Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah igen, meg volt eset amikor Will Tamás jött fel, palánk alatt se volt, de faultolt, az hogyis lehetett?Varga Tamás írta: Hát, igen. A Fehérvár 48 büntetőt dobhatott, mi 21-et. Valovics elvtárs elintézte. Baxxa meg a ....![]()
Azért Kazlauskas 29/24-es ponttermése nem olyan rossz...
Hát, igen. A Fehérvár 48 büntetőt dobhatott, mi 21-et. Valovics elvtárs elintézte. Baxxa meg a ....Ronaldinho&Barca írta:Albacomp - Falco KC Szombathely: 108-104
Nos háát kissé csalódás az eredmény, de hallgatva a rádiót tegnap.
Fiúk nagyon küzdöttek bár nem voltunk annyira jók. Az viszont mindent elárul, hogy az Alba a pontjai majdan felét büntetőből szerezte... grat a bíróknak...
Nah talán jövő héten győzelmet ünnepelhetünk, bár nemlesz könnyű meccs, de talán hozzuk. Jó hír hogy Ciric már ottvolt és bemelegített, labdákat szedett.
CSAK A FALCO!!!
Hát, egyébként sem megyek túl gyakran idegenbeli meccsre, de Szombathely még ráadásul mocskos messze van.Ronaldinho&Barca írta:Huh azért az utolsó két negyed... nemvolt bő termésű..Deh végülis a győzelem a lényeg, elgyen az 1 pont is. Sztojan meg nc...
Egyébként szerintem ahogy a Pécs erőssen, magabiztossan kezdte az idényt ugy egyben le is eresztettek mostanára.
Szolnokra kiváncsi vagyok, jövő héten jönnek hozzánk, bár szeretem a Szolnokot, tavaly nekik drukkoltam a végén.Deh idén valami nagyon hiányzik belöllük, talán a moziváció vagy nemis tudom, ahogy olvasom itt.
Kovi te jössz majd jövő héten szerény otthonunkba?
nah-nah.. szerintem sokatok álma egy ilyen csarnok mind a miénk, egyébként ma levették a maradék állmennyezetet, mivel a javítás tovább tartana mind 2 hét, ígyhát biztonságos az előtér. Remélem minden rendben lesz.redmiller írta: Már csak a balesetveszélyes csarnok felíratot kell kirakni...
Már csak a balesetveszélyes csarnok felíratot kell kirakni...Ronaldinho&Barca írta:Ma délelőtt 11 órától elkészítették a kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjének sorsolását Budapesten. A párosítások a következők: Falco KC Szombathely - Albacomp, Polaroid Lami-Véd Körmend - Paks. A sorsolást követően kiderült az is, hogy a négyes döntőt Szombathelyen, az Arena Savariában rendezik április 4-én és 5-én. Részletek később.
Helyes..kovinho írta:Falkesz meg az Alba...Ronaldinho&Barca írta:Kovinho, melyik a két kedvenc csapatod?![]()
Albacompon szerintem nem lesz nehéz továbbjutni, Körmend Paks közül nehéz megitélni, de valószínüleg a Körmend jut tovább és akkor mi pedig revansot veszünk.
CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
Falkesz meg az Alba...Ronaldinho&Barca írta:Kovinho, melyik a két kedvenc csapatod?![]()
Albacompon szerintem nem lesz nehéz továbbjutni, Körmend Paks közül nehéz megitélni, de valószínüleg a Körmend jut tovább és akkor mi pedig revansot veszünk.
CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
Két kedvenc csapatom játszik az elődöntőben.Ronaldinho&Barca írta:Ma délelőtt 11 órától elkészítették a kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjének sorsolását Budapesten. A párosítások a következők: Falco KC Szombathely - Albacomp, Polaroid Lami-Véd Körmend - Paks. A sorsolást követően kiderült az is, hogy a négyes döntőt Szombathelyen, az Arena Savariában rendezik április 4-én és 5-én. Részletek később.
Igen, sajnos az állmennyezet, amely hosszu vas lapokból áll leszakadt, és jópár lámpát magával rántott. A cég aki készítette, már elkezdte a javítását, és ellenőrzik a csarnok egészét, hogy nehogy ilyen hiba felmerüljön.kovinho írta:Most olvasom, hogy leszakadt a Savaria teteje.
Tudtok róla valamit?
Ezt nem értem... 23 szombathelyi, 26 körmendi fault, büntető 24 szombathelyi, 20 körmendi.Varga Tamás írta:A bíróknak volt pár marhaságuk, de alapvetően jól, és korrektül vezették a meccset. A vereséget nem befolyásolták, sőt! A faltarányban legalább tízzel többet fújtak nekünk, mint a Körmendnek.Ronaldinho&Barca írta:Sajnos kikaptunk.Nemvoltunk ma jók, a játékunk is nagyon akarodott, a körmend ma jobb volt. Bírók viszont megnyerték a meccset nekik, siralmas amit művelnek, godolom most boldogok!!!
Azért szép volt srácok!!!
CSAK A FALCO!!!
Ja, és csak annyit: lefeküdtünk a falunak, hogy elkerüljük egymást a rájátszás első körében.
A bíróknak volt pár marhaságuk, de alapvetően jól, és korrektül vezették a meccset. A vereséget nem befolyásolták, sőt! A faltarányban legalább tízzel többet fújtak nekünk, mint a Körmendnek.Ronaldinho&Barca írta:Sajnos kikaptunk.Nemvoltunk ma jók, a játékunk is nagyon akarodott, a körmend ma jobb volt. Bírók viszont megnyerték a meccset nekik, siralmas amit művelnek, godolom most boldogok!!!
Azért szép volt srácok!!!
CSAK A FALCO!!!
Hidd el, hogy fehérváriaktól ideges - bírók miatt - smseket kaptam... Ergo, lehet, hogy rosszul fújtak, de nem csak egy irányba.kovinho írta:Igen ott, jó hát egy kicsit elfogult, de akkor sem hiszem, hogy ennyire szidná a játékvezetést, hogyha nem lenne igaza. De lehet, hogy kicsit kiborult a srác, aki írta. Meccs közben - és még nem is élőbe néztem - én is nem kicsit ideges voltam.
Az Online a szoljon-on megy? Mert akkor elfogult, de ez természetes. (indexen egyesek pont ezt szokták a szemére hányni, de ez megyei lap...)kovinho írta:Sokszor nézek onlány közvetítést, és a közvetítő sose volt elfogult a Szolnokkal szemben, ezáltal nem tudom elhinni, hogy ennyire szidta volna a bírókat, ha nem neki lenne igaza. Bár hangsúlyozhatom, hogy nem emiatt kaptunk ki.