Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bob! Hogy támadják Durantet, de most tényleg? Vezessék rá a labdát, amikor ő Battiert fogja egyértelműen miután beütötte az 5-ket? Battier pedig nem fog rajta faultot kiharcolni, ha KD odafigyel. Ebben én nem hibáztatnám Spoelstrat, a Brooks-os felvetéseddel egyetértek.Bob_Marley írta:Második félidőt látom, de most kicsit szőrösszívű leszek a felvetéseimmelGame90 írta:Ezt én sem értettem, 2. meccsen sem mentek neki a tempók, talán csak 1-et dobott be, azt is az utolsó negyed vége felé.Bob_Marley írta:Nem értem miért nem az első meccsen is bevált tempódobásokra kényszerítették.
6-kor már nem volt energiám írni, de ez nagyon fontos W volt!
De hihetetlen, hogy:
1. Durant 5 fault-tal végignyomta az utolsó 10,5 percet.
2. a meccsek utolsó 5-6 percében milyen egyszerűek, esetlenek a Miami támadásai.
Kérdezem azokat akik látták a meccsetDurant 5 faultjának nem kihasználása érthetetlen, főleg ha olyanok vannak a csapatomban mint Wade-James 10,5 perc alatt addig támadom amig nicns az az Isten, hogy ne fújják rá a 6ikat. És majdnem meg is bosszulta magát a dolog, nálam ez valahol edzői hiba.
A James védekezés meg a túloldal edző hibája érzésem szerint meg a rotáció.Tényleg szembetűnő, hogy Sefolosha rohan ki rá, s vagy fault vagy James begyötri a gyűrűig.Távol kell tőle állni, aztán imádkozni vagy bedobja vagy nem
Brooks nagyot meccselt az előző körben nem értem ezeket a dolgokat nála.
És oké én hogy jövök ahhoz, hogy kritizáljam akár Spoelstrát vagy Brooksot, de főleg az NBA ahol szó szerint mindenről van egy 6 oldalas statisztikai kimutatás, nem hiszem el, hogy nem látják, hogy James ellen nem ér semmit a kiküldöm rá az embert, s besegítéssel becsapdázom, mert kis rohadék, s elpasszolja vagy betol 4 embert mint egy tank.
A Durant faultot meg azért nem értem, mert nem is támadták, hogy meglegyen a 6ik fault, s ott van az, hogy ő a legveszélyesebb az egész ligában, hát nem hátrány ha őt kipontozódás miatt a cserepadon ül.
Na mindegy, csak elmélkedtemMeg még rohadt sok van hátra, s lesz itt minden ravaszság a másik játéka ellen
Legalábbis remélem, mert szerintem ha az OKC belemegy egy ilyen dobójátékba, abból nem tud kijönni jól, van náluk több fegyver azt kell használni, s nem párbajt kialakítani.
A kérdés amit nem tettem fel, hogy mennyire voltak ezek edzői hibák itt is ott is?
Második félidőt látom, de most kicsit szőrösszívű leszek a felvetéseimmelGame90 írta:Ezt én sem értettem, 2. meccsen sem mentek neki a tempók, talán csak 1-et dobott be, azt is az utolsó negyed vége felé.Bob_Marley írta:Nem értem miért nem az első meccsen is bevált tempódobásokra kényszerítették.
6-kor már nem volt energiám írni, de ez nagyon fontos W volt!
De hihetetlen, hogy:
1. Durant 5 fault-tal végignyomta az utolsó 10,5 percet.
2. a meccsek utolsó 5-6 percében milyen egyszerűek, esetlenek a Miami támadásai.
Ezt én sem értettem, 2. meccsen sem mentek neki a tempók, talán csak 1-et dobott be, azt is az utolsó negyed vége felé.Bob_Marley írta:Nem értem miért nem az első meccsen is bevált tempódobásokra kényszerítették.
Bocs. Nem írtam, de a nagy döntőre gondoltam...socio66 írta:ilyen már volt idén, a denver ellen 14 pont, 15 lepattanó, 11 blokk.P.U.Y.O.L. írta: Ibaka: Nem ember!Előbb - utóbb összehoz egy TD-t, amiből az egyik adat block lesz.
ilyen már volt idén, a denver ellen 14 pont, 15 lepattanó, 11 blokk.P.U.Y.O.L. írta: Ibaka: Nem ember!Előbb - utóbb összehoz egy TD-t, amiből az egyik adat block lesz.
Ha megnézed a meccset, azzal is szembesülni fogsz, hogy ez még a legszerényebb blockja volt.Bob_Marley írta: Iblocka
http://www.youtube.com/watch?v=k1aV99lQ ... re=g-all-u
Amúgy a Dream Teamhez visszatérve, ugye megint elég brutál csapat megy amcsi részről az Olimpiára, s sajnos a sérülések csökkentik a spanyolok esélyeit, de azért jók lesznek a hispánok, s ilyen blokkokat Ibaka remélem az Olimpián is bemutat Jamesék ellen
szerintem keversz valakivel bob. Mire gondolsz? Mikor?Bob_Marley írta:
ozsi tényleg csak kíváncsiságból te nem szintén Heat ellenes voltál ??? Nba mondjuk más mert ugye itt mindenkinek elvileg ugyanannyi sansza van, csak jól kell tudni gazdálkodni a játékosokkal és a szerződésekkel, s több szimpatikus csapat is van, de valamiért úgy rémlik te se szívlelted a Miamit?