USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.15. 18:13:47

Én is nézem ám a döntőt, mind a 2 meccset 2x láttam, és eddig nagyon tetszetős.
Első meccsen remekül ledolgozták a hátrányt, ahogyan a második utolsó negyedében is, de sajnos Durant utolsó dobása eléggé kacifántos volt. Én nem hittem volna hogy képesek 2 pontra feljönni, de annyiszor lepett már meg a PO, hogy nem is olyan nagy dolog :lol:
Szeretném ha továbbra is ilyen jó meccseket látnánk. OKC-nek szorítok jobban, de igazából az sem érdekelne ha Lebronnak meglenne az első gyűrűje, mert Durantéknek még ilyen kerettel több évig simán van esélyük.

Szerk: Ezer köszi Slither
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.06.15. 18:08:41

NBATV The Dream Team

Nem sz@rakodtam tovább a vágással, itt van HD-ban az egész:
http://thepiratebay.se/torrent/7354590/ ... ary_HD.mp4

Aki nem akarja letölteni, annak itt van a gyenge YouTube verzió: http://www.youtube.com/watch?v=s34TVxVHxDg (estére ezt is leszedik majd).
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.15. 17:47:49

Oké hogy Battier fogta, de 2-2ben rá lehet kényszeríteni, hogy váltson, úgy láttam nem is nagyon keresték azokat a helyeket ahol ő volt.
Valahogy a nagy számok törvénye alapján is folyamatban végjátékban fent lenni, s talán 2 olyan szitu volt amikor "direkt nem védekezett", nehogy fault legyen.

Mondtam, hogy szőrszálhasogató leszek :D De elfogadom valahol amit írtál Kalap meg valahol nem :D
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.06.15. 17:34:58

Bob_Marley írta:
Game90 írta:
Bob_Marley írta:Nem értem miért nem az első meccsen is bevált tempódobásokra kényszerítették. :?
Ezt én sem értettem, 2. meccsen sem mentek neki a tempók, talán csak 1-et dobott be, azt is az utolsó negyed vége felé.

6-kor már nem volt energiám írni, de ez nagyon fontos W volt!

De hihetetlen, hogy:
1. Durant 5 fault-tal végignyomta az utolsó 10,5 percet.
2. a meccsek utolsó 5-6 percében milyen egyszerűek, esetlenek a Miami támadásai.
Második félidőt látom, de most kicsit szőrösszívű leszek a felvetéseimmel :D

Kérdezem azokat akik látták a meccset :D Durant 5 faultjának nem kihasználása érthetetlen, főleg ha olyanok vannak a csapatomban mint Wade-James 10,5 perc alatt addig támadom amig nicns az az Isten, hogy ne fújják rá a 6ikat. És majdnem meg is bosszulta magát a dolog, nálam ez valahol edzői hiba.

A James védekezés meg a túloldal edző hibája érzésem szerint meg a rotáció.Tényleg szembetűnő, hogy Sefolosha rohan ki rá, s vagy fault vagy James begyötri a gyűrűig.Távol kell tőle állni, aztán imádkozni vagy bedobja vagy nem :D
Brooks nagyot meccselt az előző körben nem értem ezeket a dolgokat nála.

És oké én hogy jövök ahhoz, hogy kritizáljam akár Spoelstrát vagy Brooksot, de főleg az NBA ahol szó szerint mindenről van egy 6 oldalas statisztikai kimutatás, nem hiszem el, hogy nem látják, hogy James ellen nem ér semmit a kiküldöm rá az embert, s besegítéssel becsapdázom, mert kis rohadék :D , s elpasszolja vagy betol 4 embert mint egy tank.
A Durant faultot meg azért nem értem, mert nem is támadták, hogy meglegyen a 6ik fault, s ott van az, hogy ő a legveszélyesebb az egész ligában, hát nem hátrány ha őt kipontozódás miatt a cserepadon ül.

Na mindegy, csak elmélkedtem :D Meg még rohadt sok van hátra, s lesz itt minden ravaszság a másik játéka ellen :D Legalábbis remélem, mert szerintem ha az OKC belemegy egy ilyen dobójátékba, abból nem tud kijönni jól, van náluk több fegyver azt kell használni, s nem párbajt kialakítani.

A kérdés amit nem tettem fel, hogy mennyire voltak ezek edzői hibák itt is ott is?
Bob! Hogy támadják Durantet, de most tényleg? Vezessék rá a labdát, amikor ő Battiert fogja egyértelműen miután beütötte az 5-ket? Battier pedig nem fog rajta faultot kiharcolni, ha KD odafigyel. Ebben én nem hibáztatnám Spoelstrat, a Brooks-os felvetéseddel egyetértek.
A meccsről: Most láttam, hála Istennek úgy, hogy nem tudtam az eredményt és zseniális volt. A Heat-eseket annyiban lehűteném, hogy összességében szerintem a végét tekintve nem biztos, hogy ők jönnek a legjobban ki ebből. Nem hiszem, hogy lesz még egy olyan meccs, amikor ennyire rosszul kezd a Thunder az egész első félidőben, márpedig a második félidőben nincs az a csapat (főleg nem a Heat), aki megverje őket. Durant hihetetlen, nincsenek idegei, nálam kezd az első számú NBA játékossá válni (félreértés ne essék, ne menjünk bele a James-KD vitába, mert az előbbi valóban összetettebb,de engem lenyűgöz, ahogy ez az ember győzni tud...). Lehet, hogy képességekben van nála jobb (na nem sokkal),de ha továbbra is jó csapata lesz, akkor rengeteg gyűrűt nyerhet ezzel a hozzáállással, ideg nélküliséggel, arról nem is beszélve, hogy 4 év fórja van Jamesnek, KD nagyon sok mindenben fejlődhet még. A védekezésre vagy a játékosok társak kiszolgálására gondolok. Most már elképzelhetőnek tartom a 4-3-at (eddig 4-2-öt tippeltem), de a Heatben már sokkal kevesebb tartalék van, mint az OKC-ben. Battier, Bosh nem hiszem, hogy többet tud. Haslemtől Chalmerstől jöhet kicsit több, mint ahogy Jamestől és Wadetől is, de az addigi po tapasztalatok alapján azért kétlem, hogy ez egyszerre történne meg. Míg az OKC-nél a belső kettős sokkal, de sokkal többet tud erről, de akár még Westbrook is.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.06.15. 17:12:22

Ma nem keltem fel a meccsre, inkább most néztem meg felvételről. Baromi jó meccs volt, a végén, már pattogtam is rendesen, főleg Harden labdaszerzésénél és az abból következő Durant 3 pontosnál. A végén elhamarkodottan dobott, bár az is igaz, hogy James odaütött, szóval ott 2 bünti kellett volna. :P

Igazából csak azért írok most ide, hogy leírjam éjfél körül elkezdtem írni egy hozzászólást, ami közben elment a netem, aztán inkább elmentem aludni.
A hozzászólás valami hasonló volt:
"Csak azért írok, hogy előre szóljak, ma a Miami nyer 4 ponttal, hogy aztán a 3. meccset nyerje az OKC, majd a Miami, majd az OKC, hogy aztán a 6. meccsen eldőljön a bajnoki cím."

Szóval a 11 pontos OKC győzelem után a 4 pontos Miami siker is bejött volna. :mrgreen:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.15. 16:42:16

Game90 írta:
Bob_Marley írta:Nem értem miért nem az első meccsen is bevált tempódobásokra kényszerítették. :?
Ezt én sem értettem, 2. meccsen sem mentek neki a tempók, talán csak 1-et dobott be, azt is az utolsó negyed vége felé.

De hihetetlen, hogy:
2. a meccsek utolsó 5-6 percében milyen egyszerűek, esetlenek a Miami támadásai.
Második félidőt látom, de most kicsit szőrösszívű leszek a felvetéseimmel :D

Kérdezem azokat akik látták a meccset :D Durant 5 faultjának nem kihasználása érthetetlen, főleg ha olyanok vannak a csapatomban mint Wade-James 10,5 perc alatt addig támadom amig nicns az az Isten, hogy ne fújják rá a 6ikat. És majdnem meg is bosszulta magát a dolog, nálam ez valahol edzői hiba.

A James védekezés meg a túloldal edző hibája érzésem szerint meg a rotáció.Tényleg szembetűnő, hogy Sefolosha rohan ki rá, s vagy fault vagy James begyötri a gyűrűig.Távol kell tőle állni, aztán imádkozni vagy bedobja vagy nem :D
Brooks nagyot meccselt az előző körben nem értem ezeket a dolgokat nála.

És oké én hogy jövök ahhoz, hogy kritizáljam akár Spoelstrát vagy Brooksot, de főleg az NBA ahol szó szerint mindenről van egy 6 oldalas statisztikai kimutatás, nem hiszem el, hogy nem látják, hogy James ellen nem ér semmit a kiküldöm rá az embert, s besegítéssel becsapdázom, mert kis rohadék :D , s elpasszolja vagy betol 4 embert mint egy tank.
A Durant faultot meg azért nem értem, mert nem is támadták, hogy meglegyen a 6ik fault, s ott van az, hogy ő a legveszélyesebb az egész ligában, hát nem hátrány ha őt kipontozódás miatt a cserepadon ül.

Na mindegy, csak elmélkedtem :D Meg még rohadt sok van hátra, s lesz itt minden ravaszság a másik játéka ellen :D Legalábbis remélem, mert szerintem ha az OKC belemegy egy ilyen dobójátékba, abból nem tud kijönni jól, van náluk több fegyver azt kell használni, s nem párbajt kialakítani.

A kérdés amit nem tettem fel, hogy mennyire voltak ezek edzői hibák itt is ott is?
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.15. 15:23:37

De hihetetlen, hogy:

Wade labdaeladása a végén facepalm-ot érdemelt, -2nél Durant jó megoldást választott, ott volt az esély, mert James elaludt, ezeket általában beszokta dobni.

James-re megint nem lehetett panasz, most Wade is jó volt, Bosh nagyot küzdött, Battier meg kegyetlen, 17 pontot átlagol idáig a döntőben :D KD megint elmebeteg volt a 4. negyedben, Westbrook a katasztrófális kezdés után összekapta magát, Ibaka alig kapott labdát, Harden-nek meg a jó kezdés ellenére alig volt rádobása a 2. félidőben.

Miami-ban szerintem nem fog hármat hozni a Heat, 1-et minimum nyerni fog az ókácé/Tandör ( :lol: ), aztán majd Oklahoma-ban eldől a párharc sorsa.

- Bosh had 16 points and 15 rebounds; his first double-double since April 16.
- OKC scored 24 fastbreak points in game 1, only 11 in game 2 (all in 2nd half).
- Kevin Durant is the only player since the merger with 16+ 4th-quarter points in consecutive NBA Finals games.
- LeBron James was 12-12 on free throws in Game 2. Only the 2nd time in his playoff career he’s made at least 12 FT without a miss.
- Outside of Durant, Westbrook and Harden, no one scored more than 7 points for OKC.
- Durant (16), Westbrook (9) and Harden (4) scored all 29 points for OKC in the 4th quarter.
- After scoring 17 points on 5/9 shooting in the first half, Harden only took 2 shots and scored 4 points in the 2nd half
- James has scored 30+ points in 5-straight games and 8 of the last 9.

Durant-nél jobb 4. negyedes játékos azért nem igazán van...

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.15. 12:30:56

socio66 írta:
P.U.Y.O.L. írta: Ibaka: Nem ember! :lol: Előbb - utóbb összehoz egy TD-t, amiből az egyik adat block lesz. :D
ilyen már volt idén, a denver ellen 14 pont, 15 lepattanó, 11 blokk. :)
Bocs. Nem írtam, de a nagy döntőre gondoltam... :wink: (itt azért még jobban ütne a dolog)
socio66

2012.06.15. 11:56:48

P.U.Y.O.L. írta: Ibaka: Nem ember! :lol: Előbb - utóbb összehoz egy TD-t, amiből az egyik adat block lesz. :D
ilyen már volt idén, a denver ellen 14 pont, 15 lepattanó, 11 blokk. :)
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.15. 11:34:12

Bob_Marley írta: Iblocka :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=k1aV99lQ ... re=g-all-u

Amúgy a Dream Teamhez visszatérve, ugye megint elég brutál csapat megy amcsi részről az Olimpiára, s sajnos a sérülések csökkentik a spanyolok esélyeit, de azért jók lesznek a hispánok, s ilyen blokkokat Ibaka remélem az Olimpián is bemutat Jamesék ellen :D
Ha megnézed a meccset, azzal is szembesülni fogsz, hogy ez még a legszerényebb blockja volt. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.15. 10:40:32

Nem láttam csak az összefoglalót, grat a Miaminak.
Majd keresek valami lőlapot, de furcsa volt, hogy az összefoglalóban is sok olyan volt, hogy Jamesre kimentek ő meg be gyötörte a gyűrűig a labdát.Nem értem miért nem az első meccsen is bevált tempódobásokra kényszerítették. :?
Battier meg élete formájában támadásban :D Volt egy iszonyat sorsdöntő tríííje +2nél talán.
Thudner szépen feljött, pedig megint elég nagy mélységekben voltak, s Durant utolsójánál is az egy jó dobóhelyzet volt közel a gyűrűhöz s talán fault is.Bosh kemény a 7 támadóval és a 16-15ös stattal.
Igazából azt néztem még, hogy Ibaka-Perk párosnak volt a legrosszabb +- mutatója.Nem is nagyon kaptak labdát, ami a Miami védekezésének is köszönhető, meg ahogy láttam sokat volt small-ballban a Miami így meg a kevésbé mozgékony Perkins-Ibaka kettős hátrány sajnos :? S egyben Brooksnak is alacsony ötössel kell játszania, amiből következik hogy van esélye a Heatnek pattanókra. VAgy ha működne, hogy tempókat dobáljon a Heat mert nem tud bejutni a festékbe, akkor meg átlehetne billenteni kőkeményen pozitívba ezt a dolgot.Persze az meg benne van, hogy miután a Thunder rosszul dobott (Miami meg kitűnően védekezett) leindításoknál Perkék nem értek vissza.És ez a párharc is olyan, az van előrébb aki jobban védekezik, s a Miami ezen a meccsen főleg az első félidőben kinyírta rendre az OKC játékát.

Fiúk szépen haladnak, hogy 7 meccses párharc legyen ebből :D De jó lenne ha 6 meccsen nyerne az OKC :twisted: :D

Iblocka :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=k1aV99lQ ... re=g-all-u

Amúgy a Dream Teamhez visszatérve, ugye megint elég brutál csapat megy amcsi részről az Olimpiára, s sajnos a sérülések csökkentik a spanyolok esélyeit, de azért jók lesznek a hispánok, s ilyen blokkokat Ibaka remélem az Olimpián is bemutat Jamesék ellen :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.15. 09:36:35

Féltem az OKC-t,mert innentől nagyon nehéz lesz.
3 jön Miamiban,egyet el fog tudni hozni a Thunder,kettőt nem hiszem :?
Most valamit ki kell találnia Brooksnak megint,mint a Spurs ellen,mert hiába 1-1,nem működik úgy a csapatjáték,ahogy a SAS ellen működött 0-2 után.

Én bízok azért,de nagyon-nagyon nehéz lesz. nehezebb mint 0-2ről a Spurs ellen.

OKC!!!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.15. 09:22:31

Na ez a meccs, már bőven méltó volt egy nagy döntőhöz. Negatívumként talán az első negyed beli Thunders védekezést és az utolsó negyedben bemutatott rengeteg labdavesztés a Miami részéről, ami megemlíthető, de hát ez legyen a legkisebb probléma, ha ilyen jó meccs kerekedik ki belőle.

A Miami megmutatta az 1. negyedben, hogy miért a liga egyik legjobban védekező csapata. Talán Kornél említette, hogy még passzolni is igazi kihívásvolt az OKC játékosainak. Egészen elképesztő! Az első negyed szerintem egyáltalán nem hasonlított az 1. meccs elejével. Ott a Miaminak minden beesett és jóval kevesebb tudatosság volt a támadójátékukban, míg a Thunderben folyamatosan kimaradtak az openek és a viszonylag könnyebb kosarak. Ma viszont azért alakult ki ekkora különbség az elején, mert a Heatben embertelenül összeállt a csapat védekezés.

Jamesre ma nem lehet panasz, 32 pont 8 pati és kulcsfontosságú kosarak, de a legnagyobb érdeme a 12/12 a vonalról!!! Ráadásul a végén nem kis nyomás lehetett rajta, de betette mind a kettőt és így már nem maradt esélye az OKC-nek.

Wade végre érdemben hozzátett egy meccshez az idei rájátszásban és bár nem villogott túlságosan, a statjai nem is lettek sokkal jobbak, mint az első meccsen, de most nagyon érezte, hogy mikor kell neki villantani és fontos, nehéz kosarakat vállalt.

Bettier: ki gondolta volna? :D Nyilván nem a képességeivel van baj, de pont a döntőben ilyen színvonalon játszik....hihetetlen figura!

Bosh: elsősorban ő az ember, aki miatt nyertek szerintem. Ez az ember (mindamellett, hogy pontokkal se maradt adós) valami félelmeteset dolgozott az ellenfél gyűrűje alatt! A 7 támadó lepattanó önmagáért beszél és azzal, hogy ott őrlődött bent folyamatosan, legalább 1, de nem egyszer két játékos figyelmét is magára vonta és ezzel könnyebben tudott betörni ziccerbe James és Wade. Abszolút MoM, Durantestől, Jamesestől, mindenestül... :lol:

A Thunder láthatóan nem tudott mit kezdeni a Miami védekezésével, ráadásul ha fel is szenvedték magukat 10 pont környékére MINDIG jött a hideg zuhany. Óriási tisztelet jár nekik, mert eléggé idegőrlő lehetett ezt 3 negyeden át tűrni, szerintem nem is lett volna túl sok csapat, amely innen is visszakapaszkodik, tényleg olyanok, mintha dörzsölt veteránok lennének. Lenyűgöző egy csapat. (félek, hogy jövőre elvesztenek 1-2 embert...)

Durantet nagyon jól megfogták az első félidőben, nem is nagyon volt tiszta dobása és a gyűrűig se nagyon bírta bevinni, így inkább kintről szórta a labdákat, de open helyzete nem nagyon volt. (0/5 3pt) A 2. félidőben megmutatta, hogy milyen jó vezér és a 3. negyedben gyakorlatilag egyedül tartotta a csapatát meccsben. A meccs végi tripla meg....OMG! :shock: Nincsenek idegei...

Westbrook:.............................?

Harden: nélküle már az 1. félidőben vége lett volna a meccsnek, (no meg persze Ibaka nélkül) hihetetlen 6. ember. Nem is tudom, hogy mikor volt egy csapatnak ilyen szintű padról beszálló játékosa. Nagyon fontos kosarakat dobott és a 7/11 is önmagáért beszél. A 2. félidőben, ha ő vállalta volna azokat a támadásokat, amiket sorba kihagyott RW, akkor lehet, hogy még ilyen különbségből is lett volna visszaút...

Ibaka: Nem ember! :lol: Előbb - utóbb összehoz egy TD-t, amiből az egyik adat block lesz. :D Azt mondjuk továbbra sem értem, hogy miért nem használják többet a palánk alatt támadásban.

Jót tett a párharcnak a Miami sikere és ha legalább 2-t hoznak hazai pályán, akkor szerintem meglesz a Heatnek.

Atya világ mit fogok én kihagyni... :D
Holnap költözünk és nem tudom, hogy mikor lesz újra net+TV. A Digin múlik, remélem csak 1 max 2 meccset kell kihagynom...
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.15. 09:21:34

Nah ezt behúzta a Miami. Most ők kerültek lélektani előnybe. Nehéz lesz meccset hoznia idegenből az OKC-nek, de kötelező lesz, kül elrepesgethetik a bajnoki álmokat.

Bosh nagyon kellett ennek a csapatnak. Ez az erős dupla-dupla sokat nyomott a latba. James most nem volt olyan jó szerintem, Wade meg kicsit 9sszekapta magát.

Én még mindíg Batti-n ámulok és bámulok. A végére csak megtalálták az ő helyét is! jöbb később, mint soha. Szórta a 3-asokat rendesen 1ik másikat meg honnan te jóóó ééééggg... 8) :lol: :lol:

GO KNICKS GO! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
socio66

2012.06.15. 06:00:02

csoda lett volna, ha behúzza ezt a thunder, úgy hogy szinte végig tíz fölött volt a különbség, de megvolt a lehetőség.
azt az utolsó támadást -2-nél okosan türelmesen ki kellett volna játszani, aztán dobni egy sima kettest, és hosszabbítás, esetleg megpróbálni egy hármast ha megvan a helyzet hozzá, de ez így nagyon rosszul sült el.
mondjuk nem hibáztatom durant-et, egyrészt mert előtte a hármassal ő hozta ebbe a helyzetbe a csapatot, másrészt james tényleg elaludt, és úgy tűnt van annyi fórja durant-nek hogy ellépjen mellette.
nem baj, most három meccs miami-ban, egyet minimum el kell hozni, ami nem tűnik lehetetlen feladatnak, aztán hazai pályán lehet eldönteni a lényegi kérdéseket.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.15. 05:56:08

Azért a srácok mindent megtettek, hogy a végén szívroham közeli állapotban legyek. Így, hogy jó a vége azt mondom, hogy szép volt, összességében jó volt a csapat, Chalmers fogott csak ki gyenge napot ma. Remélem erőt merítenek a végjátékból és eztán a 4. negyedet jobban meghúzzák, mert ez így vállalhatatlan. Vagy valahogy pontozzák ki már az elején Durant-et vagy nemtom, mert ennek így nem lesz jó vége. Mindegy a meccs megvan, a pályaelőny megvan, már "csak" a 3 hazait kell nyerni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.15. 05:38:02

sajnos ez a meccs elment az okcnek. jó lenne a továbbiakban,ha az első negyedben nem engednék el a miamit mindig,mert eddig mindkét meccsen kapaszkodni kellett,ami rengeteget kivesz.
folyt.köv. miamiban.meleg lesz így. a thundernek nagyon,kellett volna ez a mai...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2012.06.15. 05:09:44

+11, Wade nagyon eltűnt, KD 10 pontot szórt ebben a negyedben, de a 4. negyedet 4 fault-tal kezdi.

Collison csak 7 percet játszott idáig, ezt nem igazán értem.

Utolsó negyedben LBJ-t rá kell állítani KD-re.

Durant-től ez milyen buta szabálytalanság volt, 10,5 perccel a vége előtt beszedte az ötödiket is.

KD nem jön le és elkezdett állatkodni, persze Battier fogja őt...

James 4 fault, Westbook 2+1, 85-81, 6 perc.

KD-t mintha én fognám...
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.15. 04:29:30

Eddig elég hasonló az első meccshez, így is csak kevéssel 10 fölött vezet a Miami, hogy Durant és Westbrook még nem indult be, ha ez megtörténik lesznek gondok Heat oldalon és valószínű meg is fog.
James se túl jó támadó oldalon, első 5 dobásából 4, azóta 8-ból 2 és ezek is mind palánk közeléből, messzebbről valahogy nem sikerül.
Bosh azért 19 perc alatt dupla-dupla.
OKC-nél eddig Harden és Ibaka teljesítménye tetszik.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
PCsabi
aka Game90

2012.06.15. 03:40:39

Ez idáig több, mint biztató. Védekezés okés, könnyű dobása még nem is volt a Thunder-nek, támadások is rendben vannak, szépen el vannak osztva a pontok, Battier 2/3 tripla, James 8 pont, Wade 7 pont, 3 assist.

OKC-t Harden tartja életben, 10 pontos, többiek összesen 5-nél. Westbrook egy igen korrekt 1/7 FG-vel kezdett, ráadásul neki és Durant-nek is 2 fault-ja van.

Ibaka milyen block James-en, omg :shock:

Beard eddig hot, fel is jött a Thunder 10-re.

Wade végre elkezdte a döntőt.

Volt +8 és +17 is, végül +12 a félidőben. De nem olyan megnyugtató ez az előny, bármikor feljöhet a Thunder, Durant és Westbrook nem fog még egy 5/19 (KD például 0/5 tripla), 15 pontos félidőt összehozni, viszont Harden nagyon él. Heat-nél Wade és LBJ idáig erős közepes, Bosh nagyon hajt, dupla-duplánál tart, Battier pedig 1,5 meccs után 7/10 tripla. Összességében nem rossz idáig, csak nehogy úgy járjon a Heat, mint az 1. meccsen...

:mrgreen:

Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.15. 03:14:10

Na elég jól kezdődik. 9-2 Kicsit game1 szagot érzek. Olyan 30 pontos előnyt össze kéne szedni félidőre, hogy kevésbé kelljen később izgulni.:D:D

Na gyerekek mi történt? Van védekezés, vagy mi a szösz?

Bosh 10/10, nem tudom mikor szerzett utoljára 10 patit, az első félidőben meg pláne. Megy a játék a heatnek, egész csapat kinézetük van most. Másik oldalon meg Harden állat, tőlem maradhat is az, ha a többiek is annyit hoznak csak mint eddig. Ibaka megint megtalálta a gumibogyószörpjét, támadásban is jó, védekezésben meg hozza a szokásos félelmetes szintjét. Tényleg ott tart már az NBA, hogy nincs olyan játékos, aki nyugodtan merne ziccert dobni ha Ibaka a környéken van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.06.15. 04:26:25-kor.
PCsabi
aka Game90

2012.06.15. 03:02:21

Na, akkor kezdődik! Bosh a kezdőben, Chalmers, Wade, Battier és LBJ mellett.

Kép

Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.15. 03:01:04

Lassan kezdődik.
Miami részről Bosh kezd Haslem helyett és várhatóan Joel Anthony és James Jones is nagyobb szerepet kap majd.

OKC:
Bill Simmons ‏@sportsguy33

Durant warmed up 2 hrs before tipoff, then went into the stands + signed autographs for 20 mins. Can't say I've seen that at Finals before.

Game1:
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.06.15. 03:03:09-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.15. 00:23:56

Öregszem :roll: Kihagy a híres memóriám :D Akkor kevertelek az tudom, hogy a tavas csapatnak szurkolsz nem meglepő módon minket csak a Barca meg azt hiszem Ajax köt össze összes többiben pocsék ízlésed van :mrgreen: De úgy emlékeztem a Miamit te se szereted, de akkor mégsem. :D

Bobot is szeretem, az avádon lévőt :twisted: :lol: Ozsi
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.15. 00:16:07

Bob_Marley írta:
ozsi tényleg csak kíváncsiságból te nem szintén Heat ellenes voltál ??? Nba mondjuk más mert ugye itt mindenkinek elvileg ugyanannyi sansza van, csak jól kell tudni gazdálkodni a játékosokkal és a szerződésekkel, s több szimpatikus csapat is van, de valamiért úgy rémlik te se szívlelted a Miamit?
szerintem keversz valakivel bob. Mire gondolsz? Mikor? :)

én Jamesre voltam párszor mérges, pl tavalyi nagydöntőn, de ott is a Miami-nak drukkoltam. Ahogy keleten végig, hiszen gondoltam,hogy kb ők az egyetlen akik megállíthatják a Celtics-t :D:D:D nah meg alapból nincs velük bajom.

Lakers-nek drukkolok, de tényleg sok szimpatikus csapat van, ez a Thunder pl nagyon, és szeretném is ha megnyernék rögtön az első döntőjüket. Miami győzelem esetén se lennék kétségbeesve, de azért jobban örülnék az OKC győzelmének.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése