Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Vito
Llegenda del Barça

2010.04.03. 11:13:15

ozsimiki írta::lol: :lol: :lol:

17.Button
18.
19. Alonso
20. Hamilton
21. Massa

=D> =D> =D>

ennyi okost...
jól elcseszték, nem tudom, miért nem mentek ki az elején, ismerve a kiszámíthatatlan malajziai időjárást. bernie bácsi ismét nagyot húzott azzal, hogy délutánra tette a sepangi futamot. mondjuk tény, hogy izgalom az van, viszont verseny nincs
ozsimiki írta:ha ebből se tud majd profitálni Vettel,és megint megadja magát a gépe,akkor ebben az évben (sem) a leggyorsabb nyeri, bár még sok minden lehet ebben az évben,de hát na...
mindezt 2 darab futamból szűrted le?? okos :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.03. 11:07:09

Verseny szempontjából örülök is ennek a felállásnak, +Vettel miatt is.

viszont holnap csak annyi eső legyen,hogy megbolygassa a dolgokat,de ne annyi,mint tavaly,h le kelljen fújni :S

Czollner meg megtanulhatna így pár év után beszélni, nem tűnt nehéz mondatnak,h "helyi idő szerint 17.10kor lesz az restart" ,erre: helyi idő szerint 17 óra 10perc múlva indulnak újra :lol: :lol:

szerk: na Kubica másodszorra is beelőz a boxban? szegény Sutilék megint ott poshadnak felállva :D

szerk2: Force Indiánosok felvették a védekező pozíciót :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2010.04.03. 10:53:49

17.Button
18.
19. Alonso
20. Hamilton
21. Massa

=D> =D> =D>

ennyi okost...
Ez így korán reggel egy kicsit erős volt nekem. :? :P

Úgy néz ki,h a holnapi futam elég mozgalmasnak ígérkezik.Át kell vergődnie a komplett mezőnyön a gyerekeknek,ez érdekes játék lesz.

Nah,megszakítják az edzést Q3ban a nagy esőzés miatt.Sztem innét legyen úszóverseny,lassan lesz annyi víz a pályán :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.03. 10:48:44

Nah többi nagy ott van a q3ban.

Red Bull pole nagyon kinéz, Kubica is jó. Remélem Schumi is megy egy jót,elég biztató volt a végén az az idő,ahhoz képest,h mennyi eső volt az utcsó szektorban.

Sutil is kellemes meglepetés (bár ő már nem annyira meglepetés) lehet.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.03. 10:40:05

17.Button
18.
19. Alonso
20. Hamilton
21. Massa

=D> =D> =D>

ennyi okost...

ha ebből se tud majd profitálni Vettel,és megint megadja magát a gépe,akkor ebben az évben (sem) a leggyorsabb nyeri, bár még sok minden lehet ebben az évben,de hát na...

jön a q2
ennyire lovagiasak a mezőnnyel szemben, h előnyt adnak nekik? :D

szép sorminta amúgy :D :D :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.03. 10:28:07

:lol: :lol: :lol:

17.Button
18.
19. Alonso
20. Hamilton
21. Massa

=D> =D> =D>

ennyi okost...

ha ebből se tud majd profitálni Vettel,és megint megadja magát a gépe,akkor ebben az évben (sem) a leggyorsabb nyeri, bár még sok minden lehet ebben az évben,de hát na...

jön a q2
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.04.02. 21:28:08

A Spektrumon Hamiltonról szóló dokumentumfilm megy most!! 8)
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.04.02. 00:13:42

:shock: Ez de rohadt nagy :!: :D
Én is megpróbálom majd... :P :twisted:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
robertfcb
Capitá del Barça

2010.04.02. 00:11:51

Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.29. 12:58:29

köszönheti az eredményét? Massát ma kis túlzással csak az nem előzte meg, aki akarta, Kubica "csak" jó helyen volt, Alonsonak viszont át kellett verekednie magát az egész mezőnyön...
Nemcsak te gondolod így, Wéberék is ezt a hülyeséget beszélték. Azzal ne is törődjetek, h Kubica mellett egyszerűen senki nem tudott elmenni, az agyon dicsért Hamilton sem tudott vele mit kezdeni, mikor körökig mögötte ment, pedig láthatóan gyorsabb volt. Meg aztán Alonsonak sem volt megtiltva, h megelőzze Massát...
szerk: Fecooo! maga miatt, de tipikus versenyszitu volt, de ha úgy érted,h Button vagy Schumi miatt e,akkor Button bal kereke pördítette ki,és a kipördülő Alonso pedig letörte Schumi első szárnyát. szal mindenki szívott csak az eszes Button nem.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ez jó volt. Akinek így alapból nem tűnik viccesnek, az olvassa el Vito hsz-t Buttonról.
Danka00792
Director del Fútbol

2010.03.28. 23:14:14

Alonsonak izgibb visszafelé menni.
Vagy rosszul mondták neki az útvonalat

Egyébként jó verseny volt, igaz volt olyan pillanat, amikor nemtudtam hogy ki, hol, merre, de aztán letisztultak a poziciók. Amugy végig kibeba... nagyon jó verseny volt, végig ment az akció, még ilyet sokat :!:

Alonsonak meg amit csinált... =D> Persze a gratulációt sok versenyző megérdemli, elsősorban Webber, ha nem löki ki a balf......ék Hamit, akkor talán nem lett volna meg a 4. hely, szóval grat!
Jövö héten megint tali a Maláj nagydijon, szinte bárki nyerhet, persze én Alonso gyözelmet várok!

(Egyébként valahol nincsenek leirva, hogy miket beszélnek a csapatrádiókban? Megnézném pontosan az Alonsos esetet :lol: )

Szerk.: Kéne uj szavazás. :wink:
gekkodan
Director del Fútbol

2010.03.28. 23:09:22

Vettelt én is sajnálom, de továbbra sem tartom elég erősnek arra, hogy VB legyen és most rengeteg hátrányt is összeszedett.

Nálam ma ismét Fernando volt az abszolút király a mai futamon, ilyen pontosan és gyorsan feljönni a mezőny végéről a 4. helyre nem tud akárki. Wéber Gabinak teljesen igaza volt, amikor azt mondta, hogy ezért merte a Ferrari meghúzni a Kimi-Alonso váltást, mert a finntől ilyet ritkán láttunk, a spanyol viszont 2 futam alatt már igazolta, hogy miért való a Ferrariba és mekkora potenciál van benne. Nem dumált, nem pofázott, csinálja szépen a dolgát, közben nem egy kamerából lehetett látni, hogy elveszi a gázt, nem akar ütközést, még a csapatérdeket is figyelembe vette, ahogy nyilatkozta is, holott gyorsabb volt Massánál. Nem is értem amúgy, hogy a Ferrari miért ragaszkodik ennyire Massához és meddig lesz ez így, de sem Schumacherrel, sem pedig Alonsoval nem képes stabilan versenyben lenni. Ma például, ha nem fogja meg, szerintem Alonso még az 1-2-ért is mehetett volna, de abban a kritikus 10 körben, amikor a gumik elfogytak, nagyon nagy baj volt, hogy ennyire megfogta a brazil.

Mind1, kihoztuk a legtöbbet a dologból, így tovább Alonso és Ferrari!

Vettelt meg valahogy sajnálom, de nem tud izgatni. Ilyen a sport.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
miihii
KHAL

2010.03.28. 22:32:39

istyke6 írta:
miihii írta:Na ,ez egy élvezhető futam volt.
Álmomban nem gondoltam volna ilyen befutót,de itt többször volt már flúgos futam.
Grat Jensonnak!Óriási húzás volt elsőként kijönni,ennek és az ellenfél hibájának köszönheti a győzelmét.Nagyot ment,végig elég sima volt a részéről a futam.
Haminak is óriási respekt a maiért,kellően elszánt,agresszív és gyors volt,h odaérjen a dobogóra a tegnapi kvalifikációs blama után is.De ez a szerencsétlen vakegér webber elszúrta az egészet neki :evil: :x Hú,de felpöckölte az agyam ez a csávó ma,én biztos kettéfejelném sisakban :evil:
Kubica is remekül gurult ma,bevitte második helyre a Ladát :lol:

Végre megélénkült a F1.Kellett egy ilyen előzésekkel tarkított,izgalmas futam a lelkivilágomnak.Remélem hosszú távon lesz ez a jellemző,ránk férne némi adrenalin a futamok közben.

En most neztem meg a versenyt, es ugy emlekszem, h Massa ert be harmadiknak. :lol: :lol:
A következő mondat is még ide tartozott ám,kollega! :wink:
"Haminak is óriási respekt a maiért,kellően elszánt,agresszív és gyors volt,h odaérjen a dobogóra a tegnapi kvalifikációs blama után is. De ez a szerencsétlen vakegér webber elszúrta az egészet neki :evil: "
Épp elément Alo-nak,amikor föltolta az ausztrál.Igaz,ez még csak a 4. hely,de még lett volna egy kicsi,h befogja a brazilt.De ezt már sosem tudjuk meg. :?
ozsimiki írta:
miihii írta: Grat Jensonnak!Óriási húzás volt elsőként kijönni,ennek és az ellenfél hibájának köszönheti a győzelmét.
ha az ellenfél hibája alatt a RedBull hibáját érted,akkor jogos...
Megnyugodtam,mert eszerint jogosan írtam :P :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.28. 21:23:14

Vito! Ha "ilyen" nick alatt rám gondolsz, és a Fernando névre, akkor csak szólok, hogy semmi köze Alonso-hoz.

Egyébként továbbra is tartom, hogy Button nem igazán tűnik ki sehonnan szerintem. Fantasztikus pilóta, és jó a gép alatta is, meg a csapat is mögötte, de számomra ő egy biztonsági sofőr, akkor hajt vagy akkor mozdul meg, ha nagyon kell. Nem mondom, hogy mákkal nyert, mert végig kellett menni hiba nélkül, de azért ha nem esik ki előle Vettel és nem akkora zseni a csóka aki kihozta őt, max egy 5.-6. helyre lett volna jó. Szerintem a VB győzelem fele se rajta múlt. Kellett hozzá a többi csapat rohadt gyenge idénykezdete is. Arról meg nem is beszélek, hogy hatalmas arca lett mióta nyert tavaly az idény nyitón. Emlékszem egyszer azt mondta: "Én vagyok minden idők legjobbja." Ezek után ferde szemmel figyelem, ne haragudj.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.03.28. 21:10:21

socio66 írta:Jó futam volt-az eső miatt-,de azért pár dolog felbosszantott.
-Button ismét egy darab előzés nélkül nyert,baromi irritáló a csávó,mert amúgy egy nulla.
-Webber itt a végén nem tudom mit akart,Hamilton remélem lekever neki vagy két pofont,megérdemelné. Lúzer.
-Vettel megint egy megnyert versenyt veszített el,ez már a második az évben,így nem fog beleszólni a bajnoki címbe.
Nagyjából összefoglaltad. Szerintem malajziában ha nem lesz eső aludni fogunk, ott sem fog eldőlni valójában, melyik kocsi hova is taksálható.
Webber már engem kezd idegesíteni, kicsit olyan érzésem van néha mint ha Rubens és Coulthard ötvözetét látnám néha versenyezni. Elképesztő manővereket mer megcsinálni, ilyen én játékba szoktam...
Vettel szituja érdekes volt, visszanéztem, ha megnézitek ő fékezett időben, csak a keréknél tényleg valami gubanc volt ahogy pedig közben olvasom A probléma feltehetőleg a boxkiállás során rosszul felszerelt kerékből adódott. Horner elmondta: "6000 kilométer tesztelés alatt semmi ilyen nem történt. nahm ennyi.. ennek ellenére én is úgy vélekedek róla mint Miki!
Button megint megharcolt ezért a győzelemért, persze, hogy megérdemli mert nagy tehetség, kijárt neki, mint tavaly is hallottam 1000x, de vazze ez tényleg kemény már.. taktikát meg kellett húzni az asztal mögül, ennyi. Meg se izzadt a haversrác..

Massának ez a verseny igen gyengére sikerült, de behozta a vasat 3. helyre, fontos pontokat szerzett, szép volt Felipe, de az a bénázás amit a célegyenesbe művelt, az nem.
Schuminak pedig nagy balszerencséje volt a rajt kavarodásánál, jobban is kisülhetett volna a végére egy eredmény, de ez az autó szerintem a meki és a ferrari mögött van eléggé. Önerőből jelenleg szerintem nem igen lehet harcolni vele, aztán meglátjuk többi futamon hogy teljesítenek. Ő viszont lépésről lépésre kezd visszatérni, biztató, hogy bátran előzött és hibátlanul. Jó futam volt, végre van miről beszélni.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.28. 20:14:35

Vito írta: valószínűleg a sors keze van benne és az el sem képzelhető, hogy ezeket a határig felhúzott autókat egyszerűen túlhajtja..
szerintem nem képzelhető el,ill nem ennyire rendszeresen mint tavaly,meg idén is,

de ennyi erővel ez mindig magyarázat lehet mindenki kiesésére, igaz?

Hamiltonnak tudnak tankot csinálni, mert aztán az ő stílusa olyan kis laza,nyugtató :)

nem vagyok akkora nagy autószakértő,főleg nem F1es gépek terén,de most pl ez a fékmeghibásodás...ezeknek a srácoknak minden mozdulata nagyon begyakorolt,nem hiszem,h Vettel fékjei azért haltak be,mert annyira nagyon eltérően fékezne pl mint bárki más. hozzájön ehhez a pozíciója is,és a megnyugtató előnye, nem volt olyan körülmény ami miatt most extrém mód máshogy csinált volna dolgokat...

+akkor egyik versenyét se bírná ki,ha tényleg ő lenne a hibás.

Newey egy zseni,de nem véletlen szerintem,hogy anno a piszok gyors Mekivel Kimi zsinórban dobta a vasat,és tavaly,meg idén Vettel gyors tempójánál is minden baja előjön a kocsinak, még csak nem is mindig ugyanaz kettyen meg. ha hasonló gondok lennének futamról futamra,talán hihetőbbnek érezném Vettel sárosságát a dologban,így nem.

szóval ebben nem értünk egyet
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2010.03.28. 19:21:00

hogy elfogult vagyok-e?
hogyne lennék, amióta betette a lábát az F1-be, azóta neki szurkolok,
de ahogy elnézem nem csak én vagyok elfogult, hanem általában mindenki.
de ezen mit kell magyarázni?? pláne ezzel a nick-kel :shock:
és igen. tartom, hogy a vezetési stílusával kitűnik a jelenlegi mezőnyből.
annak idején sebesség szempontjából Senna lazán verte Prostot, sokkal agresszívabb volt a vezetési stílusa, az eredmények mégsem igazolták mindig őt.
Vettelről:
piszok gyors a gyerek, de ez nem elég.
tavaly is többször dobta el a vasat, mint Webber. de mondom máshogy: tavaly is több technikai problémája volt, mint Webbernek, valószínűleg a sors keze van benne és az el sem képzelhető, hogy ezeket a határig felhúzott autókat egyszerűen túlhajtja..
gianni
Entrenador del Barça

2010.03.28. 18:07:46

S.Agüero írta:
socio66 írta:
Mikor lesz a következő futam?
Jövő hétvégén, most nem lesz szünet. :D
Malajziában, szerintem a Mekinek ott nagyon fog menni mert az aztán a gyors pálya és egyértelműen a Meki a leggyorsabb a gyors részeken.
Igen-igen de ott máshogy fognak kopni a gumik is szóval...... :)
MatyiG
Adminisztrátor

2010.03.28. 17:44:00

socio66 írta:
Jövő hétvégén, most nem lesz szünet. :D
Malajziában, szerintem a Mekinek ott nagyon fog menni mert az aztán a gyors pálya és egyértelműen a Meki a leggyorsabb a gyors részeken.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.28. 17:13:48

socio66 írta:De amúgy nem is az bosszant igazán,hogy bemákol egy versenyt Button,hanem ahogy méltatják azok a majom kommentátorok. Tavaly is,mikor Palik versenyeken keresztül ecsetelte,hogy milyen 'puhán' vezet..
Meg most,hogy micsoda gumikímélő versenyzést mutat be..
Ezek olyan gyenge érvek mellette,hogy szerintem ők sem gondolják komolyan..
Ha most fel kellene idéznem tőle egy szép előzést,vagy egy olyan versenyt, mint amilyet ma Hamilton produkált,bajban lennék..
Semmi ez az ember,egy fikarcnyit nem tesz hozzá látványban a versenyekhez,ráadásul rendszeresen mákja van.
tavaly Brazíliában végre versenyzett is,nem csak célba ért, ez most beugrott, többinél lehet bajban lennék én is :)

amúgy év végére (tegyük fel,h a Merci nem javul,és marad ez az erősorrend,ami kizárt,legalábbis kisebb nagyobb változások lesznek ,lehet,h Mercinél nem:S,de másik 3nál lesznek,de csak tegyük fel...) le merném fogadni,hogy a Vettel,Alonso,Massa,Hamilton 4es után lesz pontokban, Mercitől függően lehet hátrébb. szóval meglepődnék,ha 5.nél előrébb végezne év végén. de ha 4.nél is akkor végképp :D
Kép
socio66

2010.03.28. 17:08:57

De amúgy nem is az bosszant igazán,hogy bemákol egy versenyt Button,hanem ahogy méltatják azok a majom kommentátorok. Tavaly is,mikor Palik versenyeken keresztül ecsetelte,hogy milyen 'puhán' vezet..
Meg most,hogy micsoda gumikímélő versenyzést mutat be..
Ezek olyan gyenge érvek mellette,hogy szerintem ők sem gondolják komolyan..
Ha most fel kellene idéznem tőle egy szép előzést,vagy egy olyan versenyt, mint amilyet ma Hamilton produkált,bajban lennék..
Semmi ez az ember,egy fikarcnyit nem tesz hozzá látványban a versenyekhez,ráadásul rendszeresen mákja van.
gianni
Entrenador del Barça

2010.03.28. 16:52:48

Alonso ismét zseniális volt!Lehetett volna jobb is és rosszabb is de a ferrari-alonso csomag a legjobba mezőnyben ami bizakodásra ad okot és ezt sem cáfolhatja meg senki.
A mai egy jó futam volt.ahol több pilóta megmutatta a nagyságát illetve voltak a akik a gyengéiket hozták elő.
Bravó ALONSO csak így tovább!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.28. 16:00:36

miihii írta: Grat Jensonnak!Óriási húzás volt elsőként kijönni,ennek és az ellenfél hibájának köszönheti a győzelmét.
ha az ellenfél hibája alatt a RedBull hibáját érted,akkor jogos, de mindenki másnak aki Vettel-t tekinti hibásnak, leírnám még egyszer,hogy nem a német hibázott,ahogy Bahreinben sem, a fékproblémát jelezte már előbb is.

nem volt rajta nyomás,hibátlanul ment végig,és ilyen esetekben még tavaly sem bakizott, (egy bahreini vagy török futamot előszeretettel emlegetnek páran Vettel kárára,ahol hamar dobta a poziciót azt hiszem,pont Buttonnal szemben,mert lement a pálya szélére), tavaly volt 1-2 eset amikor nagy nyomás alatt valóban nem jött ki neki a lépés.

ettől függetlenül idén nem a gyereken múlik,h nem vezet tükörsimán 50ponttal az élen,hanem a gépen,aki mást ír,SZERINTEM eléggé rühelli a csávót,meg a realitás fogalmát.
Kép
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.03.28. 15:56:27

miihii írta:Na ,ez egy élvezhető futam volt.
Álmomban nem gondoltam volna ilyen befutót,de itt többször volt már flúgos futam.
Grat Jensonnak!Óriási húzás volt elsőként kijönni,ennek és az ellenfél hibájának köszönheti a győzelmét.Nagyot ment,végig elég sima volt a részéről a futam.
Haminak is óriási respekt a maiért,kellően elszánt,agresszív és gyors volt,h odaérjen a dobogóra a tegnapi kvalifikációs blama után is.De ez a szerencsétlen vakegér webber elszúrta az egészet neki :evil: :x Hú,de felpöckölte az agyam ez a csávó ma,én biztos kettéfejelném sisakban :evil:

Végre megélénkült a F1.Kellett egy ilyen előzésekkel tarkított,izgalmas futam a lelkivilágomnak.Remélem hosszú távon lesz ez a jellemző,ránk férne némi adrenalin a futamok közben.

En most neztem meg a versenyt, es ugy emlekszem, h Massa ert be harmadiknak. :lol: :lol:
I <3 FCB
miihii
KHAL

2010.03.28. 15:52:31

Na ,ez egy élvezhető futam volt.

Válasz küldése