Kalap1988 írta:...
Kalap jól leírta, érdekes volt visszanézni (nyilván az eredménytudatában is

) mert kevésbé volt izgulós meccs.KG-t nagyon könnyen megjátszottuk a gyűrűhöz közel, s ezzel semmit nem tudtak mit kezdeni, elég lazára vették a figurát a floridai srácok érzésem szerint.De tényleg KG mega brutál mód s a többieket is leírta Kalap.
Annak nagyon örülök, hogy Daniels végre pályára került, őt egész évben mondogattam, s csalódott voltam nem egyszer, hogy Pavlovicot előrébb rakta a rotációban Doc, pedig Daniels tud ilyen hasznos lenni, s leginkább a csúnya sérülése előtt volt kifejezetten fontos emberke, utána megtört nála valami, önbizalma is elszállt, de most megkapta a perceket (kényszerből is, meg azért Doc mindig kavargatja a kártyákat ), s jól szállt be.Nagyon örülök ennek, mert pl meg kell mondjam Pietrus ebben a sorozatban nekem csalódás.Gyakorlatilag elől-hátul "hasznavehetetlen", iszonyat buta faultok, elől meg open trííík maradnak ki, de ez kevésbé fontos, neki a védekezéshez kellene többet hozzátenni, hozzáteszem sérült ő is

De azért több lenne benne.És jó hogy Daniels pl most segítette a padról.
Következő más meccs lesz, Miaminak jót tehet, hogy azért a végére feljöttek szépen, mi meg el kell higgyük, hogy van itt keresnivaló, s jót is tehet, hogy nem egy teljesen hátradőlős meccsből megyünk a 4ikre.De kifejezetten jó jel, hogy 2 meccsen zsinórban 99 és 101 pontot dobtunk 48 perc alatt, s a védekezésünk helyenként nagyon rendben van.4ikre hasonló epic meccset várok mint ami a másodikon volt, ezúttal remélem mi nyerünk persze

De bármi is van, a srácok megint megmutatják ebben a sorozatban is, hogy egyszerűen tényleg mint egy sebzett bika megyünk előre, s mikor már azt hinné az ember, akkora rottyot kap a csapat egy OT-s vereség után, hogy marad a tisztes helytállás mintha mi se történt volna elmegyünk 24 ponttal a 3ik meccsen
Úgyhogy fekvőtámasz és újult erővel előre:
szerk: iszonyt érdekes és jó volt a Rondo és a játékunk elemzős videó.
És még ehhez a 3ik meccshez eszembe jutott, hogy a nagy örömködés közepette nem szabad elmenni szó nélkül amellett, hogy a transition D helyenként katasztrofális volt, olyan nincsen egy kosármeccsen és főleg egy PO meccsen, hogy dobott kosár után a bedobásból Chalmers elsétáljon a túloldali gyűrűig és ziccerezzen.

Vagy Wade vagy előrehajított labdából James.Ezek azért eléggé idegesítőek voltak, s tudom hogy nehéz lábbal, de ezt nem szabad engedni.