Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
geridoss
Director del Fútbol

2016.12.03. 00:18:00

palesz77 írta:A többség Hamiltont tippelte győztesnek, de 12-en eltalálták Rosberg első helyét. Új szavazás, remélem Nero nem trollkodott cask velem, és jók a jelöltek.. :mrgreen:
Az ámokfutó Sato 2008 óta nem tagja a mezőnynek :twisted: :mrgreen:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.03. 00:03:41

A többség Hamiltont tippelte győztesnek, de 12-en eltalálták Rosberg első helyét. Új szavazás, remélem Nero nem trollkodott cask velem, és jók a jelöltek.. :mrgreen:
geridoss
Director del Fútbol

2016.12.02. 23:49:00

Vettel és Rai 1000%, hogy nem fognak a Mercihez menni. Ahogy írták már előttem, ELVILEG elfogy a Mercedes ekkora fölénye a következő szezonra. Wehrlein lesz a befutó szerintem is, Hamilton mellett pedig sokat tanulhat. Nem tartom valószínűnek, hogy kell még egy ilyen idény a Mercedesnél, mint az idei. :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Nero.
Llegenda del Barça

2016.12.02. 23:40:34

palesz77 írta:Ha van rá igény kiírok egy szavazást az új pilóta kilétéről, csak mivel egyáltalán nem vágom a F1-et, ezért a jelölteket nektek kell összeszedni hozzá.. :D
Wehlrein, Ocon, Alonso, Raikkonen, Vettel, Hulkenberg, Sato. :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.12.02. 23:04:23

balinteer írta:Wehrlein lesz ebből és ez így van jól. Nem jönne jól a Mercinek még egy ilyen rivalizálás, ha csökkenne az előnyük, amire azért van esély, akkor komolyan hátrányba kerülnének ha a versenyzőik egymás elől veszik el a pontokat.

Pascal jó lesz másodpilótának, aki Hamilton majdani lelépésével átveheti tőle a stafétát. Hülyeség lenne a Mercedestől egy karakteresebb pilóta és ők nem hülyék.

Ráadásul nem kerülne 25 millióba mint Alonso. Szerintem lefutott a sztori, bár amennyire Rosberg volt meglepetés most, és amennyire jót tenne egy Alonso élcsapatbéli tagsága, szerintem annyira tutira fog menni a merci, ők meg a kockáztatás.. miért fogadjanak saját maguk ellen? Ocon szólt volna csak nagyot, de ebből a német lesz szinte biztosra veszem.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.02. 22:23:42

Ha van rá igény kiírok egy szavazást az új pilóta kilétéről, csak mivel egyáltalán nem vágom a F1-et, ezért a jelölteket nektek kell összeszedni hozzá.. :D
balinteer
Capitá del Barça

2016.12.02. 22:17:44

Wehrlein lesz ebből és ez így van jól. Nem jönne jól a Mercinek még egy ilyen rivalizálás, ha csökkenne az előnyük, amire azért van esély, akkor komolyan hátrányba kerülnének ha a versenyzőik egymás elől veszik el a pontokat.

Pascal jó lesz másodpilótának, aki Hamilton majdani lelépésével átveheti tőle a stafétát. Hülyeség lenne a Mercedestől egy karakteresebb pilóta és ők nem hülyék.
EuroBarca NFL League Season 17/18: 1st Place
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.12.02. 21:23:15

Parádé. Így ebből a szemszögből értelmet nyertek az utóbbi hetek történései. Habár számomra Rosberg egy volt a sok közül, kb. annyira mozgatott meg a személyisége mint mondjuk Nasr, de ez a bejelentés, gyermekkori álma valóra vált, ott van a csúcson, legyőzte a mumus csapattársát, aki fiatal kori vetélytársa is volt egyben... érdekes, de valamiért megértem, ő ezért jött, elérte, most pedig nyugodt szívvel hagyja ott a bagázst. Furcsa mert egy felől ez tök Rosberg, másfelől pedig tisztelem, amióta a merci versenyképes, utóbbi egy évben hatalmasat fejlődött, gatyája tele lehetett az utolsó futamon, főleg Max ellen, ráadásul a futam végén Vettel jött mint a gyorsvonat, Hamilton meg két lábbal tolta a féket. Egy olyan évben ahol szerintem minden viszonylatban célkeresztben volt, azért Hamilton ellen mentálisan ott kell lenni. Csak gratulálni tudok neki, tudta végig, a csapat is, és minden pillanatát ki tudta élvezni, innen nézve tényleg más az egész leányzó fekvése. Temérdek kérdést vet fel, Hamilton tudta-e, a csapat tudta, Wolf pedig ezért volt pokerface Hamilton kapcsán.. és folytatódhatna a sor. Én gratulálok Niconak, amikor megérkezett, nagyon tetszett az a német-finn vérmérséklete, megcsinálta, kalapom előtte!

Dobálják a neveket mint a ping pong labdákat, de itt annyira tuti Wehrlein helye mint a huzat. Ér 25 milliót a mercinek ALonso? Nem hiszem, és ezt is ki lehetne fejteni, de hosszú még a tél... :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Nero.
Llegenda del Barça

2016.12.02. 20:12:17

Kovbal88 írta:Először is Lauda, nem is tudom mit keres a Mercedesnél., de top pilóta helyébe nem mennék oda, már három éve a csúcson vannak előbb utóbb csak jön a változás.
Másodszor van 20 verseny egy évben kizárt, hogy Rosberg attól félne, hogy Hamilton elveri. Ha így lenne meg simán ráfognának műszaki hibára aztán annnyi és közben keresne évi több 10 millió dollárt.

Harmadszor az se biztos, hogy jövőre is a Merdeces lesz a legerősebb csapat...
1. Marketing
2. Én is ezt mondom tehát ez ok nem lehet
3. Valószínűleg a Red Bull rájuk közelít majd, de biztos hogy ott lesznek a tűz közelében az meg még biztosabb hogy a 0 Hondánál jobbak lesznek tehát Alonsonak nincs mit vesztenie. Ismerve a spanyol hozzá állását szerintem mindent megtesznek az ügynökei hogy valahogy betolják oda. Vettel nagyobb meglepetés lenne, de ha a német sejti hogy jövőre sem lesz versenyképes a Ferrari akkor otthagyná őket szerintem.
De ismerve a Merci hozzá állását szerintem vagy Wehlrein vagy Hulkenberg mert ha jövőre tényleg jönnek a piros bikák akkor már nem fér bele hogy egymástól vegyenek el pontokat a csapattársak.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.02. 19:34:35

Nero. írta:Nekem is gyanús amugy hogy egy friss világbajnok 31 évesen miért vonul vissza? Annyi pénzt meg nem keresett hogy ilyen simán ott hagyja az egészet (illetve igen de meg egy 40-50 millát minimum osszetudott volna szedni) valószínűleg Hamilton jövőre verte volna de azért 2014 is elég szoros volt + 15 végén tarolt tehát kétlem hogy ő élsportolóként úgy gondolkodna hogy visszavonulok mert jövőre úgy sincs semmi esélyem. És akkor még hozzá adom hogy Hamilton egy hete valamit nagyon kiakart teregetni akkor egyre érdekesebb a sztori.

Lauda szerint mar késő nagy nevet igazolni. Szerintem nem is akarnak. Alonsoékra kiváncsi lennék. :D Szerintem fizetést se kérne csak adják oda neki valahogy a másik Mercit.
Gyanús, de azért nem tartanék összeesküvés elméleteket, néha nagyon prózai okok vonnak egy visszavonulásban. Pl. a síugró Johan Remen Evensen aktuális világcsúcstartóként 2012-ben 27 évesen azért volna vissza, mert elege lett az állandó diétázásából. Rosbergnél is benne van, hogy egy kicsit jobban el szeretné engedni magát, többet lenni a családjával, élvezni életet.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.12.02. 19:30:35

Nero. írta:Nekem is gyanús amugy hogy egy friss világbajnok 31 évesen miért vonul vissza? Annyi pénzt meg nem keresett hogy ilyen simán ott hagyja az egészet (illetve igen de meg egy 40-50 millát minimum osszetudott volna szedni) valószínűleg Hamilton jövőre verte volna de azért 2014 is elég szoros volt + 15 végén tarolt tehát kétlem hogy ő élsportolóként úgy gondolkodna hogy visszavonulok mert jövőre úgy sincs semmi esélyem. És akkor még hozzá adom hogy Hamilton egy hete valamit nagyon kiakart teregetni akkor egyre érdekesebb a sztori.

Lauda szerint mar késő nagy nevet igazolni. Szerintem nem is akarnak. Alonsoékra kiváncsi lennék. :D Szerintem fizetést se kérne csak adják oda neki valahogy a másik Mercit.
Először is Lauda, nem is tudom mit keres a Mercedesnél., de top pilóta helyébe nem mennék oda, már három éve a csúcson vannak előbb utóbb csak jön a változás.
Másodszor van 20 verseny egy évben kizárt, hogy Rosberg attól félne, hogy Hamilton elveri. Ha így lenne meg simán ráfognának műszaki hibára aztán annnyi és közben keresne évi több 10 millió dollárt.

Harmadszor az se biztos, hogy jövőre is a Merdeces lesz a legerősebb csapat...
Nero.
Llegenda del Barça

2016.12.02. 18:47:52

Nekem is gyanús amugy hogy egy friss világbajnok 31 évesen miért vonul vissza? Annyi pénzt meg nem keresett hogy ilyen simán ott hagyja az egészet (illetve igen de meg egy 40-50 millát minimum osszetudott volna szedni) valószínűleg Hamilton jövőre verte volna de azért 2014 is elég szoros volt + 15 végén tarolt tehát kétlem hogy ő élsportolóként úgy gondolkodna hogy visszavonulok mert jövőre úgy sincs semmi esélyem. És akkor még hozzá adom hogy Hamilton egy hete valamit nagyon kiakart teregetni akkor egyre érdekesebb a sztori.

Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.12.02. 18:07:44

Rosberg helyén, Perezt szeretném látni, szerintem jelenleg az egyik legjobb pilóta. De inkább hoznak, majd egy Massa II.-t, tanulva az idei év hibáiból.

Pedig egy Perez, Vettel, Alonso el lenne a brit szupersztárral. A két Red Bullosnak nem hiszem, hogy megérné váltani... várom a fejleményeket.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.02. 17:26:45

Csalódott vagyok, ahogy mindenki, jó lett volna jövőre is nézni a párharcukat, de nem ítélkezek, hiszen nem tudhatjuk mi lehet a döntés valódi oka.

Kár érte. A helyére én nem vinnék nagyobb nevet, ahol két erős pilóta van, ott garantált a balhé.
Tromort77

2016.12.02. 16:14:33

Bob_Marley írta:...
Azt a verziót kihagytad, hogy az asszony adott neki ultimátumot, hogy én és a gyerek vagy a versenyzés. :D

Hátha 20 év múlva megírja valaki az életrajzi könyvében, hogy mi is történt. :D

Buttont tisztelem meg szerethető pilóta nagyon, de a sebessége nagyon megkopott már. Alonso nem gyengén elpopsizta idén is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.02. 16:00:46

Mondjuk sok minden összeesküvést felvet ez a döntés. :D

-Hamilton ultimátumot adott vagy ő vagy Nico
-Mercedes előbb tudta és ezért inkább Nicot szerették volna VB győztesnek
-Miért pont Wehrlein maradt szabadon? Lehet tényleg előre tudták ezt? :D

De csak teória mind, ebből inkább az jön le ma beszélt Lewis-zal erről. De azért a Mecedesnél sose szabad elhinni bárki bármit mond. :D

Csak Wehrleint tudom elképzelni, mindenhol le vannak osztva a lapok, meg felesleges is lenne szítani a feszkót. Alonsoval jóba van Hamilton mostanában, de mikor együtt voltak két dudás nagyon nem fért meg egymással. Ron Dennis sem kezelte jól, de hát Lewis egyből remek eredményekkel indított, de az az év amúgy is botrányos volt McLaren szempontból. :D

Vagy, amit lejjebb írtam, Buttont beültetni és akkor hajrá. Ők alkották az utóbbi években az egyik legjobb párost szerintem.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.12.02. 15:52:14

Bob_Marley írta: Állítólag Lewisnak már szólt előre, lehet ezért is volt a kép??? Sose tudjuk meg, de az biztos, hogy rögtön nyilatkozta a VB elvesztése után, hogy óriási motivációt ad neki az egész és minden erejével azon lesz, hogy visszaszerezze a címet. Nagyon kíváncsi vagyok milyen hatása lesz ennek, tényleg tiszta Senna-Prost, ott is Ayrton sokáig "kóválygott" és ezért is indult gyengén 94-ben is, mert elvesztett egy hatalmas riválist.

Azért csak jó cimbik voltak még anno és együtt versenyezték le az életüket Rosberggel, nagyon fura helyzet. Bízom benne az új szabályokkal nem fog visszaesni az autó és Lewis is hozza magát és akkor újult erővel immár nagy ellenfél nélkül nekilehet vágni az idénynek és remélem sikerül a dominanciát és a hidegvért fenntartani.
Megdöbbentő, ami folyik.
"I informed Lewis myself before this, it is the right way to do it," said Rosberg.
"We had so many battles and so many moments so I thought correct to let him know of my decision and especially in light of his post yesterday, which was kind of him.
"Maybe we can have a discussion tonight.
"It has been so short notice. The priority was to let team know as quickly as possible. A bit of a compromise for me in not taking enough time to notify everyone who was close to me – so I sent Lewis a message

Ebből úgy veszem ki, hogy Hamiltonnak is csak ma üzent. De igazából lényegtelen is.
Komolyan sajnálom Hamiltont, hogy nem tud visszavágni. Érthetetlen nekem ez az egész. Hacsak nem tényleg annyira megsínylette az életét és a családja életét a nyomás, hogy már káros volt. De azt is el tudom képzelni, hogy valami házon belüli vita miatt döntött így.

Kimi érdekes lenne mellé, de most látszik rajta, hogy jól érzi magát. Kár lenne ezt megbontani meg szerintem most semmi áron sem távozna. Az utóbbi időben mintha kicserélték volna és látszik, hogy élvezi a versenyzést. Arról nem is beszéltünk, hogy az időmérökön 11-10re idén megverte Vettelt ami azért nem kis fegyvertény.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.02. 15:40:44

Tromort77 írta:
Én megnéztem volna Hamilton arcát amikor megtudta. Szerintem az elég kemény lehet, hogy nem tud visszavágni. Nyílván neki már senkinek nem kell bizonyítania, de azért biztos, hogy jövőre extra motivált lett volna Rosbergel szemben. Sajnálom, hogy az a csata elmarad. Nem kerek ez így nekem.
Állítólag Lewisnak már szólt előre, lehet ezért is volt a kép??? Sose tudjuk meg, de az biztos, hogy rögtön nyilatkozta a VB elvesztése után, hogy óriási motivációt ad neki az egész és minden erejével azon lesz, hogy visszaszerezze a címet. Nagyon kíváncsi vagyok milyen hatása lesz ennek, tényleg tiszta Senna-Prost, ott is Ayrton sokáig "kóválygott" és ezért is indult gyengén 94-ben is, mert elvesztett egy hatalmas riválist.

Azért csak jó cimbik voltak még anno és együtt versenyezték le az életüket Rosberggel, nagyon fura helyzet. Bízom benne az új szabályokkal nem fog visszaesni az autó és Lewis is hozza magát és akkor újult erővel immár nagy ellenfél nélkül nekilehet vágni az idénynek és remélem sikerül a dominanciát és a hidegvért fenntartani.
Megdöbbentő, ami folyik.

szerk: Buttont vissza az F1-be és bele a Mercibe. :D

Wehrlein lesz amúgy, ez tűnik leglogikusabbnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.12.02. 15:52:23-kor.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.12.02. 15:28:28

Kimi király lenne. Idén sem ment rosszul, csak sokszor lerohadt alatta a verda. Ő nem is menne neki Hamiltonnak, ellennének ők ketten.
Kép
ultrasur
Madridista

2016.12.02. 15:26:19

Ahh, úgy megnéznék egy Verstappen-t a Merciben, de legnagyobb vágyam, ami valszeg már nem fog teljesülni, hogy a leghtehetségesebb piltóa üljön a legjobb kocsiba: Kimi 8)
Petr
Entrenador del Barça

2016.12.02. 15:09:20

Nero. írta:Egyszerubb lenne nekik Wehrleinnel, de azert hiaba gazdag a Merci, a Santander evi 50-60 millioja nekik is jol jonne plusz azert vezetni is tud a spanyol.
Lehet rosszul emlékszem, de az rémlik, hogy a Santander korábbi elnöke volt jóban a spanyollal, és a halála óta már nem pénzelik.

Egyébként egyetértek, a RB valószínű fellángolásával nem fér bele 2 vezérbika, akik egymással versengenek, mert a végén kiénekelnék a szájukból a sajtot. Egy másodvonalas, de nem inkompetens pilóta kell, aki hajlandó Hamilton alá dolgozni.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.12.02. 14:58:17

csababarca írta:Furcsa, de megértem.

Alonsot nem viszik a kiskedvenc nyakára, nehéz személyiség a spanyol.
Egyszerubb lenne nekik Wehrleinnel, de azert hiaba gazdag a Merci, a Santander evi 50-60 millioja nekik is jol jonne plusz azert vezetni is tud a spanyol.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.12.02. 14:53:13

Furcsa, de megértem.

Alonsot nem viszik a kiskedvenc nyakára, nehéz személyiség a spanyol.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tromort77

2016.12.02. 14:52:34

Ahhoz képest, hogy Hamilton kirúgásáról szóltak a hírek, nagyot fordult a világ.
Wéber írta ki, hogy Wehrlein lehet megnyerte a lottóötöst ezzel. De igazából én már kinézek bármit, lehet valaki nagyobb nevet hoznak.

Én megnéztem volna Hamilton arcát amikor megtudta. Szerintem az elég kemény lehet, hogy nem tud visszavágni. Nyílván neki már senkinek nem kell bizonyítania, de azért biztos, hogy jövőre extra motivált lett volna Rosbergel szemben. Sajnálom, hogy az a csata elmarad. Nem kerek ez így nekem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.02. 14:45:53

Le vagyok sokkolva, óriási fordulat.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése