Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
barca99
Llegenda del Barça

2009.10.17. 13:53:36

Évek óta ez van, a (brazil) időmérőre nem kíváncsiak annyian, hogy megérje élőben adni, ezért mindig késő este adják. Ne lepődjünk már meg ezen. :) Ha meg valakinek érdekesebb, mint a futom, még mindig találhat streamet és élőben izgulhatja végig.

(mellesleg egy másik topicban arról is el lehetne vitatkozni, hogy miért kell a két nagy kereskedelmi csatornát szidni. persze én sem állítom, hogy jó amit csinálnak [bár egyáltalán nem nézem egyiket sem], de ők is csak azt csinálják, amiben pénz és nézettség van. ha ezt néznék a legtöbben, ezt adnák...)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.17. 13:09:06

Istenem.... RTL. Ennyit róluk

Legalább a futamot leadják élőben.

De már várom,hogy jövőre kb. a délutáni "Doki" című sorozat fontosabb lesz,mint egy F1 időmérő...

Mint a Barátok közt vs. Magyarország-Portugália :D
miihii
KHAL

2009.10.17. 13:00:26

LG írta:
LM10 írta:Szombat:22:50
Vasárnap:17:35.
Az időmérőt felvételről adják, ugy hogy bizony a kumma anyjukat!
Na,igen.Mivel ma 19től lesz az időmérő,így üti egymást a kisbolygó születik v mi a franc nevezetű újabb celebszaporító cukormázas megaműsorral :roll:
A kerekedelmi csatornáknak nem a sport a fő csapásirány,így minden ilyen jellegűnek alkalmazkodnia kell a nagy nézettségű saját produkciókhoz.(Üdítő kivétel volt a válogatott vs barikközt,ahol nagynehezen,de a futball győzött :P )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.17. 12:52:21

LM10 írta:Szombat:22:50
Az időmérőt felvételről adják, ugy hogy bizony a kumma anyjukat!
LM10
Director del Fútbol

2009.10.17. 12:46:34

Szombat:22:50
miihii
KHAL

2009.10.17. 12:43:47

LM10 írta:
Sanama írta:Sziasztok!

Most ezen a hétvégén van ugye a Brazil GP?
És mi van az RTl-el? Néztem a TV-műsort, de nem láttam F1-et... ?! :shock:
Este 11 körül lesz.
17:35től kezdődik a közvetítés!
http://www.rtlklub.hu/tvmusor/10/18
LM10
Director del Fútbol

2009.10.17. 12:39:02

Sanama írta:Sziasztok!

Este 11 körül lesz.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.17. 12:37:31

Sziasztok!

Vito
Llegenda del Barça

2009.10.15. 16:17:38

Shark írta:Azt valaki elárulná, h egy teljesen pártatlannak miért jobb Bari, mint Button :?: Mert mindenkinél azt látom, h inkább Bari legyen a vb.
mert az törvényszerű, hogy az első helyezettel szemben egy idő után
jönnek az ellenérzések, akár jogos, akár nem.
én is jobban csípem most alonsot, vagy hamit, mint amikor ők voltak elől.
azért nekem lenne egy észrevételem buttonnal és a teljesítményével kapcsolatban, főleg azok után, hogy sok itteni júzer szerint érdemtelenül van az első helyen.
szóval én egyáltalán nem lennék meglepődve, ha valahogy kiderülne (természetesen sosem fog..), hogy a vb konkrétan a két vén barom játszótere. szó szerint. ergo szerintem 2-3 éve irányított a vb kimenetele.
az utóbbi 2évre nem térek ki, mert teljesen hidegen hagyott mindkét győztes, de valahogy mindkét évben a legvégén dőlt el a vb..
a véletlenek, ugye?
az idei év:
az elmúlt szezon végén több csapatnál bizonytalan volt a folytatás, egyrészt az egyhangú vb-k, másrészt a válság miatt.
a két szenilis barom tisztában volt azzal, hogy nagy mozgolódás lesz a csapatoknál, sokan mennek, így sokaknak jönniük kell. kellett egy reklám erre. jött egy újonan alakult kiscsapat, aki (igaz, hogy egy év fejlesztéssel), de konkrétan kb 100milliós költségvetésből épített egy nyerő autót. aztán a vb kezdett unalmas lenni (ami egyébként tényszerű a 7/6 miatt) és hirtelen a nyerő autóból éppen csak pontszerző lett, az addig konstans button fölény, pedig hirtelen változott és az addigi másodhegedűs lett a jobb. mondhatnák sokan, hogy bari akkorra érett be, de a legtapasztaltabb versenyző esetén ez megmosolyogtató lenne.
ráadásul (én kiemelt figyelemmel követem buttont az edzéseken, időmérőkön és a versenyen is) elég érdekes taktikákat kapott button barival szemben, a gumiválasztásai a q3-ban pedig néha egyenesen röhejesek voltak.
szóval idén is tartunk, ahol tavaly és tavalyelőtt, van vissza két futam és teljesen nyílt a bajnokság. :wink:
katt
hogy mit nyer ezzel a két fallosz? van jövőre pár új, kisköltségvetésű csapat, így konkrétan lesz.rják, hogy megy-e a toyota és a bmw, és a jegyek is jobban fogynak az utolsó futamokon. az új fia elnök választással kapcsolatban pedig abban is biztos vagyok, hogyha todt lesz a nyerő, akkor a mózli féle hagyományok lelkes követője lesz :?

uff
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.10. 00:23:55

Szerintem Massa van annyira erős lelkileg,hogy úgy folytatja ahogy abbahagyta.

Természetesen amikor még nagy veszélyben volt, csak annyit szerettem volna,h épüljön fel,és tudjon teljes életet élni, de látván a gyors és teljes értékű gyógyulását, úgy gondolom,h nem lesz gondja.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.10.05. 21:50:39

LG írta:
Abban bíztam, hogy majd Vettel ülhet vörös autóba-na számomra az lett volna az igazi párosítás. Sajna nem jött össze-egyelőre.
Hát ebben sztem sok régi Schumi fan bizott/bizik, azért sztem vmennyire mindenki ő benne látja Schumacher utódját.
Még ülhet. Szerintem Massa nem fog már annyira jól menni, mint a balesete előtt, de remélem rámcáfol. Persze csak Alonso után :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.05. 21:46:56

Abban bíztam, hogy majd Vettel ülhet vörös autóba-na számomra az lett volna az igazi párosítás. Sajna nem jött össze-egyelőre.
Hát ebben sztem sok régi Schumi fan bizott/bizik, azért sztem vmennyire mindenki ő benne látja Schumacher utódját.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.05. 12:39:10

LG írta:
Gyorsan elment/egy ez az év is.
Én őszintén nem is bánom. Nekem ez egy kicsit olyan volt mint egy átmeneti időszak, főleg Massa sérülése után, ő az egyetlen, akiért igazán tudok szoritani. Bár Schumacher óta számomra nem igazi az F1, de tavaly a kis brazil nagyon a szivemhez nőtt, főleg az utolsó futamon, akkor két év után ismét komoly érzelmeket válott ki belőlem az F1. Remélem jövőre ismét ütő képes lesz a Ferrari, és Massa.
Alonsoval meg ugyanugy vagyok, mint anno Kimivel. Nem szeretem. Abban az esetben szurkolnék neki, ha Massának már nem lenne esélye a VB cimre, de neki igen, mint anno 2007ben Kiminél. Mert azért mégiscsak inkább Ferrari. Amugy viszont nagyon fogok szurkolni, h rendszeresen verje el őt Felipe.
Hm. Schumacher nekem is nagy kedvenc volt, azóta igazából egyre lankadóbb érdeklődléssel követem a F-1-et. Abban bíztam, hogy majd Vettel ülhet vörös autóba-na számomra az lett volna az igazi párosítás. Sajna nem jött össze-egyelőre.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.05. 10:51:22

LG írta:
Én őszintén nem is bánom. Nekem ez egy kicsit olyan volt mint egy átmeneti időszak, főleg Massa sérülése után, ő az egyetlen, akiért igazán tudok szoritani. Bár Schumacher óta számomra nem igazi az F1, de tavaly a kis brazil nagyon a szivemhez nőtt, főleg az utolsó futamon, akkor két év után ismét komoly érzelmeket válott ki belőlem az F1. Remélem jövőre ismét ütő képes lesz a Ferrari, és Massa.
Alonsoval meg ugyanugy vagyok, mint anno Kimivel. Nem szeretem. Abban az esetben szurkolnék neki, ha Massának már nem lenne esélye a VB cimre, de neki igen, mint anno 2007ben Kiminél. Mert azért mégiscsak inkább Ferrari. Amugy viszont nagyon fogok szurkolni, h rendszeresen verje el őt Felipe.
Én is igy látom a dolgokat és igy is érzek.
Massa kiválása óta számomra eléggé érdektelen lett a Formula1. Ő az a verenyző akiért igazán tudok szoritani.Remélem jövőre visszatér és világbajnok lesz, mert már nagyon kijár neki.
Alonos érkezésének nem örülök, nagyon antipatikus a spanyol, legalábbis számomra. Elismerem, h egy hatalmas pilota, de nekem valahogy nem jön be a stilusa.

A szezon elejém még szoritottam Buttonnak, de amit az elmúlt veresenyeken művelt az nem egy leendő világbajnokhoz méltó.
Aki még üde szinfolt volt idén az Vettel. Nagyon tehetséges és megvan benne az a plusz amivel bajnok lehet, persze ehhez még idő kell.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.05. 10:41:51

piton
Capitá del Barça

2009.10.04. 20:36:46

ozsimiki írta:
piton írta: Ha a VB már nem is lehet meg,mert Button csak nem fog 0-ázni, de legalább 1 futamot még nyerhetne a hátralévő 2-ből, és Barichello-val még lehet küzdeni a VB második helyért. Csak a motor bírja ki! :evil:
Buttonnak nem kell 0ázni, elég ha "csak" mindig 8. lesz :D vagy úgy is jó,h egy 8.,és egy 7.hely :lol: miközben Vettel a 100éves mocijával megnyeri az utcsó két futamot, tényleg nem sanszos sajnos :(
Hát igen ezzel a motorral nehéz lenne megnyerni még 2 versenyt! Egy összejöhet csak h szépen zárjuk az évet.
Sajnos sok pont elment a csapat amatőr hibái miatt, (ma is mind2 kiállásnál szerencsétlenkedtek,de nem lett belőle komoly baj), aztán ott a sok motorhiba, amin talán a legtöbb pont ment el,valamint Vettel is hibázott pár versenyen (Malajzia,Monaco,Szingapúr).
Remélem jövőre is sikerül a RedBullnak jó autót építenie és összeáll minden, és lehet h jobb lenne átváltaniuk Mercedes motorra, idén mind a 3 Mercis csapatnál elégedettek lehetnek a német céggel.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.04. 20:18:47

piton írta: Ha a VB már nem is lehet meg,mert Button csak nem fog 0-ázni, de legalább 1 futamot még nyerhetne a hátralévő 2-ből, és Barichello-val még lehet küzdeni a VB második helyért. Csak a motor bírja ki! :evil:
Buttonnak nem kell 0ázni, elég ha "csak" mindig 8. lesz :D vagy úgy is jó,h egy 8.,és egy 7.hely :lol: miközben Vettel a 100éves mocijával megnyeri az utcsó két futamot, tényleg nem sanszos sajnos :(
Kép
piton
Capitá del Barça

2009.10.04. 20:13:46

miihii írta:Az ismétlésből láttam/hallottam az utolsó pár kört.
A rajthoz képest semmi nem változott az elejében.Ennek azért örülök,mert Hami dobogós :P
Am a verseny milyen volt?Egyáltalán volt verseny? :D
Nem sok mindenről maradtál le.A rajtnál Hami-nak "természetesen" sikerült megelőznie Trullit,de aztán az olasz a második kiállás után visszajött elé. Jó volt a Toyota! Más tétre menő előzés nem nagyon volt.

Vettelnek pedig grat, az egész hétvégét uralta! :D Ha a VB már nem is lehet meg,mert Button csak nem fog 0-ázni, de legalább 1 futamot még nyerhetne a hátralévő 2-ből, és Barichello-val még lehet küzdeni a VB második helyért. Csak a motor bírja ki! :evil:
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
miihii
KHAL

2009.10.04. 15:55:56

Az ismétlésből láttam/hallottam az utolsó pár kört.
A rajthoz képest semmi nem változott az elejében.Ennek azért örülök,mert Hami dobogós :P
Am a verseny milyen volt?Egyáltalán volt verseny? :D
Fernando
Llegenda del Barça

2009.10.04. 09:03:28

Szép volt Vettel! Gratulálok! Kár, hogy Kubica nem tudta megelőzni Buttont a végén :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.04. 08:55:22

Nah így kell ezt csinálni 8) GRT VETTEL! hibátlan 7végét produkált, és ha nem őt éri a legtöbb motorhiba idén, akkor kb következő futamon vébé lenne :roll: :?
de sajnos egy megbízható motor is kell ehhez a sporthoz.

Trullinak is nagy grt,akkor ment egy brutál kört amikor kellett,és így bejött Hami elé. Rajt után nem hittem volna,h lesz sansza a 2.helyre,de megcsinálta.

1.Vettel
2.Trulli
3.Hami
4.Kimi
.
.
7.Bari
8.Button

el tudnék képzelni egy 2007es forgatókönyvet ahol ezúttal Vettel=Kimi, de sok esélyt nem látok rá,arra igen,h köv két futamon is veri Brawn-okat,ahogy még pár kocsi is,de arra nem, hogy használt mocival végig bírja maradék két futamot :?
Kép
Gali
Capitá del Barça

2009.10.03. 15:50:03

A büntetések miatt Kiminek van esélye, hogy a dobogón végezzen. Remélem szépen búcsúzik a Ferraritól.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.03. 15:34:58

Nah jó rövid időmérő volt :lol: csak most néztem meg kivételesen,mert elég korán feküdtem le,és elég korán kezdődött :D

Bari megint verte időmérőn Buttont,de kinézem belőle,h holnap vébé lesz. nem csodálkoznék.

Vettelnek GRT a polehoz,remélem győzelemre is váltja.
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.10.03. 13:56:11

Nekem semmi bajom Butonnal, csak az zavar, hogy év elején a Brawn annyival minden csapat fölött állt, hogy esély sem volt ellenük. Jászti könnyedséggel tudták megnyerni a futamokat. 7 ből 6ot nyert azóta 7 futam alatt 24 pontot gyűjtött 3+4+2+2+0+8+4. Mióta nem az ővék a legjobb autó, nem mutat semmit. kockázat nélkül végig kolbászol a futamokon, mert van miből. akkora előnye volt. Barichellot mégkevésbé látnám világbajnokként mert ő még annyit sem mutatott mint Button. 2 futamgyőzelemmel ott lohol Button nyakán. (többek között ezért sem szeretem a mostani pontrendszert.)
Amúgy az egészben a FIA a hibás mert szenzációt akartak, azért tolták a Brawnok szekerét. Barichello ámokfutását nem büntették Melbourneben, mert a semmiből jött csapat alázzon szét mindenkit. Abban is biztos vagyok, hogy ha a Ferrari, a Mclaren vagy a Renault találja meg a kiskaput a dupla diffuzorra, nem hogy betiltják de talán el is vették volna tőlük az addig megszerzett pontokat. (Renault lengéscsillapító2006, Ferrari padlólemez 2007, pontokat nem vették el, de azért betiltották). Ezért szeretném, ha egy botrányoktól független csapat/pilóta lenne a világbajnok. Jelen esetben Vettel. :)
gianni
Entrenador del Barça

2009.10.03. 13:42:05

Válasz küldése