Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha még több AI meccset akarsz, akkor innen válogass:MessiFan írta: Iverson pedig... atya ég.. eddig 3-4 meccsét láttam, de az biztos hogy ilyen játékos még 1x soha az életben nem lesz. Hogy az anyámba volt ilyen gyors, pontos és 'okos' egyszerre? Mindenhol megtalálta a rést és bármikor képes volt dobóhelyzetet kialakítani magának amit érvényesített is. A védekezése is roppant idegesítő lehetett. Meg fogok nézni tőle még több meccset, mert öröm nézni.
http://www.youtube.com/watch?v=GMt9Lnpyl3cSanama írta:na miven em jön álom a szememre( mi juthatna ilyenkor az eszembe)
első félidőt megpróbálom megnézni, hajrá Spurs!!
Nem csak nektek kedvencEazzy írta:Szerinted miért kedvencünk Game-el?MessiFan írta:Iverson pedig... atya ég.. eddig 3-4 meccsét láttam, de az biztos hogy ilyen játékos még 1x soha az életben nem lesz. Hogy az anyámba volt ilyen gyors, pontos és 'okos' egyszerre? Mindenhol megtalálta a rést és bármikor képes volt dobóhelyzetet kialakítani magának amit érvényesített is. A védekezése is roppant idegesítő lehetett. Meg fogok nézni tőle még több meccset, mert öröm nézni.![]()
Nemtom tőle mit láttál eddig, de 2001-es PO-ból nézhetsz bármit kb. de főleg a Raptors elleni meccsek, valamint a döntőből az első meccs.
Régebbi meccsek közül a Malone - Jordan féle Jazz-Bulls döntőket ajánlom még mindenképp.
Nézd, lehet itt statisztikával dobálózni, én szeretem Jamest mielőtt félreértesz, de te is tudod, hogy van kis hazugság, nagy hazugság és statisztika. Ez a véleményem erről. Voltak olyan párharcok a po-ban James pályafutása során, amikor összekapta magát és tényleg clutch volt (Detroit ellen mondjuk még a Cavs-ben, vagy tavaly a Boston ellen egy-egy meccsen), de összességében azért nem ez a jellemző rá. Mostanság Wadere sem, de mégis benne inkább érzem. Én nem azt mondtam, hogy James ne játsszon, vagy ne dobjon rá a 4-ik negyedben, de az óriási nyomást kevésbé bírja. Ez karakter kérdése, nem ítélem el emiatt.Cumbee írta:Bocsi, de ezt már túl sokszor, sok helyen olvastam olvastam ahhoz, hogy idegesítsen, szal csak erre reagálnék.Kalap1988 írta:James egyébként az elején zseniális volt, de a 3-ik és főként a 4-ik negyedben, amikor feljebb zárkóztak és kellett volna még plusz, akkor nem igazán tett hozzá. Szépek a statjai, de tényleg nem vezér, Wadetől ezért kellene több, ők ketten, ha megy nekik, nagyon kiegészítik egymást, de ritka az, amikor egyszerre indulnak be. James terepe a meccs eleje, közepe, Wadeé meg a vége. Most James az elején nagyon jó volt, Wade pedig szakaszosan, huzamosabb ideig egyfolytában nem.
http://www.libertyballers.com/2012/2/29 ... th-quarter
http://espn.go.com/blog/truehoop/miamih ... -dominance
Egyszer valaki elkezdte, hogy James nem Clutch, aztán már valszeg ez is kevés volt, jött, hogy a 4. negyedben eltűnik, most meg már lassan ott tartunk, hogy már csak az első félidőben használható. A legjobban eddig az égetett ki, amikor az egyik podcast-ben bazska kitalálta a megfelelő recepttet a Miami számára: James dobáljon az első 3 negyedben és a végén adjon minden labdát Wade-nek.
Itt van a lényeg az egyik oldalról amit linkeltem.
Finally, I threw in three small bonus tables to touch on two sentiments. First, that Kobe has performed significantly better than LeBron in "the clutch", specifically "when it matters" aka the Playoffs. And two, that LeBron is clearly the Robin to Wade's Batman because, like Kobe, Wade has proven to be so much "more clutch" in big moments.
Final 24 Sec (Playoffs since 2000)
Player FG FGA FG% 3PM 3PA 3P% Ast'd Ast'd
Kobe 6 21 0.286 1 8 0.125 1 0.167
LeBron 5 12 0.417 1 3 0.333 1 0.200
Wade 2 5 0.400 0 2 0.000 0 0.000
Final Minute (Playoffs since 2000)
Kobe 10 31 0.323 2 10 0.200 2 0.200
LeBron 10 20 0.500 1 3 0.333 1 0.100
Wade 3 10 0.300 1 5 0.200 1 0.333
"Clutch" (Playoffs since 2000)
Kobe 81 203 0.399 11 41 0.268 12 0.148
LeBron 70 154 0.455 17 48 0.354 10 0.143
Wade 39 102 0.382 4 15 0.267 5 0.128
Bocsi, de ezt már túl sokszor, és sok helyen olvastam ahhoz, hogy idegesítsen, szal csak erre reagálnék.Kalap1988 írta:James egyébként az elején zseniális volt, de a 3-ik és főként a 4-ik negyedben, amikor feljebb zárkóztak és kellett volna még plusz, akkor nem igazán tett hozzá. Szépek a statjai, de tényleg nem vezér, Wadetől ezért kellene több, ők ketten, ha megy nekik, nagyon kiegészítik egymást, de ritka az, amikor egyszerre indulnak be. James terepe a meccs eleje, közepe, Wadeé meg a vége. Most James az elején nagyon jó volt, Wade pedig szakaszosan, huzamosabb ideig egyfolytában nem.
Finally, I threw in three small bonus tables to touch on two sentiments. First, that Kobe has performed significantly better than LeBron in "the clutch", specifically "when it matters" aka the Playoffs. And two, that LeBron is clearly the Robin to Wade's Batman because, like Kobe, Wade has proven to be so much "more clutch" in big moments.
Final 24 Sec (Playoffs since 2000)
Kobe 6 21 0.286 1 8 0.125 1 0.167
LeBron 5 12 0.417 1 3 0.333 1 0.200
Wade 2 5 0.400 0 2 0.000 0 0.000
Final Minute (Playoffs since 2000)
Kobe 10 31 0.323 2 10 0.200 2 0.200
LeBron 10 20 0.500 1 3 0.333 1 0.100
Wade 3 10 0.300 1 5 0.200 1 0.333
"Clutch" (Playoffs since 2000)
Kobe 81 203 0.399 11 41 0.268 12 0.148
LeBron 70 154 0.455 17 48 0.354 10 0.143
Wade 39 102 0.382 4 15 0.267 5 0.128
Kalap jól leírta, érdekes volt visszanézni (nyilván az eredménytudatában isKalap1988 írta:...
Mindennel egyetértek, annyival egészíteném ki, hogy bár nem kedvelem túlzottan a lóheréket és úgy gondolom, nem fognak tovább jutni, de ha nem lenne ennyi sérült a csapatban, sztem még akár meg is foghatnák a lángokat.kanty írta:Megérdemelte nagyon ezt a győzelmet a Boston. A végén gondoltam, h feljön a Heat és lehet keresnivalójuk, de sok esélyük nem volt, Rondo ismét zseniális volt, nagyon okosan játszott most is. Plusz még KG+PP is hozott egy jó meccset.
Nem semmi jelenet volt, amikor Rondo összehívta a srácokat, h beszéljék meg a dolgokat erre Chalmers odament hallgatózni.
Én csak részleteket láttam, mert hol aludtam, hol fenn voltam, de azért nagyjából képben vagyok. Nagy meccs volt, igazából mindenki jól teljesített, a pad is, egyedül Bass volt az, aki buta faultok miatt sokat ült, de amikor játszott, ő is jó volt. A padról Dooling és Daniels végre pontokat hozott, nem is oly keveset. KG a szokásos, PP nehezen bír a védőivel, de az open tri-ket bedobja, plusz zsákszámra harcol ki büntetőket (jelentem most James is ült emiatt viszonylag sok percet, 4-et kiharcolt rajta....), Allenek a szíve és a védekezése volt fontos, meg volt pár szép kosara (pl a 4-ekben szépet zsákolt), labdákat osztott stb. Rondo igazából ott folytatta, ahol abbahagyta, csak most kevesebbet vállalt, mert ment az egész csapatnak. Amikor viszont kellett, akkor dobott ő is, elég jól, ez látszik a statján. Az első negyedben James villogott, mentek is 28-22-re, de aztán valami elképesztő futásunk volt (talán 28-37-is volt az eredmény!), már a negyed végén vezettünk 28-30-ra. Innentől pedig nem igazán engedtük ki a kezünkből a vezetést, 24-el is mentünk a 4-ik elején. Ott a Heat még egyszer megpróbálta magát felszívni, 2 gyors Miller tripla, Chalmers 2+1, így feljöttek akkor 10 körülre megint a meccsbe (4-5 percnél), kicsit izgultam is, de nem kellett, mert ennek utána minden kosarukra volt válaszunk, nem tudtak közelebb jönni. Jó volt ez a meccs, mert összességében sokkal kevésbé kellett megszakadni, mint az előző etapon, voltak könnyű kosarak is és nyertünk. Most lendületből meg kell nyerni a köv meccset, hogy megmaradjon akár a döntőbe jutás reménye is!Bob_Marley írta:Sajnos nem láttam csak az utolsó 2 percet, de jelentem 2:1
Garnett fekvőtámasz azonnal töltés beindul, óriási ez a csapat s soha nem adja fel. Persze nagy dolgokat nem kell levonni ebből a meccsből, de egyszerűen mi tényleg soha nem akarunk meghalni
LETS GO CELTICS
Szerinted miért kedvencünk Game-el?MessiFan írta:Iverson pedig... atya ég.. eddig 3-4 meccsét láttam, de az biztos hogy ilyen játékos még 1x soha az életben nem lesz. Hogy az anyámba volt ilyen gyors, pontos és 'okos' egyszerre? Mindenhol megtalálta a rést és bármikor képes volt dobóhelyzetet kialakítani magának amit érvényesített is. A védekezése is roppant idegesítő lehetett. Meg fogok nézni tőle még több meccset, mert öröm nézni.