Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jól elcseszték, nem tudom, miért nem mentek ki az elején, ismerve a kiszámíthatatlan malajziai időjárást. bernie bácsi ismét nagyot húzott azzal, hogy délutánra tette a sepangi futamot. mondjuk tény, hogy izgalom az van, viszont verseny nincsozsimiki írta:![]()
![]()
![]()
17.Button
18.
19. Alonso
20. Hamilton
21. Massa
![]()
![]()
![]()
ennyi okost...
mindezt 2 darab futamból szűrted le?? okosozsimiki írta:ha ebből se tud majd profitálni Vettel,és megint megadja magát a gépe,akkor ebben az évben (sem) a leggyorsabb nyeri, bár még sok minden lehet ebben az évben,de hát na...
Ez így korán reggel egy kicsit erős volt nekem.ozsimiki írta:![]()
![]()
![]()
17.Button
18.
19. Alonso
20. Hamilton
21. Massa
![]()
![]()
![]()
ennyi okost...
ennyire lovagiasak a mezőnnyel szemben, h előnyt adnak nekik?ozsimiki írta:![]()
![]()
![]()
17.Button
18.
19. Alonso
20. Hamilton
21. Massa
![]()
![]()
![]()
ennyi okost...
ha ebből se tud majd profitálni Vettel,és megint megadja magát a gépe,akkor ebben az évben (sem) a leggyorsabb nyeri, bár még sok minden lehet ebben az évben,de hát na...
jön a q2
Nemcsak te gondolod így, Wéberék is ezt a hülyeséget beszélték. Azzal ne is törődjetek, h Kubica mellett egyszerűen senki nem tudott elmenni, az agyon dicsért Hamilton sem tudott vele mit kezdeni, mikor körökig mögötte ment, pedig láthatóan gyorsabb volt. Meg aztán Alonsonak sem volt megtiltva, h megelőzze Massát...köszönheti az eredményét? Massát ma kis túlzással csak az nem előzte meg, aki akarta, Kubica "csak" jó helyen volt, Alonsonak viszont át kellett verekednie magát az egész mezőnyön...
szerk: Fecooo! maga miatt, de tipikus versenyszitu volt, de ha úgy érted,h Button vagy Schumi miatt e,akkor Button bal kereke pördítette ki,és a kipördülő Alonso pedig letörte Schumi első szárnyát. szal mindenki szívott csak az eszes Button nem.
A következő mondat is még ide tartozott ám,kollega!istyke6 írta:miihii írta:Na ,ez egy élvezhető futam volt.
Álmomban nem gondoltam volna ilyen befutót,de itt többször volt már flúgos futam.
Grat Jensonnak!Óriási húzás volt elsőként kijönni,ennek és az ellenfél hibájának köszönheti a győzelmét.Nagyot ment,végig elég sima volt a részéről a futam.
Haminak is óriási respekt a maiért,kellően elszánt,agresszív és gyors volt,h odaérjen a dobogóra a tegnapi kvalifikációs blama után is.De ez a szerencsétlen vakegér webber elszúrta az egészet neki![]()
Hú,de felpöckölte az agyam ez a csávó ma,én biztos kettéfejelném sisakban
![]()
Kubica is remekül gurult ma,bevitte második helyre a Ladát![]()
Végre megélénkült a F1.Kellett egy ilyen előzésekkel tarkított,izgalmas futam a lelkivilágomnak.Remélem hosszú távon lesz ez a jellemző,ránk férne némi adrenalin a futamok közben.
En most neztem meg a versenyt, es ugy emlekszem, h Massa ert be harmadiknak.![]()
Megnyugodtam,mert eszerint jogosan írtamozsimiki írta:ha az ellenfél hibája alatt a RedBull hibáját érted,akkor jogos...miihii írta: Grat Jensonnak!Óriási húzás volt elsőként kijönni,ennek és az ellenfél hibájának köszönheti a győzelmét.
Nagyjából összefoglaltad. Szerintem malajziában ha nem lesz eső aludni fogunk, ott sem fog eldőlni valójában, melyik kocsi hova is taksálható.socio66 írta:Jó futam volt-az eső miatt-,de azért pár dolog felbosszantott.
-Button ismét egy darab előzés nélkül nyert,baromi irritáló a csávó,mert amúgy egy nulla.
-Webber itt a végén nem tudom mit akart,Hamilton remélem lekever neki vagy két pofont,megérdemelné. Lúzer.
-Vettel megint egy megnyert versenyt veszített el,ez már a második az évben,így nem fog beleszólni a bajnoki címbe.
szerintem nem képzelhető el,ill nem ennyire rendszeresen mint tavaly,meg idén is,Vito írta: valószínűleg a sors keze van benne és az el sem képzelhető, hogy ezeket a határig felhúzott autókat egyszerűen túlhajtja..
Igen-igen de ott máshogy fognak kopni a gumik is szóval......S.Agüero írta:Jövő hétvégén, most nem lesz szünet.socio66 írta:
Mikor lesz a következő futam?![]()
Malajziában, szerintem a Mekinek ott nagyon fog menni mert az aztán a gyors pálya és egyértelműen a Meki a leggyorsabb a gyors részeken.
Jövő hétvégén, most nem lesz szünet.socio66 írta:
Mikor lesz a következő futam?
tavaly Brazíliában végre versenyzett is,nem csak célba ért, ez most beugrott, többinél lehet bajban lennék én issocio66 írta:De amúgy nem is az bosszant igazán,hogy bemákol egy versenyt Button,hanem ahogy méltatják azok a majom kommentátorok. Tavaly is,mikor Palik versenyeken keresztül ecsetelte,hogy milyen 'puhán' vezet..
Meg most,hogy micsoda gumikímélő versenyzést mutat be..
Ezek olyan gyenge érvek mellette,hogy szerintem ők sem gondolják komolyan..
Ha most fel kellene idéznem tőle egy szép előzést,vagy egy olyan versenyt, mint amilyet ma Hamilton produkált,bajban lennék..
Semmi ez az ember,egy fikarcnyit nem tesz hozzá látványban a versenyekhez,ráadásul rendszeresen mákja van.
Mikor lesz a következő futam?
ha az ellenfél hibája alatt a RedBull hibáját érted,akkor jogos, de mindenki másnak aki Vettel-t tekinti hibásnak, leírnám még egyszer,hogy nem a német hibázott,ahogy Bahreinben sem, a fékproblémát jelezte már előbb is.miihii írta: Grat Jensonnak!Óriási húzás volt elsőként kijönni,ennek és az ellenfél hibájának köszönheti a győzelmét.
miihii írta:Na ,ez egy élvezhető futam volt.
Álmomban nem gondoltam volna ilyen befutót,de itt többször volt már flúgos futam.
Grat Jensonnak!Óriási húzás volt elsőként kijönni,ennek és az ellenfél hibájának köszönheti a győzelmét.Nagyot ment,végig elég sima volt a részéről a futam.
Haminak is óriási respekt a maiért,kellően elszánt,agresszív és gyors volt,h odaérjen a dobogóra a tegnapi kvalifikációs blama után is.De ez a szerencsétlen vakegér webber elszúrta az egészet neki![]()
Hú,de felpöckölte az agyam ez a csávó ma,én biztos kettéfejelném sisakban
![]()
Kubica is remekül gurult ma,bevitte második helyre a Ladát![]()
Végre megélénkült a F1.Kellett egy ilyen előzésekkel tarkított,izgalmas futam a lelkivilágomnak.Remélem hosszú távon lesz ez a jellemző,ránk férne némi adrenalin a futamok közben.