Formula 1
Hát igen, ma is 3 erősen vitatható szituációja volt Hamiltonnak. Az biztos, h a legsportszerűtlenebb versenyző, bár még Alonso vmennyire tudja tartani vele a lépest. A múltkori futamon is megúszta, volt is cikk, h kiadtak utána a pilóták rá. Valószínűleg most is megússza. Ez a gyerek bármit csinálhat, nem kap büntetést.
Socio! Button stílusát én sem szeretem, de legalább nem szabálytalankodik 2 percenként.
Socio! Button stílusát én sem szeretem, de legalább nem szabálytalankodik 2 percenként.
Bárcsak mindenki ilyen 'buta' lenne,akkor talán izgalmas lenne a forma-1.csababarca írta: Egy buta,ész nélküli versenyző,aki alá csináltak egy nagyon gyors mercit.
Éljenek a látványtalan,szürke versenyzők,buttonkával az élen. Olyan szinten felbosszant ez az ember,hogy el nem tudom mondani.
Mi volt ez a mai versenye is..? Mindenki csatázik,előzget,küzd,ő meg ismét beautózik az első helyre a hiperszuperpuha stílusával..
Hatalmas vicc ez az egész,a második versenyét mákolja be,úgy hogy az ég világon semmit nem csinál..
Különben jó verseny volt ismét,csak hát amikor ez a szerencsétlen van az élen,akkor valahogy nem tudom annyira élvezni a dolgot.
- piton
- Capitá del Barça
Rég láttam már ilyen jó, izgalmas versenyt. Az utóbbi idők legszínvonalasabb szezonja lesz talán. Rengeteg remek képességű pilóta van a mezőnyben.
De azért a szabályokat illik, kötelező betartani! Hamiltont mindenképpen meg kell bűntetni!
Schuminak eddig nem nagyon jött be ez a visszatérés, sokakban csalódást kellt, Rosberg sokkal jobb nála. Mindenesetre lesz még bőven lehetősége a bizonyításra.
Vetteltől is jobb eredményt vártam, de most több minden keresztbe tett neki.
De azért a szabályokat illik, kötelező betartani! Hamiltont mindenképpen meg kell bűntetni!
Schuminak eddig nem nagyon jött be ez a visszatérés, sokakban csalódást kellt, Rosberg sokkal jobb nála. Mindenesetre lesz még bőven lehetősége a bizonyításra.
Vetteltől is jobb eredményt vártam, de most több minden keresztbe tett neki.

Hattrick: Ádáz Pitonok
- Adam Philip
- Barça B
Idén Vettel nyer.miihii írta:Attól,h ő ellentmondást nem tűrően versenyez és vannak merész dolgai,még nem biztos,h mind szabálytalan is!Számodra biztos azok,mert láthatóan rühelled.csababarca írta:miihii írta: Gondolom azt a részt nem vetted észre,amikor asszem egy körrel később Sumi is rendesen kirakta a pályáról Hamit.![]()
Érdekes,h a fórumerek zöme csak az angol srác dolgait veszik észre és elő,a többiektől a hasonló jelenetek meg szót sem érdemelnek.
Talán azért,mert az angol srác olyan stílusban versenyzik,hogy egy futam alatt van vagy 4-5 kétes szituja...ebből max 1et szoktak neki megtorolni,mivel ő Bernie kedvence.Emlékszem amikor VB lett. Bernie elmondta a szezon közben,hogy annak drukkol és az lenne a legjobb,ha Hamilton nyerné a VB-t.Mit ad Isten,meg is nyerte.
Igen,tuti azért lett VB,mert börni neki szurkoltAkkor már értem Sumi sok VB címét is.Akkoriban még ő volt a kedvenc,ugye?
![]()
Ekklesztón mekkora divatszurkoló.Korábban MS-nek szorított,aztán Alonak,Kiminek,majd Lewisnak,Buttonnak.
Kíváncsian várom,h idén kinek szurkol,mert mit ad Isten,ő fog nyerni.De csakis ezért,ugye?![]()
![]()

GO SCHUMI!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
miihii írta:
HA láttál már F1es futamot,akkor biztos feltűnt már,h ebben a sportban igen gyakori,h kiszorítják egymást a srácok egy-egy előzésnél.Szépen kitolják vállal a másikat.Ezen a futamon is volt bőven ilyen.
És mint minden hasonló esetben,benne van a pakliban,h esetleg mindkettő kiesik,HA összeakadnak.Ezt nem Hamilton találta ám fel,cimbora!Hanem ezt már rengeteg sokeszű pilóta alkalmazta már.
Asszem a te hozzászólásaid innét kezdve ebben az ügyben egyenlők lesznek a nullával a szememben,szal nem tudlak komolyan venni,bocs.
Jah,mert nem értenek veled egyet,akkor az már nem is vélemény.
Nem is vártam hogy egyetérts,de azért rajtam kívül,elég sok embernek ez a véleménye.De tudom,mi mind komolytalanok vagyunk.
Hidd el,ha Hamilton majd letesz valamit az asztalra,mondjuk nyer még 1-2 VB-t,amire van esélye,akkor fogom talán tisztelni,meg elfogadni a tudását.
Nekem nem szimpatikus a stílusa,mert veszélyes.Ennyi.Nem kell vele egyetérteni,főleg nem egy elvakult Lewis-fannak.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Miihii!
egy szituációban 1000%ig bűnös,és azt vizsgálják is,csak nem értem mi ebben a bonyolúlt,h nem meccs közben hoznak döntést: úgy előzte meg a boxutca felé vezető úton Vettelt,hogy azt teljesen levágta...egy másik esetben meg (bár az nem nagyon durva,hiszen nem volt mellette senki sem) már ráfordult a célegyenesre,és utána hajtott ki.
az első szitu szerintem elég egyértelmű volt,és ezzel,h már utána kiírták,h verseny után lesz döntés,biztosak lehetünk benne,h max pénzbírság, szerintem ezt a szitut nagyon megúszta.
ha más is csinálta,akkor ő is.
egy szituációban 1000%ig bűnös,és azt vizsgálják is,csak nem értem mi ebben a bonyolúlt,h nem meccs közben hoznak döntést: úgy előzte meg a boxutca felé vezető úton Vettelt,hogy azt teljesen levágta...egy másik esetben meg (bár az nem nagyon durva,hiszen nem volt mellette senki sem) már ráfordult a célegyenesre,és utána hajtott ki.
az első szitu szerintem elég egyértelmű volt,és ezzel,h már utána kiírták,h verseny után lesz döntés,biztosak lehetünk benne,h max pénzbírság, szerintem ezt a szitut nagyon megúszta.
ha más is csinálta,akkor ő is.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- miihii
- KHAL
csababarca írta:
A többi pilótának több esze van,mert ha Hamiltonon múlik akkor a Webberes szituban is mindkettő kieshetett volna.Webber inkább hagyta,nem akart kiesni.
Egy buta,ész nélküli versenyző,aki alá csináltak egy nagyon gyors mercit.

HA láttál már F1es futamot,akkor biztos feltűnt már,h ebben a sportban igen gyakori,h kiszorítják egymást a srácok egy-egy előzésnél.Szépen kitolják vállal a másikat.Ezen a futamon is volt bőven ilyen.
És mint minden hasonló esetben,benne van a pakliban,h esetleg mindkettő kiesik,HA összeakadnak.Ezt nem Hamilton találta ám fel,cimbora!Hanem ezt már rengeteg sokeszű pilóta alkalmazta már.
Asszem a te hozzászólásaid innét kezdve ebben az ügyben egyenlők lesznek a nullával a szememben,szal nem tudlak komolyan venni,bocs.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Háát.. azért vicc, hogy valaki bármit megtehet és sose kap büntetést. Ennek ellenére élvezhető futam volt.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Nah, mostmár azért megnéznék egy száraz futamot is, hogy ott képesek lennének e ilyen showt produkálni...
Egyébként idén különösen nagy pilóták vannak! Van egy lassan már Montoya szintjén agresszív Hamilton, egy hibátlan Button, aki a precíz, és pontos mint egy óra, egy űbergyors Vettel, a szokás szerint gyenge kocsiból érthetetlen dolgokat összehozó Rosberg, és jelzők nélkül, csak szimplán egy Alonso...ha belegondolunk, hogy Scumi is rájön majd hogyan is kellett ezeket vezetni...kemény lesz. Persze ehhez a turmixhoz is úgy túnik kell egy alap összetevő, hogy igazán finom legyen...az pedig a víz
A random locsolórendszer az Ausztrál nagydíj közben jutott nekem is eszembe, szabályok köz ezt kell berakni
Grat Button! Agressziót a pályára továbbra is!
Egyébként idén különösen nagy pilóták vannak! Van egy lassan már Montoya szintjén agresszív Hamilton, egy hibátlan Button, aki a precíz, és pontos mint egy óra, egy űbergyors Vettel, a szokás szerint gyenge kocsiból érthetetlen dolgokat összehozó Rosberg, és jelzők nélkül, csak szimplán egy Alonso...ha belegondolunk, hogy Scumi is rájön majd hogyan is kellett ezeket vezetni...kemény lesz. Persze ehhez a turmixhoz is úgy túnik kell egy alap összetevő, hogy igazán finom legyen...az pedig a víz

A random locsolórendszer az Ausztrál nagydíj közben jutott nekem is eszembe, szabályok köz ezt kell berakni

Grat Button! Agressziót a pályára továbbra is!
- csababarca
Persze hogy rühellem,mert egy nagyképű valami.miihii írta:
Attól,h ő ellentmondást nem tűrően versenyez és vannak merész dolgai,még nem biztos,h mind szabálytalan is!Számodra biztos azok,mert láthatóan rühelled.
Igen,tuti azért lett VB,mert börni neki szurkoltAkkor már értem Sumi sok VB címét is.Akkoriban még ő volt a kedvenc,ugye?
![]()
Ekklesztón mekkora divatszurkoló.Korábban MS-nek szorított,aztán Alonak,Kiminek,majd Lewisnak,Buttonnak.
Kíváncsian várom,h idén kinek szurkol,mert mit ad Isten,ő fog nyerni.De csakis ezért,ugye?![]()
![]()
Nem ezt mondtam,hogy azért lett VB,de ahogy mások is leírták,mégse csak én látom úgy hogy neki valamiért sok mindent elnéznek.
Ellentmondásosan versenyez?Lehet.
A többi pilótának több esze van,mert ha Hamiltonon múlik akkor a Webberes szituban is mindkettő kieshetett volna.Webber inkább hagyta,nem akart kiesni.
Egy buta,ész nélküli versenyző,aki alá csináltak egy nagyon gyors mercit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
az nagyon komoly, h Rosberg 2. a pontversenyben

- ozsimiki
- Adminisztrátor
én felőlem ne büntessék meg,minden esetre azt furcsálom nagyon,h még csak ki se írták,h vizsgálják az esetet...ők tudják,jobban értenek hozzá mint én, viszont hasonlóknál vizsgálni legalább szokták. sc mögötti szitura gondolok.
Vettel folyamatosan fogyott el,sajnos nem jött jól neki mégse az eső.
Hamilton tempója vitathatatlanul a leggyorsabb volt,ettől függetlenül kétszer eljátszani a boxos szitut is,hát nemtom.
Ferrarinál innentől lehetne nemulass, csak Felipe idei formája miatt nem lesz.
Petrov,Kubica nagyot mentek.
Schuminak voltak szép időszakai,de többször előzték,mint kellene.
Button ismét csak egy talány
de most jobban megérdemelte,mint ausztrálon,mert azért volt jó pár köre arra a többieknek SC miatt (gondolom örülték neki Vito,h beküldték,ott eltűnt laza 40sec) hogy megfogják, nem tudták.
még valamit észrevettem...lehet eltérő a köztes gumi "festése" csapatok között? mert én Rosbergnél láttam zöld csíkot utolsó 15körben is, többi csapatnál pedig nem, szóval nem száraz volt az?
többi intermedietnél nem volt zöld csík...
Vettel folyamatosan fogyott el,sajnos nem jött jól neki mégse az eső.
Hamilton tempója vitathatatlanul a leggyorsabb volt,ettől függetlenül kétszer eljátszani a boxos szitut is,hát nemtom.
Ferrarinál innentől lehetne nemulass, csak Felipe idei formája miatt nem lesz.
Petrov,Kubica nagyot mentek.
Schuminak voltak szép időszakai,de többször előzték,mint kellene.
Button ismét csak egy talány

még valamit észrevettem...lehet eltérő a köztes gumi "festése" csapatok között? mert én Rosbergnél láttam zöld csíkot utolsó 15körben is, többi csapatnál pedig nem, szóval nem száraz volt az?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.04.18. 11:04:02-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- miihii
- KHAL
Jessssz.Megvan a Meki 1-2
Bár a sorrend nálam kozmetikázva lenne,de így is óriási dolog ez.
Hamilton MoM
Nagyszerű futamon vagyunk túl,tényleg eső kell a jó versenyhez.
Abszolút támogatnám Ozsi locsolórendszeres ötletét,amit random módon idítanak be és locsolják fel időnként a pályákat
Azért a futam utáni vizsgálatokat még meg kell várni,mert belenyúlhatnak a dologba a kerekasztalnál

Nagyszerű futamon vagyunk túl,tényleg eső kell a jó versenyhez.
Abszolút támogatnám Ozsi locsolórendszeres ötletét,amit random módon idítanak be és locsolják fel időnként a pályákat

Azért a futam utáni vizsgálatokat még meg kell várni,mert belenyúlhatnak a dologba a kerekasztalnál

neked mi a bajod?De persze csak Lewist lehet megtalálni.nc.
az viszont egy vicc volt, hogy engedhetik meg, hogy leállitsa a komplett mezőnyt. mind1, engem nem különösebben érdekel ki nyer, cska akkor töröljék el a büntetés fogalmát, mert tavaly azért is büntettek mert egy légy rász.rt a pályára, idén meg kb semmiért. nincs értelme, eresszék ki öket, és menjen minden ennyi erővel.Elvileg sztem legalább 4 pilótát meg lehetne büntizni Button manővere miatt.
Azért Schumit megint megbünteti mindenki...
Ne még a legbénább Massa is?

Ne még a legbénább Massa is?

- miihii
- KHAL
Attól,h ő ellentmondást nem tűrően versenyez és vannak merész dolgai,még nem biztos,h mind szabálytalan is!Számodra biztos azok,mert láthatóan rühelled.csababarca írta:miihii írta: Gondolom azt a részt nem vetted észre,amikor asszem egy körrel később Sumi is rendesen kirakta a pályáról Hamit.![]()
Érdekes,h a fórumerek zöme csak az angol srác dolgait veszik észre és elő,a többiektől a hasonló jelenetek meg szót sem érdemelnek.
Talán azért,mert az angol srác olyan stílusban versenyzik,hogy egy futam alatt van vagy 4-5 kétes szituja...ebből max 1et szoktak neki megtorolni,mivel ő Bernie kedvence.Emlékszem amikor VB lett. Bernie elmondta a szezon közben,hogy annak drukkol és az lenne a legjobb,ha Hamilton nyerné a VB-t.Mit ad Isten,meg is nyerte.
Igen,tuti azért lett VB,mert börni neki szurkolt

Kíváncsian várom,h idén kinek szurkol,mert mit ad Isten,ő fog nyerni.De csakis ezért,ugye?

Lévis ma csinálja a showt, legalább ilyenkor ne szidjuk, amikor pont a hihetetlen nagy igényünket szolgálja ki! Én útálom nagyon, de örülök h ilyet tol megint.
Button hogy a jó életbe van elől megint, ezt nem tudom megérteni...
a többiek végigversenyzik a futamot, erre Button nyer(het)...

a többiek végigversenyzik a futamot, erre Button nyer(het)...

- miihii
- KHAL
Elvileg sztem legalább 4 pilótát meg lehetne büntizni Button manővere miatt.Mielőtt ráfordult a célegyenesre,majdnem állóra fékezett.Ennek köszönhetően úgy feltorlódott a mezőny,h alig tudtak elférni a pályán.Biztos,h volt közben "előzés".Lewisnak már ki is kellett mennie a pályáról,mert nem fért el a bolyban.Ezután a kigyorsításos pozícióharcnál ha jól láttam szendvicsben volt az angol.Balról volt talán mellette vki,aki támadta és szorította le oldalra,ahol pedig Webber volt.Szal kábé ilyenre mondják,h felvette a forgalom ritmusátzsuni írta:csak akkor már nem volt sc, meg lehetett előzni. én erre értettem, hogy a kör végéig elvileg előzni sem lehetett volna. de lehet akkor rosszul láttamGondolom azt a részt nem vetted észre,amikor asszem egy körrel később Sumi is rendesen kirakta a pályáról Hamit.

Mondjuk tutira nem veszem,mert leginkább Hamira fókuszáltam,de ezt így tudom elképzelni.Az a tumultus ezt hozta ki a gyerekekből...
De persze csak Lewist lehet megtalálni.nc.
- csababarca
miihii írta: Gondolom azt a részt nem vetted észre,amikor asszem egy körrel később Sumi is rendesen kirakta a pályáról Hamit.![]()
Hát azé ha Alonso ott nem volt sportszerű, akkor Hamilton ugyanúgy Vettellel szemben nem volt sportszerű. Szerintem ne dobáljunk senkit, hanem élvezzük, hogy végre mindenki megdöglik a pályán! EZ NAGYBETŰS F1 végre!
csak akkor már nem volt sc, meg lehetett előzni. én erre értettem, hogy a kör végéig elvileg előzni sem lehetett volna. de lehet akkor rosszul láttamGondolom azt a részt nem vetted észre,amikor asszem egy körrel később Sumi is rendesen kirakta a pályáról Hamit.
- miihii
- KHAL
Gondolom azt a részt nem vetted észre,amikor asszem egy körrel később Sumi is rendesen kirakta a pályáról Hamit.zsuni írta:azért ahogy Webbert kirakta a pályáról, az sem átlagosFutam után lesz vizsgálva. (bár min 3 eset volt amit vizsgálhatnak Smile )

kb elképzelem mennyire unhatja a Massa mögé beragadást versenyek óta, igy megkockáztatja a nemlétezö barátágukatAzért Alonso itt nem kicsit volt sportszerűtlen , ráadásul csapattársa ellen.

azért ahogy Webbert kirakta a pályáról, az sem átlagosFutam után lesz vizsgálva. (bár min 3 eset volt amit vizsgálhatnak Smile )