nemcsak hozott, hanem meg is előzte a spanyolt tudtommal....LG írta: Massa 7. helyének, ezzel megint hozott a spanyolon.

nemcsak hozott, hanem meg is előzte a spanyolt tudtommal....LG írta: Massa 7. helyének, ezzel megint hozott a spanyolon.
Hát még milyen kár, hogy nem büntették meg a feltehetően szabálytalan manőveréért.. Ez a jobbra-balra cikázás szerintem bőven nem szabályos. Persze valamivel ki lesz magyarázva, mert ha nem lehetne, akkor megbüntették volna verseny közben.levproff írta:Hamilton!![]()
Kár, hogy a vége felé beragadt Sutyi mögé..
Kralo írta:Csatlakozom! Csak így tovább Alonso!Mihu írta:Szerintem ez így, hogy Alonso elfüstölte a mocit, ez így még emlékezetesebb, mintha bejött volna Button mögött a 9. helyen. Ezért mondom mindig, hogy a mostani mezőnyből Schumi mellett csak Alonso-t tartom klasszikus Forma-1-es versenyzőnek. Ha megkotlik alatta a kocsi akkor megkotlik, de legalább amíg megy, addig 100%-ot nyújt. Nem arra vár 50 körön keresztül, hogy majd az előttem lévő hátha hibázik, és én kihasználom, hanem megy, tolja le maga előtt az ellenfelet, nem taktikázik, nem kivárásra autózik.
Grat Fernando! Csak így tovább
Kíváncsi leszek a nyilatkozatokra.
Továbbá: ez megint egy jó verseny volt, nagyszerű teljesítményekkel.
Csatlakozom! Csak így tovább Alonso!Mihu írta:Szerintem ez így, hogy Alonso elfüstölte a mocit, ez így még emlékezetesebb, mintha bejött volna Button mögött a 9. helyen. Ezért mondom mindig, hogy a mostani mezőnyből egyedül Alonso-t tartom klasszikus Forma-1-es versenyzőnek. Ha megkotlik alatta a kocsi akkor megkotlik, de legalább amíg megy, addig 100%-ot nyújt. Nem arra vár 50 körön keresztül, hogy majd az előttem lévő hátha hibázik, és én kihasználom, hanem megy, tolja le maga előtt az ellenfelet, nem taktikázik, nem kivárásra autózik.
Grat Fernando! Csak így tovább
Engem csak az zavar, hogy a kocsira nem lehet fogni a dolgot. Rosberg sorban veri a Mestert, és ott szokott lenni az 5-ben. Szóval a bajom az csak annyi, hogy nem lehet azt mondani, hogy nem érzi még, hogy hogy kell vezetni egy mai F1-es autót. Lenyomott több mint 3000 km-t, ami 10 verseny, és már elment 2 futam, és még mindig nem tud ott lenni legalább az 5-ben.ozsimiki írta:
tegnapi pocsék időmérő után amíg nem esett ki,szerintem nem volt gond Schumi teljesítményével Mihu.
Nem.Perrero írta:nem Palik kérdezte h mi van ha a ferka boxolás nélkül megy végigFecooo írta:nah Czollner ismét bizonyította hozzá(nem)értését...
"Massa és Alonso egy gumiszettel az 56 kört..." no comment... Palik most jogosan osztotta ki...![]()
ezt a képet már ellőtte valakiKralo írta:Rég jártam errefelé.
Rövid leszek...
Alonso még mindig a legjobb a mezőnyben. Hamilton pedig a gyújtópontja. Ennyi.
Schumi pedig még mindig arrogáns, de nem bántjuk mert a kort becsülni kell.