Na ma a futamon Grosjean falnak megy, és Alo fog nyerni...
Azért most kiderült h Pique jobb mint Grosjean, mert Pique gyakorlás nélkül csinálta, ezzel ellentétben Grosjeant láthattuk is gyakorolni...

Amugy az az egész botrány egy nagy vicc, minden oldalról megy a kamuzás, és lemerem fogadni, h még nincs vége. A büntetés a legnagyobb vicc, a renault csinálta ezt, őket kéne eltíltani mondjuk a pontversenyből, vagy valami. Oké, h Briatore meg a másik külön kap, de akkor a kis hülye Pique miért nem kap büntetést? Ő ment falnak, Ő veszélyeztette mások életét, erre megússza, mert segített feltárni az ügyet. Ennyi erővel ha én bankot rabolok pár társammal, és engem 1 évvel a rablás után kirugnak, mert bénán csinálom, és ezután bosszúból elmondok mindent a rendőrségnek, ártatlan vagyok. Röhejj
Briatore meg nem hinném, h annyiban fogja hagyni a dolgot, régóta Volt(van) ott, és sok mindent tud, és szerintem most azon lesz, h keresztbe tegyen az f1-nek.
Ez a forma-1 elindult már a lejtőn, és ha így halad annyi lesz neki. Ecclestone meg ugy tűnik, mintha leakarná rombolni a forma-1et szép csendben, h nehogy másé legyen, ha már ő nem lesz.
A FIA is össze-vissza csinál mindent, elcseszik a szabályokat, meg minden.
És azzal h elcseszték a 2009-es idény szabályzatát elcsesztek rengeteg mindent. Csak egy pl a sok közül: Diffúzór-ügy, hetekig ment a balhé, h szabályos-e vagy nem.
És amíg vannak ilyen viták, addig nem tudunk elmmeni melette, és símán csak élvezni a versenyeket, de ez van, ezt kell szeretni vagy nem szeretni.
Na és hogy a holnap futamról is mondjak valamit:
Hamilton ezt behúzza

, hacsak nem hibázik(nem az a fajta, igaz az előző futamon rácáfolt).
Vettelnek elfog füstölni a motorja
Rosberg futamát valahogy elcseszik a box-ba
Webber 2. lesz
Heidfeld lesz a 3.
Barrichello 6.
Button 8.
Raikkonen meg mondjuk 4. lesz

(Go Kimi GO)