Az ámokfutó Sato 2008 óta nem tagja a mezőnynekpalesz77 írta:A többség Hamiltont tippelte győztesnek, de 12-en eltalálták Rosberg első helyét. Új szavazás, remélem Nero nem trollkodott cask velem, és jók a jelöltek..

Az ámokfutó Sato 2008 óta nem tagja a mezőnynekpalesz77 írta:A többség Hamiltont tippelte győztesnek, de 12-en eltalálták Rosberg első helyét. Új szavazás, remélem Nero nem trollkodott cask velem, és jók a jelöltek..
Wehlrein, Ocon, Alonso, Raikkonen, Vettel, Hulkenberg, Sato.palesz77 írta:Ha van rá igény kiírok egy szavazást az új pilóta kilétéről, csak mivel egyáltalán nem vágom a F1-et, ezért a jelölteket nektek kell összeszedni hozzá..
balinteer írta:Wehrlein lesz ebből és ez így van jól. Nem jönne jól a Mercinek még egy ilyen rivalizálás, ha csökkenne az előnyük, amire azért van esély, akkor komolyan hátrányba kerülnének ha a versenyzőik egymás elől veszik el a pontokat.
Pascal jó lesz másodpilótának, aki Hamilton majdani lelépésével átveheti tőle a stafétát. Hülyeség lenne a Mercedestől egy karakteresebb pilóta és ők nem hülyék.
1. MarketingKovbal88 írta:Először is Lauda, nem is tudom mit keres a Mercedesnél., de top pilóta helyébe nem mennék oda, már három éve a csúcson vannak előbb utóbb csak jön a változás.
Másodszor van 20 verseny egy évben kizárt, hogy Rosberg attól félne, hogy Hamilton elveri. Ha így lenne meg simán ráfognának műszaki hibára aztán annnyi és közben keresne évi több 10 millió dollárt.
Harmadszor az se biztos, hogy jövőre is a Merdeces lesz a legerősebb csapat...
Gyanús, de azért nem tartanék összeesküvés elméleteket, néha nagyon prózai okok vonnak egy visszavonulásban. Pl. a síugró Johan Remen Evensen aktuális világcsúcstartóként 2012-ben 27 évesen azért volna vissza, mert elege lett az állandó diétázásából. Rosbergnél is benne van, hogy egy kicsit jobban el szeretné engedni magát, többet lenni a családjával, élvezni életet.Nero. írta:Nekem is gyanús amugy hogy egy friss világbajnok 31 évesen miért vonul vissza? Annyi pénzt meg nem keresett hogy ilyen simán ott hagyja az egészet (illetve igen de meg egy 40-50 millát minimum osszetudott volna szedni) valószínűleg Hamilton jövőre verte volna de azért 2014 is elég szoros volt + 15 végén tarolt tehát kétlem hogy ő élsportolóként úgy gondolkodna hogy visszavonulok mert jövőre úgy sincs semmi esélyem. És akkor még hozzá adom hogy Hamilton egy hete valamit nagyon kiakart teregetni akkor egyre érdekesebb a sztori.
Lauda szerint mar késő nagy nevet igazolni. Szerintem nem is akarnak. Alonsoékra kiváncsi lennék.Szerintem fizetést se kérne csak adják oda neki valahogy a másik Mercit.
Először is Lauda, nem is tudom mit keres a Mercedesnél., de top pilóta helyébe nem mennék oda, már három éve a csúcson vannak előbb utóbb csak jön a változás.Nero. írta:Nekem is gyanús amugy hogy egy friss világbajnok 31 évesen miért vonul vissza? Annyi pénzt meg nem keresett hogy ilyen simán ott hagyja az egészet (illetve igen de meg egy 40-50 millát minimum osszetudott volna szedni) valószínűleg Hamilton jövőre verte volna de azért 2014 is elég szoros volt + 15 végén tarolt tehát kétlem hogy ő élsportolóként úgy gondolkodna hogy visszavonulok mert jövőre úgy sincs semmi esélyem. És akkor még hozzá adom hogy Hamilton egy hete valamit nagyon kiakart teregetni akkor egyre érdekesebb a sztori.
Lauda szerint mar késő nagy nevet igazolni. Szerintem nem is akarnak. Alonsoékra kiváncsi lennék.Szerintem fizetést se kérne csak adják oda neki valahogy a másik Mercit.
Azt a verziót kihagytad, hogy az asszony adott neki ultimátumot, hogy én és a gyerek vagy a versenyzés.Bob_Marley írta:...
"I informed Lewis myself before this, it is the right way to do it," said Rosberg.Bob_Marley írta: Állítólag Lewisnak már szólt előre, lehet ezért is volt a kép??? Sose tudjuk meg, de az biztos, hogy rögtön nyilatkozta a VB elvesztése után, hogy óriási motivációt ad neki az egész és minden erejével azon lesz, hogy visszaszerezze a címet. Nagyon kíváncsi vagyok milyen hatása lesz ennek, tényleg tiszta Senna-Prost, ott is Ayrton sokáig "kóválygott" és ezért is indult gyengén 94-ben is, mert elvesztett egy hatalmas riválist.
Azért csak jó cimbik voltak még anno és együtt versenyezték le az életüket Rosberggel, nagyon fura helyzet. Bízom benne az új szabályokkal nem fog visszaesni az autó és Lewis is hozza magát és akkor újult erővel immár nagy ellenfél nélkül nekilehet vágni az idénynek és remélem sikerül a dominanciát és a hidegvért fenntartani.
Megdöbbentő, ami folyik.
Állítólag Lewisnak már szólt előre, lehet ezért is volt a kép??? Sose tudjuk meg, de az biztos, hogy rögtön nyilatkozta a VB elvesztése után, hogy óriási motivációt ad neki az egész és minden erejével azon lesz, hogy visszaszerezze a címet. Nagyon kíváncsi vagyok milyen hatása lesz ennek, tényleg tiszta Senna-Prost, ott is Ayrton sokáig "kóválygott" és ezért is indult gyengén 94-ben is, mert elvesztett egy hatalmas riválist.Tromort77 írta:
Én megnéztem volna Hamilton arcát amikor megtudta. Szerintem az elég kemény lehet, hogy nem tud visszavágni. Nyílván neki már senkinek nem kell bizonyítania, de azért biztos, hogy jövőre extra motivált lett volna Rosbergel szemben. Sajnálom, hogy az a csata elmarad. Nem kerek ez így nekem.
Lehet rosszul emlékszem, de az rémlik, hogy a Santander korábbi elnöke volt jóban a spanyollal, és a halála óta már nem pénzelik.Nero. írta:Egyszerubb lenne nekik Wehrleinnel, de azert hiaba gazdag a Merci, a Santander evi 50-60 millioja nekik is jol jonne plusz azert vezetni is tud a spanyol.
Egyszerubb lenne nekik Wehrleinnel, de azert hiaba gazdag a Merci, a Santander evi 50-60 millioja nekik is jol jonne plusz azert vezetni is tud a spanyol.csababarca írta:Furcsa, de megértem.
Alonsot nem viszik a kiskedvenc nyakára, nehéz személyiség a spanyol.