Bob_Marley írta:
Állítólag Lewisnak már szólt előre, lehet ezért is volt a kép??? Sose tudjuk meg, de az biztos, hogy rögtön nyilatkozta a VB elvesztése után, hogy óriási motivációt ad neki az egész és minden erejével azon lesz, hogy visszaszerezze a címet. Nagyon kíváncsi vagyok milyen hatása lesz ennek, tényleg tiszta Senna-Prost, ott is Ayrton sokáig "kóválygott" és ezért is indult gyengén 94-ben is, mert elvesztett egy hatalmas riválist.
Azért csak jó cimbik voltak még anno és együtt versenyezték le az életüket Rosberggel, nagyon fura helyzet. Bízom benne az új szabályokkal nem fog visszaesni az autó és Lewis is hozza magát és akkor újult erővel immár nagy ellenfél nélkül nekilehet vágni az idénynek és remélem sikerül a dominanciát és a hidegvért fenntartani.
Megdöbbentő, ami folyik.
"I informed Lewis myself before this, it is the right way to do it," said Rosberg.
"We had so many battles and so many moments so I thought correct to let him know of my decision and especially in light of his post yesterday, which was kind of him.
"Maybe we can have a discussion tonight.
"It has been so short notice. The priority was to let team know as quickly as possible. A bit of a compromise for me in not taking enough time to notify everyone who was close to me – so I sent Lewis a message
Ebből úgy veszem ki, hogy Hamiltonnak is csak ma üzent. De igazából lényegtelen is.
Komolyan sajnálom Hamiltont, hogy nem tud visszavágni. Érthetetlen nekem ez az egész. Hacsak nem tényleg annyira megsínylette az életét és a családja életét a nyomás, hogy már káros volt. De azt is el tudom képzelni, hogy valami házon belüli vita miatt döntött így.
Kimi érdekes lenne mellé, de most látszik rajta, hogy jól érzi magát. Kár lenne ezt megbontani meg szerintem most semmi áron sem távozna. Az utóbbi időben mintha kicserélték volna és látszik, hogy élvezi a versenyzést. Arról nem is beszéltünk, hogy az időmérökön 11-10re idén megverte Vettelt ami azért nem kis fegyvertény.