USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.13. 17:36:38

Szerintem Spoelstrán múlik, továbbra is olyan dolgok lennének a tarsolyába amivel ütni kellene érzésem szerint is ha nem jön össze, akkor megy (bár sírva könyö9rghök maradjon :D). Bár amit múltkor twitteren olvastam
I asked 27 execs from 20 NBA teams if they'd fire Spoelstra if Heat lose series to Bos. 17 said No, 10 said yes. Lotta respect 4 Spo in nba
Van népszerűsége vagy csak mindenki tudja, gond lenne ha tényleg valaki nagyon felkészülten kezelné őket.Igazából amit Bazska is mondott, hogy nem is igazán azzal van gond, hogy nem talál ki dolgokat, de nincs talán tekintélye.Nem akarom ekézni szegényt, mert ugye alapból én "hater" vagyok :D és irreleváns amit írok.

Ez a teddys rész meg akinek eszébe jutott, hogy idevág zseniális még mindig röhögök.Más azért mintha egy játékos vagy bárki mondta volna, egy nyomorult kis 30 mp részlet :D

Amúgy ki ez a színésznő benne? Eléggé igéző szemei vannak :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.13. 17:21:40

Bob_Marley írta:Tocy nagy jinxelésben van :D
Tocy írta: azért nem ártana mjuk 2 meccset nyerni, hogy csúfos ne legyen,
Zseniális rész :D

Összefoglalót megnéztem, könnyed bemelegítés volt a sorozata egyik csapat sem koncentrált eléggé, ahogy lejjebb írtátok , de rohadt sok van még hátra, viszont tényleg Spoelstrán múlik a dolog, ki kell használni Bosht, Wade nem tudom sérült-e??? de őt is bele kell vonni, s szerintem Chalmerstől ez várható az idei PO-ban nagyjából kiegyensúlyozottan tudja ezt hozni (és ennek én örülök, mert amúgy őt többször leírták pedig láthatóan van benne). Illetve nem jó, hogy James s Wade is dobálgatja a tempókat, nem tudnak nekik helyzetet kialakítani, mi is ezt csináltuk s mikor működött ez a védekezés, akkor nyertünk is általában.Wade-t Jamest el kell felejteni, hogy tripladobók gyilkos pick & roll játékosok hihetetlen sebességgel dinamikával, nekik a gyűrű alatt kell faultokat kiharcolni 2+1ket megcsinálni vagy a besegítésekre azonnal továbbpasszolni openre.De amíg nincs meg a helyzet, hogy ezek működjenek átmennek erőlködésbe, de sok van hátra 1:0 a Thudnernek elkezdődött a bugi, kb ennyit lehet ebből leszűrni :D

Ez meg óriási poén:
http://www.youtube.com/watch?v=KPToy4tH ... r_embedded
Kép
nba1.hu-n láttam, sírok :mrgreen:
Nem jinx, csak szimplán a párharc előtt is úgy voltam, hogy nincs sok esélyünk, Kelet megnyerése volt a kötelező főleg Rose sérülése után, az megvan.

Amúgy igen, Wade térde nincs rendben, a Pacers ellen mikor volt az extra szünnap, akkor lecsapolták a térdéből a folyadékot ( gondolom nem sör volt... ), akkor dobott 41-et :D Azóta egyre rosszabb, gondolom a térde állapotát jelzi ez. De ezt nem értem én se, ő és James a 2-2-kben jók, levédhetetlenek szinte, ha odaugranak a palánk alól, akkor meg erre van ott Chalmers és Bettyié, beszórják a tríket, illetve Miller, ha éppen tud mozogni. Erre Spo erőlteti ezt a baromságot...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.13. 16:56:21

Tocy nagy jinxelésben van :D
Tocy írta: azért nem ártana mjuk 2 meccset nyerni, hogy csúfos ne legyen,
Zseniális rész :D

Összefoglalót megnéztem, könnyed bemelegítés volt a sorozata egyik csapat sem koncentrált eléggé, ahogy lejjebb írtátok , de rohadt sok van még hátra, viszont tényleg Spoelstrán múlik a dolog, ki kell használni Bosht, Wade nem tudom sérült-e??? de őt is bele kell vonni, s szerintem Chalmerstől ez várható az idei PO-ban nagyjából kiegyensúlyozottan tudja ezt hozni (és ennek én örülök, mert amúgy őt többször leírták pedig láthatóan van benne). Illetve nem jó, hogy James s Wade is dobálgatja a tempókat, nem tudnak nekik helyzetet kialakítani, mi is ezt csináltuk s mikor működött ez a védekezés, akkor nyertünk is általában.Wade-t Jamest el kell felejteni, hogy tripladobók gyilkos pick & roll játékosok hihetetlen sebességgel dinamikával, nekik a gyűrű alatt kell faultokat kiharcolni 2+1ket megcsinálni vagy a besegítésekre azonnal továbbpasszolni openre.De amíg nincs meg a helyzet, hogy ezek működjenek átmennek erőlködésbe, de sok van hátra 1:0 a Thudnernek elkezdődött a bugi, kb ennyit lehet ebből leszűrni :D

Ez meg óriási poén:
http://www.youtube.com/watch?v=KPToy4tH ... r_embedded
Kép
nba1.hu-n láttam, sírok :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.13. 14:44:17

Elsőre nem a legjobb meccs volt, de remélem változik majd.
Az elején, amíg mentek a kosarak a Heatnél vezettek, de utána a Thunder rendkívül jól védekezve mondhatni simán nyert. A Miami védekezése viszont igen gyengére sikerült, Durant és Westbrook is könnyen dobóhelyzetbe kerültek, ráadásul szinte minden bement nekik, míg a másik oldalon Wade és James nagyrészt csak nehéz dobásokkal próbálkozhatott, utóbbi így is összehozott 30-at. OKC oldalon mindenki hozzátett valami pluszt, viszont a másik oldalon több kell főleg Wade-től és Bosh-tól, de James se volt túl jó, akinek egyébként ez a 30 pont az eddigi rekordja a döntőkben, Durant meg egyből 36.
Miaminak több kell mindenképp védekezésben, nem szabadna hagyniuk, hogy Duranték ilyen tisztán dobhassanak, de támadó oldalon is javulni kell, mert elég fantáziátlan offenzívákat indítottak, ha így folytatják még a végén a döntő lesz a legegyszerűbb az OKC-nek, semlegesként szurkolóként viszont azt várom, hogy nagy meccsek legyenek és a hetedikre maradjon a döntés.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.13. 11:00:38

Nah én is megnéztem a meccset tegnap, ennek köszönhetően most hulla vagyok. Nem mondanám, hogy kifejezetten rossz meccs volt és azt sem, hogy a Miami-nak nem volt esélye a győzelemre...
Végig vezettek, csak a 4. negyed 9-10. percében tudott fordítani az OKC.
Nagy meglepetés volt nekem Battier játéka. Ügyesen mozgott és nem csak a védekezésben vette ki a szerepét. Végre támadásban is odarakta magát, amit az év folyamán ritkán láthattunk. (és fantasyban draftoltam őt annó, de elég hamar rempült is :lol: )

Dourant meg egy állllllat. Milyeneket zsákolt már te jóóóó éééég... :lol: 8) Wesb meg hagyjuk. Néha olyanakat nem passzolt le, amiknél már fogtam a fejemet. No mind1 ennek ellenére nyertek, de sztem inkább azért mert a Heat visszaesett, mint, hogy az OKC szárnyra kepott.

Abszolút nem lefutott meccs, itt még minden megtörténhet! :wink:

Bár szezon közben mindenki elsöprő Miami sikerre számított, én nem lennék ebben olyan biztos. Senki sem kalkulált nyugaton a sérültekkel. Nem is tudom mi lenne, ha nem Bosch hanem mondjuk James dőlt volna ki. Valszeg akkor nem a Heat, hanem a Boston kapott volna ma ki. :P

És ha a Knicksnek sem lett volna annyi sérültje és nem húzott volna minket még az ág is... 8) Na jó tudom, savanyú a szőlő... :lol:

Egy szó mint 100, nem lefutott a párharc és nem is tudom kinek szorítsak. Miami riválisunk így alapból nem, OKC meg valahogy nem is tudom. Nem tudok egyik csapatnak sem szorítani tiszta szívből. Az én szívem a Nagy Almáé... 8) :wink:

Asszem ilyenkor mondják azt, hogy pártatlanul nézem a meccset... És közben elropogtatok egy almát... :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.13. 09:58:33

Még annyit, hogy ( annak ellenére, hogy az All-Starig kb mindenki sima Heat-bajnokságot várt...rajtam kívül ) akármi is lesz a döntőben, én elégedett vagyok ezzel a szezonnal, Keletet megnyertük, ez volt a "kötelező", a döntőben azért nem ártana mjuk 2 meccset nyerni, hogy csúfos ne legyen, és akkor remélem felnyílnak a szemek, hogy Spoelstrát el kell küldeni. Egy másik edzővel ( Riley üljön vissza :D ) ez a csapat versenyre kelhet bármilyen Thunderrel, Dallassal, Lakers-szel...

Nem mintha most amúgy rossz meccset játszottunk volna, vagy esélytelen lennénk, az első félidő pazar volt, aztán a 2.-ban eltűntünk, főleg az utolsó negyedben. El kellene hozni a másodikat, különben gáz van...otthon 3ból 3at szinte lehetetlen hozni.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.13. 09:24:10

A színvonalat tekintve eléggé gyalázatos meccs volt, amolyan tipikus 1. meccs, de valamelyest kompenzálta az, hogy majdnem végig izgalmas volt.
Bettier és Chalmers kiváló játékot mutatott az első félidőben, de aztán nagyon eltűntek. James nagyon egyedül maradt, ez így kevés. Wade nagyon gyenge volt, Bosh, sem tett hozzá különösebben, Haslem, mintha pályán se lett volna és James se nyújtott túl kimagaslót, bár az is igaz, hogy a második félidőben már szinte csak őt kellett levédekeznie az OKC-nek. A végén még összehozott pár szép 2+1-et, de senki se tudott csatlakozni, a védekezés meg kollektíven 0 volt a második játékrészben a Heat részéről.

Több dolog is volt, ami meglepett, pl. hogy a mai botrányos Miami majdnem végig meccsben volt a győzelemért, pedig azt hittem, ha minden összeáll náluk, csak akkor lesz esélyük. A Thunder nem igazán használta ki a palánk alatti előnyét és az is kiderült, hogy mi a két csapat közti legnagyobb különbség. (bár ez eddig is nyilvánvaló volt, de most látszott is, hogy mennyit számít)

A pad! A Heatben játszott összesen 8 ember, ebből az egyik Anthony, (izmos 2 perc) míg az OKC-ban szinte mindenki nyugodtan bevethető és minden posztra van legalább 2 emberük. Nem is akármilyenek. Ibaka-Perkins-Collison trióból gyakorlatilag mindegy volt, hogy éppen melyik van a pályán, mind jól végezték a dolgukat. Az öreg halász még mindig elnyűhetetlen, elképesztő figura és kiegészítő emberként dobálja állandóan a gyilok kosarakat. Harden ma nem volt sokat a pályán, de ő meg potenciális 30+ pontos playa és Sefolosa is remekelt. (főleg védekezésben)

Teljesen megérdemelt volt a hazai siker, ők legalább kosaraztak is a 2. félidőben, míg a Heat a meccs elejét leszámítva végig szenvedett. (de már akkor se volt koncepció a támadásokban, viszont minden beesett.)

A Miami leggyengébb pontja szerintem továbbra is az edző, illetve egy igazi center hiánya. Remélem felszívják magukat, mert ez a mai meccs nyerhető lett volna, ha védekeznek a 2. felében is a meccsnek...
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.13. 08:28:59

Hát kikaptunk, ez van, vannak biztató jelek, és egy nagy kérdőjel ( Wade ). Bizony a 3as borzasztóan játszott ismét, és még csak a pontok sem jöttek tőle...James sem hozta az MVPanégyzeten módot, Bosht meg alig használtuk, pedig bent is kaphatna néha labdát, főleg, ha Wade ennyire gyenge...

A kiegészítőink baromi jók voltak, Chalmers-Battier-Miller is, csak az a baj, hogy nem lett belőle győzelem, és szerintem még egy ilyen meccset nem fognak tolni. De talán Wade sem...és talán James is jobb lesz ennél. A védekezésünk teljes szétcsúszását nem akarom elemezgetni, csak azt nem értem, hogy miért nem játszik Joel, amikor nyilvánvalóan a palánk alatt vagyunk kevesek...Spo-tól azért nem rossz, hogy két éven belül két bajnokságot vesz el a csapatától.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.13. 06:27:08

Az eredmény várható volt, viszont a mutatott játék a heat oldaláról szégyen... Ha már támadásban nem mindig megy, akkor legalább védekezésben kicsit megerőltethetnék magukat, mert a meccs 2. felében ez nem hogy liga elit védelem nem volt, hanem semmilyen. A pattanózás meg pláne.. Értem én, hogy félnek a gyorsindításoktól és inkább nem is mennek a támadóért, na de akkor vagy védő oldalon nekik is kellene 1-2 fastbrake pont, vagy ha már 5-en ott töketlenkednek a palánk alatt(mert a meccs nagy részében ezt csinálták) akkor csinálják normálisan. 2 kedvencem, amikor 4 OKC játékos a 3-as vonal mögött, 1 collison a gyűrű alatt. Miami játékosok behúzódnak, OKC 3-as kísérlet, kimarad, pattanó pillanatában úgy néz ki a téma, hogy Collisont konkrétan 5 miami játékos veszi körbe, de szó szoros értelmében ott állnak körülötte. Labda esik le, 5 Heat-es arc nézi, Collison meg felugrik és kiüti a többieknek. Másik meg: pattanó, 4 Heat-es arc a palánk jobb oldalánál kizárja egymást, palánk bal oldalán tán Durnat vs Battier. Battier nézi a labdát, kizárni elfelejt, majd miután a mögüle induló Durant megkerüli és ugrik a labdáért, a nyakánál fogva visszarántja és megy a büntető. Szóval a lényeg, hogy ennyi 2. esélyt adva nem csoda, hogy kb minden támadást ponttal fejeztek be a végén. Ha a jövőben is megmarad ez, akkor nem nagyon lesz Heat győzelem. Támadásban Wade kb hülyébb volt, mint Westbrook fénykorában. Nagyon nem ment neki, de legalább mindent eldobott. Az mondjuk tetszett, amikor Bazska megszólalt, hogy legalább a saját scouting report-ját elolvashatná, akkor lehet rájönne, hogy nem kéne 2 emberről hármasokat dobálni, ha alap esetben is huszon pár százalékkal dobja őket. James-re nem mondom, hogy rossz volt, viszont vezér sem volt. A tempói nagyon nem estek, talán ilyen rossz meccse ebből a szempontból nem lesz többet. Az egy 3-asán kívül nem is emlékszem, hogy dobott volna be tempót. Amin meg még nagyon kiakadtam, hogy Battier-nek egész évben nem volt ilyen jó meccse, és gyanítom, hogy már nem is lesz. Na már most, ha én Wade lennék, a liga egyik legjobb játékosa lennék, a csapatom vezére lennék, viszont ennyire rosszul dobnék, akkor lehet lenne annyi eszem, hogy 1 kis labdával mozgás után leosztom olyanoknak a zsugát, akiknek megy. Chalmers 7-ből 5. Battier 9-ből 6. 16 kísérletből 28 pont mezőnyből. Ez Wade-nél 19 kísérletből 14 pont. Lehet segít, ha más is dobhat. (James-nek is volt 2db 3-as kísérlete, meg 1-2 középtávolija, amikor azt éreztem, hogy csak azért dobta el, mert az előtte levő 3 percben nem volt dobása. Közvetítés alatt is volt róla szó, ha nem keresik a jó formában levő dobókat és az igazi dobóhelyzeteket, akkor az OKC-s dobógépek ellen nem lesz sanszuk.
A sok negatívum ellenére azért a 95 pont nem olyan rossz, mondjuk a kiegészítők nem dobnak többet ilyen százalékkal szvsz, védekezésben viszont ennék sokkal több kell, mert ma nem látszott rajtuk, hogy megszakadnak. Még úgy sem lenne egyszerű, de a nélkül viszont esélyük sem lesz.
daffy
Madridista

2012.06.13. 06:12:14

Game90 írta:
fcbarca0827 írta:
Nyer a Thunder 11 ponttal. :mrgreen:
Nem nézek több meccset.
pedig nyilvánvaló volt :D
mára egy bemelegítő 10-12 pontos hazai sikert tippelek
socio66

2012.06.13. 06:00:27

sok újdonságot nem mutatott a meccs, heat-oldalról wade magához képest nagyon gyenge, james 30 pont 9 lepattanó, de benne sem volt meg az átütőerő, amivel húzná a csapatot, bosh pedig keveset volt használva, illetve csak kintről dobálgatott, pozícióban talán egyszer sem(?) kapta meg a labdát.
a másik oldalon durant végig türelmesen, okosan játszott, és amikor kellett megint előlépett, sefolosha-t és collison-t lehet még kiemelni a védőmunkáért, westbrook pedig tartott egy dobóedzést, amiből végül jól jött ki a csapat, de azért nonszensz hogy a negyedik-ötödik rontott kísérlete után is habozás nélkül ráemeli.
összességében tapogatózós meccs volt, nem látszott az, amit sokan írtak, hogy majd a thunder tapasztalatlansága, illetve a heat mindenáron győzni akarása fogja eldönteni a párharcot, igaz nagy következtetéseket ebből a meccsből nem szabad levonni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.13. 05:48:08

Behúzta a Thunder :twisted:
Fontos volt,első meccs,megadta az alaphangot. Húzni kell a következőt is,3ból egyet meg Miamiból szerintem el tud hozni az OKC,akkor fél lábbal már meg is van a bajnokság.

Durant állat volt,és védekezésben is azért szívta Jamest rendesen,nem egyszer kanyarodott vissza róla Lebron. Collison és Ibaka játéka is figyelemre méltó. RW-t meg szidtam a meccs elején,mert dobálózott világnak,de csak megtalálta a játékát,és onnantól hasznos volt.
Harden meg keveset játszott,de mondhatni tényleg nem volt szükség ma az ő klasszisára. megnyugtató,hogy úgy nyert az OKC,hogy tőle pl nem kellett kiugró teljesítmény,szóval még van ebben az OKC-ben bőven.

1-0. péntek hajnalban folyt.köv. szintén OKC-ből.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.13. 05:45:34

fcbarca0827 írta:

Hajrá OKC!
Utolsó negyedre felébredtem én is :D
Ez meg epic amit írt fcbarca0827......:lol: Vége 105-94

Westbrook hiába majdnem tripla-dupla néha iszonyat lecsesznék neki egy embereset, ezzel a 20 mpig pattogtat, majd elzárásból kilépve rádobja, s vagy bemegy vagy nem játékával.
Aki fontos Collison meg Sefolosha nagyot dolgoztak.Az milyen kemény, hogy olyan ötössel húzott el a Thunder, hogy Westbrook-Fisher-Sefolosha-Durant-Collison :lol:

Na majd du meglessük az egész meccset, azért statokat böngészve vannak érdekes dolgok-Bosh csak 11 rádobás, James 11/24

Kép
Isten jó kép, Riley feje vörösödhet megint :twisted: :D

Kis celtics szurkolói légkör :D :
http://www.youtube.com/watch?v=YuuocACRsIQ
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.13. 06:24:00-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.13. 05:12:07

Na, pont a legjobbkor keltem fel, utolsó negyedet 1 pontos előnnyel kezdheti az OKC (ha jól hallottam, akkor most vezettek először a meccsen).

Durant gyilkol.

A védekezés és a támadás pont a legjobbkor esett össze.

Utolsó negyedből kiindulva ezt megérdemelte a Thunder.
fcbarca0827 írta:
Nem nézek több meccset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.06.13. 05:52:29-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.13. 03:36:44

ez az első negyed a SAS elleni első v. második meccsre emlékeztet. a heat dobói teljesen tisztán dobálhatják a triplákat. ez ellen kezdeni kéne valamit sűrgősen,nen kéne a teljes meccset a feltérképezésre használni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.13. 03:13:06

Juhúúú! Kezdődik!:D:D
Eddig ez nagyon jól néz ki. Amúgy szerintem Bosh bejövetelével is ugyan ez lesz a helyzet, tuti nem tartják majd a palánk alatt. 1-2 alkalommal, amikor ő lesz a figura vége, akkor be-belépeget majd, de szerintem a sarokban fog csövezni nagyrészt 1-1 openre várva.
Miami BIG3: Chalmers, Battier, Haslem??:D:D
Ez tetszik:
InsideHoops.com ‏

OK so Shane Battier stole Ray Allen's soul and now has his jumpshot. Got it.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.06.13. 04:01:11-kor.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.06.12. 23:19:51

Kis olvasnivaló az első meccs előtt Csabitól és Bazskától:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Szaniszlo_Csaba/btt_1

http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Balazs/bth-1

Ma este Csabi, Bazska és Kornél közvetít.
Ezt, már én is élőben követem. 8)

Hajrá OKC!
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
socio66

2012.06.12. 21:39:47

Cumbee írta: Amúgy kicsit meglepődtem. Év közben sokat lehetett hallani, hogy egyes játékosok együtt készültek a lockout alatt. Na nekem az valahogy kimaradt, hogy James és Durant is együtt készült. Készült is belőle egy több részes sorozat.
http://www.youtube.com/watch?v=KHyfkNOZrto
hát igen, európai focihoz szokott szemmel meglehetősen szokatlan látvány, ahogy a két legnagyobb szupersztár egymással szemben galoppozik az edzőteremben. :)
de mondjuk én ezeket nagyon szeretem, mekkora lenne ha mondjuk ronaldo meg messi is nyomnának egy ilyen közös edzést, közben elhülyülnének, ugratnák egymást..nagyot nőnének a szememben az biztos.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.12. 21:27:03

A Miami már készül.
Kép

Amúgy kicsit meglepődtem. Év közben sokat lehetett hallani, hogy egyes játékosok együtt készültek a lockout alatt. Na nekem az valahogy kimaradt, hogy James és Durant is együtt készült. Készült is belőle egy több részes sorozat.
http://www.youtube.com/watch?v=KHyfkNOZrto

Amúgy nagyon várom már az esti meccset. Nem tudom, de én valamiért úgy érzem, hogy meglepetés lesz. Mindenki annyira OKC győzelemre számít és tényleg minden jel arra is mutat, hogy ilyenkor szokott jönni a nagy fordulat és a meglepi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.12. 20:54:58

Cumbee írta: Magas volt a labda, szal finoman oda akartam szúrni, hogy x*rok vagytok, de ezek szerint nagyon olcsó poén volt és nem ment át.:D
Mert ez nem poén tényleg szrok vagyunk, vagy legalábbis leszünk :lol:
Olyan hírek jönnek Bostonból, hogy ....KG erősen visszavonulós, Allen meg erősen nem akar maradni, jövőre szép lesz a loterry év, de hiányzott már ez, vissza a régi kerékvágásba :mrgreen:

Már most irigylem a 2 döntős csapat szurkolóit, hogy van miért izgulniuk, jövőre meg egész évet tekintve irigyelhetek mindenkit :lol:

Amúgy saját kútfőből találtam ki a játékot :d Emlékszem az nba1-sre amit Game írt, de az nagyon hardcore volt, ott valami bírókkal kapcsolatos volt a megoldás.

Ma hajrá OKC, teljesen igaza van Gamenek 3at otthon nehezen elképzelhető, hogy mind nyeri a Heat, így Oklahomából 1et hozni kell, s a mondás szerint az elsőt mindig könnyebb megfogni, úgyhogy kezdésnek mindjárt egy nagyon fontos meccs (nem mintha a többi nem lenne legalább vagy még jobban fontos :D ) és az alaphangot megadhatja.Ezer kérdés ezer válaszra vár, én továbbra is amit írtatok palánk alatti játék miatt az OKC-t esélyesebbnek tartom.S ami a legfontosabb szerintem a párharcban a kisegítő személyzet itt is ott is.Pl Chalmersre megint nagy feladat vár, s őt én nagyon szeretem, s kíváncsi vagyok hogy tud teljesíteni az ő jó játéka nagyon kell a Heatnek, ahogy Haslem extrája vagy Battier védekezése és oper triplái is.Túlodlalt meg Sefolosha-Perk-Ibaka rutinsuttyó :D Fisher vagy éppen Collison.

Ezen fog szerintem múlni, ki tud többet segíteni a nagy hármasnak.

Hajrá Thunder hajrá PERKINS :lol:
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.12. 19:19:27

Ha mindkét oldalon működni fog a nagy hármas, az OKC még úgyis beljebb van a palánk alatt. (Perk, Ibaka) Nagyon meglepődnék, ha a Miami megnyerné, de nekik drukkolok. Mindkét csapat szimpatikus, de a Miami az esélytelenebb + James gyűrűjének szurkolok. Még nem tudom, hogy fenn maradjak e vagy inkább 2-3 óra alvás után keljek. (eddig mindkét megoldás pocsék ötlet volt :D , de valahogy meg kell nézni az első meccset.)

Szerintem nagyon sokat számítana, ha a Heat elcsípné az elsőt idegenben...
daffy
Madridista

2012.06.12. 19:10:03

mint hozzá nem értő személy, 4-2es okc sikert várok. az oka:
-mind2 oldalon 3 nagy játékos van,de a miaminál bosh és wade kérdéses,hogy milyen napokat fog ki. ha okc-ben rosszat és így kikapnak,az "papírforma",de ha otthon és úgy kapnak ki,az már ciki. kiegyensúlyozottabbnak gondolom az oklahomát,jobb paddal és palánk alatti emberekkel. mára egy bemelegítő 10-12 pontos hazai sikert tippelek
socio66

2012.06.12. 15:26:19

hajnalban akkor kezdődik az őrület, kétnaponta éjszakázás, finom lesz. :)
de legalább tévében lesz a meccs, és magyarul kommentálják, ez már nba esetében kánaán. :)

egy kis elemzés:

http://kezdo5.hu/index.php/nbakueloenve ... 12-a-donto

Kép
:mrgreen:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2012.06.12. 05:18:21

Ma hajnalban a los angelesi Staples Center jegén a Los Angeles Kings 6-1-re verte a New Jersey Devils gárdáját, így negyedszer győzött a Stanley Kupa döntőjében, amely sikerrel 4-2-es összesítéssel történetében először Stanley Kupa-győztes lett!!!
Egy sokszor kiegyenlített párharc ért ezzel véget és ezév októberéig nem látunk NHL-mérkőzéseket.
Sajnálom hogy vége, gratuláljatok Antiimperialista kománknak!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
PCsabi
aka Game90

2012.06.12. 01:07:37

Szerda hajnalban megkezdődik az NBA döntő, végre magyar kommentár lesz (Kérdés: most hogy nincs NHL lesz stúdiózás az NBA döntö alatt? @szcsaba: A tavaly bevált 3 kommentátoros felállást követjük inkább. @szcsaba: NBA-döntő beosztása: Méhes - 2., 4., 5., 7. Szaniszló - 1, 3, 6.).

Thunder-t a pályaelőny, a palánk alatti emberek és Harden miatt esélyesebbnek tartom, egyedül csak Westbrook okozhat problémát, de ha azt a teljesítményt hozzák, amivel megverték a Spurs-t, akkor nem lehet gondjuk. Heat cserepadja gyengébb, Wade játéka elég ingadozó, tőle végig extraklasszis teljesítmény kell, ha partiban akarnak lenni, szerintem James god mode-ban lesz, most nem fog csalódást okozni és jó csapatvédekezés is kell, 100 pont alatt kell tartaniuk a Thunder-t. Ugye 2-3-2-es rendszer lesz, azt meg szinte kizártnak tartom, hogy a Miami mindhárom hazai meccsét behúzza, viszont szerintem az Oklahoma is fog 1-et bukni otthon. Tippem: 4-3 OKC.

Mondjuk az elég fincsi lenne, ha a Thunder rögtön bajnokságot nyerne :)
Bob_Marley írta: Game te se tudod?
Igazából kit érdekel? :lol: NBA1-ról vetted? Mert ott is volt ilyen, de hát ki akar az ilyeneken gondolkozni? :D
Bob_Marley írta:Nyereményed az elmúlt 4 év Barcelona-Real találkozók 60 perces DVD-be sűrítve (minden RM gól kivágva, nem mintha sok lett volna :P :mrgreen:)
Illetve egy 1 hónapos Schobert Norbi fitnesz bérlet valamint egy Pataki Csabi válogatott mix album Game által (alias Pataki Csaba) dedikálva és 2 koncertjegy is a szurdokpüspöki falunapokra.
Daffy szerintem most gondolkodott el azon, hogy minek is írta be a helyes megoldást :mrgreen: De a best of albumomhoz természetesen jár egy exklúzív bónusz nóta is, amit még sosem hallhattatok!
Bob_Marley írta: nba1.hu-ról játék:
http://www.sporcle.com/games/jonesjeffum/nbaplayers
44 összejött :D Mutombo-t nem akarta elfogadni Kempnek, pedig ezen a képen egy az egyben ő. :D
Mutombo-ért még kapni fogod egy ideig az ívet :P

Nekem 40 jött össze. Mikan-ról például fogalmamsemvolt.
Eazzy írta:Hmm én csak 33-at tudtam...valóban a fehérek mentek nekem is kevésbé...akit nagyon sajnálok, hogy nem találtam el, és fogtam a fejem a végén a Ewing volt.

Ez is hasonló, csak itt az 1/1-ek:
http://www.sporcle.com/games/maniac70/n ... cks-photos
Te meg Ewing-ért :lol:

Ez már jobban ment, 20-at eltaláltam, Webber-en sokat gondolkoztam, először Glenn Robinson-ra akartam őt ráerőltetni, végül csak Ellison, Manning, Smith és Glenn Robinson nem ment.
=D>

Nagyon jó rész volt, a Rondo - Megan Fox hasonlatnál és a Lazio tetoválásnál nagyot röhögtem :D Amúgy én is így vagyok, ha letöltök egy meccset, akkor addig nincs fb/tumblr/nso/youtube/nba1, ameddig nem nézem meg a meccset :) Twitteren meg idáig is követtem Bazskát, de most már fb-on is feliratkoztam rá.

Nálam All-Suttyó team: Rondo/West - Ginobili/Stevenson - Artest/Melo - Garnett - Noah/Reggie Evans. Hall Of Famer: Bowen.

És akkor olyan embereket kellett kihagynom, mint CP3, PP, S-Jax, Nate...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése