Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.07.08. 22:08:01

Vízilabda EB,Malaga:
Magyarország-Spanyolország 8:7
:!:

Szép volt,fiúk!Így tovább!Jó kis meccs volt,a Spanyoloknak rengeteg emberelőnyt fújtak be,amit nekünk pedig nem!Összeségében teljesen megérdemelten nyertünk!
.
Replay
Director del Fútbol

2008.07.08. 17:49:11

Tour, 4. szakasz:

Hát Stefan Schumacher meglepte a világot.
Volt pár jelöltem a mai szakaszra, de rá nem gondoltam volna. A sárga trikót átveszi, holnap védheti.

De ami ennél is nagyobb meglepetés (és számomra öröm), hogy Kim Kirchen második helyet szerezte meg (összetettben is).
Ha ehhez hozzáveszem, hogy nagyon jó sprinter és a hegyeken is jó...

Millar is jó volt ma, de ő hegyeket nem fogja birni.

Evans hozta a tőle elvárhatót, mig Valverde csalódás, még akkor is, ha az emelkedős időmérőkön jobb.
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.07.08. 13:56:39

Replay írta:Ebből a stilusból vegyél vissza.

Röhejes, ahogy magyarázod, Djokovic nem lesz nagy játékos.

Novak Djokovic 19évesen GS-t nyert.
Most 20éves.
De te azt irod, hogy innentől nem fog továbbfejlődni.

Ha láttad volna egy/két alkalomnál többször játszani, tudnád, hogy fejben, idegileg nagyon erős.
Ha ehhez hozzáveszem a technikáját és hogy variálni tudja a játékát, akkor jogosan mondhatom, nagy jövő előtt áll.

Ismétlem: 19évesen nyert GS-t...
Köszi, ne mondd meg, hogy mit tegyek és mit ne! Ne csodálkozz, ha a gyenge iróniáddal felba.zod a másik agyát. Szerintem az a röhejes, ahogy ugyanazt hajtogatva röhejesezel sata-sata.
Először is: Djokovic már nagy játékos. Nem mondtam, hogy nem. Azt is írtam, hogy a képességei megadnák számára a lehetőséget, hogy Nadal és Federer nyomába érjen. A hozzáállását látom akadályozó tényezőnek. 20 évesen elhinni, hogy ő világ legjobbja... Még ha az is lenne, akkor is akadályozná. Itt már nem technikai fejlődésről beszélünk... Lehet, hogy a meccsen mentálisan nagyon ott van, de összességében... Látható, hogy az ellene tisztára kidolgozott pontoknál is egy csomószor szabályszerűen hisztizik, azt akarja mutatni, hogy a pontnál nem volt szerencséje. Ha ezen nem változtat, nem is lesz nagyobb játékos (tehát a 3. helyről nem lép előrébb), mivel Nadal és Federer a hasonló szintű (vagy valamelyest nagyobb) technikán kívül rendelkezik alázattal is. Aztán nehogy az legyen, hogy még Gulbis beelőz (bár én ezt szeretném)...
19 évesen nyert Grand Slam tornát? Na és. Ez nagy eredmény, de nem biztosíték semmire a jövőt nézve. Rengeteg példa van a sport világát komplexen nézve, hogy valaki berobban, és már el is tűnik. Most jön a kemény része.

Persze én csak egy olyan néző bagyok, aki csak a döntőket nézi meg, Djokovicot is csak véletlenül, ráadásul csak egyszer, és ez alapján megváltom a világot... :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.08. 12:21:52

Mert nem kellett neki,ennyi. Pedig mentálisan hasznára válhatott volna,mert már sok újjat nem tudnak neki tanítani,de azért ez nagyképűség kicsit,h nem akart edzőt. Főleg az idei évet nézve,még nincs is rá alapja.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.07.08. 08:42:57

Nemtudjátok, hogy Federernek miért nincsen edzője??
Kép
XaviMessifan
Capitá del Barça

2008.07.07. 21:31:52

Varga Tamás írta:Fábiánné Rozsnyói Katalint.
Ebben az esztendőben az EB másodrangú. Tudod, én sokkal szomrúbb leszek, ha az olimpián bebuknak, mint akkor lettem volna, ha az EB-n csak hatodiknak megy át a célvonalon. Szerinted, melyik a fontosabb. Ebben az évben nem az EB-n kell csúcsformában lenni, hanem augusztus 22-én és 23-án.
persze h az olimpia!
De!itt nem az volt a cél h hanyadik legyen hanem h tudjon menni egy jó pályát,meg h megtudja minn kell javítani...de nem sikrült neki azt megcsinálni amit tud mert az izmai tul voltak terhelve.ha nincs is formában akkor sem szabad h igy legyen ahogy volt,merev rossz mozgás!a forma nem lényeg,de mindig le kell h tudjon evezni egy pályát ugy ahogy tudja az akkori maximumához mérten,de az a pálya messze nem volt az!
Kép

Més qué un Club!!!
Adam04
Jugador del Barça

2008.07.07. 20:47:08

kovinho írta:Biros mi a lofalloszt csinált ennél az utolsó beívelésnél? :?
Mondjuk annyira nem bíztam benne, hogy meglesz.
Mondjuk egy olyan csavar ejtés mint a 2. góljánál jól jött volna 8)
Nem baj... ugyis meg lesz a csoport elsőség!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.07. 20:46:14

Szász Emese után Imre Géza is egyéni Európa-bajnok lett párbajtőr-vívásban!
Hatalmas nagy gratulációm Nekik! Várjuk a hasonló folytatást Pekingben!
HAJRÁ MAGYAROK!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.07. 20:38:39

kovinho írta:Biros mi a lofalloszt csinált ennél az utolsó beívelésnél? :?
Montenegrótól- pfff. :evil:
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.07. 20:34:12

Biros mi a lofalloszt csinált ennél az utolsó beívelésnél? :?
Replay
Director del Fútbol

2008.07.07. 20:29:41

jelwaz írta:Csezd meg, elolvasnád végig, amit írtam? Leírtam, hogy miért, és azt is, hogy az adottságai megvannak hozzá, de ilyen hozzáállással nem fejlődik, mert nem technikailag kell fejlődnie. Jó, megnyerte Melbourne-t. Csakhogy Federer ezelőtt 5-ször nyerte meg Wimbledont, és Rafa elvette tőle, mert képes volt magasabb szintre lépni. Igaz, hogy már egyszer leírtam... ,,Úristen!"...
Ebből a stilusból vegyél vissza.

Röhejes, ahogy magyarázod, Djokovic nem lesz nagy játékos.

Novak Djokovic 19évesen GS-t nyert.
Most 20éves.
De te azt irod, hogy innentől nem fog továbbfejlődni.

Ha láttad volna egy/két alkalomnál többször játszani, tudnád, hogy fejben, idegileg nagyon erős.
Ha ehhez hozzáveszem a technikáját és hogy variálni tudja a játékát, akkor jogosan mondhatom, nagy jövő előtt áll.

Ismétlem: 19évesen nyert GS-t...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.07. 20:10:14

Fábiánné Rozsnyói Katalint.
Ebben az esztendőben az EB másodrangú. Tudod, én sokkal szomrúbb leszek, ha az olimpián bebuknak, mint akkor lettem volna, ha az EB-n csak hatodiknak megy át a célvonalon. Szerinted, melyik a fontosabb. Ebben az évben nem az EB-n kell csúcsformában lenni, hanem augusztus 22-én és 23-án.
Kép
XaviMessifan
Capitá del Barça

2008.07.07. 20:06:13

Varga Tamás írta: Széchy Tamás sem volt angyal, gondolom Kemény Dsénes sem Szent Mihály földi reinkarnációja. Te magadtól, saját erődből, elhatározásodból, mindenféle külső noszogatás nélkül megtennéd azt, amit Janicsék megtesznek? Nem hiszem. Ehhez kell az edző. És az eredmények Fábiánné Rozsnyói Katalint igazolják. Azt pedig ne gondold, hogy Sári Nándornak bármi köze is lesz a lányok eredményéhez. Kovács és társai akkor hagyták faképnél Kati nénit, amikor már nem lehet elrontani semmit sem, max. ha nem edzenek, vagy elkezdenek veszettül zabálni. Janics Kati nélkül sehol sem lenne! Általa lett azzá, amivé vált. És azt is elfelejtette, hogy ez az ország befogadta, belefektetett súlyos forintmilliókat. A fiútestvérei horvát színekben versenyeznek. Tudnál említeni tőlük valamilyen említésre méltó eredményt?
én megteszem,de én is edzővel!
az igaz h ez az olimpia kati nénié ,de ha sári edzette volna őket akkor is ijen jók lennének!a versenyző produkál!és egy edzőnek embernek is kell h legyen!sőt!láttad az EB-t?kati alig tudott beevezni a vágén annyira lemerevedett a sok edzéstöl,majdnem h kiégett,épp időben ment el,13 év azért hosszú idő!én 4 évig voltam egy edzőnél és belefásultam...most váltottam és egy tél alatt 7 másodpercet javítottam a legjobbamon...
és akkor miért nem verte meg katiékat dalmáék?kit igazolnak az eredmények?
Kép

Més qué un Club!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.07. 19:50:07

XaviMessifan írta:
Varga Tamás írta:Hát, igen. Remélem, nem fáznak meg kajakosaink Pekingben. Kati nénit lehet szeretni, lehet utálni, de hogy a világ jelenlegi legjobb, legnagyobb, legfelkészültebb edzője - az holtbiztos. És ilyen gyalázatos módon félrelökni, az valami mérhetetlenül undorító és aljas. Ha ne nyernek a lányok, minimum két aranyat, akkor itt vér fog folyni. Kovács és Janics vére, ill. Angyal Zoltáné. Mondjuk, Janicsot amúgy is meggyűlöltem, és csak azért fogok neki szurkolni, mert a Magyar Nemzetnek nyer aranyérmet. Mint sportolót, rühellem. Nagyon elszaladt vele a ló. Kati néni nélkül már belefulladt volna a vízbe (képletesen).
Remélem, hogy a 2 aranyból három lesz a női szakágban. Ennek ellenére.
HAJRÁ MAGYAROK!
hát azé kati néni sem vmi angyal!érdekes fiuknál kameráékat h fel tudták késziteni...az aki most katiékat eddzi....ugyh nem katinéni körül forog a világ!
én ismerem személyesen natasát(télleg olyan amijen...)
sztem 1 arany lex,az is kayié k1ben!
Széchy Tamás sem volt angyal, gondolom Kemény Dsénes sem Szent Mihály földi reinkarnációja. Te magadtól, saját erődből, elhatározásodból, mindenféle külső noszogatás nélkül megtennéd azt, amit Janicsék megtesznek? Nem hiszem. Ehhez kell az edző. És az eredmények Fábiánné Rozsnyói Katalint igazolják. Azt pedig ne gondold, hogy Sári Nándornak bármi köze is lesz a lányok eredményéhez. Kovács és társai akkor hagyták faképnél Kati nénit, amikor már nem lehet elrontani semmit sem, max. ha nem edzenek, vagy elkezdenek veszettül zabálni. Janics Kati nélkül sehol sem lenne! Általa lett azzá, amivé vált. És azt is elfelejtette, hogy ez az ország befogadta, belefektetett súlyos forintmilliókat. A fiútestvérei horvát színekben versenyeznek. Tudnál említeni tőlük valamilyen említésre méltó eredményt?
Kép
XaviMessifan
Capitá del Barça

2008.07.07. 19:40:13

Varga Tamás írta:Hát, igen. Remélem, nem fáznak meg kajakosaink Pekingben. Kati nénit lehet szeretni, lehet utálni, de hogy a világ jelenlegi legjobb, legnagyobb, legfelkészültebb edzője - az holtbiztos. És ilyen gyalázatos módon félrelökni, az valami mérhetetlenül undorító és aljas. Ha ne nyernek a lányok, minimum két aranyat, akkor itt vér fog folyni. Kovács és Janics vére, ill. Angyal Zoltáné. Mondjuk, Janicsot amúgy is meggyűlöltem, és csak azért fogok neki szurkolni, mert a Magyar Nemzetnek nyer aranyérmet. Mint sportolót, rühellem. Nagyon elszaladt vele a ló. Kati néni nélkül már belefulladt volna a vízbe (képletesen).
HAJRÁ MAGYAROK!
hát azé kati néni sem vmi angyal!érdekes fiuknál kameráékat h fel tudták késziteni...az aki most katiékat eddzi....ugyh nem katinéni körül forog a világ!
én ismerem személyesen natasát(télleg olyan amijen...)
sztem 1 arany lex,az is kayié k1ben!
Kép

Més qué un Club!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.07. 19:32:49

Hát, igen. Remélem, nem fáznak meg kajakosaink Pekingben. Kati nénit lehet szeretni, lehet utálni, de hogy a világ jelenlegi legjobb, legnagyobb, legfelkészültebb edzője - az holtbiztos. És ilyen gyalázatos módon félrelökni, az valami mérhetetlenül undorító és aljas. Ha ne nyernek a lányok, minimum két aranyat, akkor itt vér fog folyni. Kovács és Janics vére, ill. Angyal Zoltáné. Mondjuk, Janicsot amúgy is meggyűlöltem, és csak azért fogok neki szurkolni, mert a Magyar Nemzetnek nyer aranyérmet. Mint sportolót, rühellem. Nagyon elszaladt vele a ló. Kati néni nélkül már belefulladt volna a vízbe (képletesen).
HAJRÁ MAGYAROK!
Kép
XaviMessifan
Capitá del Barça

2008.07.07. 19:25:25

Tizennégy versenyzővel utazik ki a pekingi ötkarikás játékokra a magyar kajak-kenu csapat. A MKKSZ elnöksége tartotta magát a vízen elért eredményekhez, ez alapján jelölte ki az utazó keretet, de egy hiányzó kvóta miatt férfi K-4-ben szükséges még egy szétlövés az egységet alkotók között egyesben.

Az MKKSZ elnöksége a már korábban eldöntött kérdésekkel nem foglalkozott, vagyis női K-1-ben Kovács Katalin, C-1-ben 500 és 1000 méteren Vajda Attila, C-2-ben 500 és 1000 méteren Kolonics György és Kozmann György, K-2- ben pedig szintúgy 500 és 1000 méteren Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor a pekingi induló.

A többi számban a válogatókon elért eredmények alapján az elnökség is megszavazta Angyal Zoltán szövetségi kapitány javaslatát. Női K-2-ben Kovács Katalin és Janics Natasa nyerte mindkét válogatót, Kovács pedig annak a kitételnek is megfelelt, hogy az olimpia programjához igazodva a viadalokon egyesben is rajthoz állt. K-4-ben a Kovács Katalin, Szabó Gabriella, Kozák Danuta és Janics Natasa alkotta kvartett teljesítette az előírt válogatási kritériumokat, így a grémium is jóváhagyta a négyes olimpiai csapatba kerülését.

Biztos olimpiai csapattag lett a K-1 1000 méteren a mindkét válogatón győztes Benkő Zoltán, 500 méteren pedig a szintén mindkét összecsapáson diadalmaskodó Vereckei Ákos, így a testület is megerősítette pekingi szereplésüket.

Mindössze férfi K-4 1000 méteren alakult ki visszás helyzet, hiszen a férfi kajak szakág hét kvótát szerzett az ötkarikás játékokra, és mivel a délelőtti szétlövésen a Sík Márton, Bozsik Gábor, Boros Gergely, Beé István összeállítású négyes nyert, nyolcan pályáztak a hét helyre. Négy fő - az egyesek és a páros helye - nem kérdőjeleződött meg, így a testületi határozat szerint a négyesből marad ki egy sportoló, akinek hiányát a csapatban Vereckei Ákos pótolja. Mivel a kvartettben a vezérevezős Sík Márton, illetve az egyesben is induló Vereckei Ákos helye biztos, az elnökség döntése értelmében Bozsik Gábor, Boros Gergely és Beé István között jövő hét elején szétlövésre kerül sor egyesben, méghozzá 800 méteren, mivel ez a táv áll időtartamban a legközelebb az 1000 méter négyeshez. Az elnökség azt a pozitív határozatot is meghozta, hogy az egységből kimaradó versenyző is megkapja azon szövetségi támogatásokat, mintha vízre szállt volna Pekingben, továbbá kiutazik az olimpiára.

A nem létező tartalékok kérdéséről is döntést hozott a grémium. Valódi tartalékstátusz ugyanis nem létezik az ötkarikás játékokon, ám orvosilag indokolt esetben a technikai értekezlet előtt (a rajt előtti utolsó napon) lehetséges a személycsere. Így a nőknél Benedek Dalmának és Paksy Tímeának szavazott bizalmat a testület, akik saját edzőjükkel itthon készülhetnek az utolsó pillanatig, és a szövetség biztosítja utazásukat Pekingbe, akár bevetésre kerülnek, akár nem. Hasonló a helyzet C-2-ben a Sáfrán testvérekkel, ezt már az előző ülésen jóváhagyta az enökség, most csak megerősítette.

C-1-ben Vajda Attila felkészülését Mike Róbert segíti edzőpartnerként.

Az MKKSZ vezető testülete határozott a kísérők létszámáról is.

pffff...
Kép

Més qué un Club!!!
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.07.07. 18:14:05

Replay írta:Jajjj.
20éves ember! Mi az, hogy nem képes fejlődni?

Brutálisan erős fejben, de még sokat kell fejlődnie.
Kombinativ játéka van, ez az, ami esélyessé teszi, hogy még nagyobb játékos legyen. Jól szervál, jó a hálónál, az egész mezőnyben a legjobban rövidit.

Mi az, hogy nem az ő érdeme? Hát Úristen!!!
Egy GS-t nem lehet csak úgy véletlenül nyerni...
Csezd meg, elolvasnád végig, amit írtam? Leírtam, hogy miért, és azt is, hogy az adottságai megvannak hozzá, de ilyen hozzáállással nem fejlődik, mert nem technikailag kell fejlődnie. Jó, megnyerte Melbourne-t. Csakhogy Federer ezelőtt 5-ször nyerte meg Wimbledont, és Rafa elvette tőle, mert képes volt magasabb szintre lépni. Igaz, hogy már egyszer leírtam... ,,Úristen!"...
Benga
Entrenador del Barça

2008.07.07. 15:56:10

65 Roger Federer (svájci) Halle, 2003.–Wimbledon, 2008
5 évig nem talált legyőzőre füvön Federer.
Amúgy Nadal nyialtkozata is nagyon szimpatikus főleg a:
-Még mindig ő a legjobb-rész
Replay
Director del Fútbol

2008.07.07. 14:43:57

jelwaz írta:Persze keményen még partiban van, de én úgy vagyok Djokoviccsal, hogy ez nem az ő érdeme. És nagyon jól teniszezik, de nem lesz képes fejlődni, főleg nem mentálisan.
Jajjj.
20éves ember! Mi az, hogy nem képes fejlődni?

Brutálisan erős fejben, de még sokat kell fejlődnie.
Kombinativ játéka van, ez az, ami esélyessé teszi, hogy még nagyobb játékos legyen. Jól szervál, jó a hálónál, az egész mezőnyben a legjobban rövidit.

Mi az, hogy nem az ő érdeme? Hát Úristen!!!
Egy GS-t nem lehet csak úgy véletlenül nyerni...

Más:

Federer tegnapi játékához:

Tegnap nem úgy játszott, ahogy tud. De benne van, hogy csak Nadal ellen nem megy úgy, ahogy kellene neki...
Tény, végre küzdött, nem adta fel, nem ment el a kedve.

Igazából egyedül a tenyerese müködött, meg újabban a szervái, de többi...

Tompa volt a fonákja, és annak ellenére nem ment a röpte, hogy kb 2x annyit csinált, mint Nadal, összeségében a hálónál magához képest sokat hibázott.

Ami még feltünő volt, hogy mennyire sokat bizonytalankodott.
Gyakran lehetett látni, nem tudta eldönteni, hogy menjen vagy ne menjen fel a hálóhoz.

Még mindig csak 27 éves, de az utóbbi vereségek Nadal ellen meghatározhatják a későbbieket.

Nadal:

Fejben csodálatos, egy percig sem éreztem, hogy megingana, hogy elbizonytalanodna, még akkor sem, mikor a második szettben Federer 3-0-val kezdett.
Nem sok idő telt el az RG óta, de iszonyatosan fejlődött, pedig még ő is nagyon fiatal.
Képes volt sok mindenen változtatni a fü kedvéért.
Ahogy más sem, úgy a világelső is képtelen volt kezdeni vmit azzal, hogy brutálisan pörgeti a labdákat.

Nem hittem róla, hogy ilyen szinten képes füvön játszani, most már várom, hogy mit fog nyújtani keményen.

Köztudott, nehezen viselem, hogy a realnak drukkol, de tisztelem, hogy mennyire fantasztikusan viselkedik, mindig szerény...és ez az alázat évekre világelsővé fogja tenni.
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.07.07. 12:09:06

ozsimiki írta:Djokoról amit írtál az igaz,még mentálisan nincs egy szinten velük,viszont most a kemény pályáról beszéltem elsősorban,ott egyszinten van Nadallal tutira,és ugye elkapta már Federert is Melbourneben.
Persze keményen még partiban van, de én úgy vagyok Djokoviccsal, hogy ez nem az ő érdeme. És nagyon jól teniszezik, de nem lesz képes fejlődni, főleg nem mentálisan. Nekem fura volt, hogy a Garroson mikor Nadal kiverte, egy csomó tiszta pontnál egyenesen hisztizett. A nyilatkozataiból meg nekem az tűnik ki, hogy azt gondolja, hogy ő a legjobb, csak nincs szerencséje, legközelebb úgyis megveri mind a kettőt. És amit érzek Federernél, Nadalnál és Gulbisnál is, hogy minden tornához úgy állnak, hogy egy nagy lehetőség, és szemmel láthatóan tornáról-tornára javulnak, addig a szerb hoz egy viszonylag magas színvonalú teniszt, de nem tartja a lépést. Pedig lenne esélye, a képességei megvannak hozzá.
visca el barca
Presidente del Barça

2008.07.07. 08:39:40

óriási wimbledoni döntőt láthattunk tegnap. volt itt minden: csoki, ropi, mogyoró.

2-0 után esélyt nem adtam volna federernek (valahogy mostanában nem küzd annyira mint évekkel ezelőtt), aztán mégis csak felállt. mindazonáltal, tudtam, hogy nadal be fogja húzni az 5. szettet. úgy voltam vele, hogy federer el fog fárani de csak nem tette.

nagyon szurkoltam rogernek, de teljesen megérdemelten nyert rafa.

már alig várom a us opent :D
kovinho írta:Azt hiszem megérdemli Federer, hogy kitegyek egy siget róla.
ahogy vége lett a meccsnek, én is ezen gondolkodtam... :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Pocs
Barça C

2008.07.07. 01:31:01

Bányász írta:A nagy tenisz derby közben Hushovdt nyerte a mai szakaszt a Touron.

Voeckler ma is szökött...jó kis francia szökés volt Chavanelle meg Moreauval.
Szerintem nagyon jó kis Tour lesz az idei,hihetetlen szoros és izgalmas.

Soler meg úgy néz ki feladja...valószínű eltört a csuklója...szegény.
Emlékszem a jóöreg Hamilton törött kulccsonttal ment végig...és azért megszorongatta Armstrongot...
Mondjuk a csukló az más az jobban terhelve van...
Én is reménykedek, hogy jó lesz ez a Tour, bár én kíváncsi lennék Contador teljesítményére is :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.07. 00:34:58

jelwaz írta:Nekem Djokovic nem túl meggyőző. Jól teniszezik kétségtelen, de ő simán megszorítható, míg ha Nadal vagy Federer játszik (és nem egymás ellen), akkor valójában nem is kérdés, hogy ki fog győzni, annyira a kezükben tudnak tartani egy mérkőzést, még ha hátrányban vannak is (mert hát ez is előfordul). Én akit hosszú távon ellenfelüknek gondolok, és akármilyen teljesítményt kinézek belőle (még azt is, hogy akár Nadalt vagy Federert is túlszárnyalja), az a nagyon tehetséges lett fiatal, Ernest Gulbis. Simán legenda lehet belőle.
Gulbis: látod őt kifelejtettem, brutális playa lehet belőle,remélem lesz is,szimpatkius. Stílusa Federeréhez fog hasonlítani,már most lehet látni. Nagy jövő van előtte is.

Djokoról amit írtál az igaz,még mentálisan nincs egy szinten velük,viszont most a kemény pályáról beszéltem elsősorban,ott egyszinten van Nadallal tutira,és ugye elkapta már Federert is Melbourneben. Nadal fog fejlődni ott is,akkor lehet az lesz amit írsz,de egyenlőre felveszi vele ott a versenyt. Remélem Rafa legalább úgy fogja nyomni kemény pályán is mint a másik kettő borításon,mert akkor lehetnek őrületes statjai majd. Azért egy évben mégiscsak abból van 3 nagy verseny (Ausztrál Open, US Open, Masters Cup/VB/)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.07.07. 00:32:04

A nagy tenisz derby közben Hushovdt nyerte a mai szakaszt a Touron.

Voeckler ma is szökött...jó kis francia szökés volt Chavanelle meg Moreauval.
Szerintem nagyon jó kis Tour lesz az idei,hihetetlen szoros és izgalmas.

Soler meg úgy néz ki feladja...valószínű eltört a csuklója...szegény.
Emlékszem a jóöreg Hamilton törött kulccsonttal ment végig...és azért megszorongatta Armstrongot...
Mondjuk a csukló az más az jobban terhelve van...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Válasz küldése