az akkor van ha ő is ilyen kérelemmel állt volna elő,de nem.Kralo írta: Kivételezés.
ha egy csapat kéri,és megkapja,az még nem kivételezés. sebaj jó mókát, hanyagolom az ilyen elméleteidet a jövőben,max msnen, ott is hangulatfelkeltés céljából:D
az akkor van ha ő is ilyen kérelemmel állt volna elő,de nem.Kralo írta: Kivételezés.
Suari 19 évesen 0 kmrel állt neki a versenyeknek.ozsimiki írta:Tökösség![]()
ember,ez egy elég veszélyes sport, mi ebben a nem érthető? vmennyire éreznie kell a kocsit,vagy teljesen 0kméterrel üljön bele pénteken,aztán ha véletlenül beleáll a gumifalba,akkor elintéznétek páran annyival,h hát ez benne van. nem azért kérik a tesztlehetőséget,h lealázzanak mindenkit, HANEM,H BIZTONSÁGOSAN tudjon visszatérni. de láss bele mást, tényleg nem is értem erre miért reagáltam, teljesen abszurd amiket írsz.
07es kocsit teszteli, ami szabályváltoztatások miatt tökmás mint az idei, de ha elfogadják a kérelmet,akkor nem csak a fia fogadja el,hanem a csapatok is,majd meglátjuk.
Ha Hakkinen, vagy Villeneuve visszatérne te nem örülnél, vagy nem várnád kíváncsian? (Villeneuveben még ráció is van, hogy visszanéz)ozsimiki írta: kralo neked meg felesleges volt leírnod,h még örülsz is,h Schumit láthatod, azóta is lecsapsz a legapróbb morzsára, most meg már gyalázatnak nevezed,és pénzcsinálásnak, azért mert megengednek egy 3éve nem versenyző embernek egy tesztlehetőséget, rémes mekkora gyalázatosság, e mellett eltörpül minden más csapat stiklije bármely évből, hogy képzelik???:( jó fejtegetést, én meghagyom továbbiakra ezt a nevetséges témát az irigyeinek (akinek nem inge) vagy csak simán ellendrukkereknek akik most ilyen semmiségeken kiélhetik magukat.
aha, nem véletlenül több évet tesztpilótáskodik Gene mint vezet,kb mint Wurz, szagtalan,színtelen szürke másodhegedűsök, elnézést akiket ezzel megbántok,de tesztelésre megfelelőek másra nem igen. ha Ferrarival kapcsolatos ügyek vannak, jó páratok, nem Rád értem, képes felnagyítani sokszorosára, már megszoktam. de én most nem fogok jönni más csapatok dolgaival, mert soha se lenne vége ennek a vitának, sőt remélem még lovagolhatnak egyesek az ilyen hú de nagy horderejű dolgokon hetekig. egészségükremiihii írta:Tesztpilóta?Aki elvileg a 3. számú versenyző is egyben?ozsimiki írta: Massát kell helyetesíteni-> igen.![]()
És akkor nem kellene megint belenyúlni,módosítani a szabályokat a vörösök kedvéért.
Tudom,h messze nem lenne akkora durranás,ha Gené nyomná a gázt,de talán ez vele szemben igen unkorrekt.
Nah,igen.Ha már nem ők az esélyesek,akkor is róluk kell,h szóljon a F1![]()
Látod,Barátom,ez talán az egy olyan dolog,amiben nem igazán értünk egyet.De ebben nagyon nem![]()
Sebaj,veszekedni akkor sem akarok Veled (sem),de gondoltam ezt azért megjegyzem.![]()
Egyszersmind megszegve a korábbi mondatom,miszerint nem nézek be ide egy ideig![]()
Tesztpilóta?Aki elvileg a 3. számú versenyző is egyben?ozsimiki írta: Massát kell helyetesíteni-> igen.
Kötelező Schumival helyettesíteni Massat? Nem. Ott vannak a teszt és tartalékpilóták.ozsimiki írta:jaj, előjött a lázálmodKralo írta:"Annak érdekében, hogy megfelelően kiértékelhessük (Schumacher) visszatérésének esélyeit, ezen levélben kérjük a 2009-es bajnokság összes résztvevőjét és az FIA-t, hogy megadják nekünk a lehetőséget egy egynapos hivatalos tesztelésre az Európa Nagydíj előtt, és így a 2009-es Sportszabályzat 22.1 c) paragrafusát és a tesztelési egyezmény tartalmát ránk vonatkozóan ideiglenesen hatálytalanítsa. Hálásak lennénk, ha beleegyeznének a fent leírtakba"- szól Rivola levelének fő része, melyet a Speed TV mutatott be először.
Kezdődik megint.Alguersuarinak ilyen kérvénye miért nem volt?
toro rossonak kötelező volt kirúgnia a franciát?-> nem
Massát kell helyetesíteni-> igen.
alguersuari tényleg ugyanolyan,mint ha 2.5 év kihagyás után 40évesen visszatérne a világ egyik legmegterhelőbb sportjához. azt meg tőlük kérdezd,h miért nem kérvényeztek ennél többet.
hú de szemetek,akik kérvényezik, a piszkok![]()
nah mind1, aki ebben leli örömét az csak lelje, jó összeesküvés elmélet gyártást ,én léptem
jaj, előjött a lázálmodKralo írta:"Annak érdekében, hogy megfelelően kiértékelhessük (Schumacher) visszatérésének esélyeit, ezen levélben kérjük a 2009-es bajnokság összes résztvevőjét és az FIA-t, hogy megadják nekünk a lehetőséget egy egynapos hivatalos tesztelésre az Európa Nagydíj előtt, és így a 2009-es Sportszabályzat 22.1 c) paragrafusát és a tesztelési egyezmény tartalmát ránk vonatkozóan ideiglenesen hatálytalanítsa. Hálásak lennénk, ha beleegyeznének a fent leírtakba"- szól Rivola levelének fő része, melyet a Speed TV mutatott be először.
Kezdődik megint.Alguersuarinak ilyen kérvénye miért nem volt?
ennyiért én is visszatérnék, pedig nem is versenyeztem sohamiihii írta:http://www.nemzetisport.hu/formula1/f1- ... 49092.html?
3.2 mila/futam?![]()
Ennyiért sztem Mansell is visszatérne
Azt hiszem hallottam már ilyesmiről. Mesélték, de nem volt kedvem legalább hatot idézni.ozsimiki írta:Idéz gomb is van,és akkor nem úgy tűnik,h -az amúgy teljesen érthető,és normálisan író embereket- is egy kalap (füst) alá veszed.
Nem Schumi megemlítésének hiányáról van a célzásomban szó, hanem az olyan embörök topic kerüléséről, akik nem igen írogattak itt, vagy ha igen akkor is csak negatívumokat.ozsimiki írta:Másik dolog, hogy az elmúlt 2.5 évben nem volt Schumi,akik most együtt örülnek az úgymond "ősdrukkereivel" bőven lehet,h visszavonulása után kezdtek csak írogatni, mégis miért hozták volna fel![]()
![]()
Ő már letett annyit az asztalra hogy akármit csinálhat nem fog rombolni az ázsióján. Valóban életet lehelhet ebbe a kicsit szagtalan,íztelen f1-be.Fernando írta:Csak nehogy nagy lebőgés legyen a vége. Akármikor megállhat az idén eléggé impotens Ferrari még a nagy Schumi alatt is...
Ne az ellen szurkolj akit nem szeretsz, inkább szorits, h a kedvenced nyerjencatalunya1 írta:Tiszta szívből kívánom, hogy Schumacher leszerepeljen, soha nem bírtam, mióta nézem az F1-et, azóta a legellenszenvesebb személy!
Kimi Forever!
Szerintem kezdik elfelejteni hogy miről is szól igazán az autósport. Mindig is lesz kockázat. Nincs menekvés. De mindig azt hallom évről évre hogy csökkentik a kocsik teljesítményét. Már V8-as motort a V10-es helyett. Meg még ki tudja mit. Valahogy a kettőt ötvözni kéne. Növelni a teljesítményt és a biztonságot egyszerre. De e helyett csökkentik a teljesítményt és csak a biztonságot növelik.Fecooo írta:érdekes cikk az NSO-n:
http://www.nemzetisport.hu/formula1/a-h ... 48823.html
olvassátok el a hsz-eket is, megéri!(most komolyan!)
ezúttal valóban érdekes, +infókkal teli kommentek érkeztek a cikkhez, nem kicsi kakukktojás ígyFecooo írta:érdekes cikk az NSO-n:
http://www.nemzetisport.hu/formula1/a-h ... 48823.html
olvassátok el a hsz-eket is, megéri!(most komolyan!)
ozsimiki írta: Kralo: legalább olyan vicces megjegyzés,mint az enyém,alonsos szerelőjével kapcsban, jó látni,h a megfontoltságod olykor szünetel.