Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Óriási GRT!Gauchomester írta:Még egy ilyen unalmas versenyt![]()
![]()
![]()
![]()
Szép volt Talma!!
Szntem nem lesz idén Vb,és jövőre sem....amíg tényleg nem megy egy bivaly motoristállóhoz....mert nagyon jó a mocija...de motorerőbenel fuero írta:Talma első lett az 1. időmérő edzésenCsak tartsa is meg a formáját a 2. időmérőre és a versenyre.
A kis GrECkI (by RMCF) ahelyett, hogy szülőcsapatának (Mallorca), esetleg a nagybátyja klubjának (Barcelona y Mallorca) szurkolt volna az utsó fordulóban, inkább a méretes Tom Cruise mellett csápolt a Bernabeuban. Na, én akkor csalódtam egy kicsit benne...noname írta:Nekem Roger azért szörnyen unszimpatikus, mert olyan mint egy jégszobor.Más úgy örül egy gamenek, mint ő ha megnyer egy Grand Slamet. Nadalt bírom, kár h rossz csapatnak.
na én is igy érzek valamiért nem szimpi Roger pedig nem tom mié...Sharkinho írta:Abszolót úgy vagyok, mint ozsimiki. Attól, hogy Madridos, attól még nem lesz unszimpatikus számomra.
Viszont Roger azNemtom mér...
Aham értem,de azért ha x ideje szúrkolsz neki,akkor nem fogod megútálni,azért mert kiderül,h Madrid szurkoló,velem ez a helyzet,és továbbra is a kedvencem,ahogy Roddick is....Roger teljesítményét meg elismerem,sosem szidtam (tudom nem is írta senki,csak megjegyzemlionelmessi19 írta:Nem vagyok egy fanatikus teniszrajongó, de azért szeretem nézni. Így nálam Madridos mivoltával elásta magát a srác. Hiába szimpatikus, és a világ legjobbja. Roger után...
Attól még nem pártolok el tőle,ugyanis amióta feltűnt szorítok értelionelmessi19 írta:Katalánok...Sylvinho_ írta:Ez azért is érdekes, mert spanyolok csinálták...
Megsúgom, hogy a RM. vs. Mallorcán ott sírt a lelátón örömében a gyerek...