Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
állítólag a safety car se jött jól Barinak,addig simán vezetett előtte , most már tuti Button nyeri meg,nem a pontkülönbség miatt (az IS számít persze) hanem emiatt a tendencia miatt ami kb a 6.verseny óta vele vanmiihii írta:
Olyan köröket tudott menni Bari boxkiállása után,amivel beférkőzött elé![]()
Olyan köröket tudott menni Bari boxkiállása után,amivel beférkőzött eléozsimiki írta:
kicsit bealudtam vége felé, Button hogy került Bari elé?![]()
Mihii! ezúttal nem igen értek egyet,h egyértelműen ő érdemelné meg a vébét, én még nem láttam olyat,h egy vébéaspiránst a saját csapattársa úgy veri bucira futamok óta (amikor még egyáltalán nem dőlt el semmi sem) mint őt Barichello. elején megdolgozott az előnyért, utána pedig kellett rengeteg dolog,h maradjon is ilyen szép számú pont belőle, ami egyáltalán nem rajta múlott.
ettől függetlenül nincs bajom vele,de hogy nem egy kész bajnokra emlékeztet az tuti.
Mi kell még?miihii írta:Ebből sem láttam semmit,de naon szurkoltam a távolból![]()
Örülök,h Hami megint a pole-ból vághat neki.Más oldalon olvastam rövid összefoglalót,érdekes futam lehet,ha Vettel és Nico olyan gyorsak voltak,ahogy írták...Bár a rajtnál a KERS kilövi Lewist,utána meg remélem egy jó taktikával egy ilyen előzésre nem igen alkalmas pályán behúzza a győzelmet!
GO LEWIS GOOOO!
Remélem ez nem hír, csak egyszerű kombinálás a média részéről!bowlinggolyo írta:Remélem a hír igaz és nem kacsa: http://www.f1hirek.hu/hir/A_McLarennel_ ... 0909191755
Taibi írta:Újabb bizonyíték a Renault botrányhoz:
Fecooo!Fecooo írta:Ozsi, egyik szavadban nyíltan kimondod, h Alonso biztos benne volt a balhéban, viszont a régi esetekre, ahol a te kedvenced is érintett volt, azok meg mind kitalációk? nem gondolod, h ez elfogultságra vall? egyik szavaddal ütöd a másikat...ozsimiki írta:
jól esik nekik, tegyékáltalában ez szokott lenni, ha feljön valami MAI eset, esetleg amiben a saját kedvenc is benne van, muszáj felhozni a régi dolgokat is.