socio66 írta:Jó futam volt-az eső miatt-,de azért pár dolog felbosszantott.
-Button ismét egy darab előzés nélkül nyert,baromi irritáló a csávó,mert amúgy egy nulla.
-Webber itt a végén nem tudom mit akart,Hamilton remélem lekever neki vagy két pofont,megérdemelné. Lúzer.
-Vettel megint egy megnyert versenyt veszített el,ez már a második az évben,így nem fog beleszólni a bajnoki címbe.
Nagyjából összefoglaltad. Szerintem malajziában ha nem lesz eső aludni fogunk, ott sem fog eldőlni valójában, melyik kocsi hova is taksálható.
Webber már engem kezd idegesíteni, kicsit olyan érzésem van néha mint ha Rubens és Coulthard ötvözetét látnám néha versenyezni. Elképesztő manővereket mer megcsinálni, ilyen én játékba szoktam...
Vettel szituja érdekes volt, visszanéztem, ha megnézitek ő fékezett időben, csak a keréknél tényleg valami gubanc volt ahogy pedig közben olvasom
A probléma feltehetőleg a boxkiállás során rosszul felszerelt kerékből adódott. Horner elmondta: "6000 kilométer tesztelés alatt semmi ilyen nem történt. nahm ennyi.. ennek ellenére én is úgy vélekedek róla mint Miki!
Button megint megharcolt ezért a győzelemért, persze, hogy megérdemli mert nagy tehetség, kijárt neki, mint tavaly is hallottam 1000x, de vazze ez tényleg kemény már.. taktikát meg kellett húzni az asztal mögül, ennyi. Meg se izzadt a haversrác..
Massának ez a verseny igen gyengére sikerült, de behozta a vasat 3. helyre, fontos pontokat szerzett, szép volt Felipe, de az a bénázás amit a célegyenesbe művelt, az nem.
Schuminak pedig nagy balszerencséje volt a rajt kavarodásánál, jobban is kisülhetett volna a végére egy eredmény, de ez az autó szerintem a meki és a ferrari mögött van eléggé. Önerőből jelenleg szerintem nem igen lehet harcolni vele, aztán meglátjuk többi futamon hogy teljesítenek. Ő viszont lépésről lépésre kezd visszatérni, biztató, hogy bátran előzött és hibátlanul. Jó futam volt, végre van miről beszélni.