Formula 1
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
a legfurább, h kiminek ott ment el a sok pontja, h beszorult az ultralassú trulli mögé. lehet, h annyira nem veszett jó a ferrari, sőt, de legalább próbálkozhatott volna... kicsit erőszakosan... ha mást nem, ezt tisztelem hamiltonban, h kellően agresszív, míg kimi... állandóan (verseny közben is) olyan mint amikor webber előtt "vodkásan alszik" az időmérő utolsó másodperceiben 

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Egész jó egy verseny volt, ahhoz képest újabban milyen dög unalmasak a futamok. Massa valami brutált ment, 11.-ről 4. helyre behozni, ezen a pályán egy ilyen kocsit.. Beleadott mindent a brazil. Kimi meg vszínű hazudott, amikor azt nyilatkozta, ki van éhezve a sikerre...
Renault és a Merci gyengélkedését, mint ellendrukker is, de nagyon rossz látni.
Renault és a Merci gyengélkedését, mint ellendrukker is, de nagyon rossz látni.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Raikkonen helyzetéhez még az is hozzá tartozik, h alig volt megtankolva, míg mondjk massa csak 2 hellyel idult hátrébbról, és sokkal jobban megvolt tankolva, mível ő be se került a q3-ba, és Kimi-ék rosszul mérték fel a helyzetet, jobban meg kelett volna tankolni, és akkor mehetett volna előre massával az első kiállás után
A motivációja, meg nem tudom hova tünt, pedig azt mindenki elsimerheti, h egy remek pilóta, aki megérdemelten lett vb, de ez van
A motivációja, meg nem tudom hova tünt, pedig azt mindenki elsimerheti, h egy remek pilóta, aki megérdemelten lett vb, de ez van
Hidegben a Red Bullok verhetetlenek, melegben a Brawnok.
A két pénteki szabadedzés után ezt lehetett várni, bár Button első két gumiszettjével lehet, hogy valami baj volt.
Az utolsóval nagyon jól ment.
A Meki meg a Renault nagyon gyenge lett, a Ferrari jön fel folyamatosan.
A BMW-kről meg ne is beszéljünk, ritka gyengék ők is ebben az évben.
Vettel megérdemelten nyert rajt cél győzelemmel.
A két pénteki szabadedzés után ezt lehetett várni, bár Button első két gumiszettjével lehet, hogy valami baj volt.
Az utolsóval nagyon jól ment.
A Meki meg a Renault nagyon gyenge lett, a Ferrari jön fel folyamatosan.
A BMW-kről meg ne is beszéljünk, ritka gyengék ők is ebben az évben.
Vettel megérdemelten nyert rajt cél győzelemmel.
Hajrá Barca! És a Honda!
- miihii
- KHAL
Sajnos valahol joggalozsimiki írta:
Büszke vok azért a Ferrarira,mert kezdeti nagyon tré teljesítmény után stabil pontszerzők immáron, míg Meki, Rönó még rosszabb mint volt. azért jót csatáztak ott hátul.

Ti összekaptátok magatokat annyira,h pontszerző helyen vagytok,dobogóközelben időnként.Az én csapatom,pilótám meg teljes gőzzel harcol a 16. pozícióért és folyamatosan leghátulról rajtolhat.
Nem derogál elismerni,h a ferka kezd összeállni és nagyságrendekkel jobb,mint az Ezüst Nyilak.Amelyekből mára már csak az ezüstözés van meg

De asszem Hami Papi a saját módján világrekorder.A regnáló VB sztem még soha nem volt kövi évben ennyire potenciamentes (milyen finoman fogalmazok

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
A taktika nagyban segítette Massat. Ez a taktika pedig nincs, ha bejutott volna tegnap q3ba. Ettől függetlenül szépet ment.
Kimi úgy járt a box után, mint Alonso a gyenge rajtja után.
Trulli vagy Heidfeld mögé bekerülni nem túl szerencsés.
Nem volt rossz futam, csak a versenyre emlékeztető események megint hátul zajlottak.
Heidfeld Alonso nagyban csatázott, melyet a szemfüles Fisichella ügyesen kihasznált. Aztán ott volt még, amikor Hamilton és Alonso találkozott többször is. Azok jó akciók voltak.
A Red Bullok vajon elől tudnak maradni, vagy csak a hideg pályának köszönhetik a hétvégi formájukat?
Kimi úgy járt a box után, mint Alonso a gyenge rajtja után.
Trulli vagy Heidfeld mögé bekerülni nem túl szerencsés.
Nem volt rossz futam, csak a versenyre emlékeztető események megint hátul zajlottak.
Heidfeld Alonso nagyban csatázott, melyet a szemfüles Fisichella ügyesen kihasznált. Aztán ott volt még, amikor Hamilton és Alonso találkozott többször is. Azok jó akciók voltak.

A Red Bullok vajon elől tudnak maradni, vagy csak a hideg pályának köszönhetik a hétvégi formájukat?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
jah és ez felmenti? Massa több benyával kezdte, be is jött ez a taktika. de nehéz elismerni, hogy a másik jobb volt. Paliknak igaza volt, Kimi vébéje óta egyáltalán nem úgy megy mint egy világbajnok. bár ehhez nem kell kommentátornak lenni,h lássuk.robertfcb írta:Ha lövésed sincs, akkor nézd meg az 1. boxkiállás utáni részt, amikor szépen beragadt Trulli mögé, kíváncsi vagyok Massácska mit tudott volna vele kezdeni, de sejtem...ozsimiki írta:Nah:
Vettel megérdemelt sima győzelem, Webber 2.
Massa nagyon szépet ment 11.ről 4.lett, MAX GRT!
Rajtot mindkét Ferrari szépen kapta el,majd lövésem sincs,h Kimivel mi történt,de bealudt. épphogy 8.lett.
Büszke vok azért a Ferrarira,mert kezdeti nagyon tré teljesítmény után stabil pontszerzők immáron, míg Meki, Rönó még rosszabb mint volt. azért jót csatáztak ott hátul.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Azt lehetett sejteni hogy a Ferrari belendül, de hogy ennyire suttyó legyen a Meki
És a vb. szavazásban egyébként miért nincs benne Kovalainen neve?
Nah hát körülbelül számomra ennyi volt az idény. Undorító.

És a vb. szavazásban egyébként miért nincs benne Kovalainen neve?

Nah hát körülbelül számomra ennyi volt az idény. Undorító.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- robertfcb
- Capitá del Barça
Ha lövésed sincs, akkor nézd meg az 1. boxkiállás utáni részt, amikor szépen beragadt Trulli mögé, kíváncsi vagyok Massácska mit tudott volna vele kezdeni, de sejtem...ozsimiki írta:Nah:
Rajtot mindkét Ferrari szépen kapta el,majd lövésem sincs,h Kimivel mi történt,de bealudt. épphogy 8.lett.

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah:

-
- Capitá del Barça
nem tudja valaki hogy mien az idő angliába? vagyis inkább Silverstoneba?:O köszönöm előre is 

- piton
- Capitá del Barça
Én is remélem h Vettel végre tud nyerni, az első tíz kocsi közül az ő kocsijába van a legtöbb benzin! Jók a RB-ok, úgy h meg lesz az idei második futamgyőzelme.ozsimiki írta:
Nemsokára kezdődik a verseny,ezúttal remélem tovább marad az élen Vettel,és meg is nyeri. Kiváncsi leszek ,h Button milyen ütemben fog előre jönni, ha eső lesz,akkor meg méginkább
A Vb-nek is jót tenne ha Button legalább dobogó közelbe nem lenne.

Hattrick: Ádáz Pitonok
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Még a tegnapi Kimis esethez:
az így nekünk nem jöhet le,h feltartotta e vagy sem. max ha Webber belső kamerájából látjuk,de még úgy se érezhetjük,h mennyire vette el, ezt csak ő érezheti, és nyilván nem dobálná a fikát oktalanul.
Bár F1es kocsit nem vezettem (még
),de a szimulátorokkal azért elvagyok,és ott is a legapróbb ütemből való kizökkenés eredményezhet 0.3-0.4 secet is. még ha kívülről ez nem is látványos.
Nemsokára kezdődik a verseny,ezúttal remélem tovább marad az élen Vettel,és meg is nyeri. Kiváncsi leszek ,h Button milyen ütemben fog előre jönni, ha eső lesz,akkor meg méginkább
az így nekünk nem jöhet le,h feltartotta e vagy sem. max ha Webber belső kamerájából látjuk,de még úgy se érezhetjük,h mennyire vette el, ezt csak ő érezheti, és nyilván nem dobálná a fikát oktalanul.
Bár F1es kocsit nem vezettem (még

Egyáltalán nem volt feltartás Kimi részéről.
Izgalmas futamnak néz ki a holnapi, Button lehet esőre játszik.
Érdekes lesz, hogy mit tud majd Button a hatodik helyről.
A Red Bullok erősek, jók voltak a fejlesztéseik.
Izgalmas futamnak néz ki a holnapi, Button lehet esőre játszik.
Érdekes lesz, hogy mit tud majd Button a hatodik helyről.
A Red Bullok erősek, jók voltak a fejlesztéseik.
Hajrá Barca! És a Honda!
Lehet feltartotta lehet nem,de azért,ezt nem így kellett volna előadnia Webberkének.Jó megértem,ideges,2002 óta az F1-ben van és még nincs se pole-ja ,se győzelme.Lehet, hogy az egyetlen alkalom most úszott el neki 

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Amúgy nem tudom annyira feltartás volt-e, Kimi balra lehúzódott, persze lehet megzavarta ez Webbert. Ebéd után jó figyelni ezt a duruzsolást, de azért komoly mivé lett az f1.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Entrenador del Barça
Webber:"Kimi vodkat ivott a palyan vagy nem tudom mi a poklot csinalt"-nagy arc ez a Webber

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah:
1.Vettel
2.Bari
3.Webber
Hamilton korán búcsúzott ismét, Kova is, Massa ezúttal 11.csak, Kiminek meg Webber szólt be egy szépet,mert feltartotta a gyors körén
"nemtudom,h mit álmodozott,vagy vodkát ivott az ideális íven"
Button 6. csak, lehet esős beállítással ment,mert egész időmérőn nem volt szorosan ott az elején. bár egyszer már ő is elronthat vmit.
Vettel remélem ezúttal szépet rajtol,mert a végén még bari nyer
na ne.
1.Vettel
2.Bari
3.Webber
Hamilton korán búcsúzott ismét, Kova is, Massa ezúttal 11.csak, Kiminek meg Webber szólt be egy szépet,mert feltartotta a gyors körén

Button 6. csak, lehet esős beállítással ment,mert egész időmérőn nem volt szorosan ott az elején. bár egyszer már ő is elronthat vmit.
Vettel remélem ezúttal szépet rajtol,mert a végén még bari nyer

Amit a fiácska művel tavaly óta, az kész röhej.
Az egész bagázst úgy ki vágnám ahogy van.
Nem tudom már de mit képzelnek ezek magukról?
Két költségvetés egy sorozatban?
Mi ez Le Mans 24 órás verseny több kategóriában?
Ráadásul perlik a FOTA-t.
Senna óta nézem az f1-et de ezt már az én gyomrom sem veszi be.
Az egész bagázst úgy ki vágnám ahogy van.
Nem tudom már de mit képzelnek ezek magukról?
Két költségvetés egy sorozatban?
Mi ez Le Mans 24 órás verseny több kategóriában?
Ráadásul perlik a FOTA-t.
Senna óta nézem az f1-et de ezt már az én gyomrom sem veszi be.
Hajrá Barca! És a Honda!
-
- Entrenador del Barça
"Az FIA közleményében az is szerepel, hogy a jogi lépéseket haladéktalanul megteszik, de a jövő évi indulók névsorának nyilvánosságra hozását elhalasztja."
Még szép, hogy elhalasztja, ha senki sem akar indulni a bajnokságában.

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Entrenador del Barça
Nem tom h olvastátok-e de pattog a FIA a kilépőkkel szemben: http://sporthirado.hu/cikk-f_1-beperlik ... okat-23948
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
59 évig működött, nehogy már egy (két) vén hülye taccsra tegye, én FORMA1-et akarok nézni, nem 3-4 csapat által létrehozott sorozatot, úgyh reménykedem, amiben Kralo,h vhogy elküldik a píbe ezt a díszgyökeret,és belátják,h a FOTA-nak teljesen igaza van,és mindenki marad a FORMA1-ben. természetesen normális szabályokkal, nem kell ide költség csökkentés, eddig se erről szólt a sportág, el kell fogadni,h vkinek többje van,az többre jut el, mindenhol így volt,van,és lesz is. nem kell itt ezen parázni hülye Mosleynak.

-
- Director del Fútbol
Minden szavaddal egyetértek Kralo ismét.
De Mosley és csapata nem arról híres, hogy csak úgy lemondanának. Már volt 1-2 balhé (kémügy, prostizások, drogos fiúcska) ami után el kellett volna mennie jó messzire az egész csapatával, de nem tette.
Szerintem teljesen megbolondult az öreg és nem érdekli semmi, csak a saját hatalma és az, hogy az általa alapított egykori csapata visszakerülhessen az F1-be.
Valahol biztos nagyon megérné az embernek az új szabályrendszer, de még nem látom, hogy hol.
Egy nyereségorientált sportágban nekem senki se ugasson a gazdasági válságról és az ennek kapcsán meglépett költségcsökkentésekről, mert egyszerűen nem hiszem el.
De Mosley és csapata nem arról híres, hogy csak úgy lemondanának. Már volt 1-2 balhé (kémügy, prostizások, drogos fiúcska) ami után el kellett volna mennie jó messzire az egész csapatával, de nem tette.
Szerintem teljesen megbolondult az öreg és nem érdekli semmi, csak a saját hatalma és az, hogy az általa alapított egykori csapata visszakerülhessen az F1-be.
Valahol biztos nagyon megérné az embernek az új szabályrendszer, de még nem látom, hogy hol.
Egy nyereségorientált sportágban nekem senki se ugasson a gazdasági válságról és az ennek kapcsán meglépett költségcsökkentésekről, mert egyszerűen nem hiszem el.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!