Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nah igen, meg volt eset amikor Will Tamás jött fel, palánk alatt se volt, de faultolt, az hogyis lehetett?Varga Tamás írta: Hát, igen. A Fehérvár 48 büntetőt dobhatott, mi 21-et. Valovics elvtárs elintézte. Baxxa meg a ....![]()
Azért Kazlauskas 29/24-es ponttermése nem olyan rossz...
Hát, igen. A Fehérvár 48 büntetőt dobhatott, mi 21-et. Valovics elvtárs elintézte. Baxxa meg a ....Ronaldinho&Barca írta:Albacomp - Falco KC Szombathely: 108-104
Nos háát kissé csalódás az eredmény, de hallgatva a rádiót tegnap.
Fiúk nagyon küzdöttek bár nem voltunk annyira jók. Az viszont mindent elárul, hogy az Alba a pontjai majdan felét büntetőből szerezte... grat a bíróknak...
Nah talán jövő héten győzelmet ünnepelhetünk, bár nemlesz könnyű meccs, de talán hozzuk. Jó hír hogy Ciric már ottvolt és bemelegített, labdákat szedett.
CSAK A FALCO!!!
Hát, egyébként sem megyek túl gyakran idegenbeli meccsre, de Szombathely még ráadásul mocskos messze van.Ronaldinho&Barca írta:Huh azért az utolsó két negyed... nemvolt bő termésű..Deh végülis a győzelem a lényeg, elgyen az 1 pont is. Sztojan meg nc...
Egyébként szerintem ahogy a Pécs erőssen, magabiztossan kezdte az idényt ugy egyben le is eresztettek mostanára.
Szolnokra kiváncsi vagyok, jövő héten jönnek hozzánk, bár szeretem a Szolnokot, tavaly nekik drukkoltam a végén.Deh idén valami nagyon hiányzik belöllük, talán a moziváció vagy nemis tudom, ahogy olvasom itt.
Kovi te jössz majd jövő héten szerény otthonunkba?
nah-nah.. szerintem sokatok álma egy ilyen csarnok mind a miénk, egyébként ma levették a maradék állmennyezetet, mivel a javítás tovább tartana mind 2 hét, ígyhát biztonságos az előtér. Remélem minden rendben lesz.redmiller írta: Már csak a balesetveszélyes csarnok felíratot kell kirakni...
Már csak a balesetveszélyes csarnok felíratot kell kirakni...Ronaldinho&Barca írta:Ma délelőtt 11 órától elkészítették a kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjének sorsolását Budapesten. A párosítások a következők: Falco KC Szombathely - Albacomp, Polaroid Lami-Véd Körmend - Paks. A sorsolást követően kiderült az is, hogy a négyes döntőt Szombathelyen, az Arena Savariában rendezik április 4-én és 5-én. Részletek később.
Helyes..kovinho írta:Falkesz meg az Alba...Ronaldinho&Barca írta:Kovinho, melyik a két kedvenc csapatod?![]()
Albacompon szerintem nem lesz nehéz továbbjutni, Körmend Paks közül nehéz megitélni, de valószínüleg a Körmend jut tovább és akkor mi pedig revansot veszünk.
CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
Falkesz meg az Alba...Ronaldinho&Barca írta:Kovinho, melyik a két kedvenc csapatod?![]()
Albacompon szerintem nem lesz nehéz továbbjutni, Körmend Paks közül nehéz megitélni, de valószínüleg a Körmend jut tovább és akkor mi pedig revansot veszünk.
CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
Két kedvenc csapatom játszik az elődöntőben.Ronaldinho&Barca írta:Ma délelőtt 11 órától elkészítették a kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjének sorsolását Budapesten. A párosítások a következők: Falco KC Szombathely - Albacomp, Polaroid Lami-Véd Körmend - Paks. A sorsolást követően kiderült az is, hogy a négyes döntőt Szombathelyen, az Arena Savariában rendezik április 4-én és 5-én. Részletek később.
Igen, sajnos az állmennyezet, amely hosszu vas lapokból áll leszakadt, és jópár lámpát magával rántott. A cég aki készítette, már elkezdte a javítását, és ellenőrzik a csarnok egészét, hogy nehogy ilyen hiba felmerüljön.kovinho írta:Most olvasom, hogy leszakadt a Savaria teteje.
Tudtok róla valamit?
Ezt nem értem... 23 szombathelyi, 26 körmendi fault, büntető 24 szombathelyi, 20 körmendi.Varga Tamás írta:A bíróknak volt pár marhaságuk, de alapvetően jól, és korrektül vezették a meccset. A vereséget nem befolyásolták, sőt! A faltarányban legalább tízzel többet fújtak nekünk, mint a Körmendnek.Ronaldinho&Barca írta:Sajnos kikaptunk.Nemvoltunk ma jók, a játékunk is nagyon akarodott, a körmend ma jobb volt. Bírók viszont megnyerték a meccset nekik, siralmas amit művelnek, godolom most boldogok!!!
Azért szép volt srácok!!!
CSAK A FALCO!!!
Ja, és csak annyit: lefeküdtünk a falunak, hogy elkerüljük egymást a rájátszás első körében.
A bíróknak volt pár marhaságuk, de alapvetően jól, és korrektül vezették a meccset. A vereséget nem befolyásolták, sőt! A faltarányban legalább tízzel többet fújtak nekünk, mint a Körmendnek.Ronaldinho&Barca írta:Sajnos kikaptunk.Nemvoltunk ma jók, a játékunk is nagyon akarodott, a körmend ma jobb volt. Bírók viszont megnyerték a meccset nekik, siralmas amit művelnek, godolom most boldogok!!!
Azért szép volt srácok!!!
CSAK A FALCO!!!
Hidd el, hogy fehérváriaktól ideges - bírók miatt - smseket kaptam... Ergo, lehet, hogy rosszul fújtak, de nem csak egy irányba.kovinho írta:Igen ott, jó hát egy kicsit elfogult, de akkor sem hiszem, hogy ennyire szidná a játékvezetést, hogyha nem lenne igaza. De lehet, hogy kicsit kiborult a srác, aki írta. Meccs közben - és még nem is élőbe néztem - én is nem kicsit ideges voltam.
Az Online a szoljon-on megy? Mert akkor elfogult, de ez természetes. (indexen egyesek pont ezt szokták a szemére hányni, de ez megyei lap...)kovinho írta:Sokszor nézek onlány közvetítést, és a közvetítő sose volt elfogult a Szolnokkal szemben, ezáltal nem tudom elhinni, hogy ennyire szidta volna a bírókat, ha nem neki lenne igaza. Bár hangsúlyozhatom, hogy nem emiatt kaptunk ki.