Hazai és nemzetközi kosárlabda

Minden ami nem foci, de sport
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.23. 10:30:27

Varga Tamás írta: Hát, igen. A Fehérvár 48 büntetőt dobhatott, mi 21-et. Valovics elvtárs elintézte. Baxxa meg a .... :twisted:
Azért Kazlauskas 29/24-es ponttermése nem olyan rossz... :wink:
Nah igen, meg volt eset amikor Will Tamás jött fel, palánk alatt se volt, de faultolt, az hogyis lehetett? :roll: Noh érdekes bírói döntések, de hogy ennyire utáljanak minket... De ez a 48 büntető nagyon árulkodik. Szánalmas! :evil:
Kazlauskas pedig külön grat, nagyon szépen dobott tegnap, és küzdött rendesse 7 tripla azért.. ;), ő tartotta a lelket a csapatban. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.23. 10:20:53

Ronaldinho&Barca írta:Albacomp - Falco KC Szombathely: 108-104

Nos háát kissé csalódás az eredmény, de hallgatva a rádiót tegnap.
Fiúk nagyon küzdöttek bár nem voltunk annyira jók. Az viszont mindent elárul, hogy az Alba a pontjai majdan felét büntetőből szerezte... grat a bíróknak...
Nah talán jövő héten győzelmet ünnepelhetünk, bár nemlesz könnyű meccs, de talán hozzuk. Jó hír hogy Ciric már ottvolt és bemelegített, labdákat szedett. ;)

CSAK A FALCO!!!
Hát, igen. A Fehérvár 48 büntetőt dobhatott, mi 21-et. Valovics elvtárs elintézte. Baxxa meg a .... :twisted:
Azért Kazlauskas 29/24-es ponttermése nem olyan rossz... :wink:
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.23. 10:18:21

Albacomp - Falco KC Szombathely: 108-104

Nos háát kissé csalódás az eredmény, de hallgatva a rádiót tegnap.
Fiúk nagyon küzdöttek bár nem voltunk annyira jók. Az viszont mindent elárul, hogy az Alba a pontjai majdan felét büntetőből szerezte... grat a bíróknak...
Nah talán jövő héten győzelmet ünnepelhetünk, bár nemlesz könnyű meccs, de talán hozzuk. Jó hír hogy Ciric már ottvolt és bemelegített, labdákat szedett. ;)

CSAK A FALCO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.22. 16:27:31

Ronaldinho&Barca írta:Huh azért az utolsó két negyed... nemvolt bő termésű.. :D Deh végülis a győzelem a lényeg, elgyen az 1 pont is. Sztojan meg nc... :D
Egyébként szerintem ahogy a Pécs erőssen, magabiztossan kezdte az idényt ugy egyben le is eresztettek mostanára.
Szolnokra kiváncsi vagyok, jövő héten jönnek hozzánk, bár szeretem a Szolnokot, tavaly nekik drukkoltam a végén. :) Deh idén valami nagyon hiányzik belöllük, talán a moziváció vagy nemis tudom, ahogy olvasom itt.

Kovi te jössz majd jövő héten szerény otthonunkba? :D
Hát, egyébként sem megyek túl gyakran idegenbeli meccsre, de Szombathely még ráadásul mocskos messze van. :) Ne várj túl sokat a meccstől, nagyon megvertek, valahogy érzem.
Három okból:

-Mocskos bénák vagyunk mostanság.
-Idegenbe még erre is teszünk egy lapáttal.
-Revánsot vesztek.

Hogy a Szolnokból mi hiányzik? Erre nem tudok választ adni, de valami nincs rendben, ezt be kell látni. Még ha nem lenne szerencsénk. De. Semmi tűz, ami tavaly extra volt ebben az Olajban. Meg a jó öreg Jurkunas. Valami hihetetlen mennyire hatással van a csapatra a védekezével. Így, hogy még ő is kidőlt, lényegesen lecsökkentek esélyeink a rangadókra.

Egyedül Harazin kollégában érzem azt, amit tavaly mindenkiben láttam. Meg talán Cica. Többiek fejben sincsennek ott. Vissza Cziczáshoz. Ő múltkor megígérte, hogy jobb teljesítményt fog nyújtani a csapat, ehhez képest csak rajta látok egy kis javulást.

Ha, talán a Pécs elleni 1. félidőbeli játékot játszuk végig, és odafigyelünk, akkor lehet valami keresni valónk Szombathelyen. De hangsúlyozom, talán. Máshogy nagy bukta lesz.

Na, de azért ebben a letargikus állapotban is,

GYERÜNK OLAJKA!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.22. 14:50:11

Huh azért az utolsó két negyed... nemvolt bő termésű.. :D Deh végülis a győzelem a lényeg, elgyen az 1 pont is. Sztojan meg nc... :D
Egyébként szerintem ahogy a Pécs erőssen, magabiztossan kezdte az idényt ugy egyben le is eresztettek mostanára.
Szolnokra kiváncsi vagyok, jövő héten jönnek hozzánk, bár szeretem a Szolnokot, tavaly nekik drukkoltam a végén. :) Deh idén valami nagyon hiányzik belöllük, talán a moziváció vagy nemis tudom, ahogy olvasom itt.

Kovi te jössz majd jövő héten szerény otthonunkba? :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.21. 19:57:36

Szolnoki Olaj KK - PVSK Expo-Center Pécs 72-61 (23-12, 27-14, 12-16, 10-19)

A végét nagyon elrontottuk. A nagyszünetig nagyon jók voltunk, lekosaraztuk - ha lehet ilyet mondani - a pécsieket. Bizakodásra adott okot, ám a második félidőre valami hihetetlenül lerontottuk, az eddigi kultúrált játékunkat. Valami hihetetlenül gyengén toltuk. Semmi tűz, semmi lelkesedés, egyedül Harazinon lehetet látni egy kis akarást, a többiek, vagy úgy jöttek ki a harmadik negyedre, hogy eldobálgatunk, vagy nem tudom. Egyébként a Pécsnek nem sok köze volt a meccshez. Bírók egész korrekten fújtak, persze voltak érdekes ítéletek mindkét oldalon, egyenesen arányos volt azzal, hogy Stojan kolléga megint ugrált a bírók körül. (Megjegyzem, mindig akkor ugrált, mikor a mi kárunkra itéltek a sporttársak.) Na mindegy, lényeg, hogy megvan, ehhez a szezonhoz nem sok jót fűzök egyébként sem.

Hajrá Olaj!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.20. 19:08:59

redmiller írta: Már csak a balesetveszélyes csarnok felíratot kell kirakni...
nah-nah.. szerintem sokatok álma egy ilyen csarnok mind a miénk, egyébként ma levették a maradék állmennyezetet, mivel a javítás tovább tartana mind 2 hét, ígyhát biztonságos az előtér. Remélem minden rendben lesz.

CSAK A FALCO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.20. 19:01:08

Ronaldinho&Barca írta:Ma délelőtt 11 órától elkészítették a kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjének sorsolását Budapesten. A párosítások a következők: Falco KC Szombathely - Albacomp, Polaroid Lami-Véd Körmend - Paks. A sorsolást követően kiderült az is, hogy a négyes döntőt Szombathelyen, az Arena Savariában rendezik április 4-én és 5-én. Részletek később.
Már csak a balesetveszélyes csarnok felíratot kell kirakni...
Mi kiestünk a nyolcból... Szolnok meg hetdik, vagy nyolcadik lehet így az alapszakaszban.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.20. 16:37:51

kovinho írta:
Ronaldinho&Barca írta:Kovinho, melyik a két kedvenc csapatod? :P :)

Albacompon szerintem nem lesz nehéz továbbjutni, Körmend Paks közül nehéz megitélni, de valószínüleg a Körmend jut tovább és akkor mi pedig revansot veszünk. :)

CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
Falkesz meg az Alba... 8)
Helyes.. :P :D Már kezdtem megijedni, hogy Körmend... de szerencsére nem.:D Am remélem Paks meglepi kicsit a pirossakat, ha Gulyásnak jó napja van, bármi megtörténhet.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.20. 16:27:41

Ronaldinho&Barca írta:Kovinho, melyik a két kedvenc csapatod? :P :)

Albacompon szerintem nem lesz nehéz továbbjutni, Körmend Paks közül nehéz megitélni, de valószínüleg a Körmend jut tovább és akkor mi pedig revansot veszünk. :)

CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
Falkesz meg az Alba... 8)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.20. 16:16:59

Kovinho, melyik a két kedvenc csapatod? :P :)

CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.20. 15:35:06

Ronaldinho&Barca írta:Ma délelőtt 11 órától elkészítették a kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjének sorsolását Budapesten. A párosítások a következők: Falco KC Szombathely - Albacomp, Polaroid Lami-Véd Körmend - Paks. A sorsolást követően kiderült az is, hogy a négyes döntőt Szombathelyen, az Arena Savariában rendezik április 4-én és 5-én. Részletek később.
Két kedvenc csapatom játszik az elődöntőben. :lol:
Jó hír a szhelyieknek, hogy tavaly a 4 között asszem mi is az Albacomppal kezdtünk, és utána el is hóditottuk a kupát.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.20. 15:03:08

Ma délelőtt 11 órától elkészítették a kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjének sorsolását Budapesten. A párosítások a következők: Falco KC Szombathely - Albacomp, Polaroid Lami-Véd Körmend - Paks. A sorsolást követően kiderült az is, hogy a négyes döntőt Szombathelyen, az Arena Savariában rendezik április 4-én és 5-én. Részletek később.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.19. 19:10:07

kovinho írta:Most olvasom, hogy leszakadt a Savaria teteje.
Tudtok róla valamit?
Igen, sajnos az állmennyezet, amely hosszu vas lapokból áll leszakadt, és jópár lámpát magával rántott. A cég aki készítette, már elkezdte a javítását, és ellenőrzik a csarnok egészét, hogy nehogy ilyen hiba felmerüljön.
Sajnos a multkor károkat is orvosolni kell amit a körmendi "parasztok okoztak". Székeket téptek ki a helykről, és a mellékhelységben átrugták a falat is.. és több kárt okoztak.

Az a legnagyobb gond, hogy így a kupadöntő megszervezése erőssen kérdőjel lesz. :?

Bővebben itt olvashattok róla.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.03.20. 16:22:49-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.19. 18:50:40

Most olvasom, hogy leszakadt a Savaria teteje.
Tudtok róla valamit?
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.17. 22:19:05

Varga Tamás írta:
Ronaldinho&Barca írta:Sajnos kikaptunk. :( Nemvoltunk ma jók, a játékunk is nagyon akarodott, a körmend ma jobb volt. Bírók viszont megnyerték a meccset nekik, siralmas amit művelnek, godolom most boldogok!!!
Azért szép volt srácok!!!

CSAK A FALCO!!!
A bíróknak volt pár marhaságuk, de alapvetően jól, és korrektül vezették a meccset. A vereséget nem befolyásolták, sőt! A faltarányban legalább tízzel többet fújtak nekünk, mint a Körmendnek.
Ja, és csak annyit: lefeküdtünk a falunak, hogy elkerüljük egymást a rájátszás első körében.
Ezt nem értem... 23 szombathelyi, 26 körmendi fault, büntető 24 szombathelyi, 20 körmendi.
Tudtommal prémium volt felkinálva a Falco játékosainak az esetleges győzelemért... Ergo, nehezen hiszem, hogy leadtátok volna! Inkább arról szól a sztori, hogy ez az agresszív letámadásos játék - amit a Körmend játszik - nem ízlik a magyar csapatoknak... Arról meg ne feledkezzünk meg, hogy az MTE-nek 8-9 bevethető játékosa van.[/b]
By red
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.17. 20:20:08

Azért volt szép ítéletük sztem, nemis egy... :?
Ez a lefeksév eléggé bonyolult, Falco Tv-ben Kálmán kifejtette, hogy ez közel sem így volt. (Bár kitudja mi megy az öltözőben) Kálmán mondta h nagyon fáradt volt a csapat, és ez volt a leggyengébb meccsük. 3 naponta meccsek, azért ez kimerítő... És sztem ha ez a lefekvés lett vna, nem küzdött volna Arnas, Csaba, és Kornél se annyira. Kitudja, mondom nemlehet tudni az öltözőben mit mondanak, bár ennek a feltételezésnek van értelme, de sztem hülyeség. Ugy mint amit pár szurkoló is művelt.
Alapszakasz győzelem ígyis megvan, de jó lett volna ünnepelni tegnap.

CSAK A FALCO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.17. 20:00:01

Ronaldinho&Barca írta:Sajnos kikaptunk. :( Nemvoltunk ma jók, a játékunk is nagyon akarodott, a körmend ma jobb volt. Bírók viszont megnyerték a meccset nekik, siralmas amit művelnek, godolom most boldogok!!!

CSAK A FALCO!!!
A bíróknak volt pár marhaságuk, de alapvetően jól, és korrektül vezették a meccset. A vereséget nem befolyásolták, sőt! A faltarányban legalább tízzel többet fújtak nekünk, mint a Körmendnek.
Ja, és csak annyit: lefeküdtünk a falunak, hogy elkerüljük egymást a rájátszás első körében.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.16. 21:01:28

Sajnos kikaptunk. :( Nemvoltunk ma jók, a játékunk is nagyon akarodott, a körmend ma jobb volt. Bírók viszont megnyerték a meccset nekik, siralmas amit művelnek, godolom most boldogok!!!

CSAK A FALCO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.16. 20:11:04

Falco - Körmend 78-84.
A barátság és egy megyében való élés jegyében. Ennél barátságosabb már nem is lehetett volna. :wink:
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.16. 12:29:48

Falco - Körmend rangadó a szombathelyi Arenában!!!

Sajna, jegyeket már nemlehet kapni, de aki tudja neten kövesse figyelemmel vagy a nyugat rádióban, élő adásban közvetítik a találkozót.
Nagy meccs lesz, de nyerni kell, és nyerni fogunk. :P :) És remélem most nem a bírók fogják eldöntnei a meccset...
Mindent Bele Srácok!!!!

CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
MINDENKI SZOMBATHELYI!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.16. 11:59:32

kovinho írta:Igen ott, jó hát egy kicsit elfogult, de akkor sem hiszem, hogy ennyire szidná a játékvezetést, hogyha nem lenne igaza. De lehet, hogy kicsit kiborult a srác, aki írta. Meccs közben - és még nem is élőbe néztem - én is nem kicsit ideges voltam.
Hidd el, hogy fehérváriaktól ideges - bírók miatt - smseket kaptam... Ergo, lehet, hogy rosszul fújtak, de nem csak egy irányba.
By red
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.16. 11:51:59

Igen ott, jó hát egy kicsit elfogult, de akkor sem hiszem, hogy ennyire szidná a játékvezetést, hogyha nem lenne igaza. De lehet, hogy kicsit kiborult a srác, aki írta. Meccs közben - és még nem is élőbe néztem - én is nem kicsit ideges voltam.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.16. 11:48:16

kovinho írta:Sokszor nézek onlány közvetítést, és a közvetítő sose volt elfogult a Szolnokkal szemben, ezáltal nem tudom elhinni, hogy ennyire szidta volna a bírókat, ha nem neki lenne igaza. Bár hangsúlyozhatom, hogy nem emiatt kaptunk ki. :)
Az Online a szoljon-on megy? Mert akkor elfogult, de ez természetes. (indexen egyesek pont ezt szokták a szemére hányni, de ez megyei lap...)
By red
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.15. 12:33:05

Sokszor nézek onlány közvetítést, és a közvetítő sose volt elfogult a Szolnokkal szemben, ezáltal nem tudom elhinni, hogy ennyire szidta volna a bírókat, ha nem neki lenne igaza. Bár hangsúlyozhatom, hogy nem emiatt kaptunk ki. :)
Válasz küldése