Ronaldinho&Barca írta:Huh azért az utolsó két negyed... nemvolt bő termésű..

Deh végülis a győzelem a lényeg, elgyen az 1 pont is. Sztojan meg nc...

Egyébként szerintem ahogy a Pécs erőssen, magabiztossan kezdte az idényt ugy egyben le is eresztettek mostanára.
Szolnokra kiváncsi vagyok, jövő héten jönnek hozzánk, bár szeretem a Szolnokot, tavaly nekik drukkoltam a végén.

Deh idén valami nagyon hiányzik belöllük, talán a moziváció vagy nemis tudom, ahogy olvasom itt.
Kovi te jössz majd jövő héten szerény otthonunkba?

Hát, egyébként sem megyek túl gyakran idegenbeli meccsre, de Szombathely még ráadásul mocskos messze van.

Ne várj túl sokat a meccstől, nagyon megvertek, valahogy érzem.
Három okból:
-Mocskos bénák vagyunk mostanság.
-Idegenbe még erre is teszünk egy lapáttal.
-Revánsot vesztek.
Hogy a Szolnokból mi hiányzik? Erre nem tudok választ adni, de valami nincs rendben, ezt be kell látni. Még ha nem lenne szerencsénk. De. Semmi tűz, ami tavaly extra volt ebben az Olajban. Meg a jó öreg Jurkunas. Valami hihetetlen mennyire hatással van a csapatra a védekezével. Így, hogy még ő is kidőlt, lényegesen lecsökkentek esélyeink a rangadókra.
Egyedül Harazin kollégában érzem azt, amit tavaly mindenkiben láttam. Meg talán Cica. Többiek fejben sincsennek ott. Vissza Cziczáshoz. Ő múltkor megígérte, hogy jobb teljesítményt fog nyújtani a csapat, ehhez képest csak rajta látok egy kis javulást.
Ha, talán a Pécs elleni 1. félidőbeli játékot játszuk végig, és odafigyelünk, akkor lehet valami keresni valónk Szombathelyen. De hangsúlyozom, talán. Máshogy nagy bukta lesz.
Na, de azért ebben a letargikus állapotban is,
GYERÜNK OLAJKA!