Game90 írta:Bob_Marley írta:Nem értem miért nem az első meccsen is bevált tempódobásokra kényszerítették.

Ezt én sem értettem, 2. meccsen sem mentek neki a tempók, talán csak 1-et dobott be, azt is az utolsó negyed vége felé.
6-kor már nem volt energiám írni, de ez nagyon fontos W volt!
De hihetetlen, hogy:
1. Durant 5 fault-tal végignyomta az utolsó 10,5 percet.
2. a meccsek utolsó 5-6 percében milyen egyszerűek, esetlenek a Miami támadásai.
Második félidőt látom, de most kicsit szőrösszívű leszek a felvetéseimmel
Kérdezem azokat akik látták a meccset

Durant 5 faultjának nem kihasználása érthetetlen, főleg ha olyanok vannak a csapatomban mint Wade-James 10,5 perc alatt addig támadom amig nicns az az Isten, hogy ne fújják rá a 6ikat. És majdnem meg is bosszulta magát a dolog, nálam ez valahol edzői hiba.
A James védekezés meg a túloldal edző hibája érzésem szerint meg a rotáció.Tényleg szembetűnő, hogy Sefolosha rohan ki rá, s vagy fault vagy James begyötri a gyűrűig.Távol kell tőle állni, aztán imádkozni vagy bedobja vagy nem

Brooks nagyot meccselt az előző körben nem értem ezeket a dolgokat nála.
És oké én hogy jövök ahhoz, hogy kritizáljam akár Spoelstrát vagy Brooksot, de főleg az NBA ahol szó szerint mindenről van egy 6 oldalas statisztikai kimutatás, nem hiszem el, hogy nem látják, hogy James ellen nem ér semmit a kiküldöm rá az embert, s besegítéssel becsapdázom, mert kis rohadék

, s elpasszolja vagy betol 4 embert mint egy tank.
A Durant faultot meg azért nem értem, mert nem is támadták, hogy meglegyen a 6ik fault, s ott van az, hogy ő a legveszélyesebb az egész ligában, hát nem hátrány ha őt kipontozódás miatt a cserepadon ül.
Na mindegy, csak elmélkedtem

Meg még rohadt sok van hátra, s lesz itt minden ravaszság a másik játéka ellen

Legalábbis remélem, mert szerintem ha az OKC belemegy egy ilyen dobójátékba, abból nem tud kijönni jól, van náluk több fegyver azt kell használni, s nem párbajt kialakítani.
A kérdés amit nem tettem fel, hogy mennyire voltak ezek edzői hibák itt is ott is?