A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Tegnap majdnem feladta már az orvosi kocsi is ott volt.Frank Rijkaard írta:Nem tudom itt hányan szimpatizálnak a Tour de France-szal, én nagy rajongó vagyok.Szegény Vino, nagyon sajnálom, élete nagy álma elúszni látszik, ezt már lassan saját maga is belátja, hiszen elsírta magát az etap után.Hajrá Discovery!Hajrá Popovich.És bár nem vagyok Vino rajongó szurkolok neki, hogy visszakapaszkodjon
Óriási GRT!Gauchomester írta:Még egy ilyen unalmas versenyt![]()
![]()
![]()
![]()
Szép volt Talma!!

Szntem nem lesz idén Vb,és jövőre sem....amíg tényleg nem megy egy bivaly motoristállóhoz....mert nagyon jó a mocija...de motorerőbenel fuero írta:Talma első lett az 1. időmérő edzésenCsak tartsa is meg a formáját a 2. időmérőre és a versenyre.

A kis GrECkI (by RMCF) ahelyett, hogy szülőcsapatának (Mallorca), esetleg a nagybátyja klubjának (Barcelona y Mallorca) szurkolt volna az utsó fordulóban, inkább a méretes Tom Cruise mellett csápolt a Bernabeuban. Na, én akkor csalódtam egy kicsit benne...noname írta:Nekem Roger azért szörnyen unszimpatikus, mert olyan mint egy jégszobor.Más úgy örül egy gamenek, mint ő ha megnyer egy Grand Slamet. Nadalt bírom, kár h rossz csapatnak.
na én is igy érzek valamiért nem szimpi Roger pedig nem tom mié...Sharkinho írta:Abszolót úgy vagyok, mint ozsimiki. Attól, hogy Madridos, attól még nem lesz unszimpatikus számomra.
Viszont Roger azNemtom mér...