Djokovics-Nadal 6:1,7:5. 1 óra 25 perc alatt vége lett.
Nem egy szép kezdés az újdonsült világranglista vezetőtől

Végre valaki aki megért. Igen erre gondoltamozsimiki írta:Danny nem a játékuk összehasonlítása miatt írta,hanem a sérülésveszély szempontjából,amiben sajnos van is igaza. Ígyis a térde mindig be van kötve,és nyilatkozta is,h eléggé megviseli utólag egy egy verseny, ehhez hozzájön,h rengetegen indúl,és a legvégéig versenyben is van majd minden.
Remélem azért ezt is kibírja Rafa,nagy katasztrófa lenne egy komoly sérülés. HA nincs egyikőküknek sem,akkor viszont egyértelmű,h Roger előbb visszavonul.
Hát, azért én láttam már Nadaltól futtából olyan elütést ütni, hogy majdnem leestem az ágyról. A tenyerese pedig jobb, mint a svájcié. És a labdát sem tudja úgy pörgetni Federer, mint Rafa. A fonákján még van mit javítani, meg a szerva-röpte játékán. Az nem igaz, hogy mindent csak a fizikumának köszönhet.DaNNy írta:Rafa drukker vagyok de ebben nem feltétlenül van igazad. Megnézed Federer játékát és Nadal-et akkor 1 nagyon nagy és veszélyes különbség van benne.ozsimiki írta:
Federer szempontjából ez gáz,mert Rafa jóval tovább lesz még itt,mint ő
Federer elengánsan játszik, még Nadal fut ide-oda belekap igy-ugy a labdába és ez fizikailag megterheli rendesen,mind a térdét,mind a csuklóját és a kezét. Tudom nagyon jó fizikuma van,de sokkal könyebben összeszedhet egy sérülés pár éven belül a jáékstílusa miatt. És ha megsérül az nagy érvágás lehet számára,bár ne legyen igazam,de ez a meglátásom.
Rafa drukker vagyok de ebben nem feltétlenül van igazad. Megnézed Federer játékát és Nadal-et akkor 1 nagyon nagy és veszélyes különbség van benne.ozsimiki írta:
Federer szempontjából ez gáz,mert Rafa jóval tovább lesz még itt,mint ő
Az is hozzá tartozik,h tiebreak előtt Rafa 19első szervát rontott el sorozatban azt hiszem,tiebreakben pedig első két szervájánál egyből betette ahogy kell+Haas szerváit is lekezelte,amiből a német nem tudott már egyből majdnem nyerőt ütni,ezért is lett ideges.torrentkiller írta:Azért az hozzá tartozik hogy szinte minden pontnál Haas csapta el. Már látszott rajt hogy neki annyi, csapkodta az ütőt stb.ozsimiki írta:Rafa 7-0ra nyerte meg a tie breaket...
Federerrel szerintem a lehet hogy már több mint 250 hete áll a világranglista élén, és már nincs ami motiválja. Egyedül a Roland Garost nem nyerte meg, de valószínűleg azzal úgy van hogy amíg Nadal itt van addig úgysem fogja.
Hát, igen. Federernél nagyobb teniszezők vitrinjéből is hiányzik a RG-trófea. Edberg, Sampras is enélkül vonult vissza.torrentkiller írta:Azért az hozzá tartozik hogy szinte minden pontnál Haas csapta el. Már látszott rajt hogy neki annyi, csapkodta az ütőt stb.ozsimiki írta:Rafa 7-0ra nyerte meg a tie breaket...
Federerrel szerintem a lehet hogy már több mint 250 hete áll a világranglista élén, és már nincs ami motiválja. Egyedül a Roland Garost nem nyerte meg, de valószínűleg azzal úgy van hogy amíg Nadal itt van addig úgysem fogja.
Azért az hozzá tartozik hogy szinte minden pontnál Haas csapta el. Már látszott rajt hogy neki annyi, csapkodta az ütőt stb.ozsimiki írta:Rafa 7-0ra nyerte meg a tie breaket...
VAMOS A'LA RAFA!ozsimiki írta:Cincinnati tenisztorna:
Federer kikapott Karlovicstól a 3.körben![]()
,így ha Nadal megnyeri ezt a tornát (IS),akkor hétfőtől VILÁGELSŐ
![]()
![]()
GO RAFAAAA!!!
Éns is néztem és nagyon virult a fejem mikor a végén elbszta az a fogadást. Nem tudom mi lehet vele, mostanában nem megy neki annyira, egy kicsit sajnáltam is, de itt az idő Rafa számára hogy átvegye a jól megérdemelt tróntozsimiki írta:Cincinnati tenisztorna:
![]()
![]()
GO RAFAAAA!!!
oh yeeeeeeeeeozsimiki írta:Cincinnati tenisztorna:
![]()
![]()
GO RAFAAAA!!!
Figyelj Miki, én nem akarom, hogy megorrolj rám ezért, nem támadásnak szántam. De az ilyen kijelentések, hogy ,,Lance Armstrong a kerékpár sport legendája" igen csak fájdítják a szívemet, mert eszembe jutnak az igazi legendák, akik egy Tour után/ előtt elindultak más versenyen is, és ott vagy nyertek, vagy elősegítették egy csapattársuk győzelmét, de Armstrong kb. olyan volt ezzel a mentalitással, mint egy diktátor (majdnemhogy "Heil, Armstrong"-gal köszöntek a csapaton belül), úgy tekintett a csapatra, hogy a csapat van érte és nem ő a csapatért, és ez nem egy egészséges, legendához méltó felfogás. De ezek szerint csak nekem. És amiért akkoriban bátorkodtam erre reagálni, az az volt, hogy nekem úgy tűnik, hogy nem követed behatóan a kerékpár sportot. Igaz mostmár én se, de akkoriban még igen (talán ez vette el tőle a kedvem). ha mégis, bocs...ozsimiki írta:Részemről meg annyi,h nem tudsz értelmezni,majd olvasgass,aztán rájössz,h ki mit nyalt be. Még jó,h amikor belinkeltem a két vidit,írtam,h felesleges felemlegetni h ki szerint mit csinált,nem a kritikusainak tettem be,hanem akik bírták. Kritikusok meg csak lökjék,csak előbb értelmezzenek,mielőtt "benyalnak" vmit.![]()
Részemről meg annyi,h nem tudsz értelmezni,majd olvasgass,aztán rájössz,h ki mit nyalt be. Még jó,h amikor belinkeltem a két vidit,írtam,h felesleges felemlegetni h ki szerint mit csinált,nem a kritikusainak tettem be,hanem akik bírták. Kritikusok meg csak lökjék,csak előbb értelmezzenek,mielőtt "benyalnak" vmit.jelwaz írta:Jó, úgy látom ezt értelmetlen folytatni. Én nem utálom Armstrongot, nem rühellem azért, mert a US Postal/ Discovery kerekese volt, azért sem, mert amerikai, de azért, mert doppingolt igen. Ide a véres bökőt, hogy doppingolt. És ezt nem azért mondom, mert az Alpe d'Huez-re csukott szájjal ment fel, mint egy robot, nem volt iram, amivel ne tudott volna tempót tartani (már ez is gyanús, sőt BIZONYÍTÉK), hanem, mert kiállt a drogfutár orvosok mellett, bíróságra járt és kidumálták és 7 év folyamatos Tour nyerés közben majdnemhogy évről-évre erősebb lett. Ja, őt nem fogja az idő vas keze? A Discovery is telehazudta a dokumentumfilmjét, hogy be lehessen magyarázni az embereknek, hogy Lance Armstrong nem doppingolt, és olyanok, mint Te be is nyalták. Kérdem én: egy egyénnek csak élete bizonyos szakaszában pumpál 30%-kal több vért percenként a szíve az erekbe? Én segg vagyok bioszból, de még én sem veszem be, hogy egy senkiházi kerekes 2 év alatt, egy súlyos műtét után úgy épül fel, hogy a középszerűségből egyenesen legenda lesz. Nekem is kölcsönadhatnád a rózsaszín szemüveged... Ahhoz meg nem kell Einsteinnek lenni, hogy tudd, hogy Armstrong jobb cuccot kapott: NEM-BU-KOTT-LE-ÉS-MEG-NYER-TE-A-TOURT-HÉT-SZER!!! Ha valaki olyat vagy jobbat kap, akkor megnyeri ő, nem bukik le, vagy legalább HARC van a sárga trikóért. Részemről ennyi.ozsimiki írta:Egyetértek,h gyanús,de abban nem,hogy más nem használt semmit sem a vetélytársai közül,akik fogalmazzunk így a kedvetekért: szintén nem buktak le. A kritikusai,és akik rühellik,fel fognak hozni bármit,csakhogy megmagyarázható legyen az a teljesítmény. Ha azt írom,h más is doppingolt,akkor Lance jobb szert használt,ha azt írom,h többi is,akkor Lance mégjobbat. Én meg igenis tisztelem benne amit elért,és amit túlélt,az akaratereje meg frenetikus,ahogy a teljesítménye is az volt.
1. Valóban megvolt minden esélye és elrontotta.jelwaz írta: Replay!
Lehet, hogy Evans egy jó csapat hiányában veszített, de ma a kezében volt a sorsa. Egy nagy kerekes, ha így, ilyen körülmények között ki tud harcolni magának egy ilyen helyzetet (nagyon kevés ember gondolta komolyan, hogy Sastre megtartja a sárgát, a zászló Evansnek állt), és nem tud élni vele, akkor talán meg sem érdemli. Én jobban örülök Sastre győzelmének, de beárnyékolja, hogy valszeg doppingolt ő is (állítólag a spanyolok és az amerikaiak nyomják legnagyobban az ipart). De lehet ez se derül ki soha.
Ja és Djoko megint beleste...
Jó, úgy látom ezt értelmetlen folytatni. Én nem utálom Armstrongot, nem rühellem azért, mert a US Postal/ Discovery kerekese volt, azért sem, mert amerikai, de azért, mert doppingolt igen. Ide a véres bökőt, hogy doppingolt. És ezt nem azért mondom, mert az Alpe d'Huez-re csukott szájjal ment fel, mint egy robot, nem volt iram, amivel ne tudott volna tempót tartani (már ez is gyanús, sőt BIZONYÍTÉK), hanem, mert kiállt a drogfutár orvosok mellett, bíróságra járt és kidumálták és 7 év folyamatos Tour nyerés közben majdnemhogy évről-évre erősebb lett. Ja, őt nem fogja az idő vas keze? A Discovery is telehazudta a dokumentumfilmjét, hogy be lehessen magyarázni az embereknek, hogy Lance Armstrong nem doppingolt, és olyanok, mint Te be is nyalták. Kérdem én: egy egyénnek csak élete bizonyos szakaszában pumpál 30%-kal több vért percenként a szíve az erekbe? Én segg vagyok bioszból, de még én sem veszem be, hogy egy senkiházi kerekes 2 év alatt, egy súlyos műtét után úgy épül fel, hogy a középszerűségből egyenesen legenda lesz. Nekem is kölcsönadhatnád a rózsaszín szemüveged... Ahhoz meg nem kell Einsteinnek lenni, hogy tudd, hogy Armstrong jobb cuccot kapott: NEM-BU-KOTT-LE-ÉS-MEG-NYER-TE-A-TOURT-HÉT-SZER!!! Ha valaki olyat vagy jobbat kap, akkor megnyeri ő, nem bukik le, vagy legalább HARC van a sárga trikóért. Részemről ennyi.ozsimiki írta:Egyetértek,h gyanús,de abban nem,hogy más nem használt semmit sem a vetélytársai közül,akik fogalmazzunk így a kedvetekért: szintén nem buktak le. A kritikusai,és akik rühellik,fel fognak hozni bármit,csakhogy megmagyarázható legyen az a teljesítmény. Ha azt írom,h más is doppingolt,akkor Lance jobb szert használt,ha azt írom,h többi is,akkor Lance mégjobbat. Én meg igenis tisztelem benne amit elért,és amit túlélt,az akaratereje meg frenetikus,ahogy a teljesítménye is az volt.