Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bárcsak mindenki ilyen 'buta' lenne,akkor talán izgalmas lenne a forma-1.csababarca írta: Egy buta,ész nélküli versenyző,aki alá csináltak egy nagyon gyors mercit.
Idén Vettel nyer.miihii írta:Attól,h ő ellentmondást nem tűrően versenyez és vannak merész dolgai,még nem biztos,h mind szabálytalan is!Számodra biztos azok,mert láthatóan rühelled.csababarca írta:miihii írta: Gondolom azt a részt nem vetted észre,amikor asszem egy körrel később Sumi is rendesen kirakta a pályáról Hamit.![]()
Érdekes,h a fórumerek zöme csak az angol srác dolgait veszik észre és elő,a többiektől a hasonló jelenetek meg szót sem érdemelnek.
Talán azért,mert az angol srác olyan stílusban versenyzik,hogy egy futam alatt van vagy 4-5 kétes szituja...ebből max 1et szoktak neki megtorolni,mivel ő Bernie kedvence.Emlékszem amikor VB lett. Bernie elmondta a szezon közben,hogy annak drukkol és az lenne a legjobb,ha Hamilton nyerné a VB-t.Mit ad Isten,meg is nyerte.
Igen,tuti azért lett VB,mert börni neki szurkoltAkkor már értem Sumi sok VB címét is.Akkoriban még ő volt a kedvenc,ugye?
![]()
Ekklesztón mekkora divatszurkoló.Korábban MS-nek szorított,aztán Alonak,Kiminek,majd Lewisnak,Buttonnak.
Kíváncsian várom,h idén kinek szurkol,mert mit ad Isten,ő fog nyerni.De csakis ezért,ugye?![]()
![]()
miihii írta:
HA láttál már F1es futamot,akkor biztos feltűnt már,h ebben a sportban igen gyakori,h kiszorítják egymást a srácok egy-egy előzésnél.Szépen kitolják vállal a másikat.Ezen a futamon is volt bőven ilyen.
És mint minden hasonló esetben,benne van a pakliban,h esetleg mindkettő kiesik,HA összeakadnak.Ezt nem Hamilton találta ám fel,cimbora!Hanem ezt már rengeteg sokeszű pilóta alkalmazta már.
Asszem a te hozzászólásaid innét kezdve ebben az ügyben egyenlők lesznek a nullával a szememben,szal nem tudlak komolyan venni,bocs.
csababarca írta:
A többi pilótának több esze van,mert ha Hamiltonon múlik akkor a Webberes szituban is mindkettő kieshetett volna.Webber inkább hagyta,nem akart kiesni.
Egy buta,ész nélküli versenyző,aki alá csináltak egy nagyon gyors mercit.
Persze hogy rühellem,mert egy nagyképű valami.miihii írta:
Attól,h ő ellentmondást nem tűrően versenyez és vannak merész dolgai,még nem biztos,h mind szabálytalan is!Számodra biztos azok,mert láthatóan rühelled.
Igen,tuti azért lett VB,mert börni neki szurkoltAkkor már értem Sumi sok VB címét is.Akkoriban még ő volt a kedvenc,ugye?
![]()
Ekklesztón mekkora divatszurkoló.Korábban MS-nek szorított,aztán Alonak,Kiminek,majd Lewisnak,Buttonnak.
Kíváncsian várom,h idén kinek szurkol,mert mit ad Isten,ő fog nyerni.De csakis ezért,ugye?![]()
![]()
neked mi a bajod?De persze csak Lewist lehet megtalálni.nc.
az viszont egy vicc volt, hogy engedhetik meg, hogy leállitsa a komplett mezőnyt. mind1, engem nem különösebben érdekel ki nyer, cska akkor töröljék el a büntetés fogalmát, mert tavaly azért is büntettek mert egy légy rász.rt a pályára, idén meg kb semmiért. nincs értelme, eresszék ki öket, és menjen minden ennyi erővel.Elvileg sztem legalább 4 pilótát meg lehetne büntizni Button manővere miatt.
Attól,h ő ellentmondást nem tűrően versenyez és vannak merész dolgai,még nem biztos,h mind szabálytalan is!Számodra biztos azok,mert láthatóan rühelled.csababarca írta:miihii írta: Gondolom azt a részt nem vetted észre,amikor asszem egy körrel később Sumi is rendesen kirakta a pályáról Hamit.![]()
Érdekes,h a fórumerek zöme csak az angol srác dolgait veszik észre és elő,a többiektől a hasonló jelenetek meg szót sem érdemelnek.
Talán azért,mert az angol srác olyan stílusban versenyzik,hogy egy futam alatt van vagy 4-5 kétes szituja...ebből max 1et szoktak neki megtorolni,mivel ő Bernie kedvence.Emlékszem amikor VB lett. Bernie elmondta a szezon közben,hogy annak drukkol és az lenne a legjobb,ha Hamilton nyerné a VB-t.Mit ad Isten,meg is nyerte.
Elvileg sztem legalább 4 pilótát meg lehetne büntizni Button manővere miatt.Mielőtt ráfordult a célegyenesre,majdnem állóra fékezett.Ennek köszönhetően úgy feltorlódott a mezőny,h alig tudtak elférni a pályán.Biztos,h volt közben "előzés".Lewisnak már ki is kellett mennie a pályáról,mert nem fért el a bolyban.Ezután a kigyorsításos pozícióharcnál ha jól láttam szendvicsben volt az angol.Balról volt talán mellette vki,aki támadta és szorította le oldalra,ahol pedig Webber volt.Szal kábé ilyenre mondják,h felvette a forgalom ritmusátzsuni írta:csak akkor már nem volt sc, meg lehetett előzni. én erre értettem, hogy a kör végéig elvileg előzni sem lehetett volna. de lehet akkor rosszul láttamGondolom azt a részt nem vetted észre,amikor asszem egy körrel később Sumi is rendesen kirakta a pályáról Hamit.
miihii írta: Gondolom azt a részt nem vetted észre,amikor asszem egy körrel később Sumi is rendesen kirakta a pályáról Hamit.![]()
csak akkor már nem volt sc, meg lehetett előzni. én erre értettem, hogy a kör végéig elvileg előzni sem lehetett volna. de lehet akkor rosszul láttamGondolom azt a részt nem vetted észre,amikor asszem egy körrel később Sumi is rendesen kirakta a pályáról Hamit.
Gondolom azt a részt nem vetted észre,amikor asszem egy körrel később Sumi is rendesen kirakta a pályáról Hamit.zsuni írta:azért ahogy Webbert kirakta a pályáról, az sem átlagosFutam után lesz vizsgálva. (bár min 3 eset volt amit vizsgálhatnak Smile )
kb elképzelem mennyire unhatja a Massa mögé beragadást versenyek óta, igy megkockáztatja a nemlétezö barátágukatAzért Alonso itt nem kicsit volt sportszerűtlen , ráadásul csapattársa ellen.
azért ahogy Webbert kirakta a pályáról, az sem átlagosFutam után lesz vizsgálva. (bár min 3 eset volt amit vizsgálhatnak Smile )