Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.23. 15:07:14

NEEEEE!!!!
Mercinél is befigyelt a baki. :evil: :evil: :evil:
Hamitől elvették az 1.helyet :?
miihii
KHAL

2009.08.23. 15:07:05

Legalább a vége érdekes lehet ennek a futamnak,v inkább izgalmas.Utsó kiállások (AMIT EL IS KÚRTAK HAMINAK :evil: ),ellentétes gumik,nem sok különbség.
HAMI vs Bari 8)

GO LEWISS!!!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.23. 15:04:18

Tényleg egy vicc Button, 2 megnyert futam után ő kijelentette, hogy ő a vala élt legjobb F1-es pilóta :lol: :lol: :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.23. 15:02:31

ozsimiki írta:Ez a Button vicc... futamok óta sansza nincs,és így se közelítik meg, most Vettel megint nem lesz semmi se, Webber kész csőd, na ennyit erről.

Vettel minden csak nem szerencsés, idén nem lesz vébé, remélem elkiabáltam.

fene se érti, közben meg Barichello nem rossz, szóval a kocsija sem.

ehhez képest Button...a Red Bullok meg visszaestek, Mekik stabilak,és gyorsak is. érdekes év.
Ferrari meg konstans pontszerző, és dobogó közeli, ennyi, nem is lesz sokkal több már idén.
Pont ma mondták Palikék,ugye hogy ez volt várható.
A kis csapatok az első 8versenyen agyba-főbe verték a nagyokat.De Ferrari,Mclaren van pénz, és addig csinálták amég nem lett egy nagyábból jó kocsi.Ez pedig most már megvan.
A Redbull visszaesett, a Brawn még most sem rossz, lásd Rubens.

Hami meg él a lehetőséggel és nyomja a pedált!
Még a végén se Button se Vettel nem lesznek VB közelében :shock: :?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.08.23. 14:58:47

Ecsém.. ez az ember tud valamit.. ](*,) ](*,) ](*,) Elképesztő komolyan..

Legjobb lenne büntetés közben behajtana a garázsba.. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.23. 14:35:51

Ez a Button vicc... futamok óta sansza nincs,és így se közelítik meg, most Vettel megint nem lesz semmi se, Webber kész csőd, na ennyit erről.

Vettel minden csak nem szerencsés, idén nem lesz vébé, remélem elkiabáltam.

fene se érti, közben meg Barichello nem rossz, szóval a kocsija sem.

ehhez képest Button...a Red Bullok meg visszaestek, Mekik stabilak,és gyorsak is. érdekes év.
Ferrari meg konstans pontszerző, és dobogó közeli, ennyi, nem is lesz sokkal több már idén.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.08.23. 09:29:46

Mint ferrari szurkolónak rém unalmas volt ez az edzés. Luca kiesett az első etapban, rém sokat bent hagyott a kanyarokban, későn gyorsított ki, 3 edzés után nem kéne azért még idegeskedni, hogy formula1-es autót vezet versenyen 10 év után, mondjuk 10 év az nagyon hosszú idő. A határtalan motivációjú Kimit meg még rosszabb volt nézni. Elképesztő ilyen szinten, ilyeneket meg lehet tenni... hihetetlen számomra, lehet én élek álomvilágban csak.. :?
Ozsi, teljesen egyetértek veled, Bourdais simán jöhetett volna, legalább megtudtuk volna, tényleg nem fekszik neki az f1, vagy tudott volna valamit alkotni még, és esetleg más csapatnál szerződést kapni. Így belegondolva elég sok pilóta veszett el a süllyesztőben.. Klien, Liuzzi, Karthikeyan(padlógáz spa-ban, felejthetetlen élmény =D>) , és még sorolhatnám, mert annó nem tudtak alkotni egy olyan autóval, amivel alig lehetett körbe menni, ilyenkor simán adnék nekik egy esélyt, persze ők se vezettek pár éve, de még fiatalok úgy ahogy.. No mind1, vezetőség jobban tudja, de azért ez elég komoly így. Persze nekünk már lefutott ez az év, na de mégis, a név kötelez(ne).. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
MR. TROMORT777

2009.08.23. 01:23:28

Hát ez a Badoer :lol:
Igaza lett Laudának, ennyi erővel ő is vezethetné azt a Ferrarit, ő is ugyanugy utcsó lenne...
Nem értem miért nem Gené-re esett a választás, ő se olyan nagy szám, de Badoernél biztos jobb. Ok, hogy sok minden szól Badoer ellen,(pl: rég versenyzett, nem ismeri az autót, nem ismeri a pályát) de ő amúgy is szimplán lassu, és ennyi. Gené szvsz jobb, ő más kategóriákba is eredményesebb volt mint Badoer.
Érthettlen ez a választás, igaza van Ozsimikinek Bourdais is jobb volna mint Badoer, de mind1 egy újabb rossz döntés, ebben a szezonban nem az első...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.22. 16:48:45

Ferrari már megint mit húzott? ezt a níííímand Badoert :?: :evil: MEGÉRTE beültetni, bravo! Uram Atyám, ekkora szégyent, nem vezette még az idei kocsit egyáltalán, elképesztő...utolsó hely 1másodperccel elmaradva. ennek mi a fene értelme volt? ha az égés,akkor grt.

ennél Gene is többet tudna, bár inkább már beültetnék egy kirúgott Piquet-et, vagy Bourdais-t akik bénák voltak ugyan, de legalább vezettek idei vasakat, és talán egy Ferrarival 10ben lennének, de ez a megoldás? SZÖRNYŰ, 20. hely...hát nem térek magamhoz,mégha érthető is badoer gyengélkedése,de ez hol éri meg a Ferrarinak, ehhez a nevüket adni, borzalom,h időnként milyen döntéseket hoznak. bízok a szebb jövőben,és vezetésben.

Hamiltonnak grt, am rémunalmas edzés volt.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2009.08.22. 15:42:30

Sanama írta: Viszont szerintem Hami és Kova a legkönnyebbek. Kova 88ezreddel maradt le, úgy,hogy nagyon nagyot hibázott az utolsó kanyar előtt.Utána meg Hami is elvette,szóval szerintem a Mclaren könnyebb lessz a többiekhez képest :(

De lényeg,hogy 1.sorban ott vannak KERS-el.
GOGO LEWIS 8)
Hát nem hiszem hogy olyan nagy különbség lenne a többiekhez képest már csak a Q2-ből kiindulva sem meg szvsz a Mclarennek belefér egy 3-4 startpozició is a KERS miatt onnan is simán az élre tudnak ugrani ugyhogy ez sztem erőből volt.
Remélem Hami behúzza.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.08.22. 15:41:14

Grosjean, micsoda kezdés. :shock:
3 tizedre Alonsotól? Alguersuari 1 secre van Buemitől, pedig már második futama, mondjuk azért van némi múltbéli különbség a két újonc között. De Piquethez viszonyítva is igen jó, ő első versenyén másfél secre volt a spanyoltól. Kíváncsi vagyok mit hoz Grosjean a versenyen.

Mekik elég jók, túl jók. :P :)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.22. 15:12:08

miihii írta:JIPPPPYYYY!!!
HAMI pole position és Meki első sor 8)
Ezt el sem merem hinni. :shock: Különböző autókkal is oda tudtak érni a fiúk.
Úgy néz ki,h megmarad ez a McLAren feltámadás,és ennek borzasztóan tudok örülni :P Bízom benne,h a futamon is kijön a lépés és meglesz a rajt-cél 1-2 a csapatnak 8)
Kíváncsi leszek azért a súlyadatokra.
Jaja :twisted:

Viszont szerintem Hami és Kova a legkönnyebbek. Kova 88ezreddel maradt le, úgy,hogy nagyon nagyot hibázott az utolsó kanyar előtt.Utána meg Hami is elvette,szóval szerintem a Mclaren könnyebb lessz a többiekhez képest :(

De lényeg,hogy 1.sorban ott vannak KERS-el.
GOGO LEWIS 8)
miihii
KHAL

2009.08.22. 15:09:11

JIPPPPYYYY!!!
HAMI pole position és Meki első sor 8)
Ezt el sem merem hinni. :shock: Különböző autókkal is oda tudtak érni a fiúk.
Úgy néz ki,h megmarad ez a McLAren feltámadás,és ennek borzasztóan tudok örülni :P Bízom benne,h a futamon is kijön a lépés és meglesz a rajt-cél 1-2 a csapatnak 8)
Kíváncsi leszek azért a súlyadatokra.

Meg azért picit aggaszt ez a sok hiba a srácoktól. :? Kovi a célegyenes ráfordítót rendre elrontotta,de Lewis is sokszor elhagyta a pályát,megpörgött,stb...
A futamon ezek nem biztos,h beleférnek majd.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.08.22. 12:33:56

Izgalmas időmérő lesz. Volt egy-két kicsúszás, incidens és probléma.
Grosjean hamar felvette a ritmust. Ma már Alonso előtt volt, mondjuk az időket elnézve, és a 25 perces kényszerszünetet, sok minden nem vonható le belőle, de Badoerhez képest topon van a srác. Remélem Vettel gépe rendben lesz, nem mondhatja magát szerencsésnek.

Egy videó tegnapról:
http://www.youtube.com/watch?v=eBkMcq02tdI

:)
miihii
KHAL

2009.08.22. 11:02:53

http://www.nemzetisport.hu/f1/badoer-vi ... te-272680/

Luca erősen kezdett :P
3 gyorshajtás fél órán belül a boxban? :shock: Az ő ferkájában nincs benne az a bizonyos gomb,amit erre az estre terveztek a kocsiba?! :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.20. 13:37:05

a kezdődik szövegednek se volt semmi alapja, történt egy kérés, amit végül két istálló is elutasított, na bumm, ennek megfelelően nem is kaptak rá engedélyt. ez tényleg olyan horderejű volt, ami kivételezést sejtetett.

ha ezek után megkapták volna,akkor lett volna alapja egyáltalán annak az egésznek,amire utalni véltél az elejétől.

nekem nincs bajom azzal,h végül indulhatnak és én IS csak azért jegyeztem meg amiért. (amit nem értesz elvileg :lol: )

Alonsoról egy szót se írtam, ELVILEG maga a CSAPAT volt a hibás,és mivel ő annak a csapatnak az autóját vezeti, ha a csapatot éri büntetés, nem igen tud alóla kibújni. de nem is kell,mivel megoldották a pénzbüntetéssel, nekem ezzel nincs is gondom, kár,h neked,meg még pár antidrukkernek egy kérés ekkora gondot okozott.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.08.20. 13:27:39

ozsimiki írta:Nembaj, legalább nem lesz "vita",ha nem érted.

én leírtam, páran azért szerintem értették miért, legalább nem folytatjuk :D
A célzást értem, az alapját nem... :roll:
A témához még megjegyezném, hogy a Ferrari továbbra is kereste a lehetőséget és Badoer egy reklámfilmforgatáson meg is járhatott 200kmet az F60assal, igaz csak 100 km/h végsebességgel.
Aztán most itt van az újabb újonc Grosjean, érdekes, hogy nála ilyen hírek nem harapódznak el, mint ahogy Alguersuarinál sem volt, és már rég nem lihegnék ezen az ügyön, ha nem hoztad volna fel újra.

A Renault fellebbezését 4 csapat támogatta, és SENKI nem ellenezte. A szabályban erre az esetre szerintem nincs előírva ilyen mértékű büntetés. Egyáltalán Alonso mit vétett a szabály ellen? Ha valami gond van a gumival, akkor ő megpróbál begurulni a boxba. Hány de hány ilyet láttunk? Fogalma nem volt arról, hogy a kerékanya hiányozna.
A tesztre viszont előírás van idén... ami szerintem sem megfelelő, de amit az egyiknek nem lehet, azt a másiknak se lehessen, és erről volt szó az egész tesztvitánkban.

Én így értem, így látom, nem szeretnék ezen már vitázni. Nincs alapja az összehasonlításnak.

Érdekes lesz jövőre tankolás nélkül egy egész verseny... vajon több, vagy kevesebb előzés lesz? Szerintetek?
miihii
KHAL

2009.08.20. 11:37:20

Fecooo írta:sztem ez nagyszerű hír, a szenilis vén ..rom végre vesztett!

http://www.nemzetisport.hu/f1/eccleston ... er-272513/
Bizony,ez naon jó hír,ill hírek.Sem éremosztás,sem fizetési sapka nem lesz jövőre sem 8)
Talán Börni a fejéhez kap lassan,h ami nem megy,azt nem erőlteti tovább :D
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.20. 11:33:24

sztem ez nagyszerű hír, a szenilis vén ..rom végre vesztett!

http://www.nemzetisport.hu/f1/eccleston ... er-272513/
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.18. 17:42:17

Nembaj, legalább nem lesz "vita",ha nem érted.

én leírtam, páran azért szerintem értették miért, legalább nem folytatjuk :D
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.08.18. 15:27:03

Miki, ezzel nem igazán győztél meg. :)

Nem is értem a két eset összehasonlítását.
Ne húzd elő belőlem a vörösre érzékeny kisördögöt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.18. 00:52:19

miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... jon-272157

Nah,végül mégis győzött a józan ész.
Mehet a Rönó a kövi futamra :wink: Kiváltották egy 50 ezres büntivel :roll:
Kralo...kezdődik :wink: :D nem hagyhattam ki.

ez esetben józan ész, ha vörös géppel történne, akkor pedig kezdődik,ÚrIsten,kivételezés,csalás, húha :D

leszögezem: az égvilágon semmi bajom a döntéssel, tényleg jogos,és ésszerű, csak azért jegyeztem meg,mert az a bizonyos kérés is teljesen az volt. és csak egy KÉRÉS volt, mégis hú de fel lett fújva...rem továbbiakban nem lesz sok precedens rá. ez egy elég jó példa.
Kép
miihii
KHAL

2009.08.17. 22:27:01

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... jon-272157

Nah,végül mégis győzött a józan ész.
Mehet a Rönó a kövi futamra :wink: Kiváltották egy 50 ezres büntivel :roll:
MR. TROMORT777

2009.08.14. 21:58:38

http://www.f1hirek.hu/hir/Bourdais-t_sm ... 0908141055

tény h nem alkotott sokat az F1-ben, de azért ez mekkora **** már
ez olyan mint a real-os eset....
Na és Todt-hoz mit szólnátok FIA elnökként???
Kralo
Entrenador del Barça

2009.08.11. 20:43:21

gergo9 írta: A vissza nem térését pedig a menedzsere mondta nem maga Schumacher, utána hívta fel a boss és közösen döntöttek így, a Wili koma pedig nyilatkozott is utána hogy rendesen meglepődött rajta. De tökmind1 már.
Ezt gondolom a hozzászólásomra írtad.

Cáfolnám, nyilatkozatok Schumitól:

2009. július 28.:
"Nincs értelme, hogy most erről beszéljek. Nincs alapjuk ezeknek a híreknek, mivel a döntésem végleges"
"Ha elvállalnám a beugró szerepét, akkor utána minden időmet erre kellene áldoznom, ez viszont szóba sem jöhet, mivel nagyon élvezem a szabadidőt. Ezt azonban én már a kezdetekkor egyértelművé tettem"- erősített rá a 40 éves hétszeres világbajnok.

2009. jólius 29.:
"Délután találkoztam Stefano Domenicalival és Luca di Montezemolóval, együtt döntöttük el, hogy megkezdem a felkészülést arra, hogy átvegyem Felipe helyét"- idézte Schumachert az autosport.com.
"Habár igaz, hogy számomra a Forma-1-es fejezet már egy jó ideje teljes mértékben lezárult, az is igaz, hogy a csapathoz fűződő lojalitásomat nem tudom kizárni ebben a szerencsétlen helyzetben. Versenyzői énem pedig már nagyon várja ezt a kihívást."
Válasz küldése