USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.07. 11:16:05

Eazzy írta:
neobarca írta:Valamit tudnak Oklahomában. +NFL-re is gondolok. Pont még 2éve vagy mikor amikor nyerték a bajnokságot (nem biztos, h jók az infóim mert nem értek és nem is rajongok az NFL-ért)
Nah, mióta is van NFL csapat Oklahoma Cityben? :D
Akkor valamit benéztem lehet. :lol: Mondom, hogy nem vagyok egy nagy szakértő. valszeg keverem, de ekü úgy emléxem az egyik csapat nagy meglepetésre nyert és nagyon dícsérték őket. Mind1 vegyétek semmisnek az okfejtésemet... :lol: :lol: :lol:
Tipikus példája amikor nagyobb a lelkesedés, mint a szakértelem... :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.06.07. 11:04:32

lijacska írta:Megnéztem az utolsó negyedet a tegnapi mérkőzésből.
Gyenge volt a Spurs padja, nem tett hozzá semmi.... kár, hogy nem lett szorosabb, -4 egymás után 2 triplát rontottak s még volt 1 perc.
Fura, de sajnáltam Greget, ahogy a szélén ordította, hogy faultolj már.
Végül simán behúzta az OKC.

A döntőben pályaelőny kinél lesz?

Szerintem ma kiegyenlít a Miami.
Ha a döntőbe a Boston jut be, akkor az OKC-nél a pályaelőny, a Miami-OKC viszonylatban nem tudom, amelyiknek jobb volt az alapszakasz mérlege. Mindenesetre ma kell ez a meccs, még, ha szerinted ki is egyenlít a Miami. Szerintem összezuhantak és ma el lehet őket kapni a Gardenben, persze nagy meccs kell hozzá... Nem kívánatos 7-ik meccsre menni Miamiba.. Ha bejutunk az OKC ellen brutál mód kell védekezni, lassítani a játékot, nincs más esélyünk. Sajnos a Perk-Ibaka kettős mellett KG-nek nehéz dolga lesz, de én azt hiszem, hogy főleg az előbbi mellett lábbal meg fogja oldani. A kérdés inkább az lesz, hogy miként lassítjuk le a nagy 3-ast. Nagyon kell Pietrus kemény védekezése, főként Hardent kellene kicsinálni, mert Durantnek úgyis tök mindegy, hogy ki védekezik rajta. Westbrooknak pedig gyanítom lesznek jó meccsei, de összességében szerintem nem ő lesz a döntő faktor, aztán ki tudja. A San Antoniotól, még ha jól védekező csapatnak is tartják őket, meggyőződésem, hogy sokkal jobban védekezünk, engem most az ő defensük egy általam látott meccsen sem győzött meg, ellentétben a Bostonéval. Pierce és Allen úgy néz ki azért egyben van és mindkettőjükön sokkal gyengébb védekezés lesz, ezt is szögezzük le. Sefolosha esetén persze Allenen nem, de szerintem ő inkább Rondot fogja majd (meglátjuk). Na azért még ma győzni kell, nem maradok fenn, inkább megpróbálok felkelni ébresztőre, mert aludni is kell, holnap egy zsák dolgom van. Let's Go Celtics!
lijacska
Jugador del Barça

2012.06.07. 10:44:35

Megnéztem az utolsó negyedet a tegnapi mérkőzésből.
Gyenge volt a Spurs padja, nem tett hozzá semmi.... kár, hogy nem lett szorosabb, -4 egymás után 2 triplát rontottak s még volt 1 perc.
Fura, de sajnáltam Greget, ahogy a szélén ordította, hogy faultolj már.
Végül simán behúzta az OKC.

A döntőben pályaelőny kinél lesz?

Szerintem ma kiegyenlít a Miami.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.07. 10:38:53

Tocy írta: Asszem Bob írta, hogy nem a győzelmük a kérdés, hanem az, hogy buknak-e meccset még ebben a szezonban.
Hát ennyire értek hozzá :D Tényleg hihetetlen és csak ismételni tudom magam le a kalappal az OKC előtt, s azon vettem észre magam, hogy inkább nekik szorítok mint a Spursnek, pedig a texasi csapatot régóta szeretem, de amilyen alázatos, s egymásért küzdő játékot mutatott be a Thunder az utóbbi meccseken, az példaértékű, s nem lehetett nem szimpatizálni velük :D Még Westbrook is megemberelte magát bár ezen az utolsó meccsen megint csinált hajmeresztő dolgokat :D

Tocy utólag is Boldog Születésnapot, mondanám, hogy ünnepeld egy Heat győzelemmel, de ezt nem nagyon tudom kívánni :D De nyomtam a firespo-ra egy kattot mint minimális "ajándék" :lol:
Kép
Kép
Kép
Dabas
Jugador del Barça

2012.06.07. 10:34:17

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.07. 10:31:30

neobarca írta:Valamit tudnak Oklahomában. +NFL-re is gondolok. Pont még 2éve vagy mikor amikor nyerték a bajnokságot (nem biztos, h jók az infóim mert nem értek és nem is rajongok az NFL-ért)
Nah, mióta is van NFL csapat Oklahoma Cityben? :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.07. 10:11:49

Nah robbant a bomba! Kíváncsi lennék, Szaniszlóék mit fognak szólni a podcastjukban... Komoly preztis eredménnyel járt egy a továbbjutás az OKC-nek. És ha úgyvesszük, nem egy régi csapat. Valamit tudnak Oklahomában. +NFL-re is gondolok. Pont még 2éve vagy mikor amikor nyerték a bajnokságot (nem biztos, h jók az infóim mert nem értek és nem is rajongok az NFL-ért) emléxem említette a kommentátor, hogy ott ahol ennyi természeti szerencsétlenség van és veri őket a sors, mit múvelnek sportágakra bontva. Micsoda lélekjelentét, emberség sugároz onnan. Remek teljesítmény!

Hasonlót várok ma este is egy zöldellő csapattól. Bár egyik csapat sem a szívem csücske, inkább a zöldek felé dől a mérleg. Családomban mindenki Miamis, már csak azért is... 8) :lol:

Szal esete Úrrr Issten mit fogok írni de Let's Go Celtics!

Más: Egy kis NHL: Szépítettek az ördögök, de sztem kevés lesz. Az LA mostmár behúzza. Azért nem semmi amit idén műveltek. Kb senki sem várta őket még a legjobb 8 közé sem erre tessék. Megállíthatatlanok!
Nagyszerű menetelés, gratulálok nekik! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.07. 09:53:12

Ki mondta volna ezt 2-0 után, hogy a Spurs zsinór 4 vereséggel kiesik? Asszem Bob írta, hogy nem a győzelmük a kérdés, hanem az, hogy buknak-e meccset még ebben a szezonban. Félelmetes...de megérdemelten ment tovább az OKC, egyszerűen jobbak voltak, megtalálták a magasaikat is, ha kellett akkor Durant varázsolt, minden működött.

Mi meg, ha ma kiesünk ( és sanszos, hogy ki fogunk... ) akkor pls szavazzon mindenki! :D ( amúgy is... ) http://www.firespo.com/

Nem nagyon tudok mit írni, értelmetlen rotáció, védekezésben elképesztő dolgokat csinál az edzőnk, fogalma sincs hogyan helyezzen nyomást Rondora, hogyan fogja meg KG-t, semmi...jól védekező embereink vannak, Bosh is visszatért az offense-be, nem hiszem el, hogy ne lehetne nyerni...de hát úgy látszik nem lehet.

Amúgy kösz Game :D A sima kettőt persze túlzás, de mindkét sorozatban volt egy sima és egy szoros győzelem 2-0-ig, maradt a pályaelőny stb, simának tűnt, kb 4-1 ami kinézett mindkét párharcban. Most meg az néz ki, hogy 6 meccsen nyer a MÁSIK csapat...
Primitive
Entrenador del Barça

2012.06.07. 06:45:54

De jó volt erre az eredményre kelni.. :lol: :lol: :lol:
Azért azt senki ne várja el tőlem, hogy a Nagydőntőt átaludjam... :oops: :twisted: :lol:

Nem láttam a 2. félidőt, és most per pillanat statisztikákat sincs időm böngészni, de ha hazaértem ( a vizsgáról :twisted: ) akkor átnyálazom, hogy hogyan is történt ez a hatalmas COME BACK! :lol:

Brooks gondolom megcsapkodta a fiúkat az öltözőben. Ekkora fordulatot, hihetetlen. :shock:

Szívesen megnéznék egy OCT-C's döntőt. Támadás kontra védekezés, fiatalok kontra öregek. :lol: Kellemes éjjeli szórakozás lenne, az biztos. Ma már csak azért is a Keltáknak szurkolok.
Remélem jó ómen lesz Nekik, hogy ezt a meccset valószínűleg nem fogom nézni. :lol: :lol: :lol:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
PPP
Barça B

2012.06.07. 05:51:38

Primitive írta:Léptek is aludni, hátha nem nézem, akkor fordul a kocka.
de jól tetted, hogy elmentél :D csak kiizzadták :twisted:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.07. 05:40:50

Primitive írta: Léptek is aludni, hátha nem nézem, akkor fordul a kocka.
Fordult :D
-18ról nyert a Thunder, megint egy egészen elképesztő meccsen.Durant megint a második félidőre beindult, s nem tudták vele a lépést tartani, Jackson nagyot hozott a padról a Spursnél és Parker-Duncan is termelt rendesen, de most se Gino se a kisegítő személyzet nem tudott annyit hozzá tenni, hogy meglegyen.Második félidőtől láttam kb, s pont az elsőben ment a Spurs :D Amit az utóbbi meccseken bemutatott az OKC az nagyon dicséretes, s teljesen megérdemelték a döntőt.
Nagy lehetőségek vannak a csapatban, s lehet Durantnek előbb lesz gyűrűje mint Jamesnek??? Nagyon bízom benne idén még nem :P :D Tényleg nagy betűkkel lehet róluk beszélni, s főleg mert az utóbbi meccseken, náluk is a csapatjáték dominált, s amikor kellett Durant elindult vagy éppen IQ betyár Westbrook. :D
Ez a párharc volt az egyik legjobb az idei rájátszásban, midnen meccs egy külön élmény, óriási apró momentumokkal zsákokkal, nagy védekezéssel, csapatkosárlabdával, feltámadással, mindennel, PO klasszikus :D

És a Sonics 96os legendás döntős csapata után a jogutód megint ott van a döntőben óriási grat hozzá.És akárhogy alakul a keleti konferencia döntő, a Thunder mind a Heat ellen nagy esélyes, ellenünk meg aztán pláne :D Ibaka-Perk kettős mindkét csapat halálát jelentheti, + a Westbrook-Durant-Harden trió ellen mi lábbal is nehezen vennénk fel a versenyt, de majd kiderül, mindenesetre az egyik döntősünk meg van holnap/ma remélhetőleg szokásosan "kopizzuk" a Thundert és meg lesz a másik is :lol:
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2012.06.07. 03:24:26

OCT - SAS

Hát, olyan érzésem van, hogy a tegnap előtti győzelem csak arra volt jó, hogy meghúzgálják az oroszlán bajszát. :twisted: :twisted:
Persze sok van vissza még nagyon, de sokkal jobban játszik a Spurs. Tony ihletett állapotban van. 17!!!! pont 9 perc alatt 1 reb, és 5 assist. Az azért kemény. :shock: :shock:

+18 a SAS-nak, és még nincs vége az 1. negyednek.. :roll: :roll: :evil:

Ez még nagyon csúnya is lehet.

20-34 az 1, negyed. Rendbe kell tenni a védekezést, mert ez a 34 kapott pont nevetséges. :twisted:
Hihetetlen, tényleg hihetetlen! Minden akad a SAS-nak. Jackson 4/4 ami a hármasokat illeti, igaz, máshonnan még nem is dobott. :twisted:

40-56! Közeleg a féltáv, jó lenne feljönni 10 környékére, hogy legyen esély a 2. félidőre. Bár elnézve a játék képét, ez a diffi még vastagabb lesz, mintsem csökkenjen. :twisted: :roll: :roll:

48-63 a félidő!

Küzdjetek srácok. Ibaka, Perkins rakat szhar.. :roll: Sefolosha nem tudja levédekezni Parkert. Egyszerűen szhar minden, mintha megilletődtek volna, hogy megverhetik a SAS-t. Bármi lehet még, de érzem, hogy itt szhopás lesz. :roll: Léptek is aludni, hátha nem nézem, akkor fordul a kocka.

Hajrá Thunder!!!!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.06.06. 23:39:32

Bob adott egy rövidebb választ a Rondo/Nash kérdésre. :mrgreen:

Most én jövök egy komolyabb elemzéssel: Remélem a 21 perc múlva kezdődő holnapi napon nyer a Thunder, mert nagyon bírom őket.
Bár szerintem már írtam korábban de a Lakers mögé oda divatdrukkerkedtem őket 2. kedvenc csapatnak.

Fent maradni nem fogok, azt csak a Nagydöntőtől, mert akkor már lesz magyar kommentár. :P

Hajrá Ókészí!

A Celtics-Heat párharcban a Bostonnak szurkolok, mert Allen és Pietrus ott van a fantasy csapatomban. :mrgreen:

Amúgy néztem ma a meccset, Wade blokkjánál Szaniszló Csaba felsikítása nagyon komoly volt. Jobban mint annó Dzsudzsák finneknek lőtt 94. perces góljánál. :lol: Mondjuk tényleg brutális volt (az egész meccs). 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.06. 23:27:29

Újra végigizgulva a meccset azért kijelenthető, ezt megint akarással szívből de betudtuk húzni, s valóban az első meccsen gyengék voltunk, de azóta a 3 megnyert találkozó közül most voltunk a "leggyengébbek".Viszont árulkodó adat, hogy 5en voltak 10+ pont felett, s igazi csapatként sikerült behúzni.Az a Wade blokk meg valami egészen elképesztő volt, s iszonyat meccsfordító momentum volt, hogy lett belőle egy Pietrus 3as, 78-72nél jött volna a Heat és helyette lett 78-75 és nem sokkal később át is vettük a vezetést, de több 50-50es labdára vetődtünk, csúsztunk-másztunk és megszereztük.

Heatet én sem írnám le, (s most nem csak a jinxelés miatt :D) azért ne felejtsük James valami egészen elképesztő statokat hoz elimination meccseken és Bosh-t is többet fogják használni, borzasztó nehéz lesz, s lehet az eddigieknél is több kell a győzelemhez, de most már nem engedhetjük ki ezt a lehetőséget, otthon 18624 tomboló kelta szurkoló segítségével ezt meg kell nyerni.
Game90 írta:
Sanama írta:Elérhet Rondo Steve Nash magaslatokba? Mert ugye azt hiszem ő volt/van ilyen hatalmas passzkirály, bár sokat nem láttam játszani.
Ez jó kérdés, Bob, te is válaszoljál már rá please, azért te jobban képben vagy Rondo-val kapcsolatban. Passzolásban elérhet az ő szintjére, de dobásokban több szint van a két játékos között, Nash-nek van egy elég megbízható jumper-je és a triplát is 40% körül dobálja, ezért ellene azért nehezebb védekezni, mint RR ellen. Viszont, hogy valami pozitívumot is mondjak, RR jobb védő.
Én nem is Nasht hoznám fel példának hanem inkább Kiddet.Ő hasonlóan egy gyenge tempós játékos volt, de sok-sok gyakorlással megtanult dobni, s nyilván miután a robbanékonysága is megkopott "rá volt szorulva", hogy ne csak betörésből büntessen.És hasonlóan Rondohoz hihetetlen játékintelligenciával rendelkezik a mai napig, s mellette jó védő.Nash is egy karmester, s álompasszai vannak, de mint írtam Kidd közelebb áll Rondohoz érzésem szerint.

Akivel kapcsolatban én nem tagadom elfogult vagyok, mert egyszerűen nézi az ember a játékát, s szó szerint csak ámul bámul, hogy ez az ember, hogy lehet ennyire okos ehhez a játékhoz, s nem mellesleg a labdával mindent tud.A lepattanózása is azért ilyen jó, mert előre tudja mi történik, OLVASSA A JÁTÉKOT.3 emberek között is megtudja szerezni, mert jó ütemben, pont oda ugrik ahol letudja húzni, az meg, hogy játék közben azonnal észre vesz dolgokat, meg zseniális.Én ezt tartom a legnagyobb erényének, amit Doc is mindig elmond róla, hogy borzasztó intelligens.Annál a Pietrus triplánál is egy leapttanót 1 kézzel ütött tökéletes helyre tudatosan Pietrushoz.Kivételes játékos, s remekül tudja használni, hogy vannak azért puskaporok a támadójátékunkban, sez a KG-Rondo kettős gyilkol.És mindkettő kulcs, mert KG mindent tud szintén erről a játékról, pick&roll vagy éppen pick & pop azonnal felismeri a lehetőséget, Rondonak meg hátul is van szeme :D Nagyon nehéz ellene védekezni, mert megtalálja a védelem gyengéjét, s tényleg mp-k alatt észre veszi hol a rés, s ha kimész rá kettőzni, rohadt gyors ellép, vagy zárásból megindul, ha ott hagyod s sül a keze, akkor meg középről büntet, ha kicsit visszább vonul, akkor meg osztja le szépen PP-nek 1-1re s ez a másik, hogy rögtön észre veszi a mismatcheket.Tényleg egészen fenomenális, és csak ismételni tudom magam, tudja mivel lehet gyilkolni, s ha kell támadás közbe azonnal mindenkit átvezényel A-ból B-be.De ő sem tökéletes játékos! :D A flegmasága és szertelensége azért még mindig jelen van a játékában, de lassan azért már csak kinövi ezeket :D De pl ilyet, hogy ECf 5ik meccsen nyom egy visszajátszást ezt is csak ő tudja produkálni. :lol:

És Rondonál ez még korántsem a csúcs érzésem szerint az assistjai megmaradnak (mert 8 szeme van), s tényleg ha letud higgadni fejben (s erre azért vannak bőven pozitív jelek idén) akkor lehet belőle meghatározó egész franhise képviselni tudó játékos.A dobásain láthatóan dolgoznak Allennel (s azért ez sem elhanyagolható, hogy egy ember ilyen tehetséggel 4-5 évet KG-vel PP-vel vagy Allennel dolgozhat nap mint nap) pozíciós játékot is láthatóan beszokta csempészni a játékába.Abból a szempontból tényleg nem egy egyszerű eset, hogy ő zárkózott és hisztizik néha, de legfőképpen saját magát "ostorozza".De hogy iszonyat önzetlen játékos (s néha már túlságosan is) az vitathatatlan, s Doc kézben tudja tartani szerintem.A védekezésben is előjön, hogy tényleg nincs rá jobb kifejezés olvassa a játékot, tudja mit kell csinálni, belép a passzsávokba jó 1-1 védő, nagyon nagy érték főleg a mai inkább "pontorientált" irányítók között.

De hangsúlyozom nála fejben nagyon sok számít, karrierje során mindig ezzel volt a nagy gond, de az utóbbi években (én kb úgy saccolom a 2009es Bulls elleni sorozat adta meg az alaphangot, amikor KG nélkül előre kellett lépnie) sokat fejlődött ebben, s továbbra is vannak elborulásai, lsd fellököm a bírót, odadobom a sporinak a labdát, de letisztult a játéka, s tényleg előtud lépni ha kell, s kevesebb vele a gond.

Nagyjából ennyi Rondoról, imádom a kis tökit nem tehetek róla :D Midnen sportban az iylen emberek jelentik számorma a csúcskategóriát, aki a csapatért képes küzdeni, s a győzelemért mindent megtenni, s nem utolsó sorban leírhatatlan játékintelligenciával rendelkeznek.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.06. 21:52:53

4. negyed előtti szünet nem kedvezett nekem, elég szépen bealudtam, tv bekapcsolva, laptop mellettem :) De délután megnéztem az utolsó játékrészt, katasztrófa volt, egyszerű támadójátékok, védekezés meg szétesett. Ettől függetlenül nem írnám le a Heat-et, ők és a Spurs is simán nyerhetnek idegenben.

Thunder - Spurs-re megpróbálok maradni. Bob, jinxeljünk? (Látom már te is elkezdted használni :mrgreen: )
Bob_Marley írta:Wade meg kb az év blokkját mtuatta be, s abból kaptak egy Pietrus triplát :mrgreen:
Tényleg nagy volt, bár jobban járt volna a Heat, ha Wade inkább félre áll, aztán Bass zsákol egyet :D :
http://www.youtube.com/watch?v=R6gddNWHNvk
Sanama írta:Elérhet Rondo Steve Nash magaslatokba? Mert ugye azt hiszem ő volt/van ilyen hatalmas passzkirály, bár sokat nem láttam játszani.
Ez jó kérdés, Bob, te is válaszoljál már rá please, azért te jobban képben vagy Rondo-val kapcsolatban. Passzolásban elérhet az ő szintjére, de dobásokban több szint van a két játékos között, Nash-nek van egy elég megbízható jumper-je és a triplát is 40% körül dobálja, ezért ellene azért nehezebb védekezni, mint RR ellen. Viszont, hogy valami pozitívumot is mondjak, RR jobb védő.
Tocy írta: Mindenesetre érdekes, hogy mindkét párharcban ugyanaz történik, sima 2 után sima 3 a másiknak.
Pont erre gondoltam én is :) De az a sima azért erős túlzás.

Amúgy Boldog Szülinapot! :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.06. 14:06:42

Spoelstra ekézésével annyiban értek egyet, hogy én pl nem értettem, hogy az utolsó 2 percben Bosh minek ült a padon. Pláne egy ilyen kezdéssel a háta mögött. Azt ne mondja nekem senki, hogy nem bírta volna erőnlétileg. Az utolsó játékok felrajzolásával azért nem akarom megtalálni, mert van egy olyan érzésem, hogy a figurák addig működnek, amíg Wade kezébe nem kerül a labda. Meggyőződésem, hogy a 4. és az 5. meccsen sem ez volt felrajzolva. Ettől függetlenül ha a Miami kiesik, akkor neki tuti mennie kell. Kérdés, hogy van-e a piacon olyan edző, aki alkalmas a erre a feladatra. A Big3 szétrobbantása is nagy kérdés, szerintem még 1 szezonnak nekifutnak így. Pláne, hogy vannak pletykák Oden szerződtetéséről. Ha segít rajta ez az új fajta beavatkozás a térdén és képes lesz, akár limitált idővel is, de játszani, akkor nála jobb húzása nem lehet a Miami-nak. Megtartják az idei csapatot, ami azért alapnak nem kifejezetten rossz és kiegészülnek a liga egyik legdominánsabb centerével. (Mármint potenciálisan) Fizetéssel szvsz nem lesz bajuk, a sérülékenysége miatt nem is kérhetne sokat, de szerintem mivel még nem játszott 1 idényt sem végig itt az NBA-ben, ezért alapból is csak rookie fizu járna neki.
A meccsről nem nagyon tudok mit mondani. Nagy bajok vannak Miami-ban, ha hazai pályán képesek kikapni egy ilyen rosszul játszó Celtics-től. (No offense, de szerintem a sorozatban most játszott legrosszabbul a Boston, és ez mindent el is mond a Miami játékáról is) Nagyon kellene Bosh a Miami-nak mert ez a csapat a Big3-ból mostanra visszafejlődött egy 1 man army-vá. Wade-nek nagyon gyorsan kezdeni kell magával valamit, mert nem bírja el a csapat, hogy 20 percekre eltűnjön. Mondjuk valszeg már nincs idő változtatni, sanszos, hogy hazai pályán bármi is lesz, ez a Boston már szívből behúzza azt a meccset.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.06. 13:56:15

Alakul ez a Spurs-Boston döntő, csak Duncanék olyan döntőt akarnak, hogy egyenlő esélyekkel induljanak ők is meg a Boston, tehát 7-7meccs lesz :D(mármint 2-0rol ezért buktak 3mat... :D)

Rondo nem ember. 13assist, meg nem tudom hány PO meccs amikor 10+ assistja volt. Utolsó tipikus irányító(?) Több ilyen irányító kéne a ligába,még ha nem is ilyen jó,de legalább felfogása ilyen legyen,hogy passzolni kell,nem úgy mint Westbrook. Elérhet Rondo Steve Nash magaslatokba? Mert ugye azt hiszem ő volt/van ilyen hatalmas passzkirály, bár sokat nem láttam játszani.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.06. 13:28:06

Azért a távolban lassan körvonalazódik egy Boston-OKC nagydöntő. de szép is lenne,bár megszakadna a szívem bármelyik csapatért,aki veszítene itt. (a bostonért kicsit jobban azért,főleg,mert nekik ez az utolsó lehetőség lenne valószínűleg.)

Persze még bármi lehet,a Spurs is tud fordítani,ahogy a Miami is,de kedvező a helyzete a két csapatomnak 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2012.06.06. 13:21:44

hát,mind2 párharc 3-2,de egyiknél sem éreztem ezt(ebből is látszik,hogy még nem értek ehhez a sporthoz),ugyanakkor simán el tudom képzelni mind2 meccsen,hogy az idegenben játszó csapat elhozza a meccset. a a döntőben az okc - miami valamelyikéért fogok szorítani(ha bejutnak),viszont ha a miami teszem azt nem,akkor érdeklődéssel várom a módosításokat,mert az edző kevés,center nincs. be kell-e áldozni a big3-t vagy sem? szerintetek meg lehet oldani úgy,hogy megmaradjon mind3 játékos?
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.06. 13:16:47

Az OKC vezetéssel ellentétben a Bostoné nem ért meglepetésként, a meccset nem tudtam megnézni, de kb. ilyen végeredményre számítottam.
A Miami csapatként és edző szempontból a leggyengébb a négyesből (nem csak), olyan keleten, mint a a Lakers nyugaton. Mindkét csapatnál van 3 kiemelkedő játékos, Brown és Spoelstra nem tartoznak az élvonalba, kiegészítő játékosaik is hasonló erőt (vagy inkább gyengeséget) képviselnek.
Azért egy OKC-Boston döntő nem hangzik rosszul, de lehet még lesznek meglepetések. Ha netán összejönne, bár mindkét csapat szimpatikus és megérdemelné, de a Celtics már nyert eleget, így egy picivel jobban a Thundernek szurkolnék, erről azonban még korai beszélni.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.06. 09:27:48

Tocy írta: Persze még nem estünk ki, de lehetetlennek tartom, hogy a 6. meccset elhozzuk Bostonból...
Na én ugyanezt írtam 2:0 után, hogy szép-szép, de itt a vég :D Arra akarok kilyukadni a 6ik meccsen az eddigieknél is nehezebb lesz részünkről a Heat ellen.És persze én is abban bízok, hogy a Gardenben összeroppan a Miami, s láthatóan alapból a kiélezett szitukban Spoelstra nem tud túl sokat hozzátenni, de koránt sincs ennek vége.
Kalap1988 írta:, véget ért az örökös fórum jópofizás, hogy de azért mégis csak a Heat az esélyesebb :) A fenét, most már nem!
Szépen csendben nyugodtan esélyesebbek vagyunk most már,de eddig is bejött a túlzott visszafogottság :D De tényleg úgy gondolom iszonyat kemény csata várható csütörtökön, s tényleg itt Spoelstrán múlhat a dolog, mert ma is kritikus szitukban szerencsére Doc 1 lépéssel előtte volt a sakkjátszmában.
Most a zóna ölte meg őket, egyszerűen ez az ember egy zseni, minden meccsre hoz egy újat, kezdtük Wade duplázásával, majd jött a folyamatos váltás és senkit nem érdekelt, hogy mondjuk Bass maradt James-szel szemben védekezésben mert mindenki figyelt a besegítésre, s jó ütemben érkeztek a segítők, most a "félzóna" mert támadás közben váltogattunk zóna és emberezés között a következőre mi lesz???6an állunk be :D
Sakkot már sikerült adni, KG vezérletével a "dzsungelben" otthon mattot is meg kell lépni. :lol:

Elég babonás lettem :D nyerjen az OKC ma, sikerül eddig "kopizni" őket, s akkor mi is nyerünk csütörtökön. :P
De a Spursnek szurkolok.Utolsó (már a fene se tudja utolsó-e látva őket :D) nagy KG-TD csatát szeretnék látni!!!!!

Ezt az ötödiket meg még mindig nem sikerült megemészteni, felfoghatatlan mit játszunk, s úgy, hogy gyakorlatilag többen "betliztek" s így hoztuk el a győzelmet.

Állítólag Haslem-Wade-James keményen összekülönböztek az öltözőben, túl nagy jelentősége szerintem nincs holnapra már elfelejtik, de most már tényleg lépjünk a tökükre és küldjük nyaralni őket.
Boo-boo Go to bed :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.06. 08:43:26

Ezer százalékra vettem a vereségünket, teljesen szétestünk az utóbbi időben. Nem hittem volna már azt se, hogy a Boston ellen bukunk be, 2-0 után meg főleg nem tudtam elképzelni. De 2-2 után már biztos voltam benne...

Nem tudok mást mondani, egyszerűen gyenge a csapat, nincs más magyarázat. A Boston nagyon küzd, de főleg az edzőjük zsenialitása miatt egyszerűen egy hihetetlen csapat. Mi meg...egyedül James az, aki stabilan jól játszik, megtesz mindent és Celticseset küzd :D Még talán Chalmers, és akkor ennyi. Haslem-Miller-Battier egy-egy jobb meccs után mindig katasztrófa, Wade borzasztó fontos szitukban ront, nem játszik elég alázatosan, és még az edzőnk is gyenge ( de persze, ha éppen jól rajzol fel valamit, akkor azt is elszerencsétlenkedjük... ). Mélységesen csalódott vagyok, de ez van, valamit sürgősen változtatni kell, kezdve Spoelstrával, aztán folytatva egy centerrel, illetve a kiegészítőszemélyzetünket is át kell gondolni, és aki nem érdemli meg, azt eltrade-elni.

Persze még nem estünk ki, de lehetetlennek tartom, hogy a 6. meccset elhozzuk Bostonból...

Mindenesetre érdekes, hogy mindkét párharcban ugyanaz történik, sima 2 után sima 3 a másiknak.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.06.06. 08:10:23

Látom már, a taktika az,hogy nem szabad fennmaradni :) Akkor arra kelek reggel,hogy nyertünk! Szép volt fiúk és legfőképp KG, Pierce! Innentől már nem szabad elbukni, véget ért az örökös fórum jópofizás, hogy de azért mégis csak a Heat az esélyesebb :) A fenét, most már nem! Szurkolok a Spursnek, mert megérdemelnék (plusz nekünk sokkal jobb matchup :D ), mi pedig zárjuk le a Gardenben, pihenni kell, a túloldalt pedig úgy érzem, hogy 7 meccs lesz, mert ma estére biztos kitalál valamit Popovich.... Persze nem lehet fogadni rá, hogy működni is fog, csak egy megérzés.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.06. 04:17:45

Strange backcourt violation by Rajon Rondo. That's something that happens in NBA 2K12, not real life.

Iszonyat mérges vagyok rá, még reklamálni se lehetett rá, teljesen egyértelmű volt, Idióta :lol:
Game90 írta:
Bob_Marley írta:Game te is tudod :D
Azért abban egyezzünk meg, hogy az a csaj szúrható kategória... :P Vagy Heat-es bugyi van rajta, aztán nem is kéne? :mrgreen:
Én időmben (és még mindig :P ) mi bugyi nélkül szúrtuk a csajokat, ennyit változott volna a világ ??? :lol:
Jó-jó ellehetne játszani a labdáival ( ha már kosár) :P De sok a ruha rajta, ráadásul milyen ruha .....:mrgreen:

KG mekkorát húzott, azt a rohadt életbe :shock:
59-50 volt oda 65-60 de most már IDE! :D
Mekkora runban vagyunk 5 perce nem kaptunk ksoarat, ráadásul úgy hogy KG pihent.
Srácok BE KELL HÚZNI!!!!!!!!!!!!!!
LETS GO CELTICS

Rondo de rohadt fontos szituban aludt be, ahelyett, hogy 2-1es indítást megoldunk, utolérik és elveszi Cole :?
De irgalmatlan nehéz meccs, megint csak az idegeskedés végig :D
Rondo 1/10 és minden ziccert kihagy és 2 milyen hibát is vétett amiből Miami labda lett, s így is vezetünk.

Úristen mekkora meccs ez -3ban vagyunk, de minden labdáért szó szerint ölés megy.Wade meg kb az év blokkját mtuatta be, s abból kaptak egy Pietrus triplát :mrgreen:
5 perc hátra, lassan jöhetne KG mert nagyon kell!

PIERCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4el megyünk nincs hátra 1 perc, mi van itt :D

Allen 8/8 a büntiről, huh de kellett :D

MEGNYERTÜK!!!!!!!!!!3-2 ide, iszonyat fontosak voltak a végén a büntik, KG-re tényleg valamit ki kell találni jelzőnek, emberfeletti, s a végén is milyen csapatépítő összefogást tartott.
Pietrus nagyon kellett, úgy nyertük, hogy Rondo 3/15, PP 6/19 Allen 2/9

Nem hiszem el, hogy vezetünk :D

Ezt a meccset amúgy aki teheti majd holnap nézze meg, ez a kiosárlabda, remek védekezés/támadás iszonyat küzdés midenn labdáért, végig szoros meccs.PO klasszikus

Csütörtökön close out game a Gardenben.

LETS GO C's

ui ezt Celtics mezben képzelem a meccs után :D :

Kép

http://www.youtube.com/watch?v=CL7U624O ... re=g-all-u
Number 5, KG, KEVIN GARNETTTTTTTTTTT

Tegnap Harden ma meg Pierce egy hatalmas tríível a szeme közé az MVP-nek:
http://www.youtube.com/watch?v=K_uulujs ... re=g-all-u

LeBron James lost the last three times he went into a Game 6 with his team in the brink of elimination. Orlando in 2009, Dallas in 2011... and Boston in 2010.

KG imádom :D
http://www.youtube.com/watch?v=wbylKs9p ... re=g-all-u
What fuels you Kevin?
"The competition, the naysayers, the owners who talk too much. The people who don't think a 36-year-old can do what I do. I take a lot of pride in my craft, I work really hard at my craft everyday, and I'm a true professional."

Kép

Kis összeesküvés elmélet gyanánt :D Napok óta 2 reklám megy "nonstop" az ESPN-n ahogy Durant
http://www.youtube.com/watch?v=-8aScAoV ... ure=relmfu
És PP
http://www.youtube.com/watch?v=re2p62Xh ... ure=relmfu
ül fent és "elmélkedik".......:D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.06. 04:04:14

Bob_Marley írta:Game te is tudod :D
Azért abban egyezzünk meg, hogy az a csaj szúrható kategória... :P Vagy Heat-es bugyi van rajta, aztán nem is kéne? :mrgreen:

Játék képe alapján lehetne nagyobb is az előny, ez a +2 elég kevés. Wade jól kezdett, már kezdtem azt hinni, hogy jó meccse lesz, aztán 6 rontott FG, Chalmers kevés, sok szerepe nincsen ezen a meccsen (sem), pedig benne sokkal több lenne, LBJ szokásos, Bosh egyelőre jó, nagyon küzd, már 5 off reb-nél tart. Támadójáték meg nagyon egyszerű...

De hihetetlen, hogy ilyen rossz támadójátékkal még meccsben van a Celtics. PP, KG, Ray elég halovány és akkor még finoman fogalmaztam, Rondo próbálkozik mindenhol, de a dobás nem megy neki, most inkább az önzetlenebb arcát kéne mutatnia.

Ez is egy jól sikerült reklám:
http://www.youtube.com/watch?v=u1FGelSyqEo

Ilyen hibát, Rondo... :oops:

50-50 után azért fontos volt ez a 7-0-ás futás.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése