KOTT-LE-ÉS-MEG-NYER-TE-A-TOURT-HÉT-SZER!!! Ha valaki olyat vagy jobbat kap, akkor megnyeri ő, nem bukik le, vagy legalább HARC van a sárga trikóért. Részemről ennyi.
Részemről meg annyi,h nem tudsz értelmezni,majd olvasgass,aztán rájössz,h ki mit nyalt be. Még jó,h amikor belinkeltem a két vidit,írtam,h felesleges felemlegetni h ki szerint mit csinált,nem a kritikusainak tettem be,hanem akik bírták. Kritikusok meg csak lökjék,csak előbb értelmezzenek,mielőtt "benyalnak" vmit. :?

Grt Sastre-nek, Evans pedig hegyen szépen tartotta magát,kár érte.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.07.26. 22:46:46

jelwaz írta: Replay!
Lehet, hogy Evans egy jó csapat hiányában veszített, de ma a kezében volt a sorsa. Egy nagy kerekes, ha így, ilyen körülmények között ki tud harcolni magának egy ilyen helyzetet (nagyon kevés ember gondolta komolyan, hogy Sastre megtartja a sárgát, a zászló Evansnek állt), és nem tud élni vele, akkor talán meg sem érdemli. Én jobban örülök Sastre győzelmének, de beárnyékolja, hogy valszeg doppingolt ő is (állítólag a spanyolok és az amerikaiak nyomják legnagyobban az ipart). De lehet ez se derül ki soha.
Ja és Djoko megint beleste...
1. Valóban megvolt minden esélye és elrontotta.
Félek, igy örök második lesz belőle, vszinü, hogy fejben vannak gondok.
2. Majd a US Open-en :)
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.07.26. 22:43:54

ozsimiki írta:Egyetértek,h gyanús,de abban nem,hogy más nem használt semmit sem a vetélytársai közül,akik fogalmazzunk így a kedvetekért: szintén nem buktak le. A kritikusai,és akik rühellik,fel fognak hozni bármit,csakhogy megmagyarázható legyen az a teljesítmény. Ha azt írom,h más is doppingolt,akkor Lance jobb szert használt,ha azt írom,h többi is,akkor Lance mégjobbat. Én meg igenis tisztelem benne amit elért,és amit túlélt,az akaratereje meg frenetikus,ahogy a teljesítménye is az volt.
Jó, úgy látom ezt értelmetlen folytatni. Én nem utálom Armstrongot, nem rühellem azért, mert a US Postal/ Discovery kerekese volt, azért sem, mert amerikai, de azért, mert doppingolt igen. Ide a véres bökőt, hogy doppingolt. És ezt nem azért mondom, mert az Alpe d'Huez-re csukott szájjal ment fel, mint egy robot, nem volt iram, amivel ne tudott volna tempót tartani (már ez is gyanús, sőt BIZONYÍTÉK), hanem, mert kiállt a drogfutár orvosok mellett, bíróságra járt és kidumálták és 7 év folyamatos Tour nyerés közben majdnemhogy évről-évre erősebb lett. Ja, őt nem fogja az idő vas keze? A Discovery is telehazudta a dokumentumfilmjét, hogy be lehessen magyarázni az embereknek, hogy Lance Armstrong nem doppingolt, és olyanok, mint Te be is nyalták. Kérdem én: egy egyénnek csak élete bizonyos szakaszában pumpál 30%-kal több vért percenként a szíve az erekbe? Én segg vagyok bioszból, de még én sem veszem be, hogy egy senkiházi kerekes 2 év alatt, egy súlyos műtét után úgy épül fel, hogy a középszerűségből egyenesen legenda lesz. Nekem is kölcsönadhatnád a rózsaszín szemüveged... Ahhoz meg nem kell Einsteinnek lenni, hogy tudd, hogy Armstrong jobb cuccot kapott: NEM-BU-KOTT-LE-ÉS-MEG-NYER-TE-A-TOURT-HÉT-SZER!!! Ha valaki olyat vagy jobbat kap, akkor megnyeri ő, nem bukik le, vagy legalább HARC van a sárga trikóért. Részemről ennyi.

Azt hiszem ma nem Evans bukta el a Tourt, hanem Sastre nyerte meg. Evans ment egy 49-es átlagot, ami azért elég jó, de Sastre lélekben nagyon felkészült arra, amit tennie kellett, szerintem durvább tempóra számított és "halálra", de nem volt rá szükség, és ez lekiekben is sokat dobhatott rajta (a rajt előtt nagyon gondterhelt volt azért).

Replay!
Lehet, hogy Evans egy jó csapat hiányában veszített, de ma a kezében volt a sorsa. Egy nagy kerekes, ha így, ilyen körülmények között ki tud harcolni magának egy ilyen helyzetet (nagyon kevés ember gondolta komolyan, hogy Sastre megtartja a sárgát, a zászló Evansnek állt), és nem tud élni vele, akkor talán meg sem érdemli. Én jobban örülök Sastre győzelmének, de beárnyékolja, hogy valszeg doppingolt ő is (állítólag a spanyolok és az amerikaiak nyomják legnagyobban az ipart). De lehet ez se derül ki soha.
Ja és Djoko megint beleste...
Válasz küldése