Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na,igen.Mivel ma 19től lesz az időmérő,így üti egymást a kisbolygó születik v mi a franc nevezetű újabb celebszaporító cukormázas megaműsorralLG írta:Az időmérőt felvételről adják, ugy hogy bizony a kumma anyjukat!LM10 írta:Szombat:22:50
Vasárnap:17:35.
Az időmérőt felvételről adják, ugy hogy bizony a kumma anyjukat!LM10 írta:Szombat:22:50
Vasárnap:17:35.
17:35től kezdődik a közvetítés!LM10 írta:Este 11 körül lesz.Sanama írta:Sziasztok!
Most ezen a hétvégén van ugye a Brazil GP?
És mi van az RTl-el? Néztem a TV-műsort, de nem láttam F1-et... ?!
mert az törvényszerű, hogy az első helyezettel szemben egy idő utánShark írta:Azt valaki elárulná, h egy teljesen pártatlannak miért jobb Bari, mint ButtonMert mindenkinél azt látom, h inkább Bari legyen a vb.
Még ülhet. Szerintem Massa nem fog már annyira jól menni, mint a balesete előtt, de remélem rámcáfol. Persze csak Alonso utánLG írta:Hát ebben sztem sok régi Schumi fan bizott/bizik, azért sztem vmennyire mindenki ő benne látja Schumacher utódját.Abban bíztam, hogy majd Vettel ülhet vörös autóba-na számomra az lett volna az igazi párosítás. Sajna nem jött össze-egyelőre.
Hát ebben sztem sok régi Schumi fan bizott/bizik, azért sztem vmennyire mindenki ő benne látja Schumacher utódját.Abban bíztam, hogy majd Vettel ülhet vörös autóba-na számomra az lett volna az igazi párosítás. Sajna nem jött össze-egyelőre.
Hm. Schumacher nekem is nagy kedvenc volt, azóta igazából egyre lankadóbb érdeklődléssel követem a F-1-et. Abban bíztam, hogy majd Vettel ülhet vörös autóba-na számomra az lett volna az igazi párosítás. Sajna nem jött össze-egyelőre.LG írta:Én őszintén nem is bánom. Nekem ez egy kicsit olyan volt mint egy átmeneti időszak, főleg Massa sérülése után, ő az egyetlen, akiért igazán tudok szoritani. Bár Schumacher óta számomra nem igazi az F1, de tavaly a kis brazil nagyon a szivemhez nőtt, főleg az utolsó futamon, akkor két év után ismét komoly érzelmeket válott ki belőlem az F1. Remélem jövőre ismét ütő képes lesz a Ferrari, és Massa.Gyorsan elment/egy ez az év is.
Alonsoval meg ugyanugy vagyok, mint anno Kimivel. Nem szeretem. Abban az esetben szurkolnék neki, ha Massának már nem lenne esélye a VB cimre, de neki igen, mint anno 2007ben Kiminél. Mert azért mégiscsak inkább Ferrari. Amugy viszont nagyon fogok szurkolni, h rendszeresen verje el őt Felipe.
Én is igy látom a dolgokat és igy is érzek.LG írta:Én őszintén nem is bánom. Nekem ez egy kicsit olyan volt mint egy átmeneti időszak, főleg Massa sérülése után, ő az egyetlen, akiért igazán tudok szoritani. Bár Schumacher óta számomra nem igazi az F1, de tavaly a kis brazil nagyon a szivemhez nőtt, főleg az utolsó futamon, akkor két év után ismét komoly érzelmeket válott ki belőlem az F1. Remélem jövőre ismét ütő képes lesz a Ferrari, és Massa.Gyorsan elment/egy ez az év is.
Alonsoval meg ugyanugy vagyok, mint anno Kimivel. Nem szeretem. Abban az esetben szurkolnék neki, ha Massának már nem lenne esélye a VB cimre, de neki igen, mint anno 2007ben Kiminél. Mert azért mégiscsak inkább Ferrari. Amugy viszont nagyon fogok szurkolni, h rendszeresen verje el őt Felipe.
Én őszintén nem is bánom. Nekem ez egy kicsit olyan volt mint egy átmeneti időszak, főleg Massa sérülése után, ő az egyetlen, akiért igazán tudok szoritani. Bár Schumacher óta számomra nem igazi az F1, de tavaly a kis brazil nagyon a szivemhez nőtt, főleg az utolsó futamon, akkor két év után ismét komoly érzelmeket válott ki belőlem az F1. Remélem jövőre ismét ütő képes lesz a Ferrari, és Massa.Gyorsan elment/egy ez az év is.
Hát igen ezzel a motorral nehéz lenne megnyerni még 2 versenyt! Egy összejöhet csak h szépen zárjuk az évet.ozsimiki írta:Buttonnak nem kell 0ázni, elég ha "csak" mindig 8. leszpiton írta: Ha a VB már nem is lehet meg,mert Button csak nem fog 0-ázni, de legalább 1 futamot még nyerhetne a hátralévő 2-ből, és Barichello-val még lehet küzdeni a VB második helyért. Csak a motor bírja ki!vagy úgy is jó,h egy 8.,és egy 7.hely
miközben Vettel a 100éves mocijával megnyeri az utcsó két futamot, tényleg nem sanszos sajnos
Buttonnak nem kell 0ázni, elég ha "csak" mindig 8. leszpiton írta: Ha a VB már nem is lehet meg,mert Button csak nem fog 0-ázni, de legalább 1 futamot még nyerhetne a hátralévő 2-ből, és Barichello-val még lehet küzdeni a VB második helyért. Csak a motor bírja ki!
Nem sok mindenről maradtál le.A rajtnál Hami-nak "természetesen" sikerült megelőznie Trullit,de aztán az olasz a második kiállás után visszajött elé. Jó volt a Toyota! Más tétre menő előzés nem nagyon volt.miihii írta:Az ismétlésből láttam/hallottam az utolsó pár kört.
A rajthoz képest semmi nem változott az elejében.Ennek azért örülök,mert Hami dobogós![]()
Am a verseny milyen volt?Egyáltalán volt verseny?