jelwaz írta:Persze keményen még partiban van, de én úgy vagyok Djokoviccsal, hogy ez nem az ő érdeme. És nagyon jól teniszezik, de nem lesz képes fejlődni, főleg nem mentálisan.
Jajjj.
20éves ember! Mi az, hogy nem képes fejlődni?
Brutálisan erős fejben, de még sokat kell fejlődnie.
Kombinativ játéka van, ez az, ami esélyessé teszi, hogy még nagyobb játékos legyen. Jól szervál, jó a hálónál, az egész mezőnyben a legjobban rövidit.
Mi az, hogy nem az ő érdeme? Hát Úristen!!!
Egy GS-t nem lehet csak úgy véletlenül nyerni...
Más:
Federer tegnapi játékához:
Tegnap nem úgy játszott, ahogy tud. De benne van, hogy csak Nadal ellen nem megy úgy, ahogy kellene neki...
Tény, végre küzdött, nem adta fel, nem ment el a kedve.
Igazából egyedül a tenyerese müködött, meg újabban a szervái, de többi...
Tompa volt a fonákja, és annak ellenére nem ment a röpte, hogy kb 2x annyit csinált, mint Nadal, összeségében a hálónál magához képest sokat hibázott.
Ami még feltünő volt, hogy mennyire sokat bizonytalankodott.
Gyakran lehetett látni, nem tudta eldönteni, hogy menjen vagy ne menjen fel a hálóhoz.
Még mindig csak 27 éves, de az utóbbi vereségek Nadal ellen meghatározhatják a későbbieket.
Nadal:
Fejben csodálatos, egy percig sem éreztem, hogy megingana, hogy elbizonytalanodna, még akkor sem, mikor a második szettben Federer 3-0-val kezdett.
Nem sok idő telt el az RG óta, de iszonyatosan fejlődött, pedig még ő is nagyon fiatal.
Képes volt sok mindenen változtatni a fü kedvéért.
Ahogy más sem, úgy a világelső is képtelen volt kezdeni vmit azzal, hogy brutálisan pörgeti a labdákat.
Nem hittem róla, hogy ilyen szinten képes füvön játszani, most már várom, hogy mit fog nyújtani keményen.
Köztudott, nehezen viselem, hogy a realnak drukkol, de tisztelem, hogy mennyire fantasztikusan viselkedik, mindig szerény...és ez az alázat évekre világelsővé fogja tenni.