Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.29. 16:42:42

miihii írta:
Olyan köröket tudott menni Bari boxkiállása után,amivel beférkőzött elé :P
állítólag a safety car se jött jól Barinak,addig simán vezetett előtte , most már tuti Button nyeri meg,nem a pontkülönbség miatt (az IS számít persze) hanem emiatt a tendencia miatt ami kb a 6.verseny óta vele van :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2009.09.27. 19:50:22

ozsimiki írta:
kicsit bealudtam vége felé, Button hogy került Bari elé? :lol:

Mihii! ezúttal nem igen értek egyet,h egyértelműen ő érdemelné meg a vébét, én még nem láttam olyat,h egy vébéaspiránst a saját csapattársa úgy veri bucira futamok óta (amikor még egyáltalán nem dőlt el semmi sem) mint őt Barichello. elején megdolgozott az előnyért, utána pedig kellett rengeteg dolog,h maradjon is ilyen szép számú pont belőle, ami egyáltalán nem rajta múlott.

ettől függetlenül nincs bajom vele,de hogy nem egy kész bajnokra emlékeztet az tuti.
Olyan köröket tudott menni Bari boxkiállása után,amivel beférkőzött elé :P

Én azért írtam,h megérdemli,mert jó a package.
Nem feltétlenül,mint pilóta,hanem az éves teljesítmény miatt.Ebbe beletartozik a sokáig szinte földöntúli vas alatta és az,h épp ő vezette első helyen a célba a gépet.Összegereblyézett akkora előnyt,amit úgy tűnik nem bírnak ledolgozni a potenciális riválisok.Sok szerencsés dolognak is köszönheti,h így alakult.De az meg nem az ő hibája,h a többiek elbénázták a lehetőségeiket.Szal az idény összképe alapján jogos,ha behúzza.Bari ütötte párszor.Na és!?Nem elégszer :P
Nem kész bajnok,hmm.Lehet.De idén senki nem érdemelné meg a két Brown sofőrön kívül a végső győzelmet.Ha Bari állna ilyen nyerő helyzetben,rá is azt mondanám,h megérdemli.De mivel Button hozza össze eddig a több strigulát,így ő húzza be.A F1 már csak ilyen :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.27. 18:30:25

Mai verseny kicsit óvodásra sikeredett, aki beleszólhatott volna a győzelembe vagy átugrat a boxkijáraton,mert nem méri fel (Rosberg) mit és mennyit lehetne, másik meg gyorsan megy a boxban :shock: :? (Vettel).

Mivel elejétől ez a két playa volt versenyben a győzelemért (jó közepétől Glock is mutogatta magát,de vicc a srácban hosszabb ideig reménykedni) így Hamiltonnak nem maradt túl sok gondja a futam győzelemért. de azért érdemli meg,mert ő nem követett el ilyen hibákat. ez van.

kicsit bealudtam vége felé, Button hogy került Bari elé? :lol:

Mihii! ezúttal nem igen értek egyet,h egyértelműen ő érdemelné meg a vébét, én még nem láttam olyat,h egy vébéaspiránst a saját csapattársa úgy veri bucira futamok óta (amikor még egyáltalán nem dőlt el semmi sem) mint őt Barichello. elején megdolgozott az előnyért, utána pedig kellett rengeteg dolog,h maradjon is ilyen szép számú pont belőle, ami egyáltalán nem rajta múlott.

ettől függetlenül nincs bajom vele,de hogy nem egy kész bajnokra emlékeztet az tuti.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.27. 16:30:12

Nem volt rossz futam. Bár megnéztem volna, mi a helyzet hogyha nem hamilton, hanem Vettel indul a pole-ból... Alonso végre dobogón, és a helyszín is fontos volt :wink: Szép volt Fernando! Pozitívum még Glock is, aki szerintem ma nagyon ott volt fejben. Button sajnos előbb végzett, mint Barrichello, remélem az a 15 pont hamar átfordul a brazil javára. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
miihii
KHAL

2009.09.27. 16:25:23

..:Poldi:.. írta:Miért kapta Vettel az áthajtásost?:|
Gyorsabban jött ki a boxból,mint illett volna :wink:
..:Poldi:..
Banner mester

2009.09.27. 16:17:30

Miért kapta Vettel az áthajtásost?:|
Kép
I. Eurobarca Sigverseny győztese..
miihii
KHAL

2009.09.27. 16:11:22

LE-WIS HA-MIL-TON,SÁ-LÁ-LÁ-LÁ-LÁÁÁÁ! :-({|=

Magabiztos,ellentmondást nem tűrő újabb győzelem a világbajnoktól.Naon kijött a lépés,sem technikai sem vezetési hiba nem volt a versenyében.A SC sem tudta megzavarni,fejben erős a srác -a múltkori zakó ellenére is :wink:

Nem vagyok kibékülve ezzel a pályával...
Oké,h madártávlatból szép ez a kivilágított aszfaltcsík.De maga a futam attól lehet eseménydús,h bár előzési nem sok,de hibalehetőség annál több lehet itt.Mármint a technikának.Olyan,mintha folyamatosan rázókövön mennének,szikráznak folyamatosan a pattogó verdák,koptatva,leszakítva a gépek alját.Nagy a fékprobléma lehetősége a zárt,"légmentes" pályán.Szal sztem inkább a pilóták veszélyeztetése ez,mint látványos autóversenyzés.Igaz,ezek miatt izgalmas az utolsó pillanatig ez a nagyon szűk aszfalton való körözgetés...

Na,mindegy a lényeg,h Hami ismét letette a magáét az asztalra.Most sajnálom csak igazán -látva,h immár hosszabb távon is partiképes a Meki- ,h így beragadt a rajtnál a wokingi istálló,lenullázva a vb esélyeket.

Buttonnak meg a két évvel ezelőtti Hamiltoni balszerencse sorozat kellene,h bebukja a végén a VB-t.Megnyerte már,csak még nem szabad kimondani.De megérdemelt lesz az idei szezon alapján.
MR. TROMORT777

2009.09.27. 01:45:34

Na ma a futamon Grosjean falnak megy, és Alo fog nyerni...
Azért most kiderült h Pique jobb mint Grosjean, mert Pique gyakorlás nélkül csinálta, ezzel ellentétben Grosjeant láthattuk is gyakorolni... :lol: :lol: :lol:
Amugy az az egész botrány egy nagy vicc, minden oldalról megy a kamuzás, és lemerem fogadni, h még nincs vége. A büntetés a legnagyobb vicc, a renault csinálta ezt, őket kéne eltíltani mondjuk a pontversenyből, vagy valami. Oké, h Briatore meg a másik külön kap, de akkor a kis hülye Pique miért nem kap büntetést? Ő ment falnak, Ő veszélyeztette mások életét, erre megússza, mert segített feltárni az ügyet. Ennyi erővel ha én bankot rabolok pár társammal, és engem 1 évvel a rablás után kirugnak, mert bénán csinálom, és ezután bosszúból elmondok mindent a rendőrségnek, ártatlan vagyok. Röhejj
Briatore meg nem hinném, h annyiban fogja hagyni a dolgot, régóta Volt(van) ott, és sok mindent tud, és szerintem most azon lesz, h keresztbe tegyen az f1-nek.
Ez a forma-1 elindult már a lejtőn, és ha így halad annyi lesz neki. Ecclestone meg ugy tűnik, mintha leakarná rombolni a forma-1et szép csendben, h nehogy másé legyen, ha már ő nem lesz.
A FIA is össze-vissza csinál mindent, elcseszik a szabályokat, meg minden.
És azzal h elcseszték a 2009-es idény szabályzatát elcsesztek rengeteg mindent. Csak egy pl a sok közül: Diffúzór-ügy, hetekig ment a balhé, h szabályos-e vagy nem.
És amíg vannak ilyen viták, addig nem tudunk elmmeni melette, és símán csak élvezni a versenyeket, de ez van, ezt kell szeretni vagy nem szeretni.

Na és hogy a holnap futamról is mondjak valamit:
Hamilton ezt behúzza :? , hacsak nem hibázik(nem az a fajta, igaz az előző futamon rácáfolt).
Vettelnek elfog füstölni a motorja
Rosberg futamát valahogy elcseszik a box-ba
Webber 2. lesz
Heidfeld lesz a 3.
Barrichello 6.
Button 8.
Raikkonen meg mondjuk 4. lesz :lol: :lol: :lol: :!: (Go Kimi GO) :!:
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.26. 22:29:54

miihii írta:Ebből sem láttam semmit,de naon szurkoltam a távolból :D
Örülök,h Hami megint a pole-ból vághat neki.Más oldalon olvastam rövid összefoglalót,érdekes futam lehet,ha Vettel és Nico olyan gyorsak voltak,ahogy írták...Bár a rajtnál a KERS kilövi Lewist,utána meg remélem egy jó taktikával egy ilyen előzésre nem igen alkalmas pályán behúzza a győzelmet!
GO LEWIS GOOOO! 8)
Mi kell még? :D

Lewis 1. , kész, tökéletes, örülök, minden király !

Holnap már csak be kell hoznia 1.helyen :twisted: :twisted:
gianni
Entrenador del Barça

2009.09.26. 22:28:40

miihii
KHAL

2009.09.26. 18:45:20

Ebből sem láttam semmit,de naon szurkoltam a távolból :D
Örülök,h Hami megint a pole-ból vághat neki.Más oldalon olvastam rövid összefoglalót,érdekes futam lehet,ha Vettel és Nico olyan gyorsak voltak,ahogy írták...Bár a rajtnál a KERS kilövi Lewist,utána meg remélem egy jó taktikával egy ilyen előzésre nem igen alkalmas pályán behúzza a győzelmet!
GO LEWIS GOOOO! 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.26. 17:15:39

mindenesetre ha Vettel átment azon a részen már a gyors körén, akkor teljesen hülyeségnek tartom,h neki is lassítania kellett, ha nem,akkor természetesen így okés.

remélem versenyen Rosberg hozza amit az időmérőn, bár hosszú távon nem tudni mire elég a Williams, ha ott is jó,akkor a győzelemért mehet(ne)

előzni itt nem hiszem,h lehet, főleg nem kersest,úgyh Hamiltonnak így elég nagy sansza van a győzelemre.

Barichello a 10.-ről rajtol, Button 12 (megint kedvezett neki vmi,ezúttal Barichello 5helyes büntetése a váltócsere miatt), ez is érdekes szitu lesz. sokat nem hoz rajta úgy tűnik.
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2009.09.26. 17:08:52

Ez vicc zöld lámpa :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.26. 17:02:07

Vicc, kellenek az ilyen pályák, bár ez legalább szép.

Vettel ha átment azon a részen már,ahol történt a szitu (nemtom), akkor ő miért nem fejezhette be a gyors körét?
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.22. 13:11:22

Hill kiválóan látja a 'pályát'. Hihetetlen ,hogy emberek mit meg nem tehetnek a saját céljaik elérése érdekében. Szinte tönkretenni egy sportágat.... Ez a mai világ. És nem cska a forma 1-ben működik így sajnos. :roll: :x
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.09.22. 12:13:57

Akivel egyetértek:

Damon Hill viszont egyáltalán nem tartja megfelelőnek a Renault-ra kirótt büntetést: "Nem lepődöm meg azon, hogy megkímélték a Renault-t. Ez ugyanakkor óriási szégyen a sportágnak. Ez a határozat is beleillik azon ellentmondásos határozatok sorába, amiket az FIA az elmúlt években hozott. Minden a háttérben húzódó hatalmi harcról szól"- illette éles kritikával a szövetséget az ex-pilóta.

"Egy könyvet tele lehetne írni az ilyen rossz eseményekkel, amik az F1-ben megtörténtek. Ez az egész Bernie (Ecclestone) játéka, amelyben ez a mostani is egy tipikus fejezet volt"- tette hozzá Hill, akinek kemény szavai a The Times hasábjain jelentek meg.

:(
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.09.21. 21:43:10

Jó öreg Flavio, pedig micsoda alakja volt ennek a sorozatnak, mennyi remek pilóta nevelkedett a kezei alatt, és akkor egy ilyen húzással egész karrierjét tönkre tette. De most komolyan, mi a búbánatos értelme volt annak a győzelemnek? Semmi.. Renault meg úgy megúszta, hogy ihaj.. bunda az egész világ már, és a versenyzés sem valódi, hol vannak azok a régi idők már.. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
PCsabi
aka Game90

2009.09.21. 15:35:35

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
El fanático
Entrenador del Barça

2009.09.21. 14:14:59

bowlinggolyo írta:Remélem a hír igaz és nem kacsa: http://www.f1hirek.hu/hir/A_McLarennel_ ... 0909191755
Remélem ez nem hír, csak egyszerű kombinálás a média részéről!
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2009.09.20. 19:29:07

Taibi írta:Újabb bizonyíték a Renault botrányhoz:

Kép

:D
:lol: :lol: :lol:
De még vizsgálják az esetet nem? Mert nem elég egyértelmü ez. :lol:
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2009.09.20. 19:26:26

Újabb bizonyíték a Renault botrányhoz:

Kép

:D
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.09.20. 13:19:24

Remélem a hír igaz és nem kacsa: http://www.f1hirek.hu/hir/A_McLarennel_ ... 0909191755
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
El fanático
Entrenador del Barça

2009.09.18. 16:03:13

Prost nyilatkozata szerint, őt még senki sem kereste meg a Renault-tól.
A csapat különben sem Briatore utódjának megtalálására összpontosít most, hanem a hétfői tárgyalásra...

Alonso amúgy is menne a Renault-tól, lehet még a Ferka szerződését kivárta volna, ha nincs ez az ügy. Különben azt is rebesgetik, hogy sem Button, sem Barichello helye nem biztos jövőre a Brawn-nál, így egy évet ott is lehúzhatna.
Ez után a balhé után biztosna tovább lép valamelyik másik csapathoz.

Az idősebb Piquet meg jól elintézte a fiacskája karrierjét - a büdös életben ne máll már velük szóba egy istálló sem, hacsak a papi nem kreál a gyermekének egy csapatot, hogy versenyeztesse... :roll:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.16. 17:40:36

Valahogy úgy gondolom én is, ahogy Kralo... Csalódottságot nem érzek, szerintem sosem fog kiderülni, hogy Alonso benne volt-e vagy nem, ahogy a McLarennél sem derült ki, hogy a pilóták mennyire voltak részei a sumákságnak... Ettől még nagy pilóta Hamilton és Alonso is, kíváló képességekkel. Schumachernek is voltak fekete foltjai a pályafutásában, de mégis mindenki, én is a 7 VB-címére emlékszem.

Nem tudom mi lesz ebből, de komoly sansz van rá, hogy a Renault, mint olyan befejezi a csapatmunkát az F1-ben. Briatore pont egy olyan tróger, mint a fociban Galliani, Moggi, Moratti és társai... Mégis Ők értik a csapatok működését, a szponzorok nagy része az ilyen tetvek miatt érkezik. Ilyen volt Ron Dennis is. Ebből a szempontból a csapat vezető "agya" nélkül nem tudom hová tenni ezt az egészet, kétoldalú az érme.

A Renault licence-el rendelkezik jövőre is, ráadásul elég valószínű, hogy a jövő évi tervek is megvannak már. Prostot is rebezsgetik... Sok dolog fog eldőni a következő hetekben.

Az tuti, hogy Alonso maradásra is egyre valószínűtlenebb, már csak Briatoréhoz fűződő viszonya miatt is, ráadásul Symonds és Flavio volt számára a garancia arra, hogy első helyen kezelik a csapatnál, beleszólhat a fejlesztésekbe és stb. Nehezen hinném, hogy bárkivel képes lesz újra ilyen viszonyt kialakítani.

Szóval szerintem a Renault marad középcsapatnak csökkentett lóvéval / igazolnak egy nagy párost a csapat élére és talán jövőre Alonsoval meghúzzák újra / eltűnnek és eladják a csapatot.

Briatore azért itt igen komoly tényező volt....

De a vádalkú ténye tisztán látható: a Renault fog kapni egy tekintélyes pénzbüntetést, Symonds mindent bevall és megússza, Flavio pedig megúszva a büntetést visszahúz a ruhaiparba.

A mai konklúzió: a Renault ezzel a húzással a saját kezében tartotta a döntést a jövőjével kapcsolatban, nem pedig a FIA-nak ajánlotta fel azt.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.16. 17:27:56

Fecooo írta:
ozsimiki írta:
jól esik nekik, tegyék :wink: általában ez szokott lenni, ha feljön valami MAI eset, esetleg amiben a saját kedvenc is benne van, muszáj felhozni a régi dolgokat is.
Ozsi, egyik szavadban nyíltan kimondod, h Alonso biztos benne volt a balhéban, viszont a régi esetekre, ahol a te kedvenced is érintett volt, azok meg mind kitalációk? nem gondolod, h ez elfogultságra vall? egyik szavaddal ütöd a másikat...
Fecooo!

Elnézésedet kérem,de most te vagy teljesen félreolvastál valamit, vagy egyszerűen beleláttál olyat,amit szerettél volna ha írok :wink:

majd meséld el,hol írtam,hogy azok kitalációk voltak? annyit írtam,hogy a jelen történéseinél általában vki mindig felhozza a régmúltat (ez SZERINTEM koránt sem egyenlő azzal,h azok nem voltak igazak,de te tudod)

szóval én egyik szavammal sem ütöttem semmit sem, te viszont eléggé félreolvastál valamit.
Kép
Válasz küldése