Magyarország-Spanyolország 8:7

Szép volt,fiúk!Így tovább!Jó kis meccs volt,a Spanyoloknak rengeteg emberelőnyt fújtak be,amit nekünk pedig nem!Összeségében teljesen megérdemelten nyertünk!
Köszi, ne mondd meg, hogy mit tegyek és mit ne! Ne csodálkozz, ha a gyenge iróniáddal felba.zod a másik agyát. Szerintem az a röhejes, ahogy ugyanazt hajtogatva röhejesezel sata-sata.Replay írta:Ebből a stilusból vegyél vissza.
Röhejes, ahogy magyarázod, Djokovic nem lesz nagy játékos.
Novak Djokovic 19évesen GS-t nyert.
Most 20éves.
De te azt irod, hogy innentől nem fog továbbfejlődni.
Ha láttad volna egy/két alkalomnál többször játszani, tudnád, hogy fejben, idegileg nagyon erős.
Ha ehhez hozzáveszem a technikáját és hogy variálni tudja a játékát, akkor jogosan mondhatom, nagy jövő előtt áll.
Ismétlem: 19évesen nyert GS-t...
persze h az olimpia!Varga Tamás írta:Fábiánné Rozsnyói Katalint.
Ebben az esztendőben az EB másodrangú. Tudod, én sokkal szomrúbb leszek, ha az olimpián bebuknak, mint akkor lettem volna, ha az EB-n csak hatodiknak megy át a célvonalon. Szerinted, melyik a fontosabb. Ebben az évben nem az EB-n kell csúcsformában lenni, hanem augusztus 22-én és 23-án.
Mondjuk egy olyan csavar ejtés mint a 2. góljánál jól jött volnakovinho írta:Biros mi a lofalloszt csinált ennél az utolsó beívelésnél?
Mondjuk annyira nem bíztam benne, hogy meglesz.
Montenegrótól- pfff.kovinho írta:Biros mi a lofalloszt csinált ennél az utolsó beívelésnél?
Mondjuk annyira nem bíztam benne, hogy meglesz.
Ebből a stilusból vegyél vissza.jelwaz írta:Csezd meg, elolvasnád végig, amit írtam? Leírtam, hogy miért, és azt is, hogy az adottságai megvannak hozzá, de ilyen hozzáállással nem fejlődik, mert nem technikailag kell fejlődnie. Jó, megnyerte Melbourne-t. Csakhogy Federer ezelőtt 5-ször nyerte meg Wimbledont, és Rafa elvette tőle, mert képes volt magasabb szintre lépni. Igaz, hogy már egyszer leírtam... ,,Úristen!"...
én megteszem,de én is edzővel!Varga Tamás írta: Széchy Tamás sem volt angyal, gondolom Kemény Dsénes sem Szent Mihály földi reinkarnációja. Te magadtól, saját erődből, elhatározásodból, mindenféle külső noszogatás nélkül megtennéd azt, amit Janicsék megtesznek? Nem hiszem. Ehhez kell az edző. És az eredmények Fábiánné Rozsnyói Katalint igazolják. Azt pedig ne gondold, hogy Sári Nándornak bármi köze is lesz a lányok eredményéhez. Kovács és társai akkor hagyták faképnél Kati nénit, amikor már nem lehet elrontani semmit sem, max. ha nem edzenek, vagy elkezdenek veszettül zabálni. Janics Kati nélkül sehol sem lenne! Általa lett azzá, amivé vált. És azt is elfelejtette, hogy ez az ország befogadta, belefektetett súlyos forintmilliókat. A fiútestvérei horvát színekben versenyeznek. Tudnál említeni tőlük valamilyen említésre méltó eredményt?
Széchy Tamás sem volt angyal, gondolom Kemény Dsénes sem Szent Mihály földi reinkarnációja. Te magadtól, saját erődből, elhatározásodból, mindenféle külső noszogatás nélkül megtennéd azt, amit Janicsék megtesznek? Nem hiszem. Ehhez kell az edző. És az eredmények Fábiánné Rozsnyói Katalint igazolják. Azt pedig ne gondold, hogy Sári Nándornak bármi köze is lesz a lányok eredményéhez. Kovács és társai akkor hagyták faképnél Kati nénit, amikor már nem lehet elrontani semmit sem, max. ha nem edzenek, vagy elkezdenek veszettül zabálni. Janics Kati nélkül sehol sem lenne! Általa lett azzá, amivé vált. És azt is elfelejtette, hogy ez az ország befogadta, belefektetett súlyos forintmilliókat. A fiútestvérei horvát színekben versenyeznek. Tudnál említeni tőlük valamilyen említésre méltó eredményt?XaviMessifan írta:hát azé kati néni sem vmi angyal!érdekes fiuknál kameráékat h fel tudták késziteni...az aki most katiékat eddzi....ugyh nem katinéni körül forog a világ!Varga Tamás írta:Hát, igen. Remélem, nem fáznak meg kajakosaink Pekingben. Kati nénit lehet szeretni, lehet utálni, de hogy a világ jelenlegi legjobb, legnagyobb, legfelkészültebb edzője - az holtbiztos. És ilyen gyalázatos módon félrelökni, az valami mérhetetlenül undorító és aljas. Ha ne nyernek a lányok, minimum két aranyat, akkor itt vér fog folyni. Kovács és Janics vére, ill. Angyal Zoltáné. Mondjuk, Janicsot amúgy is meggyűlöltem, és csak azért fogok neki szurkolni, mert a Magyar Nemzetnek nyer aranyérmet. Mint sportolót, rühellem. Nagyon elszaladt vele a ló. Kati néni nélkül már belefulladt volna a vízbe (képletesen).
Remélem, hogy a 2 aranyból három lesz a női szakágban. Ennek ellenére.
HAJRÁ MAGYAROK!
én ismerem személyesen natasát(télleg olyan amijen...)
sztem 1 arany lex,az is kayié k1ben!
hát azé kati néni sem vmi angyal!érdekes fiuknál kameráékat h fel tudták késziteni...az aki most katiékat eddzi....ugyh nem katinéni körül forog a világ!Varga Tamás írta:Hát, igen. Remélem, nem fáznak meg kajakosaink Pekingben. Kati nénit lehet szeretni, lehet utálni, de hogy a világ jelenlegi legjobb, legnagyobb, legfelkészültebb edzője - az holtbiztos. És ilyen gyalázatos módon félrelökni, az valami mérhetetlenül undorító és aljas. Ha ne nyernek a lányok, minimum két aranyat, akkor itt vér fog folyni. Kovács és Janics vére, ill. Angyal Zoltáné. Mondjuk, Janicsot amúgy is meggyűlöltem, és csak azért fogok neki szurkolni, mert a Magyar Nemzetnek nyer aranyérmet. Mint sportolót, rühellem. Nagyon elszaladt vele a ló. Kati néni nélkül már belefulladt volna a vízbe (képletesen).
Remélem, hogy a 2 aranyból három lesz a női szakágban. Ennek ellenére.
HAJRÁ MAGYAROK!
Csezd meg, elolvasnád végig, amit írtam? Leírtam, hogy miért, és azt is, hogy az adottságai megvannak hozzá, de ilyen hozzáállással nem fejlődik, mert nem technikailag kell fejlődnie. Jó, megnyerte Melbourne-t. Csakhogy Federer ezelőtt 5-ször nyerte meg Wimbledont, és Rafa elvette tőle, mert képes volt magasabb szintre lépni. Igaz, hogy már egyszer leírtam... ,,Úristen!"...Replay írta:Jajjj.
20éves ember! Mi az, hogy nem képes fejlődni?
Brutálisan erős fejben, de még sokat kell fejlődnie.
Kombinativ játéka van, ez az, ami esélyessé teszi, hogy még nagyobb játékos legyen. Jól szervál, jó a hálónál, az egész mezőnyben a legjobban rövidit.
Mi az, hogy nem az ő érdeme? Hát Úristen!!!
Egy GS-t nem lehet csak úgy véletlenül nyerni...
Jajjj.jelwaz írta:Persze keményen még partiban van, de én úgy vagyok Djokoviccsal, hogy ez nem az ő érdeme. És nagyon jól teniszezik, de nem lesz képes fejlődni, főleg nem mentálisan.
Persze keményen még partiban van, de én úgy vagyok Djokoviccsal, hogy ez nem az ő érdeme. És nagyon jól teniszezik, de nem lesz képes fejlődni, főleg nem mentálisan. Nekem fura volt, hogy a Garroson mikor Nadal kiverte, egy csomó tiszta pontnál egyenesen hisztizett. A nyilatkozataiból meg nekem az tűnik ki, hogy azt gondolja, hogy ő a legjobb, csak nincs szerencséje, legközelebb úgyis megveri mind a kettőt. És amit érzek Federernél, Nadalnál és Gulbisnál is, hogy minden tornához úgy állnak, hogy egy nagy lehetőség, és szemmel láthatóan tornáról-tornára javulnak, addig a szerb hoz egy viszonylag magas színvonalú teniszt, de nem tartja a lépést. Pedig lenne esélye, a képességei megvannak hozzá.ozsimiki írta:Djokoról amit írtál az igaz,még mentálisan nincs egy szinten velük,viszont most a kemény pályáról beszéltem elsősorban,ott egyszinten van Nadallal tutira,és ugye elkapta már Federert is Melbourneben.
ahogy vége lett a meccsnek, én is ezen gondolkodtam...kovinho írta:Azt hiszem megérdemli Federer, hogy kitegyek egy siget róla.
Én is reménykedek, hogy jó lesz ez a Tour, bár én kíváncsi lennék Contador teljesítményére isBányász írta:A nagy tenisz derby közben Hushovdt nyerte a mai szakaszt a Touron.
Voeckler ma is szökött...jó kis francia szökés volt Chavanelle meg Moreauval.
Szerintem nagyon jó kis Tour lesz az idei,hihetetlen szoros és izgalmas.
Soler meg úgy néz ki feladja...valószínű eltört a csuklója...szegény.
Emlékszem a jóöreg Hamilton törött kulccsonttal ment végig...és azért megszorongatta Armstrongot...
Mondjuk a csukló az más az jobban terhelve van...
Gulbis: látod őt kifelejtettem, brutális playa lehet belőle,remélem lesz is,szimpatkius. Stílusa Federeréhez fog hasonlítani,már most lehet látni. Nagy jövő van előtte is.jelwaz írta:Nekem Djokovic nem túl meggyőző. Jól teniszezik kétségtelen, de ő simán megszorítható, míg ha Nadal vagy Federer játszik (és nem egymás ellen), akkor valójában nem is kérdés, hogy ki fog győzni, annyira a kezükben tudnak tartani egy mérkőzést, még ha hátrányban vannak is (mert hát ez is előfordul). Én akit hosszú távon ellenfelüknek gondolok, és akármilyen teljesítményt kinézek belőle (még azt is, hogy akár Nadalt vagy Federert is túlszárnyalja), az a nagyon tehetséges lett fiatal, Ernest Gulbis. Simán legenda lehet belőle.