ozsimiki írta:
Kralo: legalább olyan vicces megjegyzés,mint az enyém,alonsos szerelőjével kapcsban, jó látni,h a megfontoltságod olykor szünetel.
A te megjegyzésedről a káröröm sugárzott nem a legjobb pillanatban. Lehet magyarázni, hogy nem az volt.. leírva betűkből ez látszott a monitoron.
Nos a megjegyzésemet is elemezhetjük. Lehet gonosznak tűnik, de olvasd vissza ezt az oldalt. Kimi le lesz győzve tárátátá, tárátátá.
Ezt szerintem még te sem várod el. Tehát elfogult a kolléga vagy sem? Ennek a nagyfokú elfogultságnak már fogalma van, pláne ha tömegesen jelenik meg Schumi személye mögött.
Megértem az örömöt, hogy visszatér a kedvenc, de sokan hol voltak eddig?
Uncsi futam volt.. Jahj de nem volt jó. Jahj, de mit keresnek a Brawnok az élen, jahj de csúnyák, jahj de nem volt előzés stb.
Pedig Schumival sem lesz másképp. Annyit tud, hogy szépen körbe megy és begyűjti a pontocskákat. Igen jó esélye van rá, ha a Ferrari hungaroringi szintet tud produkálni.
Amúgy én is kíváncsian várom mire lesz képes, és még
örülök is hogy láthatom. Csak ezt a hypeolást körülötte nehéz elviselni.
Beilleszkedésével nem lesz probléma. Elég csak kiindulni Suariból, aki nullkilométerrel a háta mögött nem sokkal ment rosszabbat, mint a mezőny. Akkor Schuminak ilyen múlttal nem lehet probléma... fizikai állapota kérdéses csak szerintem, bár motorozgatott közben, de azért az f1 más. Ha csak azt nézzük, hogy Alonso mennyit fogyott, meg egyes versenyeken szédelegve szállt ki az autóból, nehéz lesz.
Alonsoék pedig lefogadom, hogy ott lesznek Valenciában. Pénz beszél, és abból igencsak nagy pénz lenne.