Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.09.12. 15:21:16

Végre.Diadalmaskodott a tudás. :lol:

Sutil pWz :!: 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.12. 15:15:34

Nem szeretem hamilton,t de már én éreztem magam rosszul, hogy ennyire Sutilnak szurkoltak. Ilyet nem tehet egy kommentátor, mégha olyan meglepő is az eredmény. Pártatlannak kéne maradnia. Ettől függetlenül nagyot ment, Liuzzinak is grat. Régen nem szerettem, de ha így folytatja megváltozik a véleményem róla. Alonso 8. Ez nem rossz. Főleg úgy, ha holnap 1 kiálláson lesz. Majd az autók súlya sok mindent elárul. Sztem Sutil, Liuzzi, Raikkönen és hamilton is könnyű autóval indul holnap.

Tipp holnapra: Barichello.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
miihii
KHAL

2009.09.12. 15:07:05

LE-WIS-HA-MIL-TON,SÁ-LÁ-LÁ-LÁ-LÁÁÁÁÁ!!! 8)
Sutil előlépett a ködből az első sorba :shock: Savi örülhet :P
Ha jól el tud jönni a rajtnál Hami,akkor nagy előny lehet a lerázó hadműveletben a KERS.Kova bepattinthatná a gépet Kimi elé azért :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.12. 14:44:48

ezt is megéltem :lol:

Szegény Fisicho..átül a nagy Ferrariba,álmai kocsijába,és így nem kerül be a 10be,sőőt...a Force Indiák meg 10ben,mindkettő :lol: gyanús,h azzal ott lenne.

elképesztő,a semmiből feljöttek :D

Versenyen meg már most látszik,h brawn-hamilton párharc lesz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2009.09.10. 11:55:08

http://www.f1center.hu/index2.php?m=news&az=637
Ha ez igaz,akkor már az is elég gáz,h egyáltalán szóba került a szándékos balesetokozás. :shock: [-X
És így már bőven érthető,h áll a bál...

Az nso-n is foglakoznak a témával.
http://www.nemzetisport.hu/f1/piquet-a- ... n-1999580/

Eléggé gyanússá teszik magukat ezzel a Renault-sok.Nem egyformát mondanak,de Piquet-ra akarják verni a balhét.
Elgondolkodtató most már tényleg a dolog.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.09.07. 21:37:35

Ez egyben Fisico visszavonulását is jelenti, mivel úgy fest marad majd a Ferrarinál tesztpilótának. Kár pedig mostanában nagy formában van, és el is volt a Force Indiánál. Szereti, ha nincs rajta nyomás. Kíváncsi vagyok mit tud majd álmai autójában.

Liuzzi visszatér. #-o Ő veszi át Fisichella helyét a Force Indiánál.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.03. 21:56:02

Örülök neki, jó lesz az, s nem is értettem Kubicát, egy pár futamra?

Elhozták volna, ahhoz képest drága mulatság (mondjuk a jövőbeli terveikhez képest), miegymás, úgy, hogy az egyértelműen látható, hogy a Ferrari volánja mögé klasszis kell, azt akarnak. Kubica nem rossz, de ettől Montezemolóék ambiciózusabbak.

Vettel érinthetetlen, Kimi zászlója kifelé áll, ő sem nagyon bánja, így Alonso lehet a nagy fogás. Bennem ez csak megerősíti, meg fogják próbálni.

Futballpéldával: a Blaugrana leigazolná a télen Matát, miközben Pep egyértelműen Ribéryt látná, s nyáron elhozható lenne? Mata drága lenne akkor, nem is az igazi, s értelmetlen, ha Pep vágyának nem lenne akadálya pár hónappal később. Tekintsünk el a nyáron történtektől, s a dolgok alakulásától, hátterétől.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.09.03. 21:42:49

Sztem van benne még kráft, és bizonyítási vágy, spa-ban is kinyomta a force india szemét, szép volt. Bár én is Kubica mellett lennék inkább, fiatalabb, és rendkívül tehetséges, kb. úgy szív egy ideje mint Rosberg, remek pilóta egy mindig következő évre tervező csapattal. Fisiconak pedig ez az úgymond utolsó nagy dobása, szimpatikus pilóta volt mindig is, remélem szerez pár szép pillanatot, nekünk, ferrari szurkolóknak és a formula1 közönségének. ;) No meg olasz egy olasz csapatban, tényleg álom lehet neki, bár kinek nem lenne az. :) Bennem igazán csak 1 kérdés merült fel a hír hallatán, ha most felmerült 3 név, elején miért volt csak 2(Badoer, Schumi)... bolond világ.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.03. 17:22:47

miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/st ... ng-1991372

A végeredmény:
Fisico lesz Kimi párja a szezon végéig.
Még pár napja Kubica tűnt a befutónak. :roll:
Fisichella igaz, h tapasztalt és az is mellette szól, h olasz, de az én véleményem az, h ő kevés a Ferrarihoz.
Nincs és nem is volt meg benne soha se az a plusz amivel igazán nagy eredményeket érhetne el.

Most utoljára kapott még egy hatalamas lehetőséget, h bizonyitson.
Kiváncsi leszek, h tud-e majd élni vele. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.03. 16:23:11

miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/st ... ng-1991372

A végeredmény:
Jó döntés! Rutinos, megfontolt, emellett erőszakos. :wink: Hétvégén pedig különösen nagyot ment :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
miihii
KHAL

2009.09.03. 16:19:18

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/st ... ng-1991372

A végeredmény:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.01. 20:23:48

ozsimiki írta:...
Értem.

A "beilleszkedésről" én is azt gondolom, hogy egy-két verseny kellene, a maradékban pedig azért attól összetettebbnek tartom a versenyző dolgát egy-egy istállónál, hogy - bár valóban egy hasonló paraméterekkel bíró vasról van szó - olyan teljesítményt tudjon nyújtani, mint aki év elejétől azt a gépet használja. Persze még így is sarkallhatja Kimit jobb teljesítményre.

A finnél érdekes, hogy amíg volt verseny csapaton belül Massával, addig unottan, gyengén teljesített, majd amikor jön egy abszolút "nem ellenfél", akkor úgy tűnik erőt vesz magán (a Ferrari többi istállóhoz viszonyított teljesítményét nem veszem ide). Ha ezt nézzük, Kiminek csak árthat Kubica. :D

A Ferrarinál így lenne két ember, aki nagyban tesz a világra, s csak csinálja a dolgát. Nem mondom, hogy ez nem jó, de azt hiszem a temperamentumosabb versenyzők mellé egy "nobullshit" versenyző ideális, s fordítva - kvalitásoktól függetlenül.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.01. 20:10:42

torrestoni írta:Mennyire hihető a Kubica-Ferrari ügy? Érdekes lenne, nem olcsó mulatság. Bárki is ül be Badoer helyére, kell egy-két futam mire "használható" lesz. Ebben az idényben nagy versenyre nem tudná szerintem Kimit késztetni.

"Az olasz sajtó szerint a lengyel ugrik be Badoer helyett Monzától."

Az olasz sajtó nemrégiben már Alonsót is beültette a Ferrariba (talán a valenciai futamra várták?).
még semmi sem biztos, csak arról írtunk,h örülnénk neki.

szerintem meg idén tudnák versenyre kényszeríteni,ne feledd,ő(k) már ismerik az idei vasakat, Badoer 1métert se ment idei kocsival ezelőtt+tehetségileg is kevés nagyon. bmwhez képest jobb a Ferrari,így nem hiszem,h egy jobb kocsit,ami hasonlít azért a bmwhez, -mert idei szabályok szerint van ez is készítve-, hogy ne tudná viszonylag hamar (1 max 2 versenyhétvége) megszokni .
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.01. 20:05:35

Mennyire hihető a Kubica-Ferrari ügy? Érdekes lenne, nem olcsó mulatság. Bárki is ül be Badoer helyére, kell egy-két futam mire "használható" lesz. Ebben az idényben nagy versenyre nem tudná szerintem Kimit késztetni.

"Az olasz sajtó szerint a lengyel ugrik be Badoer helyett Monzától."

Az olasz sajtó nemrégiben már Alonsót is beültette a Ferrariba (talán a valenciai futamra várták?).
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.01. 20:00:28

Zlatan Boy írta:
ozsimiki írta:BÁr Kimire egy rossz szavam sincs az elmúlt versenyeken mutatott produkciói miatt, viszont most komolyat kell melóznia,ha jobb akar lenni Kubicánál.

bár kérdés,h mennyi idő kell a Robertnek,h megszokja a gépet,de nem hiszem,h sok.
Most ezt értsük úgy, hogy szerinted Kubica tehetségesebb mint Kimi???Ezt most nem értem Miki????:cry: Most azt mire mondtad,hogy Kiminek sokkat kellene mellóznia??? :shock:
azt írtam,hogy komolyat, oda kell tennie magát amennyire csak tudja,mert Kubica véleményem szerint felveszi vele a versenyt. míg volt Massa ő is simán felvette, elmúlt 1.5évben egyáltalán nem volt jobb nála a finn. Kubica se gyengébb szerintem Massanal. és mivel gondolom,h Kimi nem akar kikapni egy most érkező csapattárstól,ezért folytatnia kell azt amit láthattunk tőle most spaban pl, mert nem tudhatjuk,ha előző futamon nem egy Badoer ül mellette,akkor ő dobogós e Valenciában. kell egy jó csapattárs,hogy lássuk, valóban jobban motiválttá vált Kimi,és ezáltal megközelíti régebbi énjét, vagy sem. Kubica eldöntheti melyik az igazabb.
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.01. 19:57:54

Ha azt az esést ő komponálta meg, én megemelem a kalapom előtte! A legjobb kaszkadőrök sem lettek volna képesek ennyire jól, hitelesen megcsinálni ezt még akkor sem ha egy évig tesztelték volna azt az autót.

Egyébként ott van az, hogy sokkal egyszerűbben, magát kevésbé veszélyeztetve meg lehetett volna oldani. Valamint a rádióbeszélgetések nyilvánosak. Az pedig már túlzás, hogy egyrészt nem vették észre,vagy ezt a futam előtt már megtervezték, s valami kódolt üzenet formájában lebeszélték. Az meg hogy a verseny közben így tudták időzíteni, csak hab lenne a tortán. Ez olyannyira abszurd a versenyen történtek függvényében, hogy kizártnak tartom.

Ha beigazolódik (az rendben, hogy Briatore minden hájjal megkent) egész egyszerűen lehetetlen megbüntetni őket, olyannyira zseniálisan csinálták, a szélhámosság legfelsőbb foka a köbön. Houdini hozzájuk képest egy ártatlan jóllakott óvodás volt akkor, másrészt az F1-et nincs értelme tovább vinni, mert ezzel csak az igazolódna be, hogy szkriptelt az egész.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.09.01. 20:00:31-kor.
Zlatan Boy
Barça B

2009.09.01. 19:53:35

ozsimiki írta:BÁr Kimire egy rossz szavam sincs az elmúlt versenyeken mutatott produkciói miatt, viszont most komolyat kell melóznia,ha jobb akar lenni Kubicánál.

bár kérdés,h mennyi idő kell a Robertnek,h megszokja a gépet,de nem hiszem,h sok.
Most ezt értsük úgy, hogy szerinted Kubica tehetségesebb mint Kimi???Ezt most nem értem Miki????:cry: Most azt mire mondtad,hogy Kiminek sokkat kellene mellóznia??? :shock:
Kép
Ferry Corsten:Fontos, hogy igazán higyj abban, amit csinálsz és ne arra törekedj mindenáron, hogy trendi legyél. A lényeg, hogy próbálj egyedi lenni és figyelj oda arra, hogy ne koppints másokat.
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.01. 19:51:28

Zlatan Boy írta:Én mondjuk Fisichellának is örülnék,de erre sajnos nem nagyon van esély. :(
Fisichella rizikós. Kubica kell a Ferrarihoz. Neki tényleg megvannak a képességei, h eredményeket érjen el.
Nagy lesz rajta a nyomás, de ő ehhez hozzá van szokva, nem lesz gond a beilleszkedésével.
:wink:

Annak nagyon örülök, h Massa jobban van :D Szép lassan el kezdi az edzéséket és reméhetőleg jövőre ismét a száguldó cirkuszban láthatjuk.
:wink:
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.01. 19:47:23

Kralo írta:Őszintén szólva Briatoreból kinézem, hogy megjátszana ilyet. Sőt meg is fordult ez az elmélet a gondolataimban akkoriban. Ám a kivitelezést Piquetből nem néztem ki. Szerintem túl béna egy ilyen profi szándékos falazáshoz a legjobb időpillanatban. Fél autót lezúzta emlékeim szerint, azért ez nem kis játék. Kíváncsi vagyok mi lesz az állítólagos bizonyítékban.

Az is benne van, hogy Piquet fújtat csupán, amiért kidobták. Például twitteren gratulált Gorsjean kieséséhez. :roll:
Kralo :!:

Azonos vizeken evezve, Fernando szurkereként nyilván nehezen tudok objektívet mondani, de abba gondoljunk már bele, hogy mi esélyed van arra egy ilyen balesetnél, hogy nem esel 1 centivel arrébb és töröd magad rommá? Nincs még egy olyan barom csapat aki kitalál egy ilyet és nincs még egy akkora barom aki ezt el is vállalja. Piqué most csak keveri a kártyáit, hogy visszavegyék, minden mocskos balhé amivel a Renault-ot tudja égetni, a gyenge posvány teljesítményéről tereli el a figyelmet.

Fizikai képtelenség ez az egész. Nem lehet ennyire kiszámítani egy ilyet, ráadásul nincs egy olyan csapatvezető, aki a saját kocsiját és a pilótáját akarja rommá töretni. Legyen akár Briattore, akár Ron Dennis, akár bárki.

Borzasztó gyenge az egész :roll:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Zlatan Boy
Barça B

2009.09.01. 19:46:34

Én mondjuk Fisichellának is örülnék,de erre sajnos nem nagyon van esély. :(
Kép
Ferry Corsten:Fontos, hogy igazán higyj abban, amit csinálsz és ne arra törekedj mindenáron, hogy trendi legyél. A lényeg, hogy próbálj egyedi lenni és figyelj oda arra, hogy ne koppints másokat.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.01. 19:42:28

Kubicának nagyon örülnék, egy gyér BMW után,olyan motivációval fogja vezetni a Ferrarit,h öröm lesz nézni. BÁr Kimire egy rossz szavam sincs az elmúlt versenyeken mutatott produkciói miatt, viszont most komolyat kell melóznia,ha jobb akar lenni Kubicánál.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2009.09.01. 19:48:39-kor.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.01. 19:25:44

http://sportgeza.hu/forma1/2009/09/01/m ... et_kubica/

Kiváncsi leszek, h Kubica mire lesz képes a Ferrarival :wink: A futamgyőzelem meglehet a lengyelnek.
Nem nagy kockázat kijelenteni, h Badoernél jobb lesz 8) :roll:
MR. TROMORT777

2009.08.31. 21:26:00

Hogy miért? A válasz egyszerü: egy győzelem sokat ér minden szempontból, mégha nem is szól bele a vb-be.
De ha lenne benne valami, akkor szerintem Pique már elmondta volna...
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.31. 15:20:57

Ez egy felfújt hülyeség. Alonso tavaly beleszólni se tudott a VB címért folyó harcba. Minek csinálnának ilyet?
Kralo
Entrenador del Barça

2009.08.31. 15:16:28

Őszintén szólva Briatoreból kinézem, hogy megjátszana ilyet. Sőt meg is fordult ez az elmélet a gondolataimban akkoriban. Ám a kivitelezést Piquetből nem néztem ki. Szerintem túl béna egy ilyen profi szándékos falazáshoz a legjobb időpillanatban. Fél autót lezúzta emlékeim szerint, azért ez nem kis játék. Kíváncsi vagyok mi lesz az állítólagos bizonyítékban.

Az is benne van, hogy Piquet fújtat csupán, amiért kidobták. Például twitteren gratulált Gorsjean kieséséhez. :roll:
Válasz küldése