Game90 írta:Bob_Marley írta:
Ez hosszú lesz, előre mindenkitől elnézést

Harden, Artest, Cassell, D'Antoni a legjobb
MessiFan írta:
Igaz ha jól tudom neki van a leghosszabb szerződése a csapatnál, de a big 3-ból tőle válnék meg, mert lehetne érte kapni 2 irányítót is..
...vagy Westbrook for Rondo?
Viccet félre téve, azt azért ne felejtsük el, Westbrook csak 24 lesz, bőven fejlődhet még.
Kalap1988 írta:
Erről az a véleményem,hogy érdemes Russelről végignézni a videót, mert tanulságos, de egyébként, akik készítették, azoknak semmi köze a kosárlabdához, ezt teljesen komolyan mondom. Egy-két részlet engem irritált (úgy, hogy utálom Westbrookot, tehát nem a kritizálása miatt).
Mi volt a baj a videóval? Néhány helyzet kielemzésén kívül szerintem rohadt jó lett és nekem úgy tűnik, hogy ért is hozzá

Tegnap nem voltam net előtt, ma meg nem mertem ebbe a topikba belenézni, mert 11:30-kor volt időm megnézni a meccset

Szóval nekem azért nem tetszett a videó (és talán drasztikusan fogalmaztam), mert maga az ötlet kiváló ugyan, így kielemezni az irányító játékát, de kb a fele momentum esetén nem életszerű dolgokat kérnek számon rajta. A pályán, amik ők könnyen lerajzolnak, nem mindig végrehajtható, sőt, olyan is volt benne, ami szerintem ekte butaság volt, csak rosszabbul jött volna vele ki a Thunder. Vagy pl ilyen is van benne: Lepasszolja Durantnek, aki ugyan nem open helyzetben van, de eldobja és kihagyja a dobást. Ennél is Westy a hibás, miközben, ha jól emlékszem egy Ibaka-nak vagy Perknek adandó bejátszást kértek tőle számon, ami mellesleg nem hiszem, hogy sikerült volna. Van sok-sok ilyen momentum a videóban, amellett, hogy kb a fele tényleg reális. Na meg olyanokat is számon kérnek rajta, hogy elvállal egy olyan dobást, ami máskor 10-ből 8-szor bemegy neki, most nem (ilyen esetben nem a döntés a rossz, Amerikában úgy nevelik a játékosokat, hogy amit tud, azt csinálja, persze ha 10-szer nem sikerül, akkor 11-edszer ne, de itt nem erről volt szó). Na mindegy, jó az ötlet, de szerintem rossz volt a megvalósítás, ez a véleményem.
A meccsről: Szomorú vagyok, mert nem volt ez extra meccs a Miamitól, a 4-ik negyedük egyértelműen katasztrofális volt, ha az OKC csak hasonló, vagy kicsit rosszabb negyedet nyújt, mint a második vesztes meccsen (nem is kellett volna 16 pont KD-től), akkor simán ők vezetnének 2-1-re, de elszerencsétlenkedték. Még mindig abban bízok, hogy sokkal több a lehetőség és a potenciál a Thunderben, ha ezt végre elő is hoznák, akkor egyértelműen még most is esélyesebbek a bajnoki címre. A következő meccs kell, mert 3-1-ről én sem hiszen abban, hogy a Thunder 3-ból, 3-at megnyerne. Palánk alatt továbbra is több kellene, mókás, hogy kiegyenlített a lepattanó csata, miközben Ibaka és Perk van az OKC-ben, szemben Boshal és a nem sokat játszó Haslemmel... Több kell még a szakálltól is, abban viszont biztos, vagyok, hogy a köv meccsen nem lesz ilyen gyenge hajrája Durantnek (szép Miami védekezés volt rajta, de nála tudjuk, hogy ez nem számít, ha odafigyel. Azért kiemelem Bosht, aki ott 2-szer 3-szor úgy segített ki, hogy blokk lett a vége. Gyenge játékosnak tartom továbbra is, de amit el kell ismerni, azt el is fogom.).