Szerda hajnalban megkezdődik az NBA döntő, végre magyar kommentár lesz (Kérdés: most hogy nincs NHL lesz stúdiózás az NBA döntö alatt? @szcsaba: A tavaly bevált 3 kommentátoros felállást követjük inkább. @szcsaba: NBA-döntő beosztása: Méhes - 2., 4., 5., 7. Szaniszló - 1, 3, 6.).
Thunder-t a pályaelőny, a palánk alatti emberek és Harden miatt esélyesebbnek tartom, egyedül csak Westbrook okozhat problémát, de ha azt a teljesítményt hozzák, amivel megverték a Spurs-t, akkor nem lehet gondjuk. Heat cserepadja gyengébb, Wade játéka elég ingadozó, tőle végig extraklasszis teljesítmény kell, ha partiban akarnak lenni, szerintem James god mode-ban lesz, most nem fog csalódást okozni és jó csapatvédekezés is kell, 100 pont alatt kell tartaniuk a Thunder-t. Ugye 2-3-2-es rendszer lesz, azt meg szinte kizártnak tartom, hogy a Miami mindhárom hazai meccsét behúzza, viszont szerintem az Oklahoma is fog 1-et bukni otthon. Tippem: 4-3 OKC.
Mondjuk az elég fincsi lenne, ha a Thunder rögtön bajnokságot nyerne
Bob_Marley írta:
Game te se tudod?
Igazából kit érdekel?

NBA1-ról vetted? Mert ott is volt ilyen, de hát ki akar az ilyeneken gondolkozni?
Bob_Marley írta:Nyereményed az elmúlt 4 év Barcelona-Real találkozók 60 perces DVD-be sűrítve (minden RM gól kivágva, nem mintha sok lett volna

)
Illetve egy 1 hónapos Schobert Norbi fitnesz bérlet valamint egy Pataki Csabi válogatott mix album Game által (alias Pataki Csaba) dedikálva és 2 koncertjegy is a szurdokpüspöki falunapokra.
Daffy szerintem most gondolkodott el azon, hogy minek is írta be a helyes megoldást

De a best of albumomhoz természetesen jár egy exklúzív bónusz nóta is, amit még sosem hallhattatok!
Mutombo-ért még kapni fogod egy ideig az ívet
Nekem 40 jött össze. Mikan-ról például fogalmamsemvolt.
Te meg Ewing-ért
Ez már jobban ment, 20-at eltaláltam, Webber-en sokat gondolkoztam, először Glenn Robinson-ra akartam őt ráerőltetni, végül csak Ellison, Manning, Smith és Glenn Robinson nem ment.
Nagyon jó rész volt, a Rondo - Megan Fox hasonlatnál és a Lazio tetoválásnál nagyot röhögtem

Amúgy én is így vagyok, ha letöltök egy meccset, akkor addig nincs fb/tumblr/nso/youtube/nba1, ameddig nem nézem meg a meccset

Twitteren meg idáig is követtem Bazskát, de most már fb-on is feliratkoztam rá.
Nálam All-Suttyó team: Rondo/West - Ginobili/Stevenson - Artest/Melo - Garnett - Noah/Reggie Evans. Hall Of Famer: Bowen.
És akkor olyan embereket kellett kihagynom, mint CP3, PP, S-Jax, Nate...