USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2012.06.19. 14:58:03

Sanama írta:
Azért nagyon jó,hogy Dávid Kornél ilyen keményen megmondja a véleményét főleg Hanga Ádámmal kapcsolatban. Bírom a stílusát, meg nagyon jó hogy ennyi belső infót tud.

Ő most a Suns háza táján van?! Mármint Kornél
Még éjjel sem normálisak :D

Javítsatok ki, ha tévedek, de Dávid Kornél asszem a Suns európai játékosmegfigyelője és a válogatottnál csapatvezetői (?) pozíciót tölt be. Rohadt jó dolga van, bent van az NBA világában + nyáron Phoenix, Orlando, Las Vegas :)

Ez még egy régebbi interjú vele:
http://hvg.hu/sport/20120101_David_Kornel_kosarlabda

Brandon Roy esetleges visszatéréséről én is hallottam már, nagyon jó játékos volt, de mindkét térde katasztrófa, már nincs benne porc. Egyébként sajnálatos, hogy mindent feltett a kosárlabdára, ez volt az élete és 27 évesen vissza kellett vonulnia, de ilyen súlyos sérülések után sem tud elszakadni a játéktól és vissza akar térni. Kicsit igazságtalan az élet, de ha az eszére hallgat, akkor már nem fog visszatérni, szerintem nem hiányzik neki, hogy ne tudjon járni...

Why The Thunder Aren't Ready To Win A Title: NBA Finals Game 3:
http://www.youtube.com/watch?v=xJr7K05SsTc
Újabb elemzés, Kalap? :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.19. 12:45:06

Azért nagyon jó,hogy Dávid Kornél ilyen keményen megmondja a véleményét főleg Hanga Ádámmal kapcsolatban. Bírom a stílusát, meg nagyon jó hogy ennyi belső infót tud.

Ő most a Suns háza táján van?! Mármint Kornél
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.19. 09:42:39

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.06.19. 01:36:28

Kalap1988 írta:Na mindegy, jó az ötlet, de szerintem rossz volt a megvalósítás, ez a véleményem.
Ok, értem, én sem tartom 100%-osnak a videót, meg amúgy is, 2*5 percben nehéz összefoglalni a dolgokat, de szerintem annyira nem lett rossz.
MessiFan írta:Isten verje meg az NBA memes-t...
Ilyenkor mindent hanyagolni kell, fb, nba1, twitter, nso, tumblr, youtube... :D

Még a 3. meccshez:
The Miami Heat won Game 3 despite shooting 5-31 (16.1%) from outside the paint. That's the worst percentage for a Finals team in 15 years.

Ha jól emlékszem, akkor abból az 5-ből LBJ 2, Battier 2, James Jones 1.

És Spoelstra, még ő védekezett a legközelebb RW-n :mrgreen: :
http://www.youtube.com/watch?v=pTjzBYp96f4
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.06.18. 15:32:29

Game90 írta:
Bob_Marley írta: Ez hosszú lesz, előre mindenkitől elnézést :D
Harden, Artest, Cassell, D'Antoni a legjobb :D
MessiFan írta: Igaz ha jól tudom neki van a leghosszabb szerződése a csapatnál, de a big 3-ból tőle válnék meg, mert lehetne érte kapni 2 irányítót is..
...vagy Westbrook for Rondo? :mrgreen:

Viccet félre téve, azt azért ne felejtsük el, Westbrook csak 24 lesz, bőven fejlődhet még.
Kalap1988 írta: Erről az a véleményem,hogy érdemes Russelről végignézni a videót, mert tanulságos, de egyébként, akik készítették, azoknak semmi köze a kosárlabdához, ezt teljesen komolyan mondom. Egy-két részlet engem irritált (úgy, hogy utálom Westbrookot, tehát nem a kritizálása miatt).
Mi volt a baj a videóval? Néhány helyzet kielemzésén kívül szerintem rohadt jó lett és nekem úgy tűnik, hogy ért is hozzá :)
Tegnap nem voltam net előtt, ma meg nem mertem ebbe a topikba belenézni, mert 11:30-kor volt időm megnézni a meccset :) Szóval nekem azért nem tetszett a videó (és talán drasztikusan fogalmaztam), mert maga az ötlet kiváló ugyan, így kielemezni az irányító játékát, de kb a fele momentum esetén nem életszerű dolgokat kérnek számon rajta. A pályán, amik ők könnyen lerajzolnak, nem mindig végrehajtható, sőt, olyan is volt benne, ami szerintem ekte butaság volt, csak rosszabbul jött volna vele ki a Thunder. Vagy pl ilyen is van benne: Lepasszolja Durantnek, aki ugyan nem open helyzetben van, de eldobja és kihagyja a dobást. Ennél is Westy a hibás, miközben, ha jól emlékszem egy Ibaka-nak vagy Perknek adandó bejátszást kértek tőle számon, ami mellesleg nem hiszem, hogy sikerült volna. Van sok-sok ilyen momentum a videóban, amellett, hogy kb a fele tényleg reális. Na meg olyanokat is számon kérnek rajta, hogy elvállal egy olyan dobást, ami máskor 10-ből 8-szor bemegy neki, most nem (ilyen esetben nem a döntés a rossz, Amerikában úgy nevelik a játékosokat, hogy amit tud, azt csinálja, persze ha 10-szer nem sikerül, akkor 11-edszer ne, de itt nem erről volt szó). Na mindegy, jó az ötlet, de szerintem rossz volt a megvalósítás, ez a véleményem.
A meccsről: Szomorú vagyok, mert nem volt ez extra meccs a Miamitól, a 4-ik negyedük egyértelműen katasztrofális volt, ha az OKC csak hasonló, vagy kicsit rosszabb negyedet nyújt, mint a második vesztes meccsen (nem is kellett volna 16 pont KD-től), akkor simán ők vezetnének 2-1-re, de elszerencsétlenkedték. Még mindig abban bízok, hogy sokkal több a lehetőség és a potenciál a Thunderben, ha ezt végre elő is hoznák, akkor egyértelműen még most is esélyesebbek a bajnoki címre. A következő meccs kell, mert 3-1-ről én sem hiszen abban, hogy a Thunder 3-ból, 3-at megnyerne. Palánk alatt továbbra is több kellene, mókás, hogy kiegyenlített a lepattanó csata, miközben Ibaka és Perk van az OKC-ben, szemben Boshal és a nem sokat játszó Haslemmel... Több kell még a szakálltól is, abban viszont biztos, vagyok, hogy a köv meccsen nem lesz ilyen gyenge hajrája Durantnek (szép Miami védekezés volt rajta, de nála tudjuk, hogy ez nem számít, ha odafigyel. Azért kiemelem Bosht, aki ott 2-szer 3-szor úgy segített ki, hogy blokk lett a vége. Gyenge játékosnak tartom továbbra is, de amit el kell ismerni, azt el is fogom.).
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.18. 13:27:15

Isten verje meg az NBA memes-t...
Mindig úgy nézem meg a meccseket hogy nem tudom az eredményt, és most megláton facen egy olyan képet hogy Obama telefonál és azt mondja: Nem Thunder szurkolók, a bírók nem csalnak.
Mind1.. ettől függetlenül megnézem a meccset.
Egyébként én el tudnám képzelni azt, hogy hogyha a következő meccset nem húzza be az OKC akkor elég nagy lesz rajtuk a nyomás, és lehet nem lesz a 7. meccs.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.18. 13:07:39

csalódott vagyok nagyon,többet vártam az egész sorozatbam a thundertől,de most olyan érzésem van,mint a sas ellen 0-2nél. bízom benne,hogy most is rámcáfolnak,de ahhoz muszáj hozni a következő meccset.ha nem akkor vége,3-1ről nem fog tudni fordítani az OKC. :(
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.18. 13:01:40

3-1ről szerintem sem fordít az OKC :? Így a következő meccs "must win" kategória a Thudnernek.Így szerintem én is fent maradok, hátha valami kis energiát tudok átadni nekik mint Tihanyi tanár úr :lol:

Meccset majd este megnézem, vicces volt az összefoglaló :D 65-56nál faultol Ibaka egy 3as kísérletet :arrow: 65-59 majd jön Fisher és megcsinálja ugyanazt Joneson :arrow: 65-62
Ilyenek nem férnek bele, főleg idegenben nem, ráadásul Fisher nem is mai gyerek 5 gyűrűvel az ujján :?
Itt ment el érzésem szerint meglehetett volna a kritikus 10+ különbség, ráadásul a Miami nagyon szenvedett, s kapott 6 pontot "ajándékba"
És a büntikkel is gond van múltkor ugye Harden hagyott ki egymás után kettőt most is csak 15/24 ezt nem vettük számításba, de azért sokat jelenthet, hogy a Heat tavaly már megérezte milyen a döntő hangulata, a Thunder meg úgy látszik megremeg.

Kár érte, következőt meg kell mindenféleképpen nyerni, különben még az is benne van 5 meccs alatt vége :cry:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.18. 13:00:24

A végén mit összeszerencsétlenkedett az Oklahoma. :P Mondjuk nem értem, h a 3. negyedben Westbrookot miért kellett leültetni? Persze, h a Sefolosha, Collinson "vezette" ötös simán leadott 10 pontos előnyt. Oké, h a végén Durantnek sem ment, de szerintem a 3. negyed végén ment el a meccs.

A Heat megérdemelten nyert, a végén amikor kellett James és Wade is hozta magát.

Mindegy legalább fantasybe kaptam pár pontot. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.18. 05:40:11

Game90 írta:Na, még kettőt 8) Talán most először lehetett azt észrevenni az OKC-n, hogy rutintalanok és most KD sem volt clutch. Következő az kulcsmeccs lesz, ha nyer a Heat, akkor én képtelenségnek tartom, hogy 3-1-ről fordítson az Oklahoma.

Csabi említette meccs közben, de a twitterjén is kint van:
Ha Westbrook 25 rádobást vagy többet enged el egy meccsen (átlaga a döntőben), a Thunder 7-7-tel áll. Ha kevesebbet, 53-16-tal. (Mai meccs után 53-17.)
Így is lehet nézni, hogy 3-1-ről nem fordít, meg úgy is, hogy akkor az utolsó két lövésük otthon lesz, pokoli hangulattal.

Érdekes, hogy nyertük a pattanózást úgy, hogy magas embert kettőt használtunk egész meccsen, Bosh és 14 percig Haslem személyében, bár James 14-et szedett le :D Chalmers kritikán aluli megint, múltkor is borzasztó volt, pedig nagyon kellenének a 3asai, tempói, erre most pl 1/8...érkezett extra 6 pont Jonestól ( meg egy homály... ), de ezt a védekezéssel nyertük meg, folyamatosan rossz dobásokba kényszerítettük a Thundert, Durant kevés labdát kapott, és hát segített is az Oklahoma :D

Amúgy 8-kor vizsgázok, de ezért megérte felkelni :D
PCsabi
aka Game90

2012.06.18. 05:17:31

Na, még kettőt 8) Talán most először lehetett azt észrevenni az OKC-n, hogy rutintalanok és most KD sem volt clutch. Következő az kulcsmeccs lesz, ha nyer a Heat, akkor én képtelenségnek tartom, hogy 3-1-ről fordítson az Oklahoma.

Csabi említette meccs közben, de a twitterjén is kint van:
Ha Westbrook 25 rádobást vagy többet enged el egy meccsen (átlaga a döntőben), a Thunder 7-7-tel áll. Ha kevesebbet, 53-16-tal. (Mai meccs után 53-17.)
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.18. 05:02:31

2-1 ide! Durant most azért szépen meg volt fogva, megint jöttek a faultgondok neki, kevés dobóhelyzete volt, TO-ja annál inkább, asszisztja semmi...itt az utolsó percekben is asszem 1/5-öt dobott...

Kabaré maxon, Westbrook-Sefolosha, Wade baromsága, áhh...

Amúgy Bazska simán utálja a Heatet, de nagyon idegesítő módon, Csabi és Kornél is mondja h igen ez fault, ááááh neeeeeem, minek fújnak...minden támadásban Miami-faultot látott, stb. Kicsit lehetne kevésbé elvakult, mert amúgy élvezetesen szokott kommentálni.
PCsabi
aka Game90

2012.06.18. 04:06:53

Szerintem élvezetes meccs, jobban kezdett a Heat, a 2. negyed vége viszont a Thunder-ről szólt. Battier megint állat, 2/2 tripla, LBJ okés, de a középtávoli dobások megint nem mennek neki, Bosh-t én jobban erőltetném, festéken kívülről viszont teljesen veszélytelen a Miami. OKC-nél RW és KD most igazságosan elosztották a dobásokat és a félidő vége felé már a védekezésük is kezdett összeállni.

Miller-t nagyon sajnálom, már járni alig tud...

Sefolosha még mindig nem tud ziccert dobni, Wade dobásai nem az igaziak, Westy meg figyelte Rondo-t :P

Ez a 3. negyed idáig katasztrófa.

3. negyed közepe, KD 4. fault.

Na jó, Fisher 3+1, -10...

Kész csoda, hogy vezet a Heat az utolsó negyed előtt.

Komolyan, Wade rohadjon már meg, megint eladja a labdát a saját térfelén, Sefolosha zsák, majd természetesen rögtön utána elvállal egy dobást, ami persze kimarad :?

Azért kabaré, ami itt a végjátékban volt :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.18. 02:35:11

Game90 írta:Kép
Neeee.:D
Jól kezdődik a meccs, a Thunder sem aludt be, így nagyon szoros már az elejétől kezdve. A Miami részéről a BIG3 nagyon jó eddig, az OKC pedig az eddigieknél jobban használja a magasait támadásban+ biztos ami biztos, Durant is termel szépen.

Miami első félidei mutatványa:
Kép
Külső dobások nélkül nem fog tudni nyerni a Miami. Nagyon egy dimenziós a játék, a félidő végére már látszott, hogy kezd szenvedéssé válni a támadások befejezése.

Wade nem először játssza el ezt a hülyeséget... Kicsit unalmas már, hogy
arcból cseszi el..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.06.18. 04:39:13-kor.
PCsabi
aka Game90

2012.06.18. 02:14:06

Ha nem megyek fel fb-ra, akkor lemaradtam volna az első óráról, teljesen abban voltam, hogy 3-kor kezdődik :)

Wade és Bosh bekezdtek!

Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.17. 18:09:36

Bob_Marley írta: Ez hosszú lesz, előre mindenkitől elnézést :D
Harden, Artest, Cassell, D'Antoni a legjobb :D
MessiFan írta: Igaz ha jól tudom neki van a leghosszabb szerződése a csapatnál, de a big 3-ból tőle válnék meg, mert lehetne érte kapni 2 irányítót is..
...vagy Westbrook for Rondo? :mrgreen:

Viccet félre téve, azt azért ne felejtsük el, Westbrook csak 24 lesz, bőven fejlődhet még.
Kalap1988 írta: Erről az a véleményem,hogy érdemes Russelről végignézni a videót, mert tanulságos, de egyébként, akik készítették, azoknak semmi köze a kosárlabdához, ezt teljesen komolyan mondom. Egy-két részlet engem irritált (úgy, hogy utálom Westbrookot, tehát nem a kritizálása miatt).
Mi volt a baj a videóval? Néhány helyzet kielemzésén kívül szerintem rohadt jó lett és nekem úgy tűnik, hogy ért is hozzá :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.17. 09:37:25

Game90 írta:........
Mindegyiket hasznos volt megnézni :D Tyson ennyire lesüllyedt már ? Mit össze haknizott egy kis pénzért :mrgreen:

Nagy parádé volt a Jimmy Kimmel showban aznap :D
http://www.youtube.com/watch?v=IqBb8J_J ... r_embedded
Hibbert-Lin óriási arcok :D

Perkins :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=2ifNDsib ... r_embedded#!
Imádom, az a nézés :D

Ma szerintem sajnos megmarad a lendület, s behúzza a Heat :? James rendre tarthatatlan, kíváncsi vagyok sikerül-e őt lassítani ahogy pl az első meccsen ez lehet a kulcs.Ha James simán elsétálgathat a festékig, akkor kevés az Okácé Tandör esélye :D

James :mrgreen:
http://www.jest.com/video/178434/lebron ... ovies-1996
Jól megcsinálták, igazi troll videó :D Good job good effort :lol:

Ez hosszú lesz, előre mindenkitől elnézést :D
Kép
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.16. 21:24:20

Annak ellenére, hogy Westbrook tényleg nem egy IQ bajnok, és ezt a kosár IQ-jára értettem, én szeretem nézni a játékát. Annyira robbanékony és olyan rugók vannak a lábában mint senki máséban! Ha bedobná azokat a felesleges dobásait akkor mindenki imádná, mert igazi clutch lehetne, de nem megy be, és sokszor szinte nem látja a fától az erdőt.
Igaz ha jól tudom neki van a leghosszabb szerződése a csapatnál, de a big 3-ból tőle válnék meg, mert lehetne érte kapni 2 irányítót is.. persze ez leginkább akkor működne ha bevonnának 1 harmadik félt.
De lényegtelen, az ő dolguk mit kezdenek a csapatukkal.
Az a lényeg, hogy ha valaki az arcába ordítaná, hogy ne önzőzz te barom akkor sem értené meg, szóval sokat fog szívni miatta az OKC, viszont sokat köszönhetnek neki, mert néha olyan dolgokat művel hogy csak bámulnak a miami játékosok hogy most ez mi volt.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.06.16. 21:14:08

Game90 írta:Ha már Westbrook, akkor a kedvenc youtube channelemen pont ma tettek ki egy két részes videót róla:
http://www.youtube.com/watch?v=PXtXXWpI1BU
http://www.youtube.com/watch?v=_Bjyrkl_uAM
Tényleg érdemes végignézni, van Russ-O-Meter is :D

Mike Tyson Performs "LeBron James":
http://www.youtube.com/watch?v=7GpdUjgPYRE
:mrgreen:

NBA Images of the Year 2012:
http://www.youtube.com/watch?v=7bZqnUzzmdI
Erről az a véleményem,hogy érdemes Russelről végignézni a videót, mert tanulságos, de egyébként, akik készítették, azoknak semmi köze a kosárlabdához, ezt teljesen komolyan mondom. Egy-két részlet engem irritált (úgy, hogy utálom Westbrookot, tehát nem a kritizálása miatt).
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.16. 20:48:55

Csak most olvasom ezt a topicot, de Spoelstra "döntései"-ről kár is beszélni...ez, hogy az 5 faultos Durantet nem támadjuk, az utolsó percekben csak nézi a meccset, és a sztárjaira bízza a figurát ( sosem jön ), ha az ellenfél változtat a stratégiáján, ő képtelen erre reagálni, majd csak a következő meccsre, nem erőlteti a betöréseket, inkább tempókat dobat, Bosh-t semmire nem használja, csak a 2. meccsen stb...reménytelen. Amíg ez az ember ül itt, addig bajnoki címet nyerni...? Örülök a győzelemnek, minden klappolt, 1-1 van, nálunk a pályaelőny stb. De...3-ból 3-at otthon nem fogunk hozni, akkor pedig legjobb esetben 3-2-vel megyünk vissza Oklahomába, ahol pokol vár ránk...
PCsabi
aka Game90

2012.06.16. 20:26:33

Ha már Westbrook, akkor a kedvenc youtube channelemen pont ma tettek ki egy két részes videót róla:
http://www.youtube.com/watch?v=PXtXXWpI1BU
http://www.youtube.com/watch?v=_Bjyrkl_uAM
Tényleg érdemes végignézni, van Russ-O-Meter is :D

Mike Tyson Performs "LeBron James":
http://www.youtube.com/watch?v=7GpdUjgPYRE
:mrgreen:

NBA Images of the Year 2012:
http://www.youtube.com/watch?v=7bZqnUzzmdI
socio66

2012.06.15. 22:21:53

westbrook érdekes figura, az biztos hogy olyan sehol máshol nincs, hogy valaki konstans többet dobál a csapat legnagyobb sztárjánál, minden meccsen van két-három olyan szitu amikor durant már emeli a kezét a labdáért, de westbrook inkább elkezd egyedül akciózni.
valamelyik meccsen írták talán csabiéknak, egy ember van, aki le tudja limitálni durant-et, az pedig westbrook. :)
sokan írják, hogy le kellene nyugodnia, ez nem fog megtörténni, mert ilyen a stílusa, támadásban-védekezésben ezer fokon pörög, hátul folyamatosan tapad piócaként, és próbál labdát lopni, elöl pedig mennek a betörések, folyamatosan próbálkozik, akkor is ha nem megy.
ez persze néha baromi idegesítő tud lenni, de mellette olyan lelkesedéssel játszik, és olyan szép dolgokat tud csinálni, hogy nehéz rá haragudni.
egy igazi kétélű fegyver, akit egyik meccsen imádsz, utána pedig a pokolba kívánsz.
a magam részéről, bár sosem fogok maximálisan megbékélni vele, nagyon sajnálnám ha elmenne, és szerintem durant után egyértelműen az ő hiányát érezné meg leginkább a thunder.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.15. 20:36:25

Kalap1988 írta:
Bob_Marley írta:Oké hogy Battier fogta, de 2-2ben rá lehet kényszeríteni, hogy váltson, úgy láttam nem is nagyon keresték azokat a helyeket ahol ő volt.
Valahogy a nagy számok törvénye alapján is folyamatban végjátékban fent lenni, s talán 2 olyan szitu volt amikor "direkt nem védekezett", nehogy fault legyen.

Mondtam, hogy szőrszálhasogató leszek :D De elfogadom valahol amit írtál Kalap meg valahol nem :D
Szerintem a 2-2-nél is megoldható, hogy KD-nek ne kelljen Wade-re vagy Jamesre váltani, egy harmadik embert kell bevenni a váltásba, persze ez rizikósabb (attól viszont kevésbé, hogy tiszta ziccer vagy KD 6-ik fault), de ez más kérdés. Igaz keveset próbálták, de a Heatnél a 4-ik negyedben sajnos nem hogy ennyi, de sokkal kevesebb tudatosságot is ritkán látunk ( mondjuk a Wade-James 2-2, amiből a belépő Boshoz pattintotta oda Wade és azzal lett +7 50 mp-el a vége előtt, zseniális volt. De kb ennyi, többször nem volt még hasonló sem. ). Abszolút esetleges a játékuk.
Na pont most néztem meg a meccset. Erre így most frissibe tudok válaszolni. A Miami igenis arra ment rá, hogy váltson ki Durant Jamesre, nem egyszer megcsinálták. A probléma ott volt, hogy Durant nagyon okosan védekezett utána, és általában máris jött Ibaka mögötte, hogy ha kell ő fogja nyelni a faultot. Pl egy ilyenből volt is egy blokkja Ibakanak. De az is bizonyíték, hogy igenis tudatosan akarták a 6. faultot, hogy Battier pl ki akarta harcolni a belemenést, de blocking faultot fújta, az pl nagyon határ eset volt...de hát nagydöntőben kétes támadó hibát Durant ellen OKC-ben nincs az a bíró aki befújjon.
Pedig mondjuk szerintem a sok 50-50 döntésnél Miaminak kedveztek így is fontos szitukban.

Más a meccsről:
Westbrook mi a jó égnek dobott már megint többet mint Durant????? Valaki mondja már meg neki, hogy NE dobálj 20-nál többet, mert nem is kéne, ha jól megválogatná a dobásait...plusz nem asszisztol ő olyan ergyán, hogy kicsit ne vállalhatná többet a passzt...

Durant hivatalosan is mészáros bazzeg. Beteg. Nincsenek szavak. Meg valahogy nála nem érzem az izzadság szagot támadásban. Most is olyat húzott pl, hogy csak néztem, hogy azt hogy?

Miami...hát nyalhatnának simán, ha Battier nem így játszana...én komolyan úgy ültem le erre a párharcra, hogy oké, eddig szimpibb volt nekem a OKC, de na, adjunk nekik egy kis esélyt, kezdem semlegesen, és döntsön a játék. Első meccs harmadik negyedében azon kaptam magam, hogy ülni alig bírok, annyira szorítottam a Thundernek. Mai meccsen pedig egyenesen unszimpátiát éreztem a Heat ellen. Pedig nekem Wade nagy kedvencem...volt....mert amit idén a PO-ban csinál, meg maga az ember is, olyan mittudomén...nem régi önmaga. Jamest sose bírtam, most meg aztán KD mellett ez még kontrasztosabb, hát Boshy Boshról nem tudok mit mondani...más meg eleve érdektelen. OKC-ből egyedül Westbrook idiótasága zavar, Durant abszolút kedvenc, Harden kinek nem? :D Perk mindig is normális volt, azzal, hogy nem normális, Iblocka se semmi. Szefós meg ha megtanulna mán zsákolni (két meccsn három olyat hagyott ki amit más a csapatból be tud húzni simán), akkor már egyenesen sok embert kedvelek onnan.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.06.15. 18:22:01

Bob_Marley írta:Oké hogy Battier fogta, de 2-2ben rá lehet kényszeríteni, hogy váltson, úgy láttam nem is nagyon keresték azokat a helyeket ahol ő volt.
Valahogy a nagy számok törvénye alapján is folyamatban végjátékban fent lenni, s talán 2 olyan szitu volt amikor "direkt nem védekezett", nehogy fault legyen.

Mondtam, hogy szőrszálhasogató leszek :D De elfogadom valahol amit írtál Kalap meg valahol nem :D
Szerintem a 2-2-nél is megoldható, hogy KD-nek ne kelljen Wade-re vagy Jamesre váltani, egy harmadik embert kell bevenni a váltásba, persze ez rizikósabb (attól viszont kevésbé, hogy tiszta ziccer vagy KD 6-ik fault), de ez más kérdés. Igaz keveset próbálták, de a Heatnél a 4-ik negyedben sajnos nem hogy ennyi, de sokkal kevesebb tudatosságot is ritkán látunk ( mondjuk a Wade-James 2-2, amiből a belépő Boshoz pattintotta oda Wade és azzal lett +7 50 mp-el a vége előtt, zseniális volt. De kb ennyi, többször nem volt még hasonló sem. ). Abszolút esetleges a játékuk.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.15. 18:21:05

MessiFan írta:Durantéknek még ilyen kerettel több évig simán van esélyük.
Meg lehetne, bár nem adok túl sok esélyt arra, hogy egyben tudják majd tartani ezt a keretet. Harden -> Rookie fizetés és Ibaka is valami aprópénz. (az ő szintjükön, ha jól tudom) Ezt max. 1 évig lehet még kitolni szerintem (bár lehet, hogy addig sem) és aztán vagy lesz gyűrű vagy nem, szétszélednek, de legalábbis 2-3 embertől meg kell válniuk és legalább 1 meghatározótól...
Válasz küldése