Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ma mondták Palikék,ugye hogy ez volt várható.ozsimiki írta:Ez a Button vicc... futamok óta sansza nincs,és így se közelítik meg, most Vettel megint nem lesz semmi se, Webber kész csőd, na ennyit erről.
Vettel minden csak nem szerencsés, idén nem lesz vébé, remélem elkiabáltam.
fene se érti, közben meg Barichello nem rossz, szóval a kocsija sem.
ehhez képest Button...a Red Bullok meg visszaestek, Mekik stabilak,és gyorsak is. érdekes év.
Ferrari meg konstans pontszerző, és dobogó közeli, ennyi, nem is lesz sokkal több már idén.
Hát nem hiszem hogy olyan nagy különbség lenne a többiekhez képest már csak a Q2-ből kiindulva sem meg szvsz a Mclarennek belefér egy 3-4 startpozició is a KERS miatt onnan is simán az élre tudnak ugrani ugyhogy ez sztem erőből volt.Sanama írta: Viszont szerintem Hami és Kova a legkönnyebbek. Kova 88ezreddel maradt le, úgy,hogy nagyon nagyot hibázott az utolsó kanyar előtt.Utána meg Hami is elvette,szóval szerintem a Mclaren könnyebb lessz a többiekhez képest![]()
De lényeg,hogy 1.sorban ott vannak KERS-el.
GOGO LEWIS
Jajamiihii írta:JIPPPPYYYY!!!
HAMI pole position és Meki első sor![]()
Ezt el sem merem hinni.Különböző autókkal is oda tudtak érni a fiúk.
Úgy néz ki,h megmarad ez a McLAren feltámadás,és ennek borzasztóan tudok örülniBízom benne,h a futamon is kijön a lépés és meglesz a rajt-cél 1-2 a csapatnak
![]()
Kíváncsi leszek azért a súlyadatokra.
A célzást értem, az alapját nem...ozsimiki írta:Nembaj, legalább nem lesz "vita",ha nem érted.
én leírtam, páran azért szerintem értették miért, legalább nem folytatjuk
Bizony,ez naon jó hír,ill hírek.Sem éremosztás,sem fizetési sapka nem lesz jövőre semFecooo írta:sztem ez nagyszerű hír, a szenilis vén ..rom végre vesztett!
http://www.nemzetisport.hu/f1/eccleston ... er-272513/
Kralo...kezdődikmiihii írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... jon-272157
Nah,végül mégis győzött a józan ész.
Mehet a Rönó a kövi futamraKiváltották egy 50 ezres büntivel
Ezt gondolom a hozzászólásomra írtad.gergo9 írta: A vissza nem térését pedig a menedzsere mondta nem maga Schumacher, utána hívta fel a boss és közösen döntöttek így, a Wili koma pedig nyilatkozott is utána hogy rendesen meglepődött rajta. De tökmind1 már.