Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még pár napja Kubica tűnt a befutónak.miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/st ... ng-1991372
A végeredmény:
Fisico lesz Kimi párja a szezon végéig.
Jó döntés! Rutinos, megfontolt, emellett erőszakos.miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/st ... ng-1991372
A végeredmény:
Fisico lesz Kimi párja a szezon végéig.
Értem.ozsimiki írta:...
még semmi sem biztos, csak arról írtunk,h örülnénk neki.torrestoni írta:Mennyire hihető a Kubica-Ferrari ügy? Érdekes lenne, nem olcsó mulatság. Bárki is ül be Badoer helyére, kell egy-két futam mire "használható" lesz. Ebben az idényben nagy versenyre nem tudná szerintem Kimit késztetni.
"Az olasz sajtó szerint a lengyel ugrik be Badoer helyett Monzától."
Az olasz sajtó nemrégiben már Alonsót is beültette a Ferrariba (talán a valenciai futamra várták?).
azt írtam,hogy komolyat, oda kell tennie magát amennyire csak tudja,mert Kubica véleményem szerint felveszi vele a versenyt. míg volt Massa ő is simán felvette, elmúlt 1.5évben egyáltalán nem volt jobb nála a finn. Kubica se gyengébb szerintem Massanal. és mivel gondolom,h Kimi nem akar kikapni egy most érkező csapattárstól,ezért folytatnia kell azt amit láthattunk tőle most spaban pl, mert nem tudhatjuk,ha előző futamon nem egy Badoer ül mellette,akkor ő dobogós e Valenciában. kell egy jó csapattárs,hogy lássuk, valóban jobban motiválttá vált Kimi,és ezáltal megközelíti régebbi énjét, vagy sem. Kubica eldöntheti melyik az igazabb.Zlatan Boy írta:Most ezt értsük úgy, hogy szerinted Kubica tehetségesebb mint Kimi???Ezt most nem értem Miki????ozsimiki írta:BÁr Kimire egy rossz szavam sincs az elmúlt versenyeken mutatott produkciói miatt, viszont most komolyat kell melóznia,ha jobb akar lenni Kubicánál.
bár kérdés,h mennyi idő kell a Robertnek,h megszokja a gépet,de nem hiszem,h sok.Most azt mire mondtad,hogy Kiminek sokkat kellene mellóznia???
Most ezt értsük úgy, hogy szerinted Kubica tehetségesebb mint Kimi???Ezt most nem értem Miki????ozsimiki írta:BÁr Kimire egy rossz szavam sincs az elmúlt versenyeken mutatott produkciói miatt, viszont most komolyat kell melóznia,ha jobb akar lenni Kubicánál.
bár kérdés,h mennyi idő kell a Robertnek,h megszokja a gépet,de nem hiszem,h sok.
Fisichella rizikós. Kubica kell a Ferrarihoz. Neki tényleg megvannak a képességei, h eredményeket érjen el.Zlatan Boy írta:Én mondjuk Fisichellának is örülnék,de erre sajnos nem nagyon van esély.
KraloKralo írta:Őszintén szólva Briatoreból kinézem, hogy megjátszana ilyet. Sőt meg is fordult ez az elmélet a gondolataimban akkoriban. Ám a kivitelezést Piquetből nem néztem ki. Szerintem túl béna egy ilyen profi szándékos falazáshoz a legjobb időpillanatban. Fél autót lezúzta emlékeim szerint, azért ez nem kis játék. Kíváncsi vagyok mi lesz az állítólagos bizonyítékban.
Az is benne van, hogy Piquet fújtat csupán, amiért kidobták. Például twitteren gratulált Gorsjean kieséséhez.