Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Még éjjel sem normálisakSanama írta:Azért nagyon jó,hogy Dávid Kornél ilyen keményen megmondja a véleményét főleg Hanga Ádámmal kapcsolatban. Bírom a stílusát, meg nagyon jó hogy ennyi belső infót tud.
Ő most a Suns háza táján van?! Mármint Kornél
Azért nagyon jó,hogy Dávid Kornél ilyen keményen megmondja a véleményét főleg Hanga Ádámmal kapcsolatban. Bírom a stílusát, meg nagyon jó hogy ennyi belső infót tud.
Ok, értem, én sem tartom 100%-osnak a videót, meg amúgy is, 2*5 percben nehéz összefoglalni a dolgokat, de szerintem annyira nem lett rossz.Kalap1988 írta:Na mindegy, jó az ötlet, de szerintem rossz volt a megvalósítás, ez a véleményem.
Ilyenkor mindent hanyagolni kell, fb, nba1, twitter, nso, tumblr, youtube...MessiFan írta:Isten verje meg az NBA memes-t...
Tegnap nem voltam net előtt, ma meg nem mertem ebbe a topikba belenézni, mert 11:30-kor volt időm megnézni a meccsetGame90 írta:Harden, Artest, Cassell, D'Antoni a legjobbBob_Marley írta: Ez hosszú lesz, előre mindenkitől elnézést![]()
...vagy Westbrook for Rondo?MessiFan írta: Igaz ha jól tudom neki van a leghosszabb szerződése a csapatnál, de a big 3-ból tőle válnék meg, mert lehetne érte kapni 2 irányítót is..![]()
Viccet félre téve, azt azért ne felejtsük el, Westbrook csak 24 lesz, bőven fejlődhet még.
Mi volt a baj a videóval? Néhány helyzet kielemzésén kívül szerintem rohadt jó lett és nekem úgy tűnik, hogy ért is hozzáKalap1988 írta: Erről az a véleményem,hogy érdemes Russelről végignézni a videót, mert tanulságos, de egyébként, akik készítették, azoknak semmi köze a kosárlabdához, ezt teljesen komolyan mondom. Egy-két részlet engem irritált (úgy, hogy utálom Westbrookot, tehát nem a kritizálása miatt).
Így is lehet nézni, hogy 3-1-ről nem fordít, meg úgy is, hogy akkor az utolsó két lövésük otthon lesz, pokoli hangulattal.Game90 írta:Na, még kettőtTalán most először lehetett azt észrevenni az OKC-n, hogy rutintalanok és most KD sem volt clutch. Következő az kulcsmeccs lesz, ha nyer a Heat, akkor én képtelenségnek tartom, hogy 3-1-ről fordítson az Oklahoma.
Csabi említette meccs közben, de a twitterjén is kint van:
Ha Westbrook 25 rádobást vagy többet enged el egy meccsen (átlaga a döntőben), a Thunder 7-7-tel áll. Ha kevesebbet, 53-16-tal. (Mai meccs után 53-17.)
Neeee.Game90 írta:
Harden, Artest, Cassell, D'Antoni a legjobbBob_Marley írta: Ez hosszú lesz, előre mindenkitől elnézést
...vagy Westbrook for Rondo?MessiFan írta: Igaz ha jól tudom neki van a leghosszabb szerződése a csapatnál, de a big 3-ból tőle válnék meg, mert lehetne érte kapni 2 irányítót is..
Mi volt a baj a videóval? Néhány helyzet kielemzésén kívül szerintem rohadt jó lett és nekem úgy tűnik, hogy ért is hozzáKalap1988 írta: Erről az a véleményem,hogy érdemes Russelről végignézni a videót, mert tanulságos, de egyébként, akik készítették, azoknak semmi köze a kosárlabdához, ezt teljesen komolyan mondom. Egy-két részlet engem irritált (úgy, hogy utálom Westbrookot, tehát nem a kritizálása miatt).
Mindegyiket hasznos volt megnézniGame90 írta:........
Erről az a véleményem,hogy érdemes Russelről végignézni a videót, mert tanulságos, de egyébként, akik készítették, azoknak semmi köze a kosárlabdához, ezt teljesen komolyan mondom. Egy-két részlet engem irritált (úgy, hogy utálom Westbrookot, tehát nem a kritizálása miatt).Game90 írta:Ha már Westbrook, akkor a kedvenc youtube channelemen pont ma tettek ki egy két részes videót róla:
http://www.youtube.com/watch?v=PXtXXWpI1BU
http://www.youtube.com/watch?v=_Bjyrkl_uAM
Tényleg érdemes végignézni, van Russ-O-Meter is![]()
Mike Tyson Performs "LeBron James":
http://www.youtube.com/watch?v=7GpdUjgPYRE
![]()
NBA Images of the Year 2012:
http://www.youtube.com/watch?v=7bZqnUzzmdI
Na pont most néztem meg a meccset. Erre így most frissibe tudok válaszolni. A Miami igenis arra ment rá, hogy váltson ki Durant Jamesre, nem egyszer megcsinálták. A probléma ott volt, hogy Durant nagyon okosan védekezett utána, és általában máris jött Ibaka mögötte, hogy ha kell ő fogja nyelni a faultot. Pl egy ilyenből volt is egy blokkja Ibakanak. De az is bizonyíték, hogy igenis tudatosan akarták a 6. faultot, hogy Battier pl ki akarta harcolni a belemenést, de blocking faultot fújta, az pl nagyon határ eset volt...de hát nagydöntőben kétes támadó hibát Durant ellen OKC-ben nincs az a bíró aki befújjon.Kalap1988 írta:Szerintem a 2-2-nél is megoldható, hogy KD-nek ne kelljen Wade-re vagy Jamesre váltani, egy harmadik embert kell bevenni a váltásba, persze ez rizikósabb (attól viszont kevésbé, hogy tiszta ziccer vagy KD 6-ik fault), de ez más kérdés. Igaz keveset próbálták, de a Heatnél a 4-ik negyedben sajnos nem hogy ennyi, de sokkal kevesebb tudatosságot is ritkán látunk ( mondjuk a Wade-James 2-2, amiből a belépő Boshoz pattintotta oda Wade és azzal lett +7 50 mp-el a vége előtt, zseniális volt. De kb ennyi, többször nem volt még hasonló sem. ). Abszolút esetleges a játékuk.Bob_Marley írta:Oké hogy Battier fogta, de 2-2ben rá lehet kényszeríteni, hogy váltson, úgy láttam nem is nagyon keresték azokat a helyeket ahol ő volt.
Valahogy a nagy számok törvénye alapján is folyamatban végjátékban fent lenni, s talán 2 olyan szitu volt amikor "direkt nem védekezett", nehogy fault legyen.
Mondtam, hogy szőrszálhasogató leszekDe elfogadom valahol amit írtál Kalap meg valahol nem
Szerintem a 2-2-nél is megoldható, hogy KD-nek ne kelljen Wade-re vagy Jamesre váltani, egy harmadik embert kell bevenni a váltásba, persze ez rizikósabb (attól viszont kevésbé, hogy tiszta ziccer vagy KD 6-ik fault), de ez más kérdés. Igaz keveset próbálták, de a Heatnél a 4-ik negyedben sajnos nem hogy ennyi, de sokkal kevesebb tudatosságot is ritkán látunk ( mondjuk a Wade-James 2-2, amiből a belépő Boshoz pattintotta oda Wade és azzal lett +7 50 mp-el a vége előtt, zseniális volt. De kb ennyi, többször nem volt még hasonló sem. ). Abszolút esetleges a játékuk.Bob_Marley írta:Oké hogy Battier fogta, de 2-2ben rá lehet kényszeríteni, hogy váltson, úgy láttam nem is nagyon keresték azokat a helyeket ahol ő volt.
Valahogy a nagy számok törvénye alapján is folyamatban végjátékban fent lenni, s talán 2 olyan szitu volt amikor "direkt nem védekezett", nehogy fault legyen.
Mondtam, hogy szőrszálhasogató leszekDe elfogadom valahol amit írtál Kalap meg valahol nem
Meg lehetne, bár nem adok túl sok esélyt arra, hogy egyben tudják majd tartani ezt a keretet. Harden -> Rookie fizetés és Ibaka is valami aprópénz. (az ő szintjükön, ha jól tudom) Ezt max. 1 évig lehet még kitolni szerintem (bár lehet, hogy addig sem) és aztán vagy lesz gyűrű vagy nem, szétszélednek, de legalábbis 2-3 embertől meg kell válniuk és legalább 1 meghatározótól...MessiFan írta:Durantéknek még ilyen kerettel több évig simán van esélyük.