Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor valamit benéztem lehet.Eazzy írta:Nah, mióta is van NFL csapat Oklahoma Cityben?neobarca írta:Valamit tudnak Oklahomában. +NFL-re is gondolok. Pont még 2éve vagy mikor amikor nyerték a bajnokságot (nem biztos, h jók az infóim mert nem értek és nem is rajongok az NFL-ért)
Ha a döntőbe a Boston jut be, akkor az OKC-nél a pályaelőny, a Miami-OKC viszonylatban nem tudom, amelyiknek jobb volt az alapszakasz mérlege. Mindenesetre ma kell ez a meccs, még, ha szerinted ki is egyenlít a Miami. Szerintem összezuhantak és ma el lehet őket kapni a Gardenben, persze nagy meccs kell hozzá... Nem kívánatos 7-ik meccsre menni Miamiba.. Ha bejutunk az OKC ellen brutál mód kell védekezni, lassítani a játékot, nincs más esélyünk. Sajnos a Perk-Ibaka kettős mellett KG-nek nehéz dolga lesz, de én azt hiszem, hogy főleg az előbbi mellett lábbal meg fogja oldani. A kérdés inkább az lesz, hogy miként lassítjuk le a nagy 3-ast. Nagyon kell Pietrus kemény védekezése, főként Hardent kellene kicsinálni, mert Durantnek úgyis tök mindegy, hogy ki védekezik rajta. Westbrooknak pedig gyanítom lesznek jó meccsei, de összességében szerintem nem ő lesz a döntő faktor, aztán ki tudja. A San Antoniotól, még ha jól védekező csapatnak is tartják őket, meggyőződésem, hogy sokkal jobban védekezünk, engem most az ő defensük egy általam látott meccsen sem győzött meg, ellentétben a Bostonéval. Pierce és Allen úgy néz ki azért egyben van és mindkettőjükön sokkal gyengébb védekezés lesz, ezt is szögezzük le. Sefolosha esetén persze Allenen nem, de szerintem ő inkább Rondot fogja majd (meglátjuk). Na azért még ma győzni kell, nem maradok fenn, inkább megpróbálok felkelni ébresztőre, mert aludni is kell, holnap egy zsák dolgom van. Let's Go Celtics!lijacska írta:Megnéztem az utolsó negyedet a tegnapi mérkőzésből.
Gyenge volt a Spurs padja, nem tett hozzá semmi.... kár, hogy nem lett szorosabb, -4 egymás után 2 triplát rontottak s még volt 1 perc.
Fura, de sajnáltam Greget, ahogy a szélén ordította, hogy faultolj már.
Végül simán behúzta az OKC.
A döntőben pályaelőny kinél lesz?
Szerintem ma kiegyenlít a Miami.
Hát ennyire értek hozzáTocy írta: Asszem Bob írta, hogy nem a győzelmük a kérdés, hanem az, hogy buknak-e meccset még ebben a szezonban.
Nah, mióta is van NFL csapat Oklahoma Cityben?neobarca írta:Valamit tudnak Oklahomában. +NFL-re is gondolok. Pont még 2éve vagy mikor amikor nyerték a bajnokságot (nem biztos, h jók az infóim mert nem értek és nem is rajongok az NFL-ért)
de jól tetted, hogy elmentélPrimitive írta:Léptek is aludni, hátha nem nézem, akkor fordul a kocka.
FordultPrimitive írta: Léptek is aludni, hátha nem nézem, akkor fordul a kocka.
Én nem is Nasht hoznám fel példának hanem inkább Kiddet.Ő hasonlóan egy gyenge tempós játékos volt, de sok-sok gyakorlással megtanult dobni, s nyilván miután a robbanékonysága is megkopott "rá volt szorulva", hogy ne csak betörésből büntessen.És hasonlóan Rondohoz hihetetlen játékintelligenciával rendelkezik a mai napig, s mellette jó védő.Nash is egy karmester, s álompasszai vannak, de mint írtam Kidd közelebb áll Rondohoz érzésem szerint.Game90 írta:Ez jó kérdés, Bob, te is válaszoljál már rá please, azért te jobban képben vagy Rondo-val kapcsolatban. Passzolásban elérhet az ő szintjére, de dobásokban több szint van a két játékos között, Nash-nek van egy elég megbízható jumper-je és a triplát is 40% körül dobálja, ezért ellene azért nehezebb védekezni, mint RR ellen. Viszont, hogy valami pozitívumot is mondjak, RR jobb védő.Sanama írta:Elérhet Rondo Steve Nash magaslatokba? Mert ugye azt hiszem ő volt/van ilyen hatalmas passzkirály, bár sokat nem láttam játszani.
Tényleg nagy volt, bár jobban járt volna a Heat, ha Wade inkább félre áll, aztán Bass zsákol egyetBob_Marley írta:Wade meg kb az év blokkját mtuatta be, s abból kaptak egy Pietrus triplát![]()
Ez jó kérdés, Bob, te is válaszoljál már rá please, azért te jobban képben vagy Rondo-val kapcsolatban. Passzolásban elérhet az ő szintjére, de dobásokban több szint van a két játékos között, Nash-nek van egy elég megbízható jumper-je és a triplát is 40% körül dobálja, ezért ellene azért nehezebb védekezni, mint RR ellen. Viszont, hogy valami pozitívumot is mondjak, RR jobb védő.Sanama írta:Elérhet Rondo Steve Nash magaslatokba? Mert ugye azt hiszem ő volt/van ilyen hatalmas passzkirály, bár sokat nem láttam játszani.
Pont erre gondoltam én isTocy írta: Mindenesetre érdekes, hogy mindkét párharcban ugyanaz történik, sima 2 után sima 3 a másiknak.
Na én ugyanezt írtam 2:0 után, hogy szép-szép, de itt a végTocy írta: Persze még nem estünk ki, de lehetetlennek tartom, hogy a 6. meccset elhozzuk Bostonból...
Szépen csendben nyugodtan esélyesebbek vagyunk most már,de eddig is bejött a túlzott visszafogottságKalap1988 írta:, véget ért az örökös fórum jópofizás, hogy de azért mégis csak a Heat az esélyesebbA fenét, most már nem!
Én időmben (és még mindigGame90 írta:Azért abban egyezzünk meg, hogy az a csaj szúrható kategória...Bob_Marley írta:Game te is tudodVagy Heat-es bugyi van rajta, aztán nem is kéne?
![]()
Azért abban egyezzünk meg, hogy az a csaj szúrható kategória...Bob_Marley írta:Game te is tudod