Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.31. 22:01:07

Kralo írta: Kivételezés.
az akkor van ha ő is ilyen kérelemmel állt volna elő,de nem.

ha egy csapat kéri,és megkapja,az még nem kivételezés. sebaj jó mókát, hanyagolom az ilyen elméleteidet a jövőben,max msnen, ott is hangulatfelkeltés céljából:D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.31. 21:27:16

ozsimiki írta:Tökösség :lol:

ember,ez egy elég veszélyes sport, mi ebben a nem érthető? vmennyire éreznie kell a kocsit,vagy teljesen 0kméterrel üljön bele pénteken,aztán ha véletlenül beleáll a gumifalba,akkor elintéznétek páran annyival,h hát ez benne van. nem azért kérik a tesztlehetőséget,h lealázzanak mindenkit, HANEM,H BIZTONSÁGOSAN tudjon visszatérni. de láss bele mást, tényleg nem is értem erre miért reagáltam, teljesen abszurd amiket írsz.

07es kocsit teszteli, ami szabályváltoztatások miatt tökmás mint az idei, de ha elfogadják a kérelmet,akkor nem csak a fia fogadja el,hanem a csapatok is,majd meglátjuk.
Suari 19 évesen 0 kmrel állt neki a versenyeknek.
Schumacher már a hétvégén orrbaszájba nyomhatja a 07es gépet. Ellenben Suarival aki egy sokkal gyengébb kategóriából mászott fel az F1be.
Sem fizikális felkészülés miatt nincs oka ilyen kérésre, sem autó megszokás céljából.
Az újonc gyereknél a reakció szintén ez lett volna: hát igen benne van. Vagy észre se vettük volna, ha kiesik. Schuminál miért kell másképp legyen?
Biztonság szempontjából akkor Suari versenyhez sem állhatott volna.

Tehát mi lesz, ha bekövetkezik? Kivételezés.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.31. 21:13:24

Tökösség :lol:

ember,ez egy elég veszélyes sport, mi ebben a nem érthető? vmennyire éreznie kell a kocsit,vagy teljesen 0kméterrel üljön bele pénteken,aztán ha véletlenül beleáll a gumifalba,akkor elintéznétek páran annyival,h hát ez benne van. nem azért kérik a tesztlehetőséget,h lealázzanak mindenkit, HANEM,H BIZTONSÁGOSAN tudjon visszatérni. de láss bele mást, tényleg nem is értem erre miért reagáltam, teljesen abszurd amiket írsz.

07es kocsit teszteli, ami szabályváltoztatások miatt tökmás mint az idei, de ha elfogadják a kérelmet,akkor nem csak a fia fogadja el,hanem a csapatok is,majd meglátjuk.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.31. 21:05:55

ozsimiki írta: kralo neked meg felesleges volt leírnod,h még örülsz is,h Schumit láthatod, azóta is lecsapsz a legapróbb morzsára, most meg már gyalázatnak nevezed,és pénzcsinálásnak, azért mert megengednek egy 3éve nem versenyző embernek egy tesztlehetőséget, rémes mekkora gyalázatosság, e mellett eltörpül minden más csapat stiklije bármely évből, hogy képzelik???:( jó fejtegetést, én meghagyom továbbiakra ezt a nevetséges témát az irigyeinek (akinek nem inge) vagy csak simán ellendrukkereknek akik most ilyen semmiségeken kiélhetik magukat.
Ha Hakkinen, vagy Villeneuve visszatérne te nem örülnél, vagy nem várnád kíváncsian? (Villeneuveben még ráció is van, hogy visszanéz)

Ettől függetlenül nem fogok örömtáncot járni az ilyen híreknél, ha náluk lenne, ugyanúgy leírnám ezt. Tartom véleményem, ez kivételezés lenne! Ha tartja magát olyan tökös gyereknek, hogy visszajön, akkor legyen már olyan tökös is, hogy ilyen szociális segélyektől elhatárolódjon.
Remélem legalább Briatorenak lesz esze, és beint.
ultrasur
Madridista

2009.07.31. 20:58:12

Nagyon örülök suminak miatta keztem el nézni az F1et és amióta visszavonult nem nagyon néztem.
Ez kb olyan mint ha Zizou visszatérne talán ha Kakát fejbe rúgják...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.31. 20:24:37

miihii írta:
ozsimiki írta: Massát kell helyetesíteni-> igen.
Tesztpilóta?Aki elvileg a 3. számú versenyző is egyben? :wink:
És akkor nem kellene megint belenyúlni,módosítani a szabályokat a vörösök kedvéért.
Tudom,h messze nem lenne akkora durranás,ha Gené nyomná a gázt,de talán ez vele szemben igen unkorrekt.
Nah,igen.Ha már nem ők az esélyesek,akkor is róluk kell,h szóljon a F1 :roll:

Látod,Barátom,ez talán az egy olyan dolog,amiben nem igazán értünk egyet.De ebben nagyon nem :D
Sebaj,veszekedni akkor sem akarok Veled (sem),de gondoltam ezt azért megjegyzem. :P
Egyszersmind megszegve a korábbi mondatom,miszerint nem nézek be ide egy ideig :oops: :wink:
aha, nem véletlenül több évet tesztpilótáskodik Gene mint vezet,kb mint Wurz, szagtalan,színtelen szürke másodhegedűsök, elnézést akiket ezzel megbántok,de tesztelésre megfelelőek másra nem igen. ha Ferrarival kapcsolatos ügyek vannak, jó páratok, nem Rád értem, képes felnagyítani sokszorosára, már megszoktam. de én most nem fogok jönni más csapatok dolgaival, mert soha se lenne vége ennek a vitának, sőt remélem még lovagolhatnak egyesek az ilyen hú de nagy horderejű dolgokon hetekig. egészségükre :lol:

kralo neked meg felesleges volt leírnod,h még örülsz is,h Schumit láthatod, azóta is lecsapsz a legapróbb morzsára, most meg már gyalázatnak nevezed,és pénzcsinálásnak, azért mert megengednek egy 3éve nem versenyző embernek egy tesztlehetőséget, rémes mekkora gyalázatosság, e mellett eltörpül minden más csapat stiklije bármely évből, hogy képzelik???:( jó fejtegetést, én meghagyom továbbiakra ezt a nevetséges témát az irigyeinek (akinek nem inge) vagy csak simán ellendrukkereknek akik most ilyen semmiségeken kiélhetik magukat.
Kép
miihii
KHAL

2009.07.31. 18:20:30

ozsimiki írta: Massát kell helyetesíteni-> igen.
Tesztpilóta?Aki elvileg a 3. számú versenyző is egyben? :wink:
És akkor nem kellene megint belenyúlni,módosítani a szabályokat a vörösök kedvéért.
Tudom,h messze nem lenne akkora durranás,ha Gené nyomná a gázt,de talán ez vele szemben igen unkorrekt.
Nah,igen.Ha már nem ők az esélyesek,akkor is róluk kell,h szóljon a F1 :roll:

Látod,Barátom,ez talán az egy olyan dolog,amiben nem igazán értünk egyet.De ebben nagyon nem :D
Sebaj,veszekedni akkor sem akarok Veled (sem),de gondoltam ezt azért megjegyzem. :P
Egyszersmind megszegve a korábbi mondatom,miszerint nem nézek be ide egy ideig :oops: :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.31. 18:07:27

ozsimiki írta:
Kralo írta:"Annak érdekében, hogy megfelelően kiértékelhessük (Schumacher) visszatérésének esélyeit, ezen levélben kérjük a 2009-es bajnokság összes résztvevőjét és az FIA-t, hogy megadják nekünk a lehetőséget egy egynapos hivatalos tesztelésre az Európa Nagydíj előtt, és így a 2009-es Sportszabályzat 22.1 c) paragrafusát és a tesztelési egyezmény tartalmát ránk vonatkozóan ideiglenesen hatálytalanítsa. Hálásak lennénk, ha beleegyeznének a fent leírtakba"- szól Rivola levelének fő része, melyet a Speed TV mutatott be először.

Kezdődik megint. :( Alguersuarinak ilyen kérvénye miért nem volt?
jaj, előjött a lázálmod :D toro rossonak kötelező volt kirúgnia a franciát?-> nem

Massát kell helyetesíteni-> igen.

alguersuari tényleg ugyanolyan,mint ha 2.5 év kihagyás után 40évesen visszatérne a világ egyik legmegterhelőbb sportjához. azt meg tőlük kérdezd,h miért nem kérvényeztek ennél többet.

hú de szemetek,akik kérvényezik, a piszkok :roll:

nah mind1, aki ebben leli örömét az csak lelje, jó összeesküvés elmélet gyártást ,én léptem :lol:
Kötelező Schumival helyettesíteni Massat? Nem. Ott vannak a teszt és tartalékpilóták.
Hétvégén már a 07es autóban tesztelhet.
Akkor vajon miért kell még az F60-ast is tesztelni? Egy nap alatt 120 kört is belepakolhat.

Gyalázat, ahogy Massa balesetéből pénzt kovácsolnak, és ebben aztán nincs 'összeesküvéselmélet', még be sem ül az autóba, de már szemet kell hunyni egy idei igen fontos szabály fölött?

Nah ez sem hiányzott Schumival kapcsolatban.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.31. 17:51:55

Kralo írta:"Annak érdekében, hogy megfelelően kiértékelhessük (Schumacher) visszatérésének esélyeit, ezen levélben kérjük a 2009-es bajnokság összes résztvevőjét és az FIA-t, hogy megadják nekünk a lehetőséget egy egynapos hivatalos tesztelésre az Európa Nagydíj előtt, és így a 2009-es Sportszabályzat 22.1 c) paragrafusát és a tesztelési egyezmény tartalmát ránk vonatkozóan ideiglenesen hatálytalanítsa. Hálásak lennénk, ha beleegyeznének a fent leírtakba"- szól Rivola levelének fő része, melyet a Speed TV mutatott be először.

jaj, előjött a lázálmod :D toro rossonak kötelező volt kirúgnia a franciát?-> nem

Massát kell helyetesíteni-> igen.

alguersuari tényleg ugyanolyan,mint ha 2.5 év kihagyás után 40évesen visszatérne a világ egyik legmegterhelőbb sportjához. azt meg tőlük kérdezd,h miért nem kérvényeztek ennél többet.

hú de szemetek,akik kérvényezik, a piszkok :roll:

nah mind1, aki ebben leli örömét az csak lelje, jó összeesküvés elmélet gyártást ,én léptem :lol:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.31. 17:43:03

"Annak érdekében, hogy megfelelően kiértékelhessük (Schumacher) visszatérésének esélyeit, ezen levélben kérjük a 2009-es bajnokság összes résztvevőjét és az FIA-t, hogy megadják nekünk a lehetőséget egy egynapos hivatalos tesztelésre az Európa Nagydíj előtt, és így a 2009-es Sportszabályzat 22.1 c) paragrafusát és a tesztelési egyezmény tartalmát ránk vonatkozóan ideiglenesen hatálytalanítsa. Hálásak lennénk, ha beleegyeznének a fent leírtakba"- szól Rivola levelének fő része, melyet a Speed TV mutatott be először.

Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.07.31. 16:10:56

a szavazásnál nem lehet betenni lehetőségnek Schumachert? :lol:
nade most komolyan, erről az egészről már film is lett készítve:
LOTR: The Return of the King :D :D

és most tényleg komolyan: Schumi odateszi magát, és behozza azt a "vackot" egy pontszerző helyre (remélem)

GO SCHUMI!!!
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.31. 00:29:47

miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/formula1/f1- ... 49092.html?

3.2 mila/futam? :shock:
Ennyiért sztem Mansell is visszatérne :D
ennyiért én is visszatérnék, pedig nem is versenyeztem soha :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
miihii
KHAL

2009.07.31. 00:25:19

http://www.nemzetisport.hu/formula1/f1- ... 49092.html?

3.2 mila/futam? :shock:
Ennyiért sztem Mansell is visszatérne :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.30. 21:31:23

ozsimiki írta:Idéz gomb is van,és akkor nem úgy tűnik,h -az amúgy teljesen érthető,és normálisan író embereket- is egy kalap (füst) alá veszed.
Azt hiszem hallottam már ilyesmiről. Mesélték, de nem volt kedvem legalább hatot idézni.
Szerintem, akinek nem inge, nem veszi magára azt a hozzászólást.
ozsimiki írta:Másik dolog, hogy az elmúlt 2.5 évben nem volt Schumi,akik most együtt örülnek az úgymond "ősdrukkereivel" bőven lehet,h visszavonulása után kezdtek csak írogatni, mégis miért hozták volna fel :?: :wink:
Nem Schumi megemlítésének hiányáról van a célzásomban szó, hanem az olyan embörök topic kerüléséről, akik nem igen írogattak itt, vagy ha igen akkor is csak negatívumokat.
Most pedig:
'Schumi visszatér, újra fogok F1-et nézni!'

Ez nem feltétlen erre a fórumra igaz. Globális jelenség.
gergo9
Director del Fútbol

2009.07.30. 21:20:53

Fernando írta:Csak nehogy nagy lebőgés legyen a vége. Akármikor megállhat az idén eléggé impotens Ferrari még a nagy Schumi alatt is...
Ő már letett annyit az asztalra hogy akármit csinálhat nem fog rombolni az ázsióján. Valóban életet lehelhet ebbe a kicsit szagtalan,íztelen f1-be.
Ha tényleg tesztelhet akkor akármi megtörténhet már Valencia-ban is.
Ez a Ferrari a jó volt a dobogóra a ringen, jó lehet Valenciában is főleg ha a papa állítja be a cuccot mert ebben is a többiek fölé nő.
Istenem de jó hogy láthatom újra versenyezni a LEGNAGYOBBAT.
Marketingszempontból is igen jó az F1-nek. Garantált a teltház monzában,spában ha ott lesz. És nem igazán lepődnék meg ha kapcsiból gyorsabb lenne mint a motiválatlan finn csapattársa(persze ha tesztelhet a futam előtt)
Én már mondtam a haveroknak hogy lehet Schumacher nyeri az első futamot idén a Ferrarinak.
Mostani mezőnyből Hami-val szimpatizálok , csak az a baj hogy beteges Schumacher rajongó vagyok. :lol:
Mutasd meg MESTER!!!!!!!!! :wink: :!:
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.30. 21:08:37

catalunya1 írta:Tiszta szívből kívánom, hogy Schumacher leszerepeljen, soha nem bírtam, mióta nézem az F1-et, azóta a legellenszenvesebb személy!
Kimi Forever!
Ne az ellen szurkolj akit nem szeretsz, inkább szorits, h a kedvenced nyerjen :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
catalunya1
Barça B

2009.07.30. 20:58:27

Tiszta szívből kívánom, hogy Schumacher leszerepeljen, soha nem bírtam, mióta nézem az F1-et, azóta a legellenszenvesebb személy!
Kimi Forever!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.30. 20:31:47

Csak nehogy nagy lebőgés legyen a vége. Akármikor megállhat az idén eléggé impotens Ferrari még a nagy Schumi alatt is... Többen meg már a futamgyőzelemről skandálnak. Ha beér 7.-8. helyre várom. Azért azóta változott a F1.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Hawk
Jugador del Barça

2009.07.30. 20:27:54

Nemcsak mi Schumi rajongók örülünk a visszatérésnek, hanem nálunk hozzáértőbb emberek is bíznak Michael-ben: http://mschumacher.formula.hu/f1-1.htm

Azért én egy kicsit félek, mert a kocsi sem olyan jó, nem is vezette még és a pályát sem ismeri.

Bízom benne, hogy mint mindíg, most is a maximumot hozza ki a lehetőségből és bizonyítja, hogy Ő a legjobb pilóta.

Szerintem, ha reálisan nézzük, arra nincs esély, hogy a dobogóra álljon, de pontokat várok Tőle!

Go Schumi, go!
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.07.30. 18:56:39

Én csak kívánni tudom nektek, "ellendrukkereknek" éljétek egyszer át ezt az érzést. Amikor a nagy kedvencetek, aki olyan szép és örökre szóló pillanatokat illetve élményeket szerzett nektek visszavonul, jó pár esztendő elteltével pedig beül egy futam(remélem azért több lesz: ) erejéig abba az autóba amivel mindent megnyert, majd megtudjátok akkor miről beszélünk, illetve mit érzünk. :)

A hozzászólásom köv. részét csak Ferrari szurkolóknak ajánlanám. :) Az oldalon inkább a videókat ajánlanám, szép pillanatok.. :')

http://sporthirado.hu/cikk-f_1-schumach ... _be_-25787
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.30. 13:39:18

Fecooo írta:érdekes cikk az NSO-n:

http://www.nemzetisport.hu/formula1/a-h ... 48823.html

olvassátok el a hsz-eket is, megéri!(most komolyan!)
Szerintem kezdik elfelejteni hogy miről is szól igazán az autósport. Mindig is lesz kockázat. Nincs menekvés. De mindig azt hallom évről évre hogy csökkentik a kocsik teljesítményét. Már V8-as motort a V10-es helyett. Meg még ki tudja mit. Valahogy a kettőt ötvözni kéne. Növelni a teljesítményt és a biztonságot egyszerre. De e helyett csökkentik a teljesítményt és csak a biztonságot növelik.
Ami még zavar az az hogy elmegy a BMW. Ki lesz helyette? Kéne hogy jöjjön egy nagy gyári csapat. Most nézem itt a konstriktőröket és olyanok vannak itt hogy Lamborghini, Lotus, Alfa Romeo, Maserati. És még rengetegen. Nézzétek meg.

http://en.wikipedia.org/wiki/Scuderia_Ferrari

Legalul a "Former Constructors". A valaha volt összes csapat.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.30. 13:28:01

Fecooo írta:érdekes cikk az NSO-n:

ezúttal valóban érdekes, +infókkal teli kommentek érkeztek a cikkhez, nem kicsi kakukktojás így :)

http://www.nemzetisport.hu/formula1/vet ... 48960.html

Vettel apró nyilatkozata, olyan amilyennek kell lennie egy profitól.

+ enyhe nyaksérülése van Schuminak, ami befolyásolhatja még a dolgokat,de annyira nem lehet komoly, mindenesetre vizsgálják. szerintem nem jelentették volna be,ha ez akadály lenne.

itt meg a "Vélemények a visszatéréséről" részt érdemes elolvasni 8) :lol: "leszállt a köd" kategória,de pár millióan éreznek így.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.30. 09:35:18

érdekes cikk az NSO-n:

ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.30. 01:19:21

Idéz gomb is van,és akkor nem úgy tűnik,h -az amúgy teljesen érthető,és normálisan író embereket- is egy kalap (füst) alá veszed.

Nem várom,és várhatom el,h legyőzze Kimit, ahogy írtam, ha megközelíti akkor már elégedett leszek. Fizikális és mentális állapotát nem ismerem,VISZONT ha ezeket addig (lehet már most is okés) a toppra teszi, úgy érzem nem okoz senkinek se csalódást. És akkor akár ez is benne lehet.

Másik dolog, hogy az elmúlt 2.5 évben nem volt Schumi,akik most együtt örülnek az úgymond "ősdrukkereivel" bőven lehet,h visszavonulása után kezdtek csak írogatni, mégis miért hozták volna fel :?: :wink:

Egyszóval több normálisan örülő hsz-t olvastam, mint akik örömükben Kimit lealázva látják már :wink:

az,h nem tetszik ez a felhajtás, értem,mert nem kedvelted, viszont te is ugyanúgy megérted szerintem,h ez olyan természetes folyamat most,és lesz is a médiák,és mindenki által, mint az,h Alonso jobb Piquet-nél (már az ifjabbnál :twisted: :P :lol: )
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.30. 01:08:41

ozsimiki írta: Kralo: legalább olyan vicces megjegyzés,mint az enyém,alonsos szerelőjével kapcsban, jó látni,h a megfontoltságod olykor szünetel.

A te megjegyzésedről a káröröm sugárzott nem a legjobb pillanatban. Lehet magyarázni, hogy nem az volt.. leírva betűkből ez látszott a monitoron.

Nos a megjegyzésemet is elemezhetjük. Lehet gonosznak tűnik, de olvasd vissza ezt az oldalt. Kimi le lesz győzve tárátátá, tárátátá.
Ezt szerintem még te sem várod el. Tehát elfogult a kolléga vagy sem? Ennek a nagyfokú elfogultságnak már fogalma van, pláne ha tömegesen jelenik meg Schumi személye mögött.

Megértem az örömöt, hogy visszatér a kedvenc, de sokan hol voltak eddig?
Uncsi futam volt.. Jahj de nem volt jó. Jahj, de mit keresnek a Brawnok az élen, jahj de csúnyák, jahj de nem volt előzés stb.
Pedig Schumival sem lesz másképp. Annyit tud, hogy szépen körbe megy és begyűjti a pontocskákat. Igen jó esélye van rá, ha a Ferrari hungaroringi szintet tud produkálni.

Amúgy én is kíváncsian várom mire lesz képes, és még örülök is hogy láthatom. Csak ezt a hypeolást körülötte nehéz elviselni.
Beilleszkedésével nem lesz probléma. Elég csak kiindulni Suariból, aki nullkilométerrel a háta mögött nem sokkal ment rosszabbat, mint a mezőny. Akkor Schuminak ilyen múlttal nem lehet probléma... fizikai állapota kérdéses csak szerintem, bár motorozgatott közben, de azért az f1 más. Ha csak azt nézzük, hogy Alonso mennyit fogyott, meg egyes versenyeken szédelegve szállt ki az autóból, nehéz lesz.

Alonsoék pedig lefogadom, hogy ott lesznek Valenciában. Pénz beszél, és abból igencsak nagy pénz lenne. :)
Válasz küldése