USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
socio66

2012.06.03. 20:08:50

gyorsan változnak az erőviszonyok, az első két meccs után én már elkönyveltem, hogy jó-jó a thunder, de az egyéni megmozdulásokon, betöréseken alapuló játékot felülírja a csapatjáték, és az a félelmetesen mély, tapasztalt keret, ami egy zseniális edző rendelkezésére áll.
aztán hirtelen magára talált a thunder, mindkét hazai meccsét végig fölényben játszva nyerte meg, közben pedig megtalálták a spurs kulcsembereire a megfelelő védőket, jól védekeznek a p&r-oknál is, és kiderült hogy sefolosha, vagy a magasak adott esetben a pontszerzésből is ki tudják venni a részüket.
nagyszerű a párharc, kíváncsian várom hogy popovich mit lép, el tudom képzelni, hogy otthon a spurs megint hozza azt az űrkosárlabdát, amit az első két meccsen, kérdés hogy brooks tud-e időben váltani, ha szükséges.
a következő meccs kulcs lesz(bár a harmadik óta mind az :)), lendületből talán elhozhatja az okc, de ha a spurs nyer, akkor 70%-ot adok nekik, hogy a sorozatot is megnyerik.
mindenesetre iszonyúan sajnálnám a thunder-t, öröm nézni a hazai meccseiket, a szurkolók maximálisan együtt élnek a játékkal, látszik hogy imádják a csapatukat, extázisban mindenki, gyönyörű. :)
PCsabi
aka Game90

2012.06.03. 18:57:02

Ibaka 26 pont, 11/11 FG. Durant, who? :mrgreen: De KD is elmebeteg volt a 4. negyedben, nagyon beindult, miközben az első 3 negyedben csak 10 pontig jutott.

Durant a meccs után megkérdezte az emberkét, aki az interjút csinálta vele:
- He (Ibaka) didn't miss a shot?
- No.
- Wow.
:D

OKC frontcourt nagyon hatékony volt, így azért el lehet viselni, hogy Westbrook (sorozatban 2) rossz meccset hozott. Ez most igazi csapatjáték volt, szerintem ez a 27 gólpassz rekord tőlük. Bár, amikor csak 2-vel vezettek, akkor egy kicsit megijedtem. Gino, Parker off, TP-n nagyon jól védekezik Sefolosha. Leonard-on megint csak ámultam, nagyon jól játszik a srác!

2-0 után azért kicsit megváltozott a helyzet, Scott Brooks összekapta a csapatot, jól meccsel, nagy fejtörést okoz Popovich-nak. De egy hangyaszafnyival még a SAS-t gondolom esélyesebbnek, ha mindkét csapat hozza a következő hazai meccsét, akkor elképzelhetetlennek tartom, hogy a Spurs a 7. meccsen, otthon kikapjon.

http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... _Westbrook

ESPN's Chris Broussard asked 22 NBA executives which player they would trade if they had to for financial reasons. Fourteen of the executives replied that they would trade Westbrook, while eight said Harden.
MessiFan írta: Iverson pedig... atya ég.. eddig 3-4 meccsét láttam, de az biztos hogy ilyen játékos még 1x soha az életben nem lesz. Hogy az anyámba volt ilyen gyors, pontos és 'okos' egyszerre? Mindenhol megtalálta a rést és bármikor képes volt dobóhelyzetet kialakítani magának amit érvényesített is. A védekezése is roppant idegesítő lehetett. Meg fogok nézni tőle még több meccset, mert öröm nézni.
Ha még több AI meccset akarsz, akkor innen válogass:
http://bleacherreport.com/articles/5710 ... -nba-games
Én is elhatároztam kb. 1 éve, hogy a legjobb meccseit megnézem, szerencsére ráakadtam erre az oldalra, aztán mind a 10-et megnéztem :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.03. 16:53:07

Először nem sikerült beazonosítani a képet, de már látom a második a suszter Bundy :D

OKC-Spurs hát ki hitte volna ezt akár csak pár nappal ezelőtt is? :D
Kicsit az az érzésem a párharcban, hogy a Spurs adott dolgot akar tovább fejleszteni, az OKC meg variál folyamatosan s eddig nagyon jól teszik.Sefolosha megöli Parkert, s ezzel nem tudnak mit kezdeni.Remek párharc, s iszonyat sakkjátszma.

Az hogy keletnek van-e esélye nem tudom, sok van hátra, s látható pár nap alatt megfordulhat a világ.De részemről tartom Spurs-Celtics döntő :D És Pop szerintem megoldja a dolgokat, s 4-2vel tovább tud menni a texasi csapat. (illetve bármi van, nem kell pánikolni a pályaelőny még megvan :D)

Ma 4ik meccs követni kell a Thunder példáját is behúzni, viszont látható Spoelstra is ügyeskedik s szerintem van potenciál a rohanós 5ösükben, akik ne felejtsük pár perc alatt jöttek fel -8ra.
Ez a Chalmers-Wade-Miller-Battier-James nagyon hibrid, s védő oldalon veszélyes, viszont ha ügyesen mennek KG-re a duplázások ez az ötös nagy veszélyt jelenthet támadásban.S pl ilyen apróságokkal lehet egy szériában előre jutni, ahogy pl látható a Thunder is változtatott a játékán bőven.
Illetve meg kell említeni, hogy a Wade-LBJ duón kívül itt bizony komolyan feltudnak lépni emberek akár Miller vagy Battier, s pl Chalmers az egyik régi nagy kedvencem, s remek formában van.

Mi meg ezt kell hozzuk, amit eddig s akkor partiban vagyunk.Remek védekezés (továbbra is KG nélkül azért ez szenved) és támadásban meg egy jól vezénylő Rondo.KG-t re tudunk játszani, PP megtalálta a dobócsel belevállalok faultjait :D Allen csak dobálgat azért mostanában.Basstől ebben a sorozatban kicsit lehetne több 2ik meccsen ígéretes volt, de pl a 3ikon faultolt és szinte más semmi.
De dőreség lenne leírni Keletet nagyon sok van még a döntőig is.

Ami nagyon fontos, s tegnap is írtam a transition D-t rendbe kell tenni, mert hihetetlen volt, hogy dobott kosárak után azonnal kaptunk ziccereket.

Ma a Miami is tuti mindent belead, úgyhogy nagyon nehéz lesz, de megtudjuk csinálni, s a közönség is megérdemelné, hogy biztosan legyen következő meccs is Bostonban.Úgyhogy előre a 2-2ért :lol:

WELCOME TO THE JUNGLE :lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.03. 14:59:13

OMG ez felér egy döntővel. Baromi jó eddig a párharc. Le a kalappal az Oklahoma előtt. Nagyon szeretni való mind2 csapat, mert ugyan szinte teljesen más játékot játszanak, ugyan olyan erővel és csapatmunkával játszanak. Simán kinézhetünk egy 7. meccsnek szerintem, mert meccsről meccsre jobban kiismerik az ellenfelet és felkészülnek.
Pár napja azt mondtam go spurs, de most már go okc is, mert mind2 csapat teljesen megérdemelné a továbbjutást.

Keleten én hiába vagyok teljes szívből Boston szurkoló, nem érzem úgy hogy 4 meccset tudnánk nyerni, de kitudja.
Arra akarok kilyukadni, hogy ha a Miami bármelyik csapatot is megkapja nyugatról majd a döntőben, akkor szinte kizárt dolognak tartom hogy megnyerjék a bajnokságot, még akkor sem ha BoshyBosh visszatér.
Félreértés ne essék, nem nézem le a Miamit, sőt remek kis csapat, mert van 2 vezér és 4 mesterlövész + ha Bosh visszatér még jobbak lesznek támadásban és védekezésben, de egyszerűen jobbnak tartom mind2 csapatot a nyugati konf. döntőben.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.03. 14:48:21

csak szerintem van hasonlóság?
Kép
Kép

Amúgy első negyedet láttam csak, Spurs sok labdát elszórt, az OKC meg odatette magát védekezésben rendesen. Westbrook megint bizonyította,hogy agyilag nem 100as, mikor Ginobilit lefaultolta 3masnál.

2-2, hát ha San Antionioban nyer az OKC akkor vége szerintem (is). De hátha előkapják a nasty style-t és behúzza a SAS
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.03. 14:45:40

NHLt nem nagyon követem amcsi sportok közül, pont ma néztem, h vajon hol tarthatnak erre látom már döntő 2. meccse ment le. Régebben jobban követtem. NBA meg NFL t jobban figyelem, néha még nézek is NBA meccset. Bár nem nagyon írok a topikba, mert sok mindent nem nagyon tudnék hozzászólni, nem vagyok ezekben akkora spíler.
Mindenesetre ma remélem kiegyenlít a Boston, nekik szurkolok! :)
Bár sok esélyt nem látok rá. Főleg a döntőre nem... De hát vannak meglepetések.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2012.06.03. 14:41:31

Hogy legyen némi nyoma a Stanley Kupa döntőjének, írom, hogy a New Jersey Devils és a Los Angeles Kings közötti NHL nagydöntő állása 2 meccs után 0-2 a Kingsnek!
Mindkét csata 1-1-es rendes játékidőt hozott, így mindkét alkalommal OT döntött a nyertes kilétéről.
Az első meccset a szlovén (!!!) Anze Kopitar döntötte el, a másodikat Jeff Carter.
Kiemelkedő kapusteljesítmények mind Quicktől, mind a veterán Brodeurtől, minkét eddigi meccs méltó feszültségben és tempóban az NHL-hez.
A Game3 hétfőről keddre virradóra LA-ből következik, 02:00-tól adja élőben az ESPN America.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.03. 13:53:05

Na ez kellett nagyon az OKC-nek. :) Perkins, Ibaka nagy szerepet vállalt, előbbi főleg az első negyedben, utóbbi pedig végig áldott állapotban játszott.
Westbrooknak az utóbbi két meccsen nem igazán ment, de védekezésben hatalmasat melózott most is.
Durant pedig nem ember, "lötyög" 3 negyedet aztán eszébe jut, h kéne dobni pár pontot, szórt is zsinórban 14-et. Na ez amiben Jamesnel jobb sokkal, viszont LeBron sokkal inkább uralja összességében a játékot(még).

Rájöttek a Thundernél, h a több labdajáratás eredményhez vezethet és, h nem feltétlenül mindent három embernek kell megoldania. Persze minden este nem fog így dobni, Ibaka és Perkins, de így a SAS-nak rájuk is jobban kell figyelniük.

Következő meccs is döntő fontosságú lesz. Ha a Spurs otthon hozza a meccset, akkor a Thunder lendületének annyi, de ha az OKC valahogy behúzza, akkor szerintem vége a párharcnak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.03. 11:02:04

Ibaka 11/11 azért korrekt :D

Hála istennek megint megverték a Spurst. Meg kell egyszerűen nyerni most már a párharcot. Durant ha egyszer úgy dönt, hogy ő most dob 18 pontot egyhuzamban, akkor megy, és megdobja...igazi beteg állat :D

Hajrá OKC!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.03. 04:05:43

Csak így lehet PO-t nyerni adott esetben,ha jön itt a nagy hármas mellé kiemelkedő teljesítmény. most Perk és Ibaka is odateszi magát támadásban is.
Durant,Harden,RW pedig ma pontszerzésben halovány,de be fognak indulni,Durant biztosan 20 pont környékén lesz a végén minimum.
Duncan meg elképesztő ahogy '74ben betanulta azt a dobást,és még ma is tudja használni,nem évült el. óriási játékos ő is.

Egyébként egyet értek. Szerintem idén,akárcsak tavaly nyugati győztes lesz.

Nah sikerült leadni a 9-10 pontos előnyt a negyed végére. jó lenne odafigyelni,és nem ártana élesítenie magát Durantnek úgy istenigazából!

MEGVAN!!!
Durant brutál volt a végén,Hardennek is volt 1-2 fontos triplája,de a MoM most Ibaka! fantasztikusat játszott,hátul szokásos,de most támadásban is nagyot nyújtott,minden középtávoli kosaránál ugrottam egyet,jó volt nézni is :)
másik oldalon Duncant meg kell említeni mindenképp,nagyon jól játszott,nem volt ellenszer nála,rajta nem múlott semmi.

egyenlítsen a Boston is holnap,és akkor teljes a hétvége 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Primitive
Entrenador del Barça

2012.06.03. 03:51:47

Féltávnák +12 ide 8)

Valahogy a SAS nem annyira ellenállhatatlan, mint volt az a két hazai meccsükön. OCT jól megy, dobások rendben vannak, szépen akadnak a pontok. És most nem csak Kevin és Westbrook hozza a pontokat. Ibaka és Perk is nagyot játszik!
Egyelőre sikerül kontrolálni a meccset, nem fickándozik annyira se Parker, se Ginobili. Nem bánnám, ha ez így is maradna. :roll:
Illetve azt se bánnám, ha Kevin és Westbrook is beindítaná a motorokat. 8 illetve 6 pontot szedtek össze félidő alatt.. :roll:

Leonárd trojkája szerencsére idpn túl volt, bár csak egy hajszálnyival, de én is úgy láttam, hogy a dudaszó után hagyta el a kezét a laszti.

Meg kell tartani ezt az előnyt, de érzem, hogy nehéz lesz. 1. meccsen +9-cel kezdtük a 4. negyedet, és sikeresen el is véreztünk! Nem szabad kiengedni a kezünkből a meccset, mert 3-1-gyel már végzetes lenne.

Csak én gondolom úgy, hogy Kelet nagyon meg lesz csapkodva akár ki is jusson tovább?! ... :lol: :oops:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.03. 02:48:27

Sanama írta:na miven em jön álom a szememre( mi juthatna ilyenkor az eszembe) :D
első félidőt megpróbálom megnézni, hajrá Spurs!!
http://www.youtube.com/watch?v=GMt9Lnpyl3c
Akkor rockin the fking jungle :lol:

Hajrá Spurs szintén, jól kezdtek a texasiak :D
Perk élete meccse eddig, ennek azért örülök.

55-43 a szünet a Thundernek. Nem a pumpálás megy, mindenki kiveszi a részét, s ha azt mondom a legjobb pontdobó Ibaka és a második legjobb Perk akkor tényleg elmondható csapatjáték van.De sok van még hátra, a Spursnek is vissza kellene találni a helyes útra, mert könnyen ma is nagy verés lehet belőle s eddig a forgatókönyv ugyanaz mára is mint csütörtökön.Ibaka-Perk-Collison 15/17 a mezőnyből és 33 pont, korrekt :D

Durant elindult a negyedikben, hiába szerez pontokat a Spurs és jön közelebb, nem tudnak 1et se kivédekezni :(
-9 és van hátra 2:48 úgy néz ki ez 2:2 lesz.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.03. 04:46:29-kor.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.03. 02:42:23

na miven em jön álom a szememre( mi juthatna ilyenkor az eszembe) :D
első félidőt megpróbálom megnézni, hajrá Spurs!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.03. 01:19:34

Délután láttam az ismétlést,de csak most jutottam gép közelbe.
Boston FOREVER!!! :)
De jó volt látni,ahogy az elvileg kiegészítők kiegészítői is hozzá tesznek a játékhoz,nem is keveset. Garnett meg egészen hihetetlen,mára eljutottam oda, hogy a 21. század top5 játékosa között ott van.
Meg Rondo!! öröm nézni a játékát. ahogy azzal a "visszateszemdemégse" Rondo-csellel 4 felé küldte Haslemet,az mindent vitt az idei PO-ban,már azért megérte megrendezni az idei idényt!
Ha 2-2re kiegyenlítenénk,akkor lenne miről beszélni,de 3-1nél elment a hajó. úgyhogy a TD-ben még hozni kell a köv. meccset mindenképp!

Most lassan kezdődik a SAS-OKC, Oklahoma Cityből. remélem behúzza az OKC,de ahhoz náluk is az kell,ami az előző meccsen,hogy a nagy 3as mellé,jöjjön egy klasszis kiugró teljesítmény (ilyen volt legutóbb Sefolosha),és akkor meglehet az újabb W.

Hajrá hajrá,előre a Boston-OKC nagydöntőért :twisted:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.02. 16:17:05

Eazzy írta:
MessiFan írta:Iverson pedig... atya ég.. eddig 3-4 meccsét láttam, de az biztos hogy ilyen játékos még 1x soha az életben nem lesz. Hogy az anyámba volt ilyen gyors, pontos és 'okos' egyszerre? Mindenhol megtalálta a rést és bármikor képes volt dobóhelyzetet kialakítani magának amit érvényesített is. A védekezése is roppant idegesítő lehetett. Meg fogok nézni tőle még több meccset, mert öröm nézni.
Szerinted miért kedvencünk Game-el? :D
Nemtom tőle mit láttál eddig, de 2001-es PO-ból nézhetsz bármit kb. de főleg a Raptors elleni meccsek, valamint a döntőből az első meccs.

Régebbi meccsek közül a Malone - Jordan féle Jazz-Bulls döntőket ajánlom még mindenképp.
Nem csak nektek kedvenc :wink: Azt a Lakers elleni döntő első meccset...áh...

Amúgy nem írok most erről a meccsről, mert szerintem nincs mit :D Nyert a Boston, nagyon megérdemelték ez tény, mi gyengék és sokszor dekoncentráltak voltunk, erre futotta. Következő meccs döntő lesz, ha azt is bukjuk és visszajön a Boston, akkor gáz is lehet ( de még akkor is mi lennénk esélyesek... ), ha viszont megnyerjük, akkor szerintem el is dőlt a párharc. Utána lenne 3 lövésünk, amiből kettő otthon.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.06.02. 15:28:26

Cumbee írta:
Kalap1988 írta:James egyébként az elején zseniális volt, de a 3-ik és főként a 4-ik negyedben, amikor feljebb zárkóztak és kellett volna még plusz, akkor nem igazán tett hozzá. Szépek a statjai, de tényleg nem vezér, Wadetől ezért kellene több, ők ketten, ha megy nekik, nagyon kiegészítik egymást, de ritka az, amikor egyszerre indulnak be. James terepe a meccs eleje, közepe, Wadeé meg a vége. Most James az elején nagyon jó volt, Wade pedig szakaszosan, huzamosabb ideig egyfolytában nem.
Bocsi, de ezt már túl sokszor, sok helyen olvastam olvastam ahhoz, hogy idegesítsen, szal csak erre reagálnék.

http://www.libertyballers.com/2012/2/29 ... th-quarter

http://espn.go.com/blog/truehoop/miamih ... -dominance

Egyszer valaki elkezdte, hogy James nem Clutch, aztán már valszeg ez is kevés volt, jött, hogy a 4. negyedben eltűnik, most meg már lassan ott tartunk, hogy már csak az első félidőben használható. A legjobban eddig az égetett ki, amikor az egyik podcast-ben bazska kitalálta a megfelelő recepttet a Miami számára: James dobáljon az első 3 negyedben és a végén adjon minden labdát Wade-nek.

Itt van a lényeg az egyik oldalról amit linkeltem.
Finally, I threw in three small bonus tables to touch on two sentiments. First, that Kobe has performed significantly better than LeBron in "the clutch", specifically "when it matters" aka the Playoffs. And two, that LeBron is clearly the Robin to Wade's Batman because, like Kobe, Wade has proven to be so much "more clutch" in big moments.

Final 24 Sec (Playoffs since 2000)
Player FG FGA FG% 3PM 3PA 3P% Ast'd Ast'd
Kobe 6 21 0.286 1 8 0.125 1 0.167
LeBron 5 12 0.417 1 3 0.333 1 0.200
Wade 2 5 0.400 0 2 0.000 0 0.000

Final Minute (Playoffs since 2000)
Kobe 10 31 0.323 2 10 0.200 2 0.200
LeBron 10 20 0.500 1 3 0.333 1 0.100
Wade 3 10 0.300 1 5 0.200 1 0.333

"Clutch" (Playoffs since 2000)
Kobe 81 203 0.399 11 41 0.268 12 0.148
LeBron 70 154 0.455 17 48 0.354 10 0.143
Wade 39 102 0.382 4 15 0.267 5 0.128
Nézd, lehet itt statisztikával dobálózni, én szeretem Jamest mielőtt félreértesz, de te is tudod, hogy van kis hazugság, nagy hazugság és statisztika. Ez a véleményem erről. Voltak olyan párharcok a po-ban James pályafutása során, amikor összekapta magát és tényleg clutch volt (Detroit ellen mondjuk még a Cavs-ben, vagy tavaly a Boston ellen egy-egy meccsen), de összességében azért nem ez a jellemző rá. Mostanság Wadere sem, de mégis benne inkább érzem. Én nem azt mondtam, hogy James ne játsszon, vagy ne dobjon rá a 4-ik negyedben, de az óriási nyomást kevésbé bírja. Ez karakter kérdése, nem ítélem el emiatt.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.02. 15:22:22

Kalap1988 írta:James egyébként az elején zseniális volt, de a 3-ik és főként a 4-ik negyedben, amikor feljebb zárkóztak és kellett volna még plusz, akkor nem igazán tett hozzá. Szépek a statjai, de tényleg nem vezér, Wadetől ezért kellene több, ők ketten, ha megy nekik, nagyon kiegészítik egymást, de ritka az, amikor egyszerre indulnak be. James terepe a meccs eleje, közepe, Wadeé meg a vége. Most James az elején nagyon jó volt, Wade pedig szakaszosan, huzamosabb ideig egyfolytában nem.
Bocsi, de ezt már túl sokszor, és sok helyen olvastam ahhoz, hogy idegesítsen, szal csak erre reagálnék.

http://www.libertyballers.com/2012/2/29 ... th-quarter

http://espn.go.com/blog/truehoop/miamih ... -dominance

Egyszer valaki elkezdte, hogy James nem Clutch, aztán már valszeg ez is kevés volt, jött, hogy a 4. negyedben eltűnik, most meg már lassan ott tartunk, hogy már csak az első félidőben használható. A legjobban eddig az égetett ki, amikor az egyik podcast-ben bazska kitalálta a megfelelő recepttet a Miami számára: James dobáljon az első 3 negyedben és a végén adjon minden labdát Wade-nek.

Itt van a lényeg az egyik oldalról amit linkeltem.
Finally, I threw in three small bonus tables to touch on two sentiments. First, that Kobe has performed significantly better than LeBron in "the clutch", specifically "when it matters" aka the Playoffs. And two, that LeBron is clearly the Robin to Wade's Batman because, like Kobe, Wade has proven to be so much "more clutch" in big moments.

Final 24 Sec (Playoffs since 2000)
Kobe 6 21 0.286 1 8 0.125 1 0.167
LeBron 5 12 0.417 1 3 0.333 1 0.200
Wade 2 5 0.400 0 2 0.000 0 0.000

Final Minute (Playoffs since 2000)
Kobe 10 31 0.323 2 10 0.200 2 0.200
LeBron 10 20 0.500 1 3 0.333 1 0.100
Wade 3 10 0.300 1 5 0.200 1 0.333

"Clutch" (Playoffs since 2000)
Kobe 81 203 0.399 11 41 0.268 12 0.148
LeBron 70 154 0.455 17 48 0.354 10 0.143
Wade 39 102 0.382 4 15 0.267 5 0.128
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.02. 14:56:55

Kalap1988 írta:...
Kalap jól leírta, érdekes volt visszanézni (nyilván az eredménytudatában is :D) mert kevésbé volt izgulós meccs.KG-t nagyon könnyen megjátszottuk a gyűrűhöz közel, s ezzel semmit nem tudtak mit kezdeni, elég lazára vették a figurát a floridai srácok érzésem szerint.De tényleg KG mega brutál mód s a többieket is leírta Kalap.
Annak nagyon örülök, hogy Daniels végre pályára került, őt egész évben mondogattam, s csalódott voltam nem egyszer, hogy Pavlovicot előrébb rakta a rotációban Doc, pedig Daniels tud ilyen hasznos lenni, s leginkább a csúnya sérülése előtt volt kifejezetten fontos emberke, utána megtört nála valami, önbizalma is elszállt, de most megkapta a perceket (kényszerből is, meg azért Doc mindig kavargatja a kártyákat ), s jól szállt be.Nagyon örülök ennek, mert pl meg kell mondjam Pietrus ebben a sorozatban nekem csalódás.Gyakorlatilag elől-hátul "hasznavehetetlen", iszonyat buta faultok, elől meg open trííík maradnak ki, de ez kevésbé fontos, neki a védekezéshez kellene többet hozzátenni, hozzáteszem sérült ő is :D De azért több lenne benne.És jó hogy Daniels pl most segítette a padról.

Következő más meccs lesz, Miaminak jót tehet, hogy azért a végére feljöttek szépen, mi meg el kell higgyük, hogy van itt keresnivaló, s jót is tehet, hogy nem egy teljesen hátradőlős meccsből megyünk a 4ikre.De kifejezetten jó jel, hogy 2 meccsen zsinórban 99 és 101 pontot dobtunk 48 perc alatt, s a védekezésünk helyenként nagyon rendben van.4ikre hasonló epic meccset várok mint ami a másodikon volt, ezúttal remélem mi nyerünk persze :D De bármi is van, a srácok megint megmutatják ebben a sorozatban is, hogy egyszerűen tényleg mint egy sebzett bika megyünk előre, s mikor már azt hinné az ember, akkora rottyot kap a csapat egy OT-s vereség után, hogy marad a tisztes helytállás mintha mi se történt volna elmegyünk 24 ponttal a 3ik meccsen :D

Úgyhogy fekvőtámasz és újult erővel előre:
Kép

szerk: iszonyt érdekes és jó volt a Rondo és a játékunk elemzős videó.
És még ehhez a 3ik meccshez eszembe jutott, hogy a nagy örömködés közepette nem szabad elmenni szó nélkül amellett, hogy a transition D helyenként katasztrofális volt, olyan nincsen egy kosármeccsen és főleg egy PO meccsen, hogy dobott kosár után a bedobásból Chalmers elsétáljon a túloldali gyűrűig és ziccerezzen. :roll: Vagy Wade vagy előrehajított labdából James.Ezek azért eléggé idegesítőek voltak, s tudom hogy nehéz lábbal, de ezt nem szabad engedni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.02. 17:03:33-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.02. 13:06:01

kanty írta:Megérdemelte nagyon ezt a győzelmet a Boston. A végén gondoltam, h feljön a Heat és lehet keresnivalójuk, de sok esélyük nem volt, Rondo ismét zseniális volt, nagyon okosan játszott most is. Plusz még KG+PP is hozott egy jó meccset.
Nem semmi jelenet volt, amikor Rondo összehívta a srácokat, h beszéljék meg a dolgokat erre Chalmers odament hallgatózni. :lol:
Mindennel egyetértek, annyival egészíteném ki, hogy bár nem kedvelem túlzottan a lóheréket és úgy gondolom, nem fognak tovább jutni, de ha nem lenne ennyi sérült a csapatban, sztem még akár meg is foghatnák a lángokat.
Minden nyalizás nélkül, azért becsületre méltó, amit idén véghez vittek. Megmutatták, hogy igenis van élet a járókeret mögül is. Le a kalappal. Kíváncsi leszek, mi lesz a csapattal jövőre... :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.02. 12:52:28

Megérdemelte nagyon ezt a győzelmet a Boston. A végén gondoltam, h feljön a Heat és lehet keresnivalójuk, de sok esélyük nem volt, Rondo ismét zseniális volt, nagyon okosan játszott most is. Plusz még KG+PP is hozott egy jó meccset.
Nem semmi jelenet volt, amikor Rondo összehívta a srácokat, h beszéljék meg a dolgokat erre Chalmers odament hallgatózni. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.06.02. 09:34:26

Bob_Marley írta:Sajnos nem láttam csak az utolsó 2 percet, de jelentem 2:1 :mrgreen:
Garnett fekvőtámasz azonnal töltés beindul, óriási ez a csapat s soha nem adja fel. Persze nagy dolgokat nem kell levonni ebből a meccsből, de egyszerűen mi tényleg soha nem akarunk meghalni :D

LETS GO CELTICS
Én csak részleteket láttam, mert hol aludtam, hol fenn voltam, de azért nagyjából képben vagyok. Nagy meccs volt, igazából mindenki jól teljesített, a pad is, egyedül Bass volt az, aki buta faultok miatt sokat ült, de amikor játszott, ő is jó volt. A padról Dooling és Daniels végre pontokat hozott, nem is oly keveset. KG a szokásos, PP nehezen bír a védőivel, de az open tri-ket bedobja, plusz zsákszámra harcol ki büntetőket (jelentem most James is ült emiatt viszonylag sok percet, 4-et kiharcolt rajta....), Allenek a szíve és a védekezése volt fontos, meg volt pár szép kosara (pl a 4-ekben szépet zsákolt), labdákat osztott stb. Rondo igazából ott folytatta, ahol abbahagyta, csak most kevesebbet vállalt, mert ment az egész csapatnak. Amikor viszont kellett, akkor dobott ő is, elég jól, ez látszik a statján. Az első negyedben James villogott, mentek is 28-22-re, de aztán valami elképesztő futásunk volt (talán 28-37-is volt az eredmény!), már a negyed végén vezettünk 28-30-ra. Innentől pedig nem igazán engedtük ki a kezünkből a vezetést, 24-el is mentünk a 4-ik elején. Ott a Heat még egyszer megpróbálta magát felszívni, 2 gyors Miller tripla, Chalmers 2+1, így feljöttek akkor 10 körülre megint a meccsbe (4-5 percnél), kicsit izgultam is, de nem kellett, mert ennek utána minden kosarukra volt válaszunk, nem tudtak közelebb jönni. Jó volt ez a meccs, mert összességében sokkal kevésbé kellett megszakadni, mint az előző etapon, voltak könnyű kosarak is és nyertünk. Most lendületből meg kell nyerni a köv meccset, hogy megmaradjon akár a döntőbe jutás reménye is!
Megnéztem a statokat, azért Garnett +27-es +/- mutatója még akkor is nagyon kemény, ha majdnem mindig az övé a legjobb! A második ebben Daniels +14-el!, Dooling és Allen is +10. Mondjuk a két cseréé nem olyan beszédes, ez a stat inkább hosszú távon lényeges. Abban a periódusban, ugyanis annyira gyengén játszott a Heat, nekünk meg annyira ment, hogy szinte bárki lehetett volna fenn. Persze ezzel nem veszem el az érdemeiket, mert amit csináltak az jó volt, csak nem a +/- miatt. James egyébként az elején zseniális volt, de a 3-ik és főként a 4-ik negyedben, amikor feljebb zárkóztak és kellett volna még plusz, akkor nem igazán tett hozzá. Szépek a statjai, de tényleg nem vezér, Wadetől ezért kellene több, ők ketten, ha megy nekik, nagyon kiegészítik egymást, de ritka az, amikor egyszerre indulnak be. James terepe a meccs eleje, közepe, Wadeé meg a vége. Most James az elején nagyon jó volt, Wade pedig szakaszosan, huzamosabb ideig egyfolytában nem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.02. 05:24:32

Sajnos nem láttam csak az utolsó 2 percet, de jelentem 2:1 :mrgreen:
Garnett fekvőtámasz azonnal töltés beindul, óriási ez a csapat s soha nem adja fel. Persze nagy dolgokat nem kell levonni ebből a meccsből, de egyszerűen mi tényleg soha nem akarunk meghalni :D

LETS GO CELTICS
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.02. 00:41:32

Az Orlando elleni meccsét amikor 60 pontot dobott, Rockets ellenit mikor 58-at, Raptors elleni közül a 7. meccset és 1-et a Denveres meccsei közül.
Jazz elleni meccset már szedek is :)

Magic, Stockton a másik 2 akik igaz régebbiek meg teljesen másról híresek, de tőlük is fogok szedni meccseket, mert ilyen irányítók sincsenek túl sokan mostanában, max Rondo :P :P
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.02. 00:22:23

MessiFan írta:Iverson pedig... atya ég.. eddig 3-4 meccsét láttam, de az biztos hogy ilyen játékos még 1x soha az életben nem lesz. Hogy az anyámba volt ilyen gyors, pontos és 'okos' egyszerre? Mindenhol megtalálta a rést és bármikor képes volt dobóhelyzetet kialakítani magának amit érvényesített is. A védekezése is roppant idegesítő lehetett. Meg fogok nézni tőle még több meccset, mert öröm nézni.
Szerinted miért kedvencünk Game-el? :D
Nemtom tőle mit láttál eddig, de 2001-es PO-ból nézhetsz bármit kb. de főleg a Raptors elleni meccsek, valamint a döntőből az első meccs.

Régebbi meccsek közül a Malone - Jordan féle Jazz-Bulls döntőket ajánlom még mindenképp.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.01. 23:23:31

Mivel már 1 hete itthon döglök, megnéztem több régi PO meccset is, az 1998-as Pacers-Bulls 7. meccsét, Iverson 2 career high pontos meccsét, és a 2007-es döntőből az összes meccset, mert kíváncsi voltam a söprésre és a fiatal lebronra.
A söprés nem mindennapi volt, iszonyatosan ment a Spurs, nem sokat változott a játékuk csak most szerintem hasznosabb a padjuk.
Iverson pedig... atya ég.. eddig 3-4 meccsét láttam, de az biztos hogy ilyen játékos még 1x soha az életben nem lesz. Hogy az anyámba volt ilyen gyors, pontos és 'okos' egyszerre? Mindenhol megtalálta a rést és bármikor képes volt dobóhelyzetet kialakítani magának amit érvényesített is. A védekezése is roppant idegesítő lehetett. Meg fogok nézni tőle még több meccset, mert öröm nézni.
Bulls meccs elég komoly volt. Látszott mind2 csapaton hogy nagy a tét, és olyan profin végezték a dolgukat hogy nem kérdés miért lett utána bajnok a Bulls.

Tudtok ajánlani meccseket régebbről amit érdemes megnézni?
Válasz küldése