ozsimiki írta:Nembaj, legalább nem lesz "vita",ha nem érted.
én leírtam, páran azért szerintem értették miért, legalább nem folytatjuk

A célzást értem, az alapját nem...
A témához még megjegyezném, hogy a Ferrari továbbra is kereste a lehetőséget és Badoer egy reklámfilmforgatáson meg is járhatott 200kmet az F60assal, igaz csak 100 km/h végsebességgel.
Aztán most itt van az újabb újonc Grosjean, érdekes, hogy nála ilyen hírek nem harapódznak el, mint ahogy Alguersuarinál sem volt, és már rég nem lihegnék ezen az ügyön, ha nem hoztad volna fel újra.
A Renault fellebbezését 4 csapat támogatta, és SENKI nem ellenezte. A szabályban erre az esetre szerintem nincs előírva ilyen mértékű büntetés. Egyáltalán Alonso mit vétett a szabály ellen? Ha valami gond van a gumival, akkor ő megpróbál begurulni a boxba. Hány de hány ilyet láttunk? Fogalma nem volt arról, hogy a kerékanya hiányozna.
A tesztre viszont előírás van idén... ami szerintem sem megfelelő, de amit az egyiknek nem lehet, azt a másiknak se lehessen, és erről volt szó az egész tesztvitánkban.
Én így értem, így látom, nem szeretnék ezen már vitázni. Nincs alapja az összehasonlításnak.
Érdekes lesz jövőre tankolás nélkül egy egész verseny... vajon több, vagy kevesebb előzés lesz? Szerintetek?